2998
 • Oldgamer
  #2998
  Belepillantottam, sajnos ( egyelőre ) a konzolosoknál nem elérhető a pofás Lake coap térkép, nem látom a mod browser választékban. Talán később valamikor.
 • RatBaG #2997
  Na eladtam minden összegyűjtött pótot a shopban, és arra a megfigyelésre jutottam, hogy a fuel trailer és a maintenance(?) trailer tuti bugos, ezekért nem kaptam pénzt, a fuel semi, a sideboard semi, és a sima sideboard trailerért viszont igen. Kb 45-50k mínuszban vagyok.
  Persze ezek mind csak az alapból mapon lévő trailerek, amiket magad veszel, azok elméletileg nem bugosak.
  Utoljára szerkesztette: RatBaG, 2021.09.20. 23:05:44
 • chris0000
  #2996
  gond nélkül megy.. nekem a régi mentések .dat fileok voltak.
  átmásoltam a mostani verzióba és átneveztem .cfg-re az összeset és ott folytattam ahol abbahagytam..
  az egyik kocsival elindultam kiváncsiságból, h ha kilépek tartja-e a mentést, de semmi probléma, ott folytatta ahol kiléptem..
  remélhetőleg így marad... nem hiszem, h előröl kezdeném, több map is kész volt teljesen.. francért nem rakták bele a hard módot akkor, most ez bosszant kicsit.. majd még meglátom, h new game-be belekezdek-e.. üdv.
 • Jóózsf István
  #2995
  Vó'tam fáé'!

  Ha megesküszöm mindenre ami szent, hogy az én játékom epikes és datok vannak benne...?
  Persze, ha lenne jelentősége. De a tények tények!
 • PagoX
  #2994
  Bocs, hogy beleszólok. Amikor a Steam is elkezdte kiadni a játékot, náluk a mentések más rendszerbe kerültek. Mindenkinek át kellett konvertálnia, aki áttért a steam-es verziókra. (Steamben .dat, epicben .cfg kiterjesztés van)
  A YT sok leírás van erről. pl: https://www.youtube.com/watch?v=3P8zZ7oc080

  De itt a kiadó fórumában a leírás:
  https://forums.focus-home.com/topic/59932/how-to-transfer-save-files-from-egs-to-steam
 • chris0000
  #2993
  megtaláltam az SSD-n D:\Users\CHRIS\Documents\My Games\SnowRunner\base\storage\1638
  jól megvan ez variálva... mos meg már .cfg-ket csinál..
  nincs meg eredetiben, lehet azért csinál .cfg-ket, nem tudom.. megpróbálom megoldani, h ezt folytatom..
  volt pedig leárazva, de a metrot, meg cyberpunkot nyomom steamen, ami eredetibe megvan... üdv.
 • Oldgamer
  #2992
  Uhh, elnézést a szóismétlésekért, kicsit korán volt még számomra az írás " úgy néz ki " ...
 • Oldgamer
  #2991
  Lake Coap térkép bővebben:

  3-ik perctől felülnézet " drón " látképpel. Az egyik legrealisztikusabb pályaszakasznak néz ki, a ködölés sem jelentős mértékű úgy néz ki..

  https://youtu.be/A4ihICv4Mbo
 • Oldgamer
  #2990
  Üdv Józsi!
  Én is köszi az infót az új térképpel kapcsolatban! Lesz is annyi Mbyte-om, hogy leszedjem.
  A hidas véleményeddel egyetértek, igaz én vélhetően nem mérgelődtem miatta annyit mint te, mert az egész game lényegében a szopatásról szól, eggyel több ilyen vagy sem... szinte mindegy.
  Meg ugye félbe lehet hagyni a küldetéseket, a bolyongásaim során innen-onnan mindig lehet rakományt felszedni, aztán ha emlékszem mi kell még, akkor lerakodom az adott cumót később...ha már arra járok. Nem egy szivatós feladatott ilyen fércmunkával oldottam meg. Viszont ahogy említetted, a játék nem tájékoztat a kétoldali lerakodásokról, ez a helyszínen derül ki. Na ilyenkor kell félbehagyni a küldetést, aztán folytatni később.
 • Jóózsf István
  #2989
  Nagyon elégedett vagyok a Lake Coap pályával. Olyan, mintha egy gyári pálya lenne. Semmi szélsőséges marhaság. Az utak pont úgy tapadnak ahogy kell. Le a kalappal. Ha lehetne küldenék neki ezer lájkot!
 • Jóózsf István
  #2988
  cfg fájlt???
  Nálam dat-ok vannak.
  Hogy a kérdésedre is feleljek: Nagyon sokat pakolgattam ide-oda a mentéseket és csak egyszer volt vele gondom, az sem az én hibám volt. Valamit elbarkácsoltak a fejlesztők.
  Próbáld meg konkretizálni.
  Nálam itt vannak a mentések: C:\Users\XXX\Documents\My Games\SnowRunner\base\storage\Hosszú kódsor
  Elméletileg ha annak a mappának a tartalmát átmásolod egy másik játékba, legyen az PTS, vagy egy másik gépen levő játék szintén hosszú kódsoros mappájába, akkor működnie kell.
  Természetesen minden mappáról, amihez hozzányúlsz készítesz biztonsági másolatot. Akkor nem érhet meglepetés.
  Sok sikert!
  EPIC-től vagy a GŐZ-től vetted a játékot?
 • RJoco
  #2987
  Köszönöm a sok segítséget!
  Sajnos benéztem, hatos szinttől csak az allterrain gumik elérhetőek a Banditára.
  Bevonszoltam egy vontatót, egész jó kis verda. Sajnos még nincs rá difi-m és erre is csak allterrain gumit tehetek.
  Viszont így a két járgánnyal meg is csináltam egy feladatot.
  Jó ez a helyigényes táblázat. Most már értem és tudom használni is.
  A semi-trailer-eket is fel tudom már szedni. Legalábbis tudom, hogy ezekhez az alacsony csatlakozó kell, míg a nehezebb semi-khez a magas csatlakozó. Még jó, hogy a Tátrára csak a magasabb megy fel. Ez részben szerencse is, mert különben a múltkor nagyon csúnyán néztem volna, ha hiába vergődöm el a pálya szélére rossz felszereléssel.
 • chris0000
  #2986
  thx az infokat...
  a nagyon régi mentéseket (kb. 1 éves) át lehet hozni ebbe a legfrissebb verzióba vajon (season 5ig), fog az működni?
  akkor nem kezeném elölről... meg nem szenvednék az asztali gép ssd-jével amiről le kéne menteni kábellel-usb-re a mentés fileokat...
  most vagy 15 cfg filet hoz létre a mentés mappába, korábban nem volt ennyi file talán, azért kérdem... lehet teljesen megváltoztatták a mentési metódust....thx. üdv.
  Utoljára szerkesztette: chris0000, 2021.09.19. 15:17:43
 • Jóózsf István
  #2985
  Azért nem találtad ezt a pályát, mert 15 órája töltötték fel!
 • Jóózsf István
  #2984
  Nem kellett volna letölteni. Elég ha az oldalon jobb felül feliratkozol. Aztán indítod a játékot, Azon belül belépsz a mod menedzserbe (Megvárod, amíg letölti) és engedélyezed. (ON-ra kapcsolod.) Aztán új játék, - Egyedi játékmenet, - (Nem a NEHÉZ!!!!) Kiválasztasz neki egy mentés helyet és már nyűheted is.

  Oldgamer!
  A hidas trükk egy aljas dolog volt. Azért, hogy az ember többet szaladgálhasson ide-oda. Egy ócska trükk. Semmi több.
  A hozzávalókat ugyanarról a helyről "kellett" hozni. És lepődj meg: Egy darab zártszelvény és egy darab betonlap kellett hozzá. Akarsz találgatni, hogy ahonnan hoztam mennyi volt belőlük? Pontosan ez az egy-egy!
  Szóval megkerültette velem... szerencsére nem a fél világot, mert viszonylag rövid békés úton történt.
  De nem ettől lesz jó egy pálya!

  És attól sem, hogy CAT-os libanyakút kell rajta húzgálni. Ezennel megfogadom, hogy soha a büdös életben többet nem húzok ilyen pótot! Három órát kínlódtam vele. Csak a pálya adta járműveket használtam. Vért izzadtam. Egy porszemen is fennakad. Csörlőzhettem mint egy barom. Volt, hogy meg sem mozdult!
  Szerintem a fejlesztők ezt direkt erre találták ki, hogy mennyi idő múlva nyúl az ember valami csaláshoz?!?!
  Szóval ezentúl fogok egy olyan darut, ami felemeli a végtelenséget is és felrakom úgy ahogy van egy másik pótra, majd végigszáguldok vele akármilyen terepen.
 • RatBaG #2983
  https://docs.google.com/spreadsheets/d/1ehuLHwbmA5ktr0ZC_gv52H3fkz3qxJY_i_uS7Gh0xRU/edit#gid=0
 • chris0000
  #2982
  hi. nagyon szépen néz ki... letöltöttem én is ezt a .zip filet, de én még nem használtam modokat.. hova kell nekem ezt berakni, mi a menete?
  help! thx. üdv.
  .. de bárkitől jöhet, bármi észrevétel ezzel kapcsolatban... thx.
  Utoljára szerkesztette: chris0000, 2021.09.19. 10:47:07
 • Oldgamer
  #2981
  Azannya! Belekukkantottam abbe az általad említett Lake coap tèrképbe, ez tényleg gyönyörű, én imádom azokat a pályákat ahol a hangulat is adja! Ez mod térkép ugye!? Eddig nem találtam a mod browser listában, lehet újdonság. Már most be vagyok zsongva, hogy újra nyomulhassak. :)
  Igen, az egyes hidak két oldalára való lepakolások adnak fejtörést esetenként az embernek, bosszantóak tudnak lenni, de akár logikusnak is vehetőek.
  Kicsit túloztam a mod-os járműveket illetően, szigorúan az alapjátékhoz értettem. Rengeteg mostanra a választható verda, akinek van sok ideje próbálgathatja őket, aztán eldönti mennyire " csalás " a képessége vagy sem. Az alapjátékot a gyári kocsikkal csináltam meg, igaz konzolokra mikor jött a pach a mod-os lehetőségeket illetően, pont kivégeztem a játékot. Nem is bánom, nem volt csábítás.
 • Jóózsf István
  #2980
  Azt mondom: Jó! Főleg így elsőre.
  Az elején vagyok, de egy aljasságba belefutottam, ami számomra megbocsáthatatlan. Az egyik hídjavítós feladatnál az egyik összetevőt a híd egyik végére a másikat a másikra kérte! Na, ilyeneket nem kell beletenni egyetlen pályába sem!
  Ennek ellenére hangulatos, átgondolt, szép.
 • Jóózsf István
  #2979
  Azért nincs pontos gumitípus, mert járművenként eltérhet, hogy melyik csoportból válogathatsz. Maradjunk a minél bütykösebb, annál jobb verziónál. Hidd el, hogy ez a legegzaktabb módja!!! Így van megírva.

  Ja igen. A NYEREG. Merthogy van belőle ALACSONY és MAGAS is. Hogy a keze száradt volna el a fejlesztőknek!
  Nehéz lenne egyszerűen összefoglalni, hogy mikor mihez mi kell. A hétköznapi félpótokhoz, mint a sima platós, az oldalfalas, a FEHÉR tartány, lépcsős, libanyakú, Ezekhez alacsony nyereg kell.
  A katonai tartányhoz és járműszállítóhoz vagy a speciális pótokhoz, amit a küldetéssorozat végén kell odacibálni, teszem azt egy olajfúrótoronyhoz, vagy ilyen-olyan gyárba ahhoz meg MAGAS NYEREG kell.

  És igen. A Tátra ebből a szempontból el van cseszve, mert nagyon szűkös a repertoárja. És ugyan egyetértek Oldgamer-el, hogy csalás, de ezt a modot nyugodt lelkiismerettel merem ajánlani, mert szinte csak azokat a módosításokat végezte el a rajta a készítője, amiket a fejlesztőknek KELLETT VOLNA!!! Nagyon minimális az amitől jobbak lettek a képességei. Csak ugye jóval sokrétűbb lett a felhasználási területe. Most ugyan a Kraz-ba vagyok szerelmes, de ez a Tátra nálam nagyon sokat szolgált!
 • Oldgamer
  #2978
  Ez lemaradt: keress elhagyott jàrműveket, ha kell javítsd meg, vagy add el. Az utóbbit javasolnám. Lesz annyi manid, hogy válogathatsz az elérhető ( de eddig pénz hiányában nem megvehető ) kocsik terén. Mod-os kocsikat szerintem ne használj az alapjáték esetère értve, főleg ne szuperképességű kocsikat. Én ezt csalásnak venném, de lehet én vagyok maradi. :) Mod-os pályán a mod-os kocsi rendben van, az más, ott sok esetben nem is lehet gyári járművekkel 300 m-t sem megtenni.
 • Oldgamer
  #2977
  Igen tudom, a szintek, emiatt írtam, hogy ha elérhetővé válnak akkor szerelkezz fel az ominózus gummancsokkal. Èrtelemszerűen a játék elején ( ahogy más típusú gamek esetében is ) mindenki nyüglődik, viszont hidd el, ez a része tetszett nekem a legjobban, ilyenkor lehet agyalni, hogyan is tudjam teljesíteni a feladatokat. Mikor már azon a szinten vagy, hogy kellően erős járműved van az optimállis gumikkal, lényegében nem lesz előtted akadály a talajviszonyokra értve, emiatt a kihívások jelentősen lecsökkennek, onnantól kezdve a logisztika válik főszereppé. Ezt annyira már nem csipáztam. Szóval örülj szerintem, hogy jelenleg alacsony szinten vagy. Amelyik feladat meg teljesíthetetlen per pillanat hagyd későbbre, most gyűjts krediteket a komolyabb verdákhoz. ( adj el talált pótokat, vagy egyszerűbb Task feladatokat teljesíts ) Egyik-másik járgány egyébként alap/gyári változatban is kellően erős, hogy előbbre tudj a segítségükkel jutni. Úgy emlékszem a Freightlinerhez nem kell magas szint, hogy elérhetővé váljon, az bika egy " szerzet " fürge és fordulékony, jó felfedező kocsi. Meg a szerelvényeket illetően változatos a használhatósága.
  A gumi típust Józsi szerintem tudni fogja. Jól írta egyik hozzàszólásában: ne az árát nézzétek a guminak, hanem ránéztibe, mennyire rücsis/széles stb... Én jelenleg mással játszom, hamarosan visszatèrek a SR-hez, kellett egy kis pihi, másfél év sofőrködés sok volt na. :) Az írásaitokat figyelem.
  Ja, nekem 7-hónap kellett mire végeztem mindennel, ez egy nagyon lassú játék, aki türelmetlen hamar abba fogja hagyni a SR-t. 40 óra +-nál már lesz kellő eszközöd az élvezetes vezetéshez, addig meg kitartás!
 • RJoco
  #2976
  Örültem volna a pontos abroncs típusoknak, mert így majd rádobok valamit :)
  Bár azért sejtem.

  A kezdők azt mondják, hogy NEM LEHET!
  Szintezős rendszer van. Ha nem elég magas a szintem, akkor nem vehetem meg.
  Különben miért járkálnék aszfaltra szánt gumival mocsárban?
 • Oldgamer
  #2975
  Őszinte leszek: mikor az összes gumiabroncs variáció elérhetővé vált, akkor 2-féle abroncsot használtam ezekből.
  Most fejből nem tudom a pontos típusát megmondani, inkább csak körülírni: a mocsárjáró széles abroncsot, meg a nyújtott, kissé keskenyebb nagy rücsis változatot. A többi úgy éreztem szinte kuka, alig érnek valamit.
  Sok szó esik a borulásról a kezdők részèről itt a fórumon, nekik azt javasolnám, hogy a dupla hátsó kereket tegyék fel a járműre minél hamarabb úgy, hogy a rugózása a kocsinak legyen alacsony. Így széles nyomtáv fog párosulni az alacsony súlyponttal, ezáltal sokkal nehezebb lesz megburítani a vasat. Lehet egyértelműt írtam most le, de ki tudja, lehet tudtam mégis újdonságot írni a borulékony újoncaknak. :)
 • RatBaG #2974
  Nem tudom, egyelőre nem mertem többet eladni. Még van vagy 10 trailer, eddig legalább 25000 kredit mínuszban vagyok. Lehet megunom és eladom mindet, save editorral úgyis ki lehet pótolni a kiesett pénzt, nem? Bár lehet nem is lesz rá igazán szükségem, de azért bassza a csőröm...
 • RJoco
  #2973
  Királyság.
  Jó két óra vagy inkább ma már talán 4 óra játék alatt sikerült a Banditát egy elég vacak helyen felborítani, a platón a Hummer (amelyik még mindig nem tud úszni), mögötte egy tanker, ami szintén borult.
  A végén a Tátrát is felborítottam. Instant kilépés.
  Persze az egész úgy indult, hogy betettem a gépbe egy plusz ventit és be akartam állítani. Ez a tetves alaplapi program ahhoz, hogy meghatározza a rá aggatott dolgok fordulatát, felpörget mindent, majd visszaveszi egészen leállásig, majd visszaengedi beállítás szerinti futásra.
  A pumpa nem kapcsolt vissza. A gép meg leállt, miután 100 fok fölött már nem láttam, hogy mennyi a CPU hőmérséklete.
  Újraindítást követően nem indult a pumpa, pedig a beállítását nem cseszte el. Ezt már BIOS-ból figyeltem.
  Úgyhogy megint direkt 12V-ot kap. Azonnal szépen visszahűlt.
  Bennem volt egy nagyon erős inger, hogy 2000-ért adjam el az egészet a francba. Azért vettem a PS5-öt, hogy ne ezzel szívjak.

  Nade a játék.
  Most már kezdem érteni annak a kis képes táblázatnak a lényegét. Legalábbis rakomány terén.
  Azért hozzáteszem, hogy a Bandita nagyon jó, ha ésszel bánik vele az ember. Normális gumit csak 6-os szinttől ad rá a játék, ezért van rajta aszfaltra való. A linkelt táblázat felettébb érdekes, mert az OHDI jobb terepre, mint az OHDIII. Az aszfalt igazán nem érdekel, mert ebben a játékban olyat ritkán lát az ember. Meg ott a terepgumival is elmegy max többet kajál. Gondolom én...
  A gumi típusai szerint tudsz válogatni a játékban is. Szóval ki van írva, hogy melyik hova jó és mennyire, bár érték nélkül.
  Viszont a típuson belül az I, II, III között már nem jelez semmilyen különbséget.
  Visszatérve a Banditára, rátettem keresztben a folyó mellett egy nagy csövet. Aztán elvittem az olajfúróhoz. Jó móka volt.
  Leadni sajnos nem engedte, vinnem kellett egy pótot(4 helyes), amire ráfért.

  A Tátrán lecseréltem a platót arra a pótos csatlakozóra, mint ami rendesen kamionoséknál van.
  Elvittem egy bazi nagy darut így.
  Aztán fel akartam szedni a Semi-Trailer-t és azt mondta, hogy nincs megfelelő csatlakozási pont a kocsin. De hát, hogy?!?!
  Ilyennel vittem MR-ben is a Semi-ket.
  Nem értem. Na ekkor kaptam meg a 6-os szintet.
  Gondoltam összeszedem a fák között talált nagyon lerobbant kamiont, de előtte megnézem a közelben a fejlesztést. Aztán kibányászom a felborultakat.
  A fejlesztéstől pár méterre voltam, mikor felborult a drága.
  Most gondolkodhatom, hogy mi a fenével mentsek.

  Jah, volt egy feladat, amiben egy kis pótot kellett volna a rádió-adóhoz húznom. Nagy kamionra nem tudtam felakasztani. Ez személyautó pót. Elmentem azzal a nagykerekűvel, ami az első videóban is látható. Arra sem tudtam felakasztani.
  Az ilyen dolgokat egyáltalán nem értem. Mivel kellett volna mennem? A vacak kulapáccsal?
  Mindegy, rádobtam a kötelet és elvonszoltam a kijelölt helyig. Mivel tank volt rajta, így leadás előtt fel is tankoltam magam.
 • Jóózsf István
  #2972
  Így már számomra teljesen egyértelmű!
  Az első, egy olyan pót volt, ami csak úgy ott volt valahol. Amikor megközelítettem, ki is írta, hogy találtam egy pótkocsit: Egy TALÁLT PÓT. Kaptam érte pénzt!
  A második egy küldetésben szerepelt. Egy szerelvényt kellett kimentenem a tóból. Enyém lett a teherautó és a pótkocsi is. De nem kaptam érte egy vasat sem! (Attól most tekintsünk el, hogy romos állapotban volt.) Ez egy KÜLDETÉS PÓT volt.
  Ha gondolod még szerzek ilyen esetet, de nekem ennyi elég.
  És még egyszer hangsúlyoznám, hogy nem értek vele egyet, mert nekem is jobban tetszett, hogy összeszedhetem a "maradékot" és visszavihetem a "MÉH-be". Amolyan játék a játékban... Anglománoknak: Minigém!
 • Jóózsf István
  #2971
  Így van! El van... De valamilyen rendszernek kellene benne lennie. Ezt próbáltam kinyomozni.
  Azért nyugtass meg, hogy van olyan, amiért kapsz lét!

  Jocó!
  Szerettem a Banditát én is. De sajnos az egész világ egyetért abban, hogy nem túl stabil.
  Tegyél rá tajga gumit (A hordó formájút!)
  Az amit a gumik tulajdonságairól mondtál, az istenkáromlás. Nem véletlenül mondtam neked, hogy azt tedd fel, amelyik a leginkább terepguminak látszik, mert annak lesz a legjobb a tapadása!
  Csak megint beleestél abba a hibába, hogy a játék elég szegényes tájékoztatási rendszerére támaszkodtál! Amikor gumit választasz kiírja, hogy melyik terepen, mennyire használható. De ezt nem köti az orrodra!

  Én meg közben beleszerettem ebbe a Zil 131 hangba. Sajnos van egy ordító hiba benne, (Kamaz hanggal indul. Ami dízel!!!) Már a seregben is csodálattal néztem rájuk. Volt belőle három is nálunk. BENZIN V8. Egyik betegebb volt mint a másik. Aztán jött egy igazi barom parancsnok és amikor vezetési gyakorlatra mentünk, agyvérzést kapott, hogy alig vonszolják magukat. Egy pihenőnél széttúrta az összes autót, amiben lehetett gyertya és belepakolta a zilekbe. Csak ezzel visszavarázsolta beléjük az életet. Mintha megtáltosodtak volna. Szét szaggatta velük a rétet!
  Nagyon beégett az emlékezetembe!
  Szóval új mod járművem van!
  És ha már az oldalon jártam...
  Utoljára szerkesztette: Jóózsf István, 2021.09.18. 16:28:57
 • RatBaG #2970
  Ezek nem küldetéses trailerek, azok eltűntek, ahogy kell. Mikor májusban elkezdtem, még rendesen adott mindegyikért pénzt, aztán a nyár folyamán valamelyik patch után már el lett baszva...
 • RJoco
  #2969
  Kezdem érteni? Vagy nem?
  Deee.
  Az éjjel átdobtam a pótról a vasat a platóra. És akkor esett le, hogy az egyetlen egy darab csomag és nem kettő. Csak két helyet foglal.
  Úgyhogy most ár vili.

  Ez a KRS 58 Bandit egy rohadt jó gép lenne, ha nem csak autópályás gumikat tudnék felpakolni rá (hülye szintezős rendszer) és nem lenne annyira borulékony.
  Van egyáltalán valami értelme a többféle guminak? Mindegyik ugyan azokkal a tulajdonságokkal bír az ábra szerint, csak a mintázat más.
  Amúgy ez a gép borult fel a Tátra mögött.
  Aztán az éjjel felborult, mikor ládát akartam vele a Tátrára rakni. Sajnos utóbbira nem tudok darut szerelni.
  Aztán felborult akkor is, amikor megpróbáltam a ládát elvinni a lerakóhelyre, mivel a Tátrára nem sikerült felpakolnom.
  Másodszorra sem.
  Azért nem lett volna rossz megoldani, hogy a csomagokat a daru meg tudja akkor is tartani, amikor éppen nem én ülök a gépben. Akkor a csomag alá tudnék állni egy másik kocsival. De nem, erre nincs lehetőség.
  Lehet, hogy késő éjjel már nem kellene vezetnem. Meló után, ittasan... Még jó, hogy rendőr sosincs a közelben. Amennyi táblát kivittem... Meg fát.
 • Jóózsf István
  #2968
  NEM VETT EL KETTŐT!!!
  Egy adagot vett el, ami egy darabnak számít. Nálad kettő volt. Egy a teherautón egy meg a póton!!!
  Felejtsd el az a k.rva kijelzőt a bal felső sarokban!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  Vagy direkt szívatsz?

  Oldgamer!
  Ezt jó lett volna tudni. Mert akkor csokorban csinálom meg!

  RatBaG!
  A pályán van olyan pótkocsi, amit neked szántak a fejlesztők. Azt teszel velük, amit akarsz. És vannak azok, amik egy-egy küldetéshez kellenek. Előfordulnak, hogy a küldetés végeztével nem válnak semmissé. Nem tűnnek el. Olyankor el lehet cibálni az éjjel-nappali pótkocsi szaküzletbe és eladni. Ha szerencsénk van, kapunk érte zsét. Némely esetben nem kapunk. Ez van. Feltéve, ha sejtésem beigazolódik, mert ha nem, akkor véletlen szerűen vonja meg a játék tőlünk ezt a kis mellékest.
  Ugyan szerintem hiba, ha nem kapunk, de ennyi bajunk legyen az egész játékkal!
 • RatBaG #2967
  Ez mind alapból a mapon lévő trailer lenne.
 • RJoco
  #2966
  Rendben, 650€+10000 forintért viheted, de a posta 800€ lesz.
  Korona járvány miatt a személyes átvétel nem lehetséges.
  Utoljára szerkesztette: RJoco, 2021.09.17. 22:34:54
 • RJoco
  #2965
  DE MÉG MINDIG NEM ÉRTEM, HOGY AKKOR MIÉRT VETTE EL A JÁTÉK A 2x VASGERENDÁMAT, MIKOR CSAK 1 KELLETT A FELADATHOZ?!
 • Oldgamer
  #2964
  Én a konzolos verziónál azèrt nem kaptam manit a küldetésekhez tartozó pótokért, mert konkrétan nem is lehetett eladni a trailer store placcon. Egyszerűen nem is látta a játék az ilyen kiegészítőket... Igazából ezen soha nem mérgelődtem, konstatáltam hogy ez így normális, ezt/ így akarták a készítők. Nem oszt nem szoroz, max a játék elején, mikor minden egyes kreditre szüksége lenne a játékosoknak a további fejlődéshez.
 • Jóózsf István
  #2963
  Igazad van! Tényleg fenn áll még a jelenség.
  Az lehetséges, hogy amit eladtál pótkocsi egy küldetéshez tartozott? Mert nálam az volt a helyzet, hogy egy szerelvényt kellett mentenem és elvinnem valahova. Egy CATert és egy hozzá tartozó lépcsős félpótot. Amikor a félpótot adtam el, akkor egy fillért sem kaptam érte, de közvetlenül utána ott a pótboltban találtam egy oldalfal nélküli félpótot és azért kaptam pénzt, amikor eladtam!
  Fogalmam sincs miszerint történik mindez. Csak találgatok.
 • Jóózsf István
  #2962
  Nem nagyon figyeltem, meg a mod pályákon mindegy is, de úgy tudtam, hogy javították. Legalábbis nem sírnak miatta a népek a fórumában.
 • RatBaG #2961
  ez a trailer sell bug hogy a francban van még mindig a játékban? michigan egyik trailer storejába összeszedtem az összes utánfutót, miután már vagy ötöt bebuktam, várok a patchre vagy két hónapot, erre ugyanúgy nem ad pénzt értük! hát az anyjuk pitscháját már!
 • Jóózsf István
  #2960
  Túlbonyolítjuk. Felejtsd el az egységeket, mert azt csak egyik magyarázatomhoz használtam.
  A lényeg:
  Egy szóló teherautóra fel tudsz tenni KÉT DARAB (!!!)
  deszkát, cementet, téglát, zsákolt homokot, beton BLOKKOT, fém tekercset. Kaját, szerviz alkatrészt, járműalkatrészt, üzemanyagot, olajoshordót

  Vagy EGY DARAB
  vasgerendát (Zártszelvényt), kis csövet, közepes csövet, szállító konténert (a kisebbet!) Betonlapot (a hosszúkást)
  Mert ezek két helyet foglalnak, mint ahogy látszik is!

  És akkor nem is erőltetném a nagyobb motyót, mint a Túlméretes konténert, NAGY csövet (4 hely!)
  Fúrófej (5 hely!)
  Mamutfenyő. Na ez kérdéses, de szerintem ez is 5 hely


  ...Küzdök itt mint néger a jégen!
 • macleody
  #2959
  Aham. Akkor túllicitálom Istit, félár plusz 10e