52658
1418799692.png
A játékkal kapcsolatos linkek:
restacarpbjcb.pngets2blog86jx7.pnghonlapcokqb.pngscsb4ked.pngfacebookabkop.pngfreaksihj96.pngr3dutpzjuf.png

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephostvkkj7.pnghuntyekiy.pngtirra0hjyf.pngoftopicjxjng.pngflickerexjng.png

PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • Linux01
    Dehogynem. :D
  • 0Diaz0
    272millió az nem cheat?! Hmm... Ezen gondolkozz el újból! :)
  • lybrahu
    [color=yellow]Always...[/color]

Egy éjszaka München-ben

• cbzotyoka
    már ne haragudj de nem cheat. :@
    minden városba van garázsom és tele is vannak, bocsánat 2 kivételével
    én meg már csak azért játszok vele mert még vannak olyan utak igyis amin még nem mentem.
  • jocking
    Hozzátenném még, hogy a képességek közül megvan az összes ADR jogsi, az összes távolsági és az értékes rakomány, plusz még a törékenyből is 4/6.
  • jocking
    Hogy a túróba viszel 24-es szinten 4000 km-es fuvart? Nálam 23-as szinten 1900-valahány km a leghosszabb táv, és azért olyan 50 ezret kapok, ha minden jól megy. Vagy ez egyéni fuvar saját kamionnal, nem gyors fuvar? Úgy hosszabbak a távok/több a píz?
  • Batmanci
    Rodézia felé került egyet. :)
  • Batmanci
    A "kell" kimaradt.
    Az első mondat negyedik szava: kell
    De, hát köztudottan egy analfabéta vagyok.
  • Batmanci
    Hát, nem mindenkinek értenie a magyar nyelvet, de a magyarnak talán illene.
    Veregesd csak a fejed a falba, és próbáld szavanként, úgy talán lejön, mit is írtam.
    Igaz, ennek van némi előzménye is, de ettől még fel kellene fogni.
    De lásd milyen pedagógiai képességgel vagyok megáldva:
    Warezzal kezdtem - gondoltam, mrgnézem milyen -, 'oszt megvettem, majd a wareznek odaadtam a 'cámomat, amit az eredetihez kaptam. Volt ez 20-adikán tán?
    Maradt benne egy kamu exe, amivel ugyanúgy ment, mint az origival, mivel - mint az köztudott - 'cámmal védik, mint a mackót. Idáig fogható?
    Aztán, miután "moá", csak későn kezdtem meg áldásos tevékenységemet, mint vállalkozó (Próbáld utánam mondani: 12-es szinten), így csak akkor derült ki, hogy bugyirózsaszínné változik a gép a megvétele után röviddel. Újra fested, megint bugyirózsaszín.
    Na, ezt nyomoztam két napig. 'Azé tartott eddig, mert kissé félrevezettek a kedves kollégák, akiknek szintén hasonló tehénlila lett a trakeszuk, csakhogy én a kis ostoba, azt gondoltam az övék is eredeti. Emiatt máshol keresgéltem. Mivel én olyan emberke vagyok, hogy nem megkerülni szeretem a problémákat, hanem megoldani, ezért csak most villant be, hogy hátha a gagyi változat teszi ezt velem.
    Ám legyek hülye, de ilyen emberek is vannak, sőt tán kellenek, mert honnan a bánatos fenéből vennéd le, hogy Te mennyivel okosabb vagy?
    Remélem nem fáj nagyon a fejed, ha mégis, tudjuk, hogy nem a gondolkodás, hanem a fal diszperzitása (ja, bocsi; tömörsége) az okozója. Kis vizes borogatás - és itt nem a vizzel teli poharak szétrugdosására gondoltam -, és elmúlik, mint kakasnyalóka a Julcsi szájában.
    Bízom benne, hogy ezek után már dereng valami, és nem kell minden háeszemet ilyen messzemenőkig kitárgyalnunk.
    Legközelebb, az általános relativitás elmélettel fogunk közelebbről megismerkedni. Ezzel zárom akadémiai székfoglalómat.
    Üdv, béke, Laci.
  • 0Diaz0
    Mert ciki ha valaki olyan lusta, hogy pénzcsalást kelljen használni... énis,a Magnum helyett vettem egy MAN-t, 269e-m volt, 259e-be került, a MAN + A Magnumhoz vettem még fel egy embert,és most azért cheateljek mert 1ember bevételével,meg a megmaradt pénzemmel összesen van 7ezrem?! Hát Dolgozok,és lesz több pénzem.. ennyi a megoldás...

Naigen... Az új igásló! :)
  • joceruza
    Bocsi! Akkor azt a pár tízezer km-t biztos free-be nyomta...
  • vajo
    Az csak a fuvarra vonatkozik.
  • peta19901010
    Honnan hova kellet menned gomez?
  • joceruza
    4047 levezetett km-rel 23-as szint?

Vagány!
  • gomze

Ez van akkor ha nem kővetjük a GPS-t.

• mk452001
    Na, elindultam Párizsból Cardiff-ba a kis karácsonyfámmal :P
  • joceruza
    Te tisztában vagy vele hogy mit beszélsz?!?

"Töröljük a warezt - a mentéseket nem kell, azok átvihetők -, telepítsük lemezről, majd szám, vagy a letölthető, úgymond demónak adjunk számot."

A warez itt azt jelenti hogy nem vetted meg, hanem a demo-t küldöd egy sorozatszámmal!

Ezt NEM KELLENE betenni a FAQ-ba! (majdnem összehoztad a dolgot...)
    Premium tuning honnan?
  • MANos Viktor
    Na vettem én is egy saját gépet. :)

45perc. :D

• Dimice
    Bővített térkép nem lesz a játékhoz? (Olaszország, Spanyolország, stb...) Vagy ez a folyamatosan felmerülő térkép kérdés erre akar utalni?
  • gumikacsa
    Még egyszer kérdezem, miért baj, ha valaki pénz csalást használ a játékban? Miért kellene a warez topikba mennie?
  • mk452001
    Áá, gyerekek...én abszolút szerény vagyok tuning téren...csak azt, ami nagyon kell :P
  • macleody
    Carlisle és Glasgow között a gps levágja a kanyart és bevisz a benzinkútra.

• ronso
    Ma esti nap vége...

• Batmanci
    Boxer és mindenki más!
    Megoldottam a rózsaszínű problémát!
    Mint azt már lentebb írtam, mod nem lehet, mert végigjártam ezt is.
    Egyetlen dolog volt csak, amit nem próbáltam; mégpedig, hogy ne a wareznak adjak szériaszámot!
    Töröljük a warezt - a mentéseket nem kell, azok átvihetők -, telepítsük lemezről, majd szám, vagy a letölthető, úgymond demónak adjunk számot.
    Vége a rózsaszínű álmoknak, többé nem jön elő.
    Tehát, ha valakinek rózsaszínű lesz a kocsija festés után, akkor vagy nem vette meg, vagy a warezra szabadította rá a számot.
    Boxer, mindenesetre köszi, hogy válaszoltál.
    Szerintem a FAQ-ba ez beleférne.
    Üdv, Laci.
  • csaklaca
    az lesz az első dolgom! Ígérem!
  • Boxer HUN
    Ha megtalálod mindenképp oszd meg velem is..
  • csaklaca
    el,a fene egye meg!de a retarder akkor sincs,csak kipufogófék!nem ugyan az!:)
  • Boxer HUN

Jól elbújt a kis köcsög.. mi? Amúgy (F6)
    A kipufogófék pedig ahová beállítod.
  • Petyaarc
    Hello srácok!

Aki esetleg tartja a kontaktot az SCS-vel, rákérdezhetne, hogy a szekvences váltóhoz használható lesz-e valamikor a kuplung. Ez kimaradt a scania szimből is. Ezek a váltók a való életben is kuplungal használhatók, bár kicsit másabb mint a "H" váltó.
  • Linux01
    Hát igen, tényleg jó lenne :D
  • csaklaca
    Sziasztok!Jól látom,hogy nincs a kamionokban tachográf?És a retardert sem találom!
  • macleody
    Levettem az ásítozás hangját mert rohadtul idegesített már. Ha kell valakinek itt megtalálja: sleep.scs
  • bigboi8814
    az oldalsó panelra gondoltam :)
  • Juhasz27
    Kamion szervizben lehet különböző mintákat adni neki,nem olyan nagy valami ám.Nekem még 1 lakat van vissza,ahhoz 25-ös szint kell,jelenleg 23-as vagyok.
    Kíváncsi leszek milyen lesz az utolsó minta :)
  • bigboi8814
    ezt hogy? fajin lett amúgy :)
  • peta19901010
    Kösz
  • 0Diaz0
    Nincs még.
    Nemlehet leszedni.
  • peta19901010
    Üdv mindeninek
    Nekem az volna a kérdésem, hogy az ETS2-höz van vagy lesz-e Big Map Mod, és ha már van honnan lehet leszedni?
  • 0Diaz0
    Minden ilyennek oda kéne mennie.. csak sajnos, mindenkit elkell irányítani.. nemértik meg hogy ez olyan topik,ahol olyanok vannak akik MEGVETTÉK ÉS NEMKÉRDEZIK MEG 101x a gyökérségeket.. :D