Euro Truck Simulator 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

csatlakozz papához

Utoljára szerkesztette: murfitts5, 2022.04.21. 18:30:18
Sziasztok!
Valaki tudna segíteni?
Hogy tudom megcsinálni a
"A legjobbakkal dolgozok!"
"Legyen legalább öt garázsod, ahol egyszerre 100%-os a termelékenység!"
A legnagyobb termelékenység 17%-os (ott csak 9.0feletti sofőrök vannak), utána 16%-os, ahol csak én vagyok az egyedüli sofőr
Megvan az összes garázs és nagy.
Van 129 sofőröm és kamionom (+az enyém)

Két napja vettem észre, hogy nem kapok pénzt a sofőröktől. (és minimum 5-6nap telt el a játékban, ha nem több)
Ezért most felvettem pár embert az üres kamionokhoz és csak a kis szintűek dolgoznak, vagyis hoznak napi bevételt.
A nagy szintűek napokig csak úton vannak, mondja a játék.

Mit lehet csinálni?
Számít, hogy milyen kamiont adok nekik?
Utoljára szerkesztette: Bal0924, 2022.03.14. 01:45:15

PLaci
Euro Truck Simulator 2 - Ukrainian Paint Jobs Pack

Today, we'd like to announce the release of the Ukrainian Paint Jobs Pack. A DLC featuring several Ukraine-themed paint jobs of which 100% of the income made from the sales will be donated to the People in Need (Člověk v tísni) charity involved directly in helping people affected by the war.

Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci

SimaSuna
Hát valamit valamiért....
a szépséghibája hogy akkor nem működik sajna már a promods map
SimaSuna
attól még frissíteni lehet. nincs köze a DLC-hez a verziószámnak...
de sajna nincs módonban a 2 azóta megjelent dlc-t pótolni...
SimaSuna
1.35? Kissé elavult verzió...

NG addon-ban tuti van ilyen...
Üdv,egy olyan kérdésem lenne hogy szerettem volna a scania s nexgt gen tipusú kamionra a felső légterelő alá hátra is úgymond irányjelző lámpákat rakni.
A BackPlate_v1_DimDoum87x féle lámpákat sajna nem tudom valamiért életre kelteni.Ha semmi más se nincs a mod mappában akkor se jeleniti meg,és elméletileg 1.35.xx működnie is kellene.
Köszönöm ha van valakinek valami ötlete hogy hogy tudnám müködésre birni,vagy ha van valakinek ehhez hasonló javaslata....Goooogle sajna már nem a barátom,eme témában újat mutatni nem tud.😞
Köszi
SimaSuna
sellfy oldalakon.
Alang, Toaster007 és társaináll.
A fizetős trailereket honnan lehet megvásárolni?
SimaSuna
tudni kellene melyik tréler...
Lehet fizetős és nincs megvásárolva...<#wilting>
Sziasztok!

Van egy olyan gondom hogy,van egy olyan trailer amin kettő kamion van.Nekem ez a trailer a játékban pirosan van.Mit kell letölteni hozzá hogy,jó legyen?
Boldog Új Évet Kívánok Mindenkinek!

bajuszati

Békés, Boldog Karácsonyi Ünnepeket Kívánok Mindenkinek!

bajuszati

SimaSuna
van facebook, van multis csoport...lehet keresni embereket.
A TMP támogatja már jóideje a Promods térképet...
Nincs egy barátom se játékon belül szóval a convojy alapból kilőve 😞 A Truckersmp-t megleltem de ezt ne támogatja a Promods vagy a Ets? már nem emlékszem pontosan
SimaSuna
Truckersmp.com

vagy van a hivatalos a játékban, Convoy néven megtalálod.
Kiégtem <#guluszem1><#nevetes2>
Dobna nekem valaki Mondjuk te Zoci egy normális linket a multihoz? 😊
<#wow1><#taps> Szerintem aludhatsz nyitott ablak mellett nyugodtan!

Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10

macleody
Szerintem csak ha visszaállítjátok a játékot 1.41-re. Mindig gebasz volt a ProMods-val ha frissült a játék.
ets2mpHUN0519
Sziasztok!
Tud valaki segíteni?
Haverom és én a Promodson akarunk játszani az 1.42 verzióval. Viszont ezzel az a baj, hogy a Promods csak az 1.41el kompatibilis.
Szóval a haverom kitalálta, hogy át kéne írni a Promods verzió számát 1.41ről 1.42re...
Megpróbáltuk át írni, de sajnos nem sikerül/sikerült, mert elvileg le van védve erős jelszóval.
Szóval esetleg vakaminek valami ötlet? Megköszönöm a segítséged.

mertezilyen

https://santigl.github.io/etsradiomanager/

Innen szoktam url-t vadászni:

http://www.radiosure.com/downloadz/
Lehet hogy így már én is meglesem a multit.
SimaSuna
2012. október 19 óta várt frissítés.
Moddolt multi. Saját kamionokkal.Hivatalosan.
#oldboyzcustomz
Már megoldódott, de köszönöm!

Asrock B150M Pro4 Alaplap,MSI Geforce 1660 6 GB,Intel Core I5 7500 3400 Mhz, 4*4 Kingston HyperX 2133Mhz,Kingston SSD 60 GB, Western Digital 10EZEX 1TB ,FSP Hyper 700W tápegység

SimaSuna
Köszönöm szépen igen ilyenre gondoltam. Kellett nézem egy kis tutorialt miként kell csinálni és sikerült is bepakolnom a Rádió1-et! 😊

Asrock B150M Pro4 Alaplap,MSI Geforce 1660 6 GB,Intel Core I5 7500 3400 Mhz, 4*4 Kingston HyperX 2133Mhz,Kingston SSD 60 GB, Western Digital 10EZEX 1TB ,FSP Hyper 700W tápegység

macleody
Sziasztok! Valaki tudja honnan lehet leszedni magyar rádiót, ami a mostani verziójú játékkal is működik?

SimaSuna
Elég szar modot használsz ha 300 misi egy kamion...
A realitás nagyon elment nálad...de ha neked jó így hát egs 😉
Ha lenne annyi sofőröm hogy minden garázsomba 5 kamion legyen, már el is menne a pénz. Egy kiépített kamion alaphangon 300 misi 😊. 200 kamion számolj 😊 Utána meg úsznék a pénzbe
SimaSuna
Mire költöd?
Tele a garázs, mindent megvettél...
Értelmetlennek találom...de kinek a pap kinek a paplan.
ZOCI nincs az a pénz amit ne lehessen elkölteni. És máskülönben is csak 1 milliárd eurom van xd
SimaSuna
Elérkezett az ideje, hogy az OldboyZ CustomZ végre otthonra leljen és ebben a Ti segítségeteket is szeretnénk kérni. A leendő telephelyünk helyszíne már megvan, de még az építkezés hátra van.
Szeretnénk a segítségeteket kérni, hogy fuvar formájában járuljatok hozzá ehhez. Tisztítsuk meg a terepet!
Kommentben a leírás!
Olvasd át, csatlakozz és csapj bele a lecsóba!

Játék leírás!
SimaSuna
hova kell a 12342523523652. sofőr?
Mi értelme van?
Egy rakat pénzt hoz már 3-5 sofőr is...amit el se tudsz költeni...

Egy újabb nagy frissítés, es egy db sofőrt tudtak betenni pluszba amit fel tudtam venni. Szomorú vagyok.
A Going East DLC-ben.
Itt láthatod

"Azt mondani, hogy nem érdekel a magántitokhoz való jog, mert neked nincs titkolnivalód, ugyanolyan, mintha azt mondanád, hogy nem érdekel a szólásszabadság, mert nincs mondanivalód." Edward Snowden

A magyar úthálózat melyik DLC-ben van benne?
Köszönöm a fordítást!
SimaSuna
Összefoglaló Pavel Seborral, az SCS Software vezérigazgatójával készített interjúból ( 2021.07.26 )
Néhány héttel ezelőtt egy interjú készült Pavel Seborral az SCS Software vezérigazgatójával. Az interjúról ShawnCZek készített egy összefoglaló leírást.
Konvoj:
- A játékmód csak kis létszámú játékos csoportokra tervezték
- Soha nem fogják megcélozni a több ezer játékos létszámot.
- Jelenleg csak 8 játékos játszhat egy multiban.
* A megjelenés napján még eléggé kevesen játszottak a játékmóddal
* A jövőben növelni szeretnék a játékos létszám limitet, azonban jelenleg még vannak technikai problémák ( renderelés, hálózat ) amik miatt ez még nem lehetséges.
* Valószínűleg soha nem lesz lehetőség 100 játékossal együtt játszani.
- A következő hetekben/hónapokban dolgozni fognak a játékmód csiszolásán, például a közlekedési járműveken és a többi játékos teherautóinak a renderelés javításán.
- A konvoj játékmódot azért készítették el, hogy lehetőséget biztosítsanak hogy a játékosok együtt tudjanak játszani.
World of Truck:
- MMO játékmód, amely körülbelül 7 éve van folyamatban.
- Ennek nagy részét a virtuális kamionos cégek teszik majd ki, amelyekben rengeteg lehetőség rejlik. Néhány funkciót említettek, mint például:
* A vállalat és a tagok kezelése
* Fuvarok nyomon követése
* Készletekkel, rakományokkal való kereskedés a vállalatok között
- "Küldetéseket" is szeretnének majd biztosítani a "dungeonokban" ( elkülönített térképrészekben )
* Lehetővé tenni a vezetést például a dzsungeleknél, és a jegeknél. ( Kanadában )
* Ahhoz, hogy ez mind lehetséges legyen, először az időjárási évszakokat kell megcsinálni
> Ez egy nagy álmuk
> Ez egy nagy feladat, a már meglévő funkciók nagy száma miatt
- Késik, mivel nagyon összetett. Nagyok az elvárások mind a közösség, mint maga Pavel részéről.
TruckersMP:
- Jól ismerik a TruckersMP közösségét
- Inspirációt adott az SCS Software számára
- Inkább hallgatnak a TruckersMP-ről, mivel nincs befolyásuk a tartalom/frissítések felett. Ha támogatnák / ajánlanák a TruckersMP-t, az potenciális problémákat okozhatna, például a teherautó engedélyek iránt.
- Másrészről viszont továbbra is retweetelik vagy megosztják a TruckersMP bejegyzéseiket a közösségi médiában
- Nem tervezik, hogy szembemennek a moddal, viszont alapvetően harcolnak az ügyfelek ellen, ahogyan a Take-Two tette.
Konzolok:
- Továbbra is támogatni szeretnék őket, azonban más projektek miatt hiányoznak a szükséges emberek hozzá.
2 többjátékos játékmód, új DLC-k, frissítések kiadása 2-4 havonta, a térkép régi részeinek átdolgozása, régi eszközök újraalkotása, a játékmotor újradolgozása, új alkalmazottak toborzása,...
- Nehéz alkalmazottakat ( programozókat ) találni, a pénz nem kérdés.
- Ezenkívül garantálni kell hogy sem a PC-s, sem a konzolos verziók nem maradnak ki a frissítésekből
- De ha mégis megtennék, akkor a régi konzolos generációkat is támogatni szeretnék, nem csak az újakat
Buszok:
- Már évekkel ezelőtt dolgoztak rajta, mivel az ETS2 megjelenése után "gyors pénzre" volt szükségük. Az ETS2 sikere nem volt garantált
- Rengeteg engedély nem ment jól
- Ahogy az ETS2 népszerű lett, a buszok kevesebb figyelmet kaptak
- Később felmerült az ötlet, hogy DLC-ként adják hozzá őket ( bár erről nem nyilatkoztak )
Játékok:
- Először a kamionozás élményét akarják javítani a játékaikban
- Logisztikai funkciókat szeretnének létrehozni
- Pavel említette, hogy lehet majd rönköket szállítani, amiből utána bútorokat készítenek; gyakorlatilag egy folyamatláncot szeretnének
- Említette a "szerepjáték" funkciót, mint például a kamion vontatót; egy valós vontatót már beszkenneltek egy modellhez, de több előrelépés nem történt
- Tisztában vannak azzal, hogy a játékuk kezd kiöregedni
- Néhány eszközt még frissíteni kell, a világítások változása miatt
- Jelenleg vannak csapataik, akik a térkép(ek) régi részeinek újradolgozását végzik. Kaliforniát, Arizónát, az Egyesült Királyságot és ( németországi ) városokat említettek.
Forrás: ETS2 Hírek / Segítségek
SimaSuna
Egyelőre NEM lesz.
Sziasztok! Tudtok valamit arról, hogy lesz-e a játékban olyan, hogy látni lehessen az utakon a saját kamionokat? Mert addig nem érdemes pénzt költeni a festésre szerintem, csak a saját kocsi esetében.

Ahoz kerestem 😞
SimaSuna
Attól hogy letöltesz egy Scania Vényóc modot még nem feltétlen jó a kamionhoz.

RJL-hez keress hang modot, ne sima scaniahoz...
Hello valaki tudja, hogy miért nincs a kamionnak hangja? Beraktam egy V8 as módot ami eddig működött de most se duda se hang... a játék eredeti 1.41
Ha kiveszem a módot akkor sincs hangja a kamionnak...(SCANIA RJL MOD)
z0ty4
van élet a szervereken

ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070

https://bitbucket.org/santigl/ets-radio-manager/src/master/

Evvel könnyeben beteszed a gameba az állomásokat...

Ez meg egy jó kis rádio program kb 17000 állomással,lesz mit másolni...akármelyik országbol,bármilyen műfaju állomást
http://www.radiosure.com/downloadz/downloadz-select/