Euro Truck Simulator 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Renault magnum http://kamionszim.hu
Nekem az elõzõ rész is nagyon tetszett.
Abszolút jó kis szimulátor élményt nyújtott nekem mikor ráéreztem arra amit a programozók át szerettek volna adni amire most nem térnék ki. Ezt valaki vagy meglátja vagy nem. Kormánnyal iszonyat jó. Tudom még sokan rajtam kívül azt várják hogy még élethûbb fizikát készítsenek, én is örülnék neki.
Az elméletem azonban az hogy mikor kamionnal közlekedünk valahogyan át kell tudniuk adni azt hogy sebesség függvényében a kamion egy tartományban kormányozhatatlanná válik. Talán ez az amit másként oldottak meg és ez nem tetszik sokaknak. Viszont én belegondolok abba hogy régen ha már csak a környezõ forgalomra gondolok , ha azt feljavították és nem lesz vele gond, az már ha belegondoltok eleve nagyon köszönöm a készítõknek. A szép díszes menüt is. A névtáblát a madarakat a tükröt a napszakokat a szép tájat az új utakat aszfaltot az út irányt jelzõ belsõ térképet és így nem kell kilépegetni. Ráadásul nem kell módolni vagy mit amihez nem értek eleve és a kamiont felszerelhetem lámpákkal új felnivel takaró elemekkel. Szép hidakat és egyéb szobrokat helyeztek ki. Mindig lesz olyan dolog amirõl majd tudunk értekezni hogy ez vagy az jobb lehetne. Ha legközelebbre elkészítik a fizikát valamiképp máshogy annak is tudok majd örülni. Lásd meg a kicsinyt , hogy megláthasd a gyönyörûségest. 😉 😊)) Na üdv 😊 Kedves fórum társaim. Már alig várom 2012 AUGUSZTUS -t
"A memória a tapasztalat terméke. Így a tudat visszahatás a tapasztalatok útján b?vül."
vezetékek?? fülkében alvás? pingpongasztal? sörsátor? toytoy wc? minek??
fizika?? még mindig úgy mozognak mintha dróton rángatnák õket... eddig kuka
pedig tetszene..
tegnap lenyomtam 10 ezer km t a sima tdu kamionszimulátorba
Az élet egy olyan vonat amit TE vezetsz, de nem tudhatod hogy a váltók hogy állnak!!!
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
pár oldalt visszaolvastam de nem nagyon találtam választ a kérdésemre. Ha jól tudom mielõtt kijönne az ets2, azelõtt scania simulatorral lepnék meg a rajongókat és ha jól emlékszem március közepe fele jósolták. Lassan már hónap vége van de itt is nagy a hallgatás. Lesz akkor vagy nem illetve mikor?
szokott lenni, talán off topik? Mondjuk az se effélére való. Gondolom.
Vajon mit érez az aki normálisan megveszi a jogtisztát? Pláne ilyen ízléstelen megjegyzések alapján? Jó lenne, ha tetszik, akkor késõbb megvennétek. Úgy tudom ha több bevételt jelentene nekik Magyarország, akkor talán visszakerülnénk a tervezett térképre. Ezt add össze. Nem hiszem hogy ti ne örülnétek neki ha játékban magyar küldetések is lehetnének. Egyik indok amiért kimaradt az országunk, mert túl kis bizniszt látnak az itt eladható szoftverek árában. Úgyhogy javaslom vedd meg te is. Na üdv te kismocsok
"A memória a tapasztalat terméke. Így a tudat visszahatás a tapasztalatok útján b?vül."
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
Ám, akkor legyen 3, mert én sem teljesen értem a fejlesztõk logikáját.
"Logika, Spock. Azt hittem ez tetszik" - J.T.K. - ehh, idézgetõs korszakomban vagyok. 😛
Nos, ami az elõdjében is -és minden Európa jellegû játéknál- szemet szúrt, az pedig az, hogy általában Németországnál vagy Ausztriánál keletebbre sosincs kidolgozva. Pikkelnek ezek ránk, hogy nem veszik bele a Kárpát-medencét?
A másik, eléggé irreális, hogy pl. Bécs, vagy München egy 3-4 utcából álló telep, vagy említhetném akármelyik várost. A Haulin vagy ALH már konyít valamit a városhoz de ez megint olyan semmise. A harmadik pedig megint csak ilyen város jellegû felvetés: keveslem a településeket. Ne mondja már senki, hogy pl. Lengyelországban csak a fõváros, vagy franciaországban az a 3 város van égen földön, ahol kamionos forgalom van...! Ezek mint olyan dolgok, amik szinte minden ilyen kamionszimulátorban jelen vannak a Hard Truck-tól kezdve egészen az ETS-ig. (Kivétel Haulin és ALH). A képek és videók alapján ez merõben ígéretesebbnek tûnik, nagyon kíváncsi leszek, hogy mit hoznak össze a srácok.
Köszönöm a szót. További kellemes fórumozást!
Üdv: Atis
Mikor elõször néztem a videót, szinte csak a környezetet figyeltem, a traileret nem is nagyon néztem... <#hehe>#hehe>
De a mozgásokon sajnos szinte semmi változást nem láttam, nem lomhább a mozgás, a háttérben lévõ kamionok szinte száguldanak, szal ez nem jelent vmi jót! Egyszerûen nem hiszem el, h ennyi mindent meg tudnak valósítani a játékba, de pont a lényegét egy szimulátornak nem tudják megvalósítani (fizika). Oké, h nem könnyû leprogramozni egy ilyet, de nem ma kezdték a szakmát, és mégse látni elõrelépést e tekintetben! <#shakehead>#shakehead>
Sztem az STD-be se fogunk változást tapasztalni, egy sima T&T 2 lesz, más feladatokkal...
CONZERV MANIA: http://i41.tinypic.com/2qjfuvd.jpg
Ami meg pláne, az az hogy "él" a növényzet, jól látszik a videóban hogy mozog a fû a széltõl... jó lesz ez... 😊
És tényleg nem lett belõle semmi se!
Itt ráadásul teljesen megváltozik az in-game modding, így sanszos, h nem lesz itt olyan egyszerû betenni "saját" modelleket, meg egyébb cuccokat a játékba.
Hát, h lesz így wunderbaum a fülkémbe majd?! <#hehe>#hehe>
CONZERV MANIA: http://i41.tinypic.com/2qjfuvd.jpg