52658
1418799692.png
A játékkal kapcsolatos linkek:
restacarpbjcb.pngets2blog86jx7.pnghonlapcokqb.pngscsb4ked.pngfacebookabkop.pngfreaksihj96.pngr3dutpzjuf.png

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephostvkkj7.pnghuntyekiy.pngtirra0hjyf.pngoftopicjxjng.pngflickerexjng.png

PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • komiki
    Udv.Nálam is ez volt.Ajáték megjelenésétől játszom.Az elején gyakran kerültem szar időbe,aztán mintha elvágták volna az esőt.Pont ma volt hogy megkérdezem itt a forumon hogy más is járt -e igy.Aztán viharba kerültem és jött az eső.Kitartás és fog az esni.:)
  • lenhoffer
    koszi
  • Boxer HUN
    Lehet majd tőlünk, de csak akkor lesz az oldalon elérhető formában, ha megkapom az engedélyüket úgy, ahogy a Horváth Rudolf Cége is megadta.
  • lenhoffer
    akkor azt ird meg hogy honnan lehet letolteni
  • jocking
    Tudjuk...
  • lenhoffer
    lehet waberes-es potkocsit es kamion letolteni valahonan
  • jocking
    34.-35. § Előzés, kikerülés
    (...)
    (2) Az előzési szándékot - ha az előzés irányváltoztatással jár - irányjelzéssel [29. § (2) bek.] jelezni kell.
    (3) Az előzést - a (4) és az (5) bekezdésben említett esetet kivéve - balról kell végrehajtani.
    (4) Csak jobbról szabad előzni
    a) azt a járművet, amely a balra bekanyarodási szándékot irányjelzéssel jelzi és az úttesten a 31. § (1) vagy (2) bekezdésében foglaltaknak megfelelően helyezkedik el;
    b) azt a villamost, amely az úttest közepén - egyirányú forgalmú úton az úttest bal oldalán - levő pályán közlekedik.
    (5) Jobbról is szabad előzni a figyelmeztető jelzést (villogó sárga fényjelzést) használó járművet, ha a vezető meggyőződött arról, hogy ezzel a többi járművet és a gyalogosokat nem veszélyezteti.
    (...)

36. § Párhuzamos közlekedés

(1) Olyan úttesten, amelyen az azonos irányú forgalom számára két vagy több forgalmi sáv van (párhuzamos közlekedésre alkalmas úttest) - a (2)-(4) bekezdésben említett eseteket kivéve - a külső (jobb szélső) forgalmi sávban kell közlekedni. Más forgalmi sávra ráhajtani csak előzés, balra bekanyarodás, illetőleg megfordulás céljából szabad. Az autóbusz öbölt, az autóbusz forgalmi sávot, a kapaszkodósávot, a gyorsító- és a lassítósávot, valamint a kerékpársávot a párhuzamos közlekedés szempontjából figyelmen kívül kell hagyni.
    (2) A párhuzamos közlekedésre alkalmas olyan úttesten, amelyen az azonos irányú forgalom számára két forgalmi sáv van, az előzés befejezése után a külső forgalmi sávba vissza kell térni. Ha 3500 kg megengedett legnagyobb össztömeget meg nem haladó gépkocsival, motorkerékpárral vagy - lakott területen - távolsági, illetőleg gyorsjáratú autóbusszal a vezető több járművet kíván előzni, megmaradhat a belső forgalmi sávban feltéve, hogy ezzel a mögötte gyorsabban haladó járművek közlekedését nem akadályozza; ha pedig a forgalom olyan sűrű, hogy a külső forgalmi sávba visszatérni nem lehet, a belső forgalmi sávban folyamatosan is haladhat.
    (...)

Egy kis bónusz videó:

Amennyiben tényleg van jogosítványod, úgy kérlek, fáradj be a legközelebbi okmányirodába, és ott add le. Mindenkinek jobb lesz így.
  • Tikal #17374
    Műr csak a magam biztonsága miatt sem előznék meg senkit sem jobbról autopályán, mert mi van ha nem vesz észre? Pláne egy kamion vagy nagyobb teherauto.
  • Tikal #17373
    Vannak ezek az elcseszet autopálya le és felhajtók, ahol egy sáv eltünik, felhajtásnál meg abból lesz egy sáv, szerintem tudod. Na ott ha épen veled egy tempóban érkezik valaki, akkor még elhaladsz előtte, de jobbra már nem tudsz kimenni, mert ő is gyorsit és bumm :)
  • Warrior888
    De, van. És IRL is előzök jobbról, ha az illető ok nélkül téblábol a belső sávban. Max. kap 1-2 villantást előtte és ha nem veszi észre magát, akkor megyek ahol tudok, szórakozzon mással.

De fejezzük be az OFF-ot. És tarts jobbra. ;D
  • Dimice
    Ahogy a való életben is ez volna a szabály. A valóság meg az, hogy nem győzöl jobbról elmenni a sok "bárány" mellett.....
  • Tikal #17370
    Ok, mert nekem úgy tűnt :)
  • Boxer HUN
    Távol álljon barátom, ha nevezhetlek így, hogy csakis a magam igazát védjem.
  • Robert24
    Valaki esetleg Actrosba GPS-t tudna?
  • TheSosy
    Na senki ?
  • Tikal #17366
    záróvonal
  • Tikal #17365
    De mondok egy másikat. Az AI előzései :D Miért előz zárósávon keresztül? Miért kezdi el egyáltalán ha nem fogja tudni befelyezni? Hogy aztán frontálisan ütközzön velem én meg bukjak egy csomo pénzt? Ok, előfordul ilyen az életben is, de az életben van biztositom, a többit meg leszarom, ő volt a hülye :)
  • Tikal #17364
    Csak már megint itt vagyunk Boxer, hogy tudod miről beszélek, de azért csak véded a játékokt a végsőkig... mert.. szíved csücske.... én meg csak felhoztam egy hibát..
  • ronso
    Milyen modok vannak nálad ? Csak összehasonlitás képen...
  • Tikal #17362
    Persze, de én a pályáról beszélek.
  • csaklaca
    a jobbról előzést nem vitattam,egy szóval sem!az tényleg tilos!De 20 éve van jogsim"B"kat!Ugy hozta az élet,hogy bővítem a jogsimat,most fogok 7.-én "C"-re vizsgázni!És hidd el,voltak dolgok,amin rendesen meglepődtem....!
  • Boxer HUN
    Halkan jegyzem meg, a játékban nem csak autópálya van ami több sávos. Ettől függetlenül, akkor is a jobbra tarts szabály az egyedüli, ami megállja a helyét.
  • Tikal #17359
    Jobbről előzni tilos. Akkor is ha ott szarakodok a belsőben és téged ez zavar! Tilos. Csak azért mert én elbambultam, vagy akármi miatt nem mentm még ki jobbra te NEM előzhetsz meg jobbról.
  • Maximus4
    Senki nem mondta meg a másiknak,hogy játsszon.Le lett írva,hogy erről a "bugról" kinek mi a véleménye.Ennyi.Nem kell mögé magyarázni semmit.Mindenki úgy játszik,ahogy akar,de egy szó sem esett arról,hogy légyszíves ne így játssz,mert az a többségnek nem tetszik.Szerintem ezt a témát le is zárhatjuk:)
  • Hunter of Deer
    hali! most teszem fel az a gamet, megeri feltenni a patchet hozza? voltak akik az asitozasra panaszkodtak hogy zavaro
  • Tikal #17356
    Tényleg remélem hogy nincs jogsid.
  • csaklaca
    mondjuk,a bizalmi elv eléggé képlékeny!másként ismeri a kreszt az is,aki 20 éve szerzett jogositványt és másképp ismeri az is aki tegnap,igy a bizalmi elv,picit merész dolog!:D
  • Tikal #17354
    Na ja, nem örülök neki hogy most " kötelező " lesz az éjszakai vezetés... legalább be tudnám állítani mennyit alszom, könnyeben tudnám igazítani a nappalokhoz!!
  • LACEJKA
    Nem rossz ;)
  • Warrior888
    Bizalmi elv. Ha szabályt szegsz, ne várd el másoktól hogy ők betartsák. Ha bent kínlódsz a belső/középső sávban, akkor mi alapján várod el, hogy ne előzzenek meg jobbról? ;)
  • csaklaca
    az autópályán párhuzamos közlekedés van......
  • ukipapa
    Szép estét mindenkinek (: Gondoltam megnézem milyen kiállítva (:
  • Tikal #17349
    Tehat az a megoldass hogy a masik is szabalytalankodik... Bar gondolom csak vicceltek, mert ha nem akkor remélem nincs jogsitok :))
  • LACEJKA
    Sziasztok.

Minden pirost megfogtam :(

Keresgélek valami jó melót

• Tikal #17347
    Autopalyan parhuzamos kozlekedes? Gratulalok, remelem nem talalkozunk valoeletben az utakon :)
  • Warrior888
    Ott a pont. Akit jobbról megelőznek, az szabálytalankodik. Akkor meg, miről beszélünk? :)
  • Batmanci
    Könyörgöm!
    Ki a francot érdekel, hogy ki, milyen megoldásokkal (értsd, csalásokkal) játszik?
    Kit ver át? Téged, engem? Saját magát!
    Mennyire szarja le az aki csal, hogy Te a segged a földhöz verdesed, és ráordítod, hogy csaló?
    A Te játékodat elrontja, aki csalásokkal játszik, mert Ő azt élvezi?
    Senkinek semmi köze a másik pénztárcájához, ugye? Akkor ahhoz miért kéne, hogy legyen, hogy milyen szinten veri át magát, dobja ki a pénzét az ablakon azzal, hogy élvezhetetlenné teszi a "saját" játékát? Milyen jogon szól bele valaki abba, hogy én hogyan játszom?
    Jöjjön ide valaki, és húzza ki a dugót a konnektorból, mert nem tetszik neki, hogy én mivel és miként ütöm agyon az időt! 'Valszeg, elütnék a két füle között.
    Nem értem az embereket.
    Itt van egy srác, aki nem akar éjjel vezetni. Most elintézitek neki, hogy ha akar, ha nem vezetni fog a "csaló", mert nem alhatja át a következő peccstől az éjszakát.
    Hát, ha a SCS ebbe belenyúl, azon rohadtul meg leszek lepve.
    Ha nem akartam vezetni, mert nem volt kedvem - a valóságról beszélek -, viszont bőven volt időm az átadásig, akkor nem vezettem. Mentem múzeumba, moziba, meg ahová akartam. Nem figyeltem fel, hogy bárki mondta volna, hogy most már pedig vezetsz, vagy megfojtlak egy kompresszor ékszíjjal.
    Miféle felfogás az, hogy más helyett döntesz el bármit is. (Megnősülhet, vehet házat, vagy autót?)
    A legtöbb embert itt jó szándékúnak és intelligensnek tartom. Mondja már meg valaki, hogy miért kell rákényszeríteni valaki akaratát egy másik emberre? Tudtommal, ezt nevezik diktatúrának.
    Mindegy miben akarod korlátozni a másikat. Nincs jogod hozzá!
    35 éve foglalkozom harcművészetekkel, de még soha nem jutott eszembe, hogy pusztán azért, mert más a véleménye valamiről, kiüssem a gatyájából.
    Tudom, nagyobb dolgokat vittem a témába, de minden nagy dolog apróságokkal kezdődik.
    Ráadásul, aki csalni akar, azt az - majdnem azt írtam, Isten - az Univerzum sem akadályozza meg. Lásd az online játékokat. Ki az akinek van kedve hálóban játszani - idegenek ellen - úgy, hogy a baromarcú szakadó esőben, Monaco-ban, 58 mp alatt körbe megy? Ezért hagytam abba a ligákban a versenyzést a cheatengine megjelenését követve. Az nem érdekel, ha lenyomnak, de azt tegye becsületes harcban.
    De ez nem online!! Magamban hadd csináljak már azt, amit akarok!
    Hogy mi a véleményem az egy másik kávéház, mert én nem tudok csalni, hazudni sem nagyon. Úgy meg, hogy még a kevés pénzemen kiböjtölt játékomat haza is vágjam, pláne.
    De, hogy más mit tesz otthon, addig biztosan nem érdekel, amíg ez nem érint másokat.
    Ezt hívják - sok mindennel még kibővítve - emberi jogoknak.
    Laci voltam.
  • Tikal #17344
    ? Van hogy nem tudok kisorolni mertt jon a gyoker jobbrol! A jobbra tarts az oké, de ha rahuzom a kormanyt akkor ki lesz a hibás?:)

A lehajtokrol meg ne is beszeljunk, mert kb a felét a jatekban elbasztak, sajnos.
  • Debilon
    plusz párhuzamos közlekedésnél nincs előzés, csak elhaladsz mellette, ami teljesen szabályos :)
  • Boxer HUN
    Nem hiszem. Számtalan olyan lehajtó van, ahol neked a középső sávba kell sorolnod. Olyankor sem mehetne el melletted... érdekesen nézne ki. Amúgy valaki annak idején, mikor csak a béta volt megjegyezte az egyik adásomban, hozzáteszem jogosan, hogy jobbra tarts a mérvadó. Ha akkor is előznek jobbról, akkor már tényleg baj van..