52658
1418799692.png
A játékkal kapcsolatos linkek:
restacarpbjcb.pngets2blog86jx7.pnghonlapcokqb.pngscsb4ked.pngfacebookabkop.pngfreaksihj96.pngr3dutpzjuf.png

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephostvkkj7.pnghuntyekiy.pngtirra0hjyf.pngoftopicjxjng.pngflickerexjng.png

PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • koppi2
    Sziasztok Fórumozók ! :) Szép Jó reggelt mindenkinek. Olyan segítség-et kérnék tőletek hogy, nekem az ETS-t folyamatosan aktiválni kell :S . Valaki nem tudna rá nekem egy megoldást ? Csak értelmes válaszokat kérek. Köszönöm szépen előre is :) sziasztok
  • Tikal #17460
    Nem láttad hogy a hozzászólásom végén, én felemeltem a kezem ;)
  • Gis80s
    Egy apró skin, amit gyanítom sokan szeretni fognak :)

1920x1080

...::: LETÖLTÉS :::...
  • SimaSuna #17458
    ajánlom még a Convoy, a Didi Megőrjítesz, Fekete Kutya filmeket még :)
  • Tikal #17457
    Emelje fel a kezét az akinek ez mond valamit :D

• milos620
    Így van!

Amúgy a tájak sem rosszak,de az Olasznál nincs szebb!

Plussz szeretek ott közlekedni!
  • Tikal #17455
    ok, azt hittem tetszik arrafelé a táj és azért, de akkor a hosszu fuvarok miatt :)
  • milos620
    Hogy látszódjon a 730-as is! :)

• milos620
    Köszi!
  • milos620
    Msi Afterburner
  • fuszhi
    jó a vas
  • milos620
    Nem,nem jobb kormányos a gépem!
    Szlovákból,Lengyelből,Svájcból,valamikor Torinóból ad fuvart és onnan indulok!

Mindig a Skót vagy az Angol fuvarokat keresem!

• Tikal #17449
    mivel iratod ki a bal felso sarokban az infot?

én ujat kezdtem, hardecosim mod :D Hát nem tudom meddig birom a hardcore-ságot, 5000EURom van most, lenyomtam már 2100km-t, 6 fuvarral.
  • milos620
    Még 3 szint és elérem a 40-et!
    104.275 km-rem van eddig!

• Tikal #17447
    akkor jobb kormányossal vagy? miért pont skócia? :) Én inkább alpok környéke :)
  • milos620
    Azt hiszem egyszer!

Esetek többségében Skóciába járok,és sajna nem arra!
  • milos620
    Utólag én is rájöttem hogy maxon vagy ökovezetésben ezt meg is említettem a warez topikban mert én is 6-os ranggal rendelkezem és mértem is egyet a fogyasztáson!

De a linked magyarázatot adott mindenre!

Ügyesen összeszedtél több ezer km-ert!
  • Tikal #17444
    és mentél már át rajta? egyik oldalon építkezés, másikon semmi.
  • milos620
    Az a Gotthard tunnel lesz, a világ második leghosszabb alagútja 17km-es hosszával!
    Nagyon ügyesek voltak az scs software fejlesztői mert erre is odafigyeltek!

• Petyaarc
    Üdv!

A 17150-es hozzászólásomra tud valaki érdemben válaszolni? Csak mert látom komoly javítgatások vannak folyamatban, hátha ezt is megoldják.
  • 0Diaz0
    Szerintem azt is építik.. :D Ilyet még nemláttam.. :D Bár,milánó fele még nemis jártam..
  • fuszhi
  • Tikal #17439
    Zürich és Milano között van egy rohaadtul hosszu alagút. Ha Milanoból indulsz, akkor az alagút bejáratánál átterel a szembe kétsávosba, amiből egy nyilván a tiéd lesz, láttunk már ilyet... de a másik oldalon nem terel vissza, csak mész tovább, sőt megnyit egy ujabb sávot, így megint két sávoson mész tovább... szóval hova lett az eredeti út?? Nincs bejárata? De lehet olyan hosszu volt az alagut hogy elbambultam közben? :D Majd megnézem még egyszer...
  • Tikal #17438
    Húh, próbáld ki hardecosim moddal, a fuvarért kapok 700-at, levezettem 600km-t... szerintem nem fogsz huhogni )
  • Ubi52 #17437
    Húh, 420 Euro... Feküdj le aludni, jobb már nem lesz.
  • Tikal #17436
    komolyan elmennek a picsába... miért én fizetek mindig mikor belém jönnek? nagyon remélem hogy ezt javitják a következő patchben mert ez rohadtul idegesítő már
  • Linux01
  • Axtros
    Azt észrevettétek már, hogy a differenciál mű is egész szépen le lett programozva a programban?! Azaz, ha olyan 'extrém' helyről akartok elindulni, ahol csak az egyik oldali húzókerék van lent a talajon, akkor a másik - amelyik fent van - kipörög, a lenti pedig egy helyben áll.

A másik észrevétel pedig, hogy jó lenne, ha az utakon közlekedő kamionok is különböző modifikációban jelennének meg. Pl. nem csak 4x2-es, hanem - ha már mi kaphatunk ilyet - akkor lenne 6x2 és 6x4-es változatban is, sőt, a különböző fülke variációk is előfordulhatnának az utakon.
  • Hungarykum
    Nekem is volt már többször hasonló más útszakaszokon is, de nem tudom pontosan melyikeken.
    Menet közben nem is írja, hogy megsérült a pótkocsi, csak akkor látom, miután leszállítottam, aztán csak nézek, hogy mi van.
  • jocking
    Észrevétel a játékkal kapcsolatban:
    A Nürnberg és Frankfurt közötti autópálya szakasszal valami komoly gond van, mert ott ütközés nélkül is sérül a rakomány 5-10%-ot. Semminek nem megyek neki, senki nem jön belém, de amikor erre viszek valamit, ezután a szakasz után mindig sérülés lesz a pótkocsin...
  • janikad600
    Melyik városban vannakj a jó sofőrők?
  • Blackdog
    Végre megvan az első saját gépem:

• Hungarykum
    Hasonlít a magyar zászlóhoz, de ha jobban megnézed, ez piros, fehér, kék.
  • Warrior888
    Akkor és most :)

• TaRka0107
    Kár volt fáradtan vezetni, megyek is aludni:D
  • Tanker56
    Köszi szépen! :)
  • 0Diaz0
    Talált. Új városba elmész,és ott.. :)
  • Tanker56
    és az új garázs ikont merre találom? Túl fáradt vagyok már ahhoz, hogy meglássam. :D
    Vagy el kell mennem egy városba és ott valahol?
  • 0Diaz0
    Nem.. tudsz venni bárhol... belemész az új garázs ikonjába,és azthiszem vagy 100,vagy 180.000euróba kerül az új garázs.. :) Nemkell ahoz egyet fullra feltölteni... :)
  • Tanker56
    Egy hülye kérdés:

Másik garázst hogy tudok venni?
    Vagy csak akkor lehet ha ezt az egyet már fullra feltöltöttem emberekkel?