Euro Truck Simulator 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://store.steampowered.com/app/388479?utm_source=ets2_game&utm_medium=dlc%20banner&utm_campaign=Hungarian%20Paint%20Jobs
Error
Utoljára szerkesztette: Frequency, 2016.05.05. 15:42:25
állaodnan traktorokat meg tartályokat viszek, tök rondán nézki, ahelyett hogy sima pót lenne. vannak persze azok is, de alig érnek valamit 😞
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Segítséget szeretnék kérni, eredeti ets 2 (steam 1.23) és magyar mappal játszok(a legfrissebbel).
Problémám az, hogy a játék változó időközönként kifagy a következő hibával:<ERROR>
Kipróbáltam 4 féle VGA driver-t Radeon 270X kártyám van de mindegyiknél ugyan ez a hiba, más játékokkal probléma nincs.
Újraraktam a játékot is de így sem megy 😞
Mapon kívül nincs más mod bent.
Akinek radeon kártyája van leírná melyik drivert használja?
Köszi a választ, akkor a lényeg, hogy a profiles mappát kell lementeni és később az alapján lehet a játékot folytatni.
Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10
A profiles mappában van az utolsó mentés mindig.

Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10
hangacsi.blog.hu
Ha a játékot egy későbbi időpontban újra akarnám rakni, akkor a most jelenlegi játék verziószámával megegyező profil mappát lementem és később bemásolom az újratelepített játékba akkor onnan folytatom ahol most abbahagytam?
Newcastle, hajóra várva kollegával sütjük már a lecsót 😊

Pécs-Oslo (majd még rakok ki képet ha megérkeztem előttem van 39 óra <#wow1>#wow1><#wow1>#wow1><#pias>#pias><#integet2>#integet2>)
Itt megálltunk ebédelni :
És végül Graz lerakó:

Utoljára szerkesztette: toocha, 2016.04.30. 12:43:50
Mi vagyunk a Zsoldosok Kezünk sosem dolgozott
Graz-Linz

Mi vagyunk a Zsoldosok Kezünk sosem dolgozott
A valódi kamionokon egyébként szerintem nagyjából ekörül lehet, esetleg picit többet fordul. Ebben a videóban például nagyjából 1 és 3/4 fordulat látható.
50k wheels pack illetve ezekhez opcionális kiegészítőként lehet használni ezeket is:
real tires mod by galimim
abasstreppas wheelpack
Én csak az 50keda féle modot használom (egyelőre még az 1.22-es játékhoz valót, de ebből már van 1.23-hoz és az új kerék/gumi mechanizmushoz való). Az abasstreppas féle mod pakk jelenleg még work in progress 1.23 alá, a pillanatnyilag letölthető verzió 1.22-es játékkal működik csak, a galimim félével viszont nincs tapasztalatom azt nem használom, ha jól értelmezem akkor részben képes működni 1.23-as játékkal.
Viszont az alap mod az 50keda féle kerék/gumi mod. Ezekhez mehet opcionális kiegészítő modként az előbb említett két mod.
Utoljára szerkesztette: DIESEL DOG, 2016.04.28. 09:46:35
A gumikhoz milyen módot használsz? /Ha nem gond a kérdés/
Eddig nem sikerült működő és reális gumikat találnom.
Köszi!

Utoljára szerkesztette: DIESEL DOG, 2016.04.27. 22:17:05
Pedig a Promods oldalán az az elő fájl amit saját magadnak kell elkészítened, ellenkező esetben nem fog a játék működni. Lépj be újra és készítsd el, majd másold be a megfelelő helyre.
Segítséget szeretnék kérni Feltettem a Promods mapot és nem indul el a játék a def fáljt hiányolja és valóban nem jelenik meg a játékban a módok hozzáadásánál sem pedig a játék mód mappájába bele tettem. a segítséget előre is köszönöm!
A számítógép 2 felhasználói fiókra van osztva. Egy rendszergazdai jogosultságúra, ez az enyém. Itt lehet bármilyen programot feltenni. Itt játszok én. Van egy sima jelszó nélküli fiók, ott csak használni lehet a programokat. A sima fiókról is elérhető a játék, de csak steamen keresztül, mert itt nincs parancsikon az asztalon. Az adott játékporfil mindig arról a fiókról érhető el, amelyiken létre lett hozva. Így az én rendszergazdai fiókon lévő profilom nem érhető el a sima fiókról.
Viszont itt jön az érdekesség, ha a sima fiókon készítek egy profilt, és azon próbálom ki, akkor felveszi a képet. A rendszergazdai fiókon pedig nem. Ez számomra végkép érthetetlen, hiszen a sima fiókon nem lehet fent semmi olyan, ami a rendszergazdain nincs. Gondolok itt pl. a kodekekre. Mégis, a sima fiókon jó a felvétel a rendszergazdain meg nem. Nem értem...
Nem szeretném újra kezdeni a sima fiókon, hiszen már van 2 emberem, aki nekem dolgozik. Meg mi a biztosíték, hogy egyszer csak nem romlik el azon is? Valahogy rá kellene jönni a probléma okára. Előre is köszönöm, ha valakinek van rá ötlete, vagy esetleg tudja a probléma okát.
www.julius-kronika.atw.hu www.pannonlegio.extra.hu
Tandem MAN-emhez nem találok melót. Van erre valami mód, hogy csak tandem pótok legyenek, vagy valami hasonló?
Előre köszi.
Haters gonna hate!
Közben megtaláltam ezt a metódust, de rá kellett jönnöm hogy nem kell hűtős pót 😄
Szépet nem találtam, ami jó az 1.23-hoz.. Meg amúgy is, ha kikapcsolom a mostani pótkocsi modját, akkor kifagy a játék, hiába nincs felakasztva, vagy cargo a közelembe.. Na mindegy 😄
13 éve itt. Szép idő.
#papi08: Szükséged lesz a def/cargo mappára a játék főkönyvtárából. Ha az meg van akkor lehet átírni egyesével az összeset a kívánt pótkocsira. Az adott rakomány súlyát is betudod vele állítani ha mást szeretnél. Jó sok van, elég hosszú idő átpöcsölni az összeset. 😄
Azt esetleg tudja valaki, hogy egy utólag berakott pótkocsi fájljaiban mit kell megpiszkálni ahhoz, hogy minden gyárit lecseréljen?
Köszi!
13 éve itt. Szép idő.