52730
banner
banner

A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • BBeno2
    egy mp alatt elfogadták a regemet és már le is szedtem a 0.5-ös logo pack-et.
  • BBeno2
    kösz csaklaca.

viszont ha magyar eredetileg. amit nem tudtam, akkor a magyar nyelvi fájlokat valaki ki tudja menteni és feltölteni? mert nekem nem éppen magyar és észrevettem volna ha választhattam volna magyar nyelvet...

vagy elég az is ha a demo-t leszedem és onnan kimásolom a nyelvi fájlokat?
  • Batmanci
    Ettől persze, még regelj be a restacarra! :D
  • Batmanci
    A második mondattól már a Benőé! :)
  • Batmanci
    A restacar igazán kitűnő oldal, de egy nap a reg.
    Keress a gugliban. 1 másodperc.
    Ha, elfogadod a tanácsom, a 0.5-ös verziót tedd fel.
  • Batmanci
    Egy magyar felirattal ellátott játékot tovább magyarítani?
    Vagy valaki keresse ki neked azokat a fájlokat, amik magyarrá teszik?
    Nem túl nagy kérés ez?
    Megveszed itthon, és lám, magyar.
    Ha kinti számot vettél, letöltöd valamelyik demót, és az magyar, csak az eredeti számodat kell megadnod.

Real logo-nak hívják, és akárhonnan. (Te vagy a 300-adik)
  • csaklaca
    restacar.hu
  • BBeno2
    hali. látom egyeseknek eredeti logo-k vannak és magyarítva is van. tudtok nekem segíteni merre találom a magyarítást és azt a patch-et ami eredeti márkákat teszi be?
  • mani13
    A gartner kg skin jó volvohoz is?
  • gumikacsa
    Mit nem adnék egy Turbo Star-ért a játékban. De szinte bármelyik korabeli gépért. Persze a készítőktől, és nem a modderektől.

Egyébként a T.I.R. szerdánként megy most a duna tv-n, de itt a neten az M1 műsortárban megtekinthető minden rész.
    Kamionos film még a Road Games is.

és a Smokey and the Bandits
  • TheSosy
    Köszönöm,inkább upgare próba festést csináltam,majd ha elérhető lesz,megnézem hogy jó-e.
  • Batmanci
    Hogy egyértelmű legyen!
    A kicsomagolt base.scs könyvtárban így néz ki az elérési út:

base\vehicle\truck\volvo_fh16_2009\color.dds

Amikor az átfestett color fájlodat be akarod tenni a modok közé, akkor adsz neki egy nevet, passz... szkinem, amiben az elérési út már így néz ki:

vehicle\truck\volvo_fh16_2009\color.dds

Ha becsomiztad, átnevezed scs-é, és mész.
    De ha valamelyik mod már tartalmaz egy "vehicle\truck\volvo_fh16_2009\color.dds"-t, abból nagy rumli lesz. Tehát érdemes tudni, mit raksz, hová.
  • Maximus4
    Total Commander.
  • Batmanci
    A TC=Total Commander.
    Jegyzettömbbel kissé nehézkes lenne könyvtárakat készíteni. :)
    A TC-ben viszon az F7 lenyomása után készíthetsz könytár-alkönyvtár struktúrákat.
  • Batmanci
    Egyetértek!
    Jellemző a többségre - és itt tisztelet a kivételnek -, hogy előbb kérdez, aztán lő.
    Az emberi lustaság csodákra képes. Egyszerűbb ide beínia a kérdést - amit mellesleg már kétszázan megtettek, de az újszülöttnek inden vicc új -, mint egy keresőben keresgélni.
    Sok esetben hamarabb meglenne amit keres, mint ami időt az itteni kérdé-felelek játékkal eltölt.
  • TheSosy
    Köszönöm,annyit még kifejtenél nekem,hogy:
    -a "TC-ben" az milyen program?
    -És ez az elérési út hogyan néz ki?Jegyzettömbbe kell írni?És hogyan nézzen ki?
  • Tikal #17477
    Tudod, egyáltalán nem biztos hogy próbálta már a Google-t. Ha visszaolvasod itt az elmúlt két hetet, akkor látni fogod, hogy kérdések sokasága ismétlődik, holott csak használni kéne akár csak az itteni fórum keresőjét, vagy csak kicsit olvasgatni.
    Van aki annyira beleszarik az egészbe hogy arra nem veszi a fáradtságot hogy a warezos kopijának a letöltési oldalán megnézze a fórumot hogy mégis hogyan aktiválja a játékot.. szóval ne mondd hogy nekem tudnom kéne hogy ő már keresgélte vagy sem.

Mellesleg eddig egy képet tettem be ide :)

Megjegyzem, én találtam infot pont arra is amit kérdez, google segítségével, de már nincs meg a link, mert nem érdekelt tovább hogy hogyan kell csinálni a modolást, nem az én világom :)
  • Batmanci
    Hét, nem! De majdnem.
    Azzal a megoldással az összes azonos típus egyforma lesz, mint a nyúlszar.
    Persze, ha megfelel az is, akkor annyit kell tenned, hogy a TC-ben a zip csomagolást 0-ra állítod.
    Tehát, ne tömörítsen. Majd a kész zippet, átnevezed scs-é.
    A csomagolt fájlnak tartalmaznia kell a fájl teljes elérési útját, aztán be a mod könyvtárba, és lehet repeszteni egy egyáltalában nem egyedi géppel. Persze, ha szembejön egy ugyanolyan gép, gondolhatod, hogy a flottád egyike.
    Jó szórakozást! :)
  • Tikal #17475
    Nem a festésre gondoltam, hanem csak arra a részre hogy hogyan kell utána csomagolni, kész mod fájlá. YouTube-n találtam ilyet, meg ha valaki tud németül akkor a trucksimulator24.de, ott van tutorial topik.
  • Toby0501
    Nyilván azért kérdezi itt, mert Google nem talált neki semmit, vagy nem tudja, mit keressen, esetleg annyira minimális az angol tudása, hogy semmire nem megy a leírásokkal. Annyira elfajzódott már itt ez a Google ajánlgatás, jó, hogy ki nem tesztek a bannerba egy google linket azzal a címmel, hogy modok,patchek,tutorialok. Nem csak arról szól egy fórum, hogy mutogassátok a csilli-villi kamionjaitokat, segítsetek a másiknak is.
  • Batmanci
    Nem igazán!
    De ha találsz tedd meg, hogy megosztod velünk.
    Festések vannak, de le vannak védve. Mondván; dolgozz meg Te is velük.
    És itt nem a color.dds re gondolok, hanem gyáriak közé tehetőkre.
    Jelenleg a Volvó templétjén dolgozom, de iszonyat idő. A többi márka még eszembe sem jutott.
    Ha kész leszek megmutatom, de 'valszeg én is levédem addig, amíg a többi fel nem oldja.
  • norbee46
    "Ilyet akarok" !

• Tikal #17471
    szerintem google, vannak már tutorialok.
  • TheSosy
    Még1szer megkérdezném tőletek,aki ért hozzá,fontos lenne.
    Nem muszály ide írni jöhet privátban is köszi.
  • kerel
  • komiki
    De minek ? :(
  • koppi2
    Hali Hoztam én is pár képet !

• WinStar
    bocsi,de az első képednél,az mióta magyar zászló? xD xD a magyar zászló piros,fehér,zöld :D De no para...ami meg a képen van,az kék,fehér,piros(francia)
  • Linux01
    Valaki elárulja hogy lehet kicserélni az eredeti pénztár hangot valami lágyabb csipgásra? :)
  • Tikal #17464
    nem olyan egyszerű az.. le kell szedni egy scs extractor progit az oldalukról, aztán parancssorokkal szöszmötölni...
  • nico79
    Sziasztok.

Szerintetek miért van az,hogy a base.scs -re mikor rá klikelek társítani akarja és nem nyitja meg?
  • SimaSuna #17462
    értelmes válasz, az az, hogy vedd meg, ellenben warez topikban folytasd tovább :)
  • koppi2
    Sziasztok Fórumozók ! :) Szép Jó reggelt mindenkinek. Olyan segítség-et kérnék tőletek hogy, nekem az ETS-t folyamatosan aktiválni kell :S . Valaki nem tudna rá nekem egy megoldást ? Csak értelmes válaszokat kérek. Köszönöm szépen előre is :) sziasztok
  • Tikal #17460
    Nem láttad hogy a hozzászólásom végén, én felemeltem a kezem ;)
  • Gis80s
    Egy apró skin, amit gyanítom sokan szeretni fognak :)

1920x1080

...::: LETÖLTÉS :::...
  • SimaSuna #17458
    ajánlom még a Convoy, a Didi Megőrjítesz, Fekete Kutya filmeket még :)
  • Tikal #17457
    Emelje fel a kezét az akinek ez mond valamit :D

• milos620
    Így van!

Amúgy a tájak sem rosszak,de az Olasznál nincs szebb!

Plussz szeretek ott közlekedni!
  • Tikal #17455
    ok, azt hittem tetszik arrafelé a táj és azért, de akkor a hosszu fuvarok miatt :)
  • milos620
    Hogy látszódjon a 730-as is! :)