Euro Truck Simulator 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Scania Truck Driving Simulator

aprilis 7 en latunk utoljara kepeket varhato mostanaban ujj kepek es videok.mart jo lenne
Valakinek megvan az az orosz progi, amivel a T&T-s pmg fájlt áttudom konvertálni a zmodhoz, hogy megnyissa? Nem találom sehol. :S

|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*

longhaul
és csak akkora területet lehet megépíteni? Mondjuk 250 KM már nem engedi a játék.

OMSI FOREVER!!!

Nem hiszem, hogy bonyolultabb lesz a GTS szerkesztõjénél.

longhaul
Elnézést rossz képet láttam, a térkép editor sokkal bonyolultab lesz megépteni, mint mondjuk a trainzban?

OMSI FOREVER!!!

longhaul
... mint az elsõben (ETS 1) Helyesebben

OMSI FOREVER!!!

longhaul
Az én véleményem a "map", a térkép ugyan akkora mint az lsõben, én bõvebb térképre számítottam.

OMSI FOREVER!!!

fuszhi
Remélem jövõhéten azért dobnak egy összefoglaló videót ami nem egy témára tér csak ki.

"A memória a tapasztalat terméke. Így a tudat visszahatás a tapasztalatok útján b?vül."

fuszhi
😊))

"A memória a tapasztalat terméke. Így a tudat visszahatás a tapasztalatok útján b?vül."

gumikacsa
Most még finom leszek, és nõies: Jól írta az üzi, vedd meg b+.

Renault magnum http://kamionszim.hu

Stig95
ezután a hozzászólás után semmi jóra nem számíts...
de megsúgom torrent...

Ki mondta, hogy f??det rám?!

Trucks&Trailers hol lehet ingyen le tolteni mert en le toltotem egy verziot azal csak egy fel orat engedet jatszani es utana ki irta hogy vasaroljam meg a jatekot valaszoljatok koszi
Térképet meg videókat a fejlesztõk blogján találsz (blog.scssoft.com). DAF-ról meg nem tudunk tuningvideót adni, ha az SCS nem csinált eddig. 😄

Ha hasonlóan lehet állítani a grafikai beállításokat mint a Trucks & Trailersnél, lehet elmegy majd egymagos procival is, ha kikapcsolod az Advanced Renderinget (letiltod a dinamikus árnyékokat meg a többi gépzabáló effektet). Kb. úgy nézne ki akkor a játék mint az ETS, de nem hiszem hogy gépigényesebb lenne.

Ricsi234
Hát akkor ezzel nem fogok játszani,maradok az ETS-nél😄

Stig95
Erõs mert ahogy nézem a képeket hát ... van fejlõdés grafika, tereptárgyak esetén.

Ki mondta, hogy f??det rám?!

Ricsi234
Kb:milyen gép kellene a játékhoz hogy High-en elmenjen akadás nélkül?

péistike
Attól hogy nem raknak fel képet/videót attól fejlesztik a játékot.. De amikor meglátom hogy rakta fel képet vagy videót akkor nagyon megörülök. Augusztis elsõ hetén meg fog jelenni vagyis ezt írták! Szóval addigra kész lesz./Remélhetõleg/

GTS

nagyon lasan jonek a kepek meg a videok lesz ebbol a jatekbol agusztusra valami
ets2 rol valaki rakhatna fel terkepet ut vonalakal.meg daf tuning videot kivancsi vagyok mekkora motorok vannak hoza. elore is kosz
gumikacsa
Miért ne menne? Csak itt szar a link. De ne legyél már lusta beírni a címsorba a címet....
TESSSS

õ,nektek megy az SCS Software blog ? 😮 Mivel nekem nem. :S weboldal nem található,404 not found,azt írja ki. :S

CPU: AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.4 Ghz RAM: Corsair XMS3 4GB DDR3 1600Mhz GPU: ASUS nVidia GeForce GTX 750 Ti OC 2GB GDDR5 OS: Windows 7 PSN ID: Robbie_0222

fuszhi
Komolyan mondom tetszik az aszfalt. Jó lett ahhoz képest hogy egy számítógépes programról beszélünk. Remélem náluk az mp3 manapság alap. Elég lesz bemásolni egy mappába és állítgatni a rádió adókat mint a gta ban. Példa kedvéért írom lenne mondjuk 5 sztenderd adó plusz egy amin az elõre bemásolt mappában lévõ zenéket lehetne lejátszani. 😊)) Sõt azt is nagyra értékelném ha lejátszási listát is lehetne készíteni. Hisz ezek a dolgok manapság nem igényelnek nagy szakértelmet. Pláne nem egy "hekker" csapatnak. Alap miközben vezetek szóljon a zene. Viszont azzal is elégedett lennék ha extrák nélkül csak mp3 -at bemásolnám.Na jó mindegy. Már csak 4 hónap remeek 😊)))

tibi08
Nem mûxik a blog link!

gumikacsa
Gondolom, csak viccelsz.

Szerintem eleve realisztikusabb is, az ember ha már megvan akár egy olcsóbb kamionja, szívesen csinosítgatja, extrázza. Általában nem 5-6 fuvarra szól egy kamion, mint a játékban. Kicsit realizálhatnák a fuvarokért kapott pénz, és a kamionok árait, illetve valamit vonhatna le, megélhetés címén, ne 5-6 fuvar után lehessen modernebb kamiont venni, talán akkor jobban megbecsülnétek az alap gépeket. Igaz ez lehet megint a játékélmény rovására menne. Bár, sokan így is cheat-elnek, tehát lehet nem lenne akkora probléma.

Jó-jó, szépek ezek a modern gépek (leszámítva az új mercit, ami baromi ronda) de én pl azon kevesek közé tartozom, aki szívesebben vezetik az idõsebb gépeket, amiket még tényleg vezetni kell, és nem számítógép végzi a legtöbb feladatot....

TruckerDave
Tudom, csak még kamionra alig van pénzed de minden kiegészítõre futja ? <#mf1>

gumikacsa
Ahogy mondod

MANos Viktor
Végre látszanak a lámpafények az úton is! 😛P Jóleeeesz😄

UMF Hardy DJ 2, MAN TGX \\8/

Hunter of Deer
Hat mivel te szabod testre a gépet ezért bármi megtörténhet 😄 egy alap gépbõl is lehet karácsonyfát csinálni sztem.

H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k

AudiQuattro
Szép😊 Végre rendesen sötét van,látszódik a visszapillantóba a hátsó lámpa 😄

aka Padlogáz http://www.kamionfan.atw.hu

Hmm... tetszetõs képek! 😊
kutizsolt
szerintem még a belsön kelne mit csinálni .... a Man tükör olyan kelne legyen mint a Man seria A -nak... és a fülke ha kicsi akkor belölröl is legyen kicsi......

V-Power Shell

TruckerDave
Az esti fények nekem nagyon bejönnek, és van esti mûszerfal világítás <#taps>

Az viszont fura, hogy pl. utolsó képen egy olyan alap "csóróbb" gépen is mindenféle oldalsó világítás van.

Hunter of Deer

H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k

Bocs ez lemaradt. 😊
http://1.bp.blogspot.com/-wWnDDHjQ2s0/T4CyhLfiGWI/AAAAAAAAAqY/cabOssVjp8s/s1600/01.jpg

http://1.bp.blogspot.com/-wWnDDHjQ2s0/T4CyhLfiGWI/AAAAAAAAAqY/cabOssVjp8s/s1600/01.jpg

az elõzõ videóhoz kapcsolódóan!! 😄

http://www.youtube.com/watch?v=qTOPs8eyBx4&feature=g-user-u&context=G29f5b7eUCGXQYbcTJ33a9hcCeqxRbaBgYNsNxJ6Tc51ZHSQXVoQw
szabii98
off:
szerkezetileg rossz.

<a href=" LINK ">|<font color=#00000> Szöveg </font>|</a>
semmi más nem kell, de be rakod elé a <br>-t és valami hülyeséget dob ki

I met God. She's black

Én se tudom miért nem, de majd megcsinálom. 😄

|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*

Én már utaztam kamionnal kompon keresztül.És ahogy beparkolsz fel kell menned a személyzethez, nem is lehetsz lent a parkolóban a kamionoknál! Persze ott fent bolt,bárok,étterem és kialakított hálok/szábák/fürdõk vannak ahol a söfõr pihenhet/aludhat! Szóval a lényeg nem lehetsz a kamionban😊 Persze mivel az etsben nem szállunk ki így jó alternatíva az is amit mondtál 😊 Nektek is kellemes ünnepeket!
Köszönjük,és viszont kívánom😊
fuszhi
Komoly hogy egy kisebb hajót kell "Á"- ból "Bé" -be elfuvarozni? 😊
Akkor ez ilyen kompos megoldás lehet, nem? Mármint erre tudok gondolni.
Ha tényleg így van bomba ötlet fõleg ha lesz egy átvezetõ vidi amit stílusosan egy Esc billentyû megnyomásával szükség esetén átléphetünk ha úgy kívánja meg a helyzet 😊))) Persze nem bánnám ha a kamionnal olyan parkoló helyet adnának ahol miközben átkúszik a vízen a komp belülrõl a fülkénkbõl egerünk segítségével bámészkodhatunk az út során az is tetszene alternatív megoldásként amit szintén az Esc bill el hatástalaníthatnánk. Kellemes húsvétozástot kedves 😊 fórumtársaim. Sok tojástot 😊))

Bocs a dupláért:
Vajo, az új link (topik a FaceBookon) nem mûködik. 😉

No igen, eléggé szadista az a játék. 😄
Én azon röhögtem, hogy az az elsõ 3-4 oktatófeladat (pl. "Na most próbálj párhuzamosan parkolni") valami nevetségesen könnyû (van két percem elvégezni egy félperces manõvert), utána meg az elsõ éles feladatnál alig tudtam megszerezni az aranyat. 😄
Egy idõ után rá is álltam az ezüstökre, azokat meg tudtam szerezni 3-4. próbálkozásra.

Hunter of Deer
jó persze azt gondoltam hogy nem lesz hosszu fuvar, de a T&T-be azért már kicsit elszaladt a ló a vége fele sztem amikor még alig indultál el hogy betolass valami eszméletlenül szar helyre és már le is járt az arany 😄

TruckerDave
Ez azért jobban tetszik, hogy egy hét alatt 4 poszt, 2 videóval és sok képpel 😊

Miután a játék elvileg a Scania Jármûvezetõ-versenyt dolgozza fel, nem kell hosszú fuvarokra számítani szerintem. 😉

Hunter of Deer
Ha már nõi sofõr akkor Lisa Kelly 😛 (Ice Road Truckers FTW)

Remélem ezt a Scania Truck Driving Simulatort jobban megcsinálják mint a T&T-t és nem eszetlen 2 perces pályák lesznek csak.

Ja. Annak a nõnek is volt, aki pár napja a helyi benzinkútra befordult és majdnem vitte magával az egész tetõszerkezetet. Úgy fordult, mintha személyautóval lett volna. Már a nyerges pót feléig sem jutott és beleakadt a tetõ tartó oszlopba. Plusz agyonnyomta a kukát is grátiszba. Akkora mellénnyel volt... Maradjanak a fakanálnál vagy a fuckanal-nál!