52664
-
kejfeljancsi #49701 Na hát ez a mega mod jól kibaxot velem, letöröltem mert nem működőt, erre törölt minden mentést, így kezdhetem előröl az egészet. -
PetiM44 #49700 World of Trucks-os munka vállalása mellett nem lehet kikapcsolni a 90-es korlátozást. -
kejfeljancsi #49699 Kipróbálta valaki a mega mapot? Elvileg most 26-án lett kiadva -
kejfeljancsi #49698 bocsánat, mármint map modra gondoltam :P
-
kejfeljancsi #49697 Sziasztok, frissült a euro truck2 és a már leszedet mód nem megfelelő. Van esetleg új verzió? Ami a 1.26.1.-re frissült játékhoz jó? -
ÁlmosNagypapa #49696 Szép estét mindenkinek! Mai alkalommal Németország területén gurultam új kamionommal.
Indulás:
Út közben:
Lerakodás:
További szép estét! Üdvözlettel: ÁlmosNagypapa -
Bukephalos #49695 Még egy kérdésem lenne multival kapcsolatban:
Miképp lehet meglévő, mod mentes profile-t multiban aktiválni/használni?
Próbáltam a neten lévő Guide-ok segítségével duplikálni, de az istennek nem jelenik meg a profil multiban.
Előre is köszönöm a segítséget mindenkinek! -
#49694 Köszi.Ki is van kapcsolva,üresen jó is.Nade,ha vállalok melót egyből lelimitál 90-nél.Ez a gondom. -
Bukephalos #49693 Szívesen!
Én még nem találtam olyan kamion-, vagy trailer modot ami a promods-szal akadt volna, ha egyébként mod-mod vagy mod-játék verzió inkompatibilitás nem áll fen. -
szaboz80 #49692 Köszönöm! Őket nagyon ismerem (innen szerzem be Jazzycat modjait), csak mindig az a problémám, hogy nem tudom pontosan, hogy a ProMods-al mi műxik...
További érdeklődés:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
1) Én szívesen használnám a Real Company logo v2.4.4. by satan19990-t. A hsz-ben írják október 30- dátummal, hogy ProMods-al nem megy. Van valakinek tapasztalata vagy egy másik bővítménye, amely funkcióban megegyezik a fentivel?
2) Egyet még nem sikerült megfejtenem. Mikor írják, hogy "X" modot a modkezelő az "Y" mod előtt töltse be, az mit jelent? Alulról felfelé tölti be a modokat vagy fentről lefelé? Mi a sorrend?
-
Bukephalos #49691 MAN TGS Euro6
MAN TGX Euro6
Egyébként meg itt érdemes körülnézned:
Kamionok
Utoljára szerkesztette: Bukephalos, 2016.11.28. 11:35:43 -
szaboz80 #49690 Köszi! Vannak esetleg linkjeid hozzájuk? -
Bukephalos #49689 Én egy MAN TGS-t és egy MAN TGX euro 6-t nyúzok felváltva. Próbáltam Ohaha DAF gépeit is, de nem tetszettek a fékhangok -
szaboz80 #49688 Rég jártam erre felé... Pénteken szeretném reaktiválni a játékot, amivel kb 5-6 hónapja nem gurultam... ProMods map-ot fogok a továbbiakban is használni JazzyCat pótjaival. Ehhez ti milyen traktorokat használtok, ami nem része a játéknak? Ajánljatok párat, légyszi.. :) -
ets2mplayerHUN #49687 látom értesz ezekhez a dolgokhoz lenne is majd feléd egy kérdésem... -
ets2mplayerHUN #49686 na úgy tünik sikerült a dolog :) mégegyszer tényleg köszönöm a segítséged örülök hogy segítettél :)) -
ets2mplayerHUN #49685 át írtam meg minden erre hibákat írt ki ahogy raktam vna be a mappába
-
ets2mplayerHUN #49684 most meg valami hibákat írt ki amikor raknám be a mod mappába -
ets2mplayerHUN #49683 értem hát nagyon szépen köszönöm a segítséged :) nem hittem hogy lesz itt bárki aki segít ebben,tényleg mégegyszer nagyon köszönöm :)) -
DIESEL DOG #49682 Egyszerűen elmented és ennyi, nincs más mágia. Utána bedobod a mod mappába és aktiválod. -
ets2mplayerHUN #49681 pl.be írtam 25öt... szerintem ez nekem ideális
nos akkor szimplán csak mentem el? utána gondolom dobjam is be a mod mappába
Utoljára szerkesztette: ets2mplayerHUN, 2016.11.27. 22:48:29 -
DIESEL DOG #49680 Pontosan ennyi.
A játék alapértékét redukáltam 50-ről 25-re...
Utoljára szerkesztette: DIESEL DOG, 2016.11.27. 22:41:47 -
ets2mplayerHUN #49679 gondolom ezt csak szimplán dobjam be a mod mappába és a játékban aktiváljam ugye? -
DIESEL DOG #49678 Akkor a teendőket tudod. Ha nagyon nem menne, akkor ITT ez a mod amit most dobtam össze a játék gyári beállításait felhasználva, csupán a forgalmat csökkenti.
-
ets2mplayerHUN #49677 közben megvan csak a fájlt be kellett tömöríteni -.-"
-
ets2mplayerHUN #49676 meg akarom nyitni de nem nyitja meg és amikor megnyitom pl.jegyzettömbel akkor ilyen értelmetlen krikszkrakszok jelennek meg ... -
DIESEL DOG #49675 Na akkor megpróbálom egyszerűbben...
Szóval letöltöd a linkelt modot, majd megnyitod, lesz benne egy def mappa azon belül pedig egy traffic_data.sii fájl amit szintén megnyitsz és keresel benne egy max_vehicle_count sort és a mögötte lévő számot átírod neked megfelelőre. Szabály csak annyi hogy 0 és 150 között legyen a szám értéke, a szám minél nagyobb, annál nagyobb a forgalom és minél kisebb annál kevesebb. -
ets2mplayerHUN #49674 tök jó és örülök,hogy segítesz de nekem ez kínai... -
DIESEL DOG #49673 RusMap-ot ugyan nem használok csak ProMods van nálam, de lényegében ugyanaz. Szükséged lenne a traffic_data.sii fájlra. ITT egy jó mod forgalomhoz ebben megtalálod a def mappán belül a traffic_data.sii fájlt. Ha meg van akkor nyisd meg pl. egy word-el és keress benne egy olyan sort hogy max_vehicle_count: xxx (az X helye tetszőleges szám) A modban ha jól emlékszem alapból 10.000-re van állítva ám én úgy tudom a játék maximum 150-ig kezel csak. A játék alapértelmezése egyébként 50 ha a def.scs fájlból szeded ki a traffic_data.sii fájlt. Szóval érdemes 0 és 150 között egy számodra megfelelő értéket beállítanod. Összességében ezzel tudod beállítani a forgalom sűrűségét vagyis azt hogy adott időben hány járművet generáljon a játék.
#lacica: a játék menüjében kikapcsolható a sebesség limiter.
Utoljára szerkesztette: DIESEL DOG, 2016.11.27. 21:34:25 -
Stefan28 #49672 Estét!
Rakodás
-
ets2mplayerHUN #49671 valaki segít nekem?
a promods és az orosz mapon hogyan kell csökkenteni a forgalmat?
-
Stefan28 #49670 Ja jó lenne és lehetne centizni. De majd egyszer csak meg csinálják. -
Mandoki72 #49669 Üdv fórumozók:
Nem rossz ötlet amennyiben a tükrök is törhetnének.
nekem is lenne egy kérdésem,régebben már,de megvettem a skandináv DLC-t ,de 3x5 kóddal, de a regisztrálásnál 5x5 öt kér,mit lehet tenni
ez esetben,hogy tudjak vele játszani?
-
Bukephalos #49668 Üdv Mindenkinek!
Nemrég szántam el rá magamat a multira (Truckers MP) lenne ezzel kapcsolatban néhány kérdésem:
- Ha be van kapcsolva a fáradtság szimuláció, miért nem fáradok?
- A kamionok feletti saját nevet én nem láthatom, csak a másét?
- Lehet a városok között transportálni (mint SP-ben egyik garázsból a másikba) vagy ez tiltott? Konvoj esetén lábon kell az induló városba menni?
Előre is kösz, a válasz jöhet pv-ben is . . .
-
ÁlmosNagypapa #49667 Sziasztok! Már régen nem írtam technikai okok miatt. Szép estét! Üdvözlettel Álmos-Nagypapa. -
Puhos #49666 Malmöhöz közel:
érkezés a lerakóhoz:
a lerakóban:
-
Stefan28 #49665 Jó estét!
Szerintetek el viselhető?
Disel Dog fantasztikus szerelvény! -
DIESEL DOG #49664
Utoljára szerkesztette: DIESEL DOG, 2016.11.24. 19:57:30 -
#49663 Üdv.Hol tudom kikapcsolni,vagy magasabbra állítani a 90-es limitet? -
Bukephalos #49662 Dánia
Feröer