52658
1418799692.png
A játékkal kapcsolatos linkek:
restacarpbjcb.pngets2blog86jx7.pnghonlapcokqb.pngscsb4ked.pngfacebookabkop.pngfreaksihj96.pngr3dutpzjuf.png

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephostvkkj7.pnghuntyekiy.pngtirra0hjyf.pngoftopicjxjng.pngflickerexjng.png

PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • 0Diaz0
    De tudodmit? A te játékod! Azzal qrod el amivel akarod... Amig az enyémbe nem ront bele a csalásod,addig bizisten lesz.rom.. :)

És most a mai napról pár kép...

Mit keres a Luxemburgi határon MAGYAR ZÁSZLÓ?!?!?!

Kicsit újítottunk az igáslovon!

Mintha pestre értem volna be... legalábbis,nekem az jut erről az eszembe..

[URL=http://kepkezelo.com/images/diiosmdzk5yu9v9qixpe.jpg]Kicsit csalódás volt,hogy ez lett volna a "kikötő"... egy hajó gyomrát vártam... [/URL]

Bányába szállítás után,egy kis pihenő...

Világít rendesen a karácsonyfa..

Ha olcsó a nafta,akkor vigyünk belőle sokat!

Naigen, a karácsonyfa...

Ha minden felvolt kapcsolva,akkorse láttam ennél többet...

Kollega melózik..

És most a megérdemelt pihenő!
  • zoltan1232
    Meghajtom üresen a kicsikét :)

• vajo
    Jobbulást.
  • 0Diaz0
    Olcsó kifogás :) De ,ezt nemlehet megmagyarázni... ember! Számoljuk csak utána...

14napja jött ki a játék,nekedis elkellett valahogy kezdeni,tehát az első napot ne számoljuk, marad 13nap.

Aztmondod 600+ a napi bevétel... előszöris.: Küldenél egy képet a flottádról? :) Kiváncsi lennék,hogy mekkora szintüek,mekkora a napi bevételük...

Ha azt számoljuk, 13x600k,az 7.800.000, tehát, ez a 287millióhoz lókuki. Hiába nézzük azt hogy ez minimum ennyi. Ha millióval számolnánk/nap AKKORSE LENNE 287milkó. Kiváncsi lennék,hogy te a 13nap alatt hogy varázsolsz a minimum 7.8misiből 287milliót... talán CheatEngine-vel?! Valószínüleg!
  • Linux01
    Irigy vagyok, én most fogom megvenni, ezt. :)
  • Tikal #17416
    Ez nekem ment? LOL
  • mk452001
    Én is ezt a kislányt favorizálnám, akár olyan részletes tuningokkal, mint a nyomott orrú Scania :)
  • norbee46
    Új flotta tag!

• endy papp
    Akinek kérdése lenne....... privátba írjon.
  • asdr

a Hella cumók bejövősek
  • asdr
    fölösleges volt meglépni ezt, mert az eső viszonylag ritka jószág, nekem van hogy 3 napig (Földi nap nem játékbeli :D ) nem esik. De van, és nekem teli van a mod mappa, mégis van.
  • retoucher
    Nah, felcelluxoztam 1-2 új égőt a vasparipám fejére!

• ronso
    Letöröltem a játékot full.....ujratettem és még mindig nincs esö üres a mod mappa...
  • asdr
    Magnum vagy Volvo. Én Magnummal kezdtem, de lvl 10 felé ülj át Volvoba mert az a legerősebb.
  • asdr
    én egy ilyennek jobban örülnék egy kis nosztalgia

• aknakukac96
    Sziasztok!

Első körben milyen kamiont ajánlanátok egy kezdőnek?:)Lehetőleg lvl 10 alatt.
  • Tomice
    http://www.kephost.com/view3.php?filename=a1_2012_11_1_nvdnr6adej.png
  • Tomice
    Sziasztok.
    Bemutatkozásul itt az én "kis méregzsákom":
  • slayer006
    Szia!

Van arra remény, hogy csőrös kamionok bekerüljenek a játékba? Esetleg MOD -ként?
    Leginkább egy Mack R600 érdekelne.

• gigamen
    Köszönöm szépen:)
  • endy papp
    Mivel hozzám intézted ezeket a kérdéseket válaszolok rá .
    Na majd pont neked magyarázom el ,hogy mit miért teszek vagy épp nem.
    Sajnálom ha nem voltam elég világos és érthető.
    Ennyi.
  • asdr
  • asdr
  • csaklaca
    Gyerekek!Berlin és Poznan között,Poznan előtti utolsó lámpás kereszteződésben vigyázni!álltam a pirosnál és csak úgy belém jöttek!21% károsodás a pótban,3000 euro mínusz a számlán!
  • Tikal #17397
    Teljesen mindegy hogy te miről beszéltél, mert én a játékrol, és példának hoztam fel a lehajtót, ott fordul elő a legtöbbször ez a hiba.

Amit továbbra sem értesz meg az az hogy attól még hogy valaki szabálytalankodik az téged nem jogosit fel arra hogy te is azt tedd!
  • Tikal #17396
    És annak mi értelme hogy azóta nem vezettél egy kilométert sem miota ismered azt a "csalást"? :) Vagy nem értem hogy értetted ezt a mondatot vagy akkor minek vettél meg egy olyan játékot amiben vezetni kell, de te nem teszed? :)
  • Warrior888
    Nem fel- és lehajtóról beszéltem. Középső sávban lévőt sem előzök jobbról (pedig megérdemelné). Belső sávot írtam. :)
    Mondjuk szerencsére autópályán kifejezetten ritka, de azért látni ilyen önkéntes rendőröket, akik beállnak a belsőbe 120-szal, és az anyjukért sem sorolnának ki, nem zavarja őket hogy mögöttük már vagy 5 autó villog.
    Nehogy már én legyek a hülye ha egy ilyen mellett elmegyek jobbról... :)

Egy szóval nem mondtam hogy szabályosan jár el az aki jobbról előz. A szabálytalankodás viszont meg sem történne, ha mindenki jobbra tartana (azaz betartaná a jobbra tartási kötelezettséget. ;).

Gyönyörű! :)
  • bmx3mate
    ja csak nem sikerül azt már leírni.
  • Tikal #17393
    vagy még nem jött ki, így akartad igaz? :)
  • bmx3mate
    az 1.1.4. frisitő csomagot honnan lehet leszedni vagy már kijött??
  • cbzotyoka
    köszönöm hogy végre megérti valaki. :)
    amúgy kb.: napi 600 ezer felletti hasznom jön be a kamionokon sőt valamikor még több is.
    Ja és még azt hozzá tenném hogy már lassan egy hónapja el van törve a lábam és az ágy meg a gép között mozogni, tehát kinyilváníthatom mióta ki jött a játék mást nem nagyon tudok csinálni csak játszani.
    Ennyit szeretem volna csak hozzá tenni.
  • Linux01
    Jogos.
  • Tikal #17389
    Nem az, ha megkérded kik azok, és aztán már kérhetsz tőlük egyenesen :)
  • Linux01
    De az biztos, hogy a MANCSI-ék engedélyezni fogják, ha esetleg írnak neki.
  • gigamen
  • Linux01
    Hát mivel én nem tudom hogy ki az aki ezeket csinálja, így problémás.
  • Tikal #17385
    miért nem kéred meg te? Gondolod alig várják hogy mindenki apukájának a cég logoját megfessék? :)
  • Linux01
    Azaz...
  • Linux01
    Valaki, esetleg BOXER, lennél szíves valaki modinak szólnál, hogy pingálja le ezt?

• Eisenberg
    Hali! Előre is elnézést ha hülye kérdést teszek fel de..a Scania-nál miért nem lehet lejjebb vinni az egeret a kormány aljánál? Vagy csak nálam van így? Engem ez egy picit zavar viszont gondolom moddal megoldható...csak az szerintem meg elég sok munka mert gondolom ki kell dolgozni az egész belsőt. Vagy ez egy patch-ben benne van már? Köszi.