Euro Truck Simulator 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

wollnerd
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
xD Nõk nem(igen) tudnak vezetni... 😄
1:23-tól, 1:50-ig a legjobb. XDD

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

fuszhi
..na látjátok nekem pont ezért tetszik, hogy végre lehet állítani a tükrökön. Sokkal barátibb, - ha , bár a teljes érzést nem tudják átadni mivel azt nem lehet- de igyekeznek apróbb dolgokban azt segíteni ; hogy minél inkább életszerûbbnek hasson. Leszámítva nagyobb dolgokat persze, mint a sokszor felemlített kormányzás és az ahhoz tartozó menet tulajdonságai a kamionnak.

"A memória a tapasztalat terméke. Így a tudat visszahatás a tapasztalatok útján b?vül."

Ne becsüljétek alá a nõket:

anyámnak is van rá jogsija...(mi ezen az olyan furcsa...)<#confused>

Igen jól látod 😄

OFF:

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

wollnerd
Volánnál egy nõ...? 😮

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

Scania Truck Driving Simulator

Dupi30
Hmmm... Én ugylátom hogy semmi gond nincs az irányitásal. Neked miért nem tetszik?

LFS World név: Dániel(hunn)

TruckerDave
Olyan mintha még mindig billentyûzet lenne, csak lassabban fordul és nem ugrik rögtön vissza. Ahogy JohnBart is írta már.

eightmiles
kijöttmáe tõteni akarom lefelé

gumikacsa
alaposabban megnézve a videót, rá kell jöjjek, az irányítás egyelõre ugyan úgy kalap kaki, mint eddig.

Renault magnum http://kamionszim.hu

én már nagyon várom az augustust!!!<#szeret>

Hunter of Deer
volt már 😊 #8249

jajj de messze van meg augusztus :/

H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k

http://www.youtube.com/watch?v=4mhopUhkFrw&feature=g-u-u&context=G210814fFUAAAAAAACAA
yokel
"Szerintem a játék élethûsége a vezetési élményen múlik, hogy a kamion amit vezetek, úgy gyorsuljon-lassuljon, úgy forduljon, ahogy annak lennie kell. Ha viszek valamit a hátamon, annak érezzem, hogy hatása van a menettulajdonságra."

Teljesen hasonlóképpen gondolom én is a dolgokat!
De én úgy látom ebben az új videóban, h ez még mindig nem így van és tartok tõle nem is lesz. Pl. kb. 0:27-nél mikor beáll a kútra és kissé lefékez majd újra "megindul", mintha nem is lenne mögötte semmi, úgy "gyorsul", vagyis a videót nézve nincs meg az az érzés mintha lenne mögötte súly, nem "lomha" a visszagyorsulás, remélem értitek mire gondolok. Szal, e téren én nem látok elõrelépést, mindemellett jó a videó, egész jók a fényviszonyok, bár a beton nagyon fénylik a kúton, de 1-2 képkockán nagyon élethû a nappali fény.

Ja és nagyon ütnek a hõlégballonok a levegõbe! <#hehe>
Na nem mintha ezek újdonságok lennének...

CONZERV MANIA: http://i41.tinypic.com/2qjfuvd.jpg

gumikacsa
Most esik le, mire gondoltál. Itt jegyezném meg, ahogy az elõttem szóló, én is a saját nevemben beszélek (és nagyjából leírom ugyan azt):

Amikor sírok az élethûségért, a fizikára, és az irányításra gondolok. Szerintem a játék élethûsége a vezetési élményen múlik, hogy a kamion amit vezetek, úgy gyorsuljon-lassuljon, úgy forduljon, ahogy annak lennie kell. Ha viszek valamit a hátamon, annak érezzem, hogy hatása van a menettulajdonságra. A kamion sérülései, az alkatrészek amortizációja is hatással lehetne, de ez már lehet túl nagy falat 😄. Ezek az elsõdleges szempontok, ha ez megvan, onnantól már számomra élethû, a többi csak hab a tortán.

Persze még sok apróság van, ami még dob a játék hangulatán, és élvezetesebbé teszi, ezeknek sem vagyok ellene.

Van még egy kategória, amik ugyan élethûvé tennék a játékot, ugyanakkor meg is ölnék vele a játékélményt. A bizonyos helyeken való hosszú várakozási idõ is ilyen.

Én csak a magam nevében beszéltem. 😊 Szerintem egy játékban a "valósághûség" nem feltétlenül azt kell jelentse, hogy _minden_ pontosan úgy történik benne mint a valóságban, hanem hogy a központi elemei minél inkább megközelítsék azt - a sokadlagos tényezõknél ez annyira nem szempont, fõleg ha az keresztbe is tenne az élvezetnek. Épp ezért, ha valósághûségrõl van szó, az ETS2-tõl leginkább egy jobb vezetési modellt és kidolgozottabb cégmenedzsmentet várok, mert ezek adnák ugye a játék magvát. Az olyan apróságok, mint hogy a benzinkutaknál 2 vagy 10 autó áll-e, abszolút sokadlagos szempont számomra, a lényeg ekkor csak az, hogy menjen be az AI tankolni és hajtson ki onnan (mert az azért ad valami pluszt a játékélményhez), meg hogy ne akadályozza eközben a mi behajtásunkat (ami az általad vázolt ultraélethû esetben mindjárt necces lenne).

fuszhi

"A memória a tapasztalat terméke. Így a tudat visszahatás a tapasztalatok útján b?vül."

fuszhi
Hát ez kegyetlen hogy tényleg kigurulnak az autók a kútról meg gondolom befelé irányba is 😊

Mi ez az állatkert itt?? 😊)))

|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*

realitásra gondolt...
Mi az a "ralitás"?
gumikacsa
Még jó, Te nem azt akarod b+ 😊 😄

Nekem is tetszik a játék...nagyon is!!! bármég mindig hiányolom a platós kamionokat.
És mindig a ralitásért sírtok, hogy bárcsak olyan lenne mint igaziból😊😊😊😊):
Még nem!!!

ets 2-rol nem lehet valahol demot letolteni. valaki valaszoljon legyszi kosszi..............
Mondjuk a kormányzás érdekes. A videóban sokkal folyamatosabb, de a játékos állandóan korrigált jobbra-balra. Nekem olybá tûnt mintha billentyûzettel tolták volna, csak olyan OMSI/Rig'n'Roll-os megoldással, tehát ha elengedem az iránybillentyût nem ugrik vissza középre a kormány, hanem abban az állapotban marad, amelyikben elengedjük.

gumikacsa
Ez a videó nekem határozottan tetszett. A benzinkút végre úgy néz ki, ahogy annak ki kell néznie. Azért remélem, nem egy kaptafára készül majd mind, bár már úgy is elõrehaladás lenne az eddigiekhez képest.

Amennyire ki lehetett venni, a kormányzás jónak tûnt, igaz a sebesség alacsony volt, de nem láttam azt a holtjátékot, amit pl. a T&T-ben.
A kamion mozgása is tetszett, belsõ, és külsõ nézetbõl egyaránt.
Alakul ez...

Nincs jól optimalizálva a játék... Most meg mondom nézzétek meg ilyen mikro laggok vannak a benzinkutas videónál.
Fejlesztõi buildbõl van a videó, szóval valószínû, hogy ilyen gond a bolti változattal nem lesz (bár a T&T elnézve...)

Meg nagy gagyi, hogy nincsen a benzinkúton dugó egy autópálya mellett, mondjuk, hogy 4,5 autó elötted és várnod kell meg stb meg a kamionok egy 10 percig tankoljanak szóval lenne itt még mit csiszolni de hát lesz amilyen😄
Persze, a svájci határon meg várjunk két napot amíg a két kilométeres sort átengedik, ugye? 😄 A játékkal azért játszom (majd), hogy kamiont vezessek, nem pedig hogy tíz percet várjak egy virtuális benzinkútnál. Vannak dolgok, amiket nyugodtan leegyszerûsíthetnek és kihagyhatnak, mert csak csökkentenék az élvezeti értéket.

Nekem tetszik!
Újabb apró lépés a még reálisabb játék érdekében!

TruckerDave
Azért már ez is nagy elõrelépés, minden apróságnak örülni kell. 😊

Nincs jól optimalizálva a játék... Most meg mondom nézzétek meg ilyen mikro laggok vannak a benzinkutas videónál. Meg nagy gagyi, hogy nincsen a benzinkúton dugó egy autópálya mellett, mondjuk, hogy 4,5 autó elötted és várnod kell meg stb meg a kamionok egy 10 percig tankoljanak szóval lenne itt még mit csiszolni de hát lesz amilyen😄
A fülke (vontató) fizikája szerintem is egész jó, viszont a pótnál minimális oldalra rázkódás nagyon göröngyös úton talán szokott lenni. Ezt egy kamion sofõr jobban megtudná ítélni de én nekem mintha így rémlene. Nyilván ezek már nagyon részlet kérdések de nekem összességébe tetszik. Egyedül a pótnál lehetne talán még javítani.
Messze van még augusztus de azért csak eljön.Nálam tuti vétel most már biztos.Szép lesz.
Kistódi
Wooow!! Nagyon tetszik!! 😊 És jól látom hogy tükrözõdni fog a pót?
(1:40-tõl mikor indexel kifele a pótnál látszik <#wow1>) Jaaj de várom már 😊

\\8/ Scania R580 Topline \\8/ Svéd gépek a legjobbak... Rally alapszabály: \"...Soha ne vedd el a GÁÁZT...\" Szarok az időre kilincsel előre!

Jah és azt felejtettem el,hogy mint T&T-be is volt hogy fékeztél és a fülke nagyon dülöngélt,remélem ezzel azért kezdtek valamit mert azért nem ilyen hintaszék lenne jó.

|-| Intel Core i5-3570K |-| Asus P8Z77-V |-| Sapphire Radeon HD 7850 2GB OC |-| Corsair Vengeance 8GB 1600MHz DDR3 |-| TÁP: FSP Aurum Gold 700W |-| SSD: Samsung 830 64GB |-| HDD: WDC 1,5 TB |-|

Amúgy biztos hogy jobb lesz mert pl. a fülke is látod hogy mozog fékezés kanyarodás stb.Úgyhogy reménykedünk benne.Nekem amúgy csak a pótkocsi tengelyei nem stimmelnek,hogy ha átmegy olyan "rúdon" akkor szerintem nem kéne úgy felemelkednie a keréknek,de nem biztos

|-| Intel Core i5-3570K |-| Asus P8Z77-V |-| Sapphire Radeon HD 7850 2GB OC |-| Corsair Vengeance 8GB 1600MHz DDR3 |-| TÁP: FSP Aurum Gold 700W |-| SSD: Samsung 830 64GB |-| HDD: WDC 1,5 TB |-|

TruckerDave
Az elõdöknél biztos jobb.. Erre jó szemléltetõ egy videó amit még nagyon régen tettek közzé, direkt egy ilyen hepe-hupás teszt pályán.

Lehet akkor még sokan nem nézték a topikot így linkelem. 😊
Nekem jobbnak tûnik, bár én nem vagyok annyira hozzáértõ. 😊

A grafika csodálatos vélhetõleg a játék menete is még realisztikusabb lesz itt már csak valóban egy kérdés vár még válaszra, hogy milyen lesz a fizika?
De ezt már mindenki csak a gyakorlatba fogja tudni megtapasztalni addig is marad a találgatás.
TruckerDave
Legalább behozták azt a 10-en valahány néma napot 😊

Nekem nagyon bejön. Végre reális kutak vannak. Szép oldalsó kis parkolók. Normális szemben lévõ shop. Nagyon szép esti kivilágítás. Al tankolás.
Nekem nagyon bejön 😉

wollnerd
<#taps>

Új videó!!😄
Nézzétek csak a belsõ GPS-t!!<#taps>

luspaydavid
A Vége <#idiota>

The Truck Is My Life

Ezt a videót elnézve egész biztos hogy sofõr leszek 😊

Vége óriási 😊))

|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*

TruckerDave
2 valódi hang már garantált lesz a játékban 😊 Remélem többi típus hangját is így rögzítik.

De jó akkor nem szóltam.😄

Van új vidi igaz,nem in-game.
Ha nem jó akkor sry

tandemal es gabonas es tulmeretes szerelvanyel mert nem lehet kozlekdni;van meg mit fejlodni.....