6040
-
#6040 Nekem így elsőre a yar jutott eszembe. Ha tényleg az, akkor azzal jól nem yar :D
Megvettem, mert kíváncsi voltam rá és valahogy amúgy is teljesen elfelejtettem. Bezzeg nem egy feladatban ezt kellett menteni. Hát nem véletlenül. Nekem nagyon borulós. Asszem még aszfalton is az oldalára tettem egy kanyarban. Lehet, hogy nem is egyszer. -
Jóózsf István #6039 Nem szívesen mondok ilyet pont karácsonykor, de az a jármű nem lesz a tied. Csak ha megvásárolod. Lehet, hogy Pago is ezt akarta mondani, csak finomabban! :-) -
PagoX #6038 A helyzetet még az is bonyolítja, hogy ha felfedezel a térképen egy kocsit, az még nem biztos, hogy a tied lesz, mert előfordul, hogy a hozzá tartozó feladat végrehajtása után egyszerűen eltűnik. Meg kell nézni a feladat leírásában, hogy rewardként neked adja-e. -
chris0000 #6037 +nincsenek jó verdáim. ilyen Fleetstar2070-el meg GMC-vel csinálom Kolat.. a 2es térképre (Imandrára) már nem lesz elég mindenhova, az sokkal húzosabb..
gyűjtenem kell majd jobb kocsikat, korábbi térképekről..
Utoljára szerkesztette: chris0000, 2024.12.23. 12:37:51 -
chris0000 #6036 thx és PagoX neked is.
én igazából felfedezni szeretem a kocsikat és jó lett volna, ha két opció van minden kocsira (felfedezed/megveszed)
PagoX - 22 vagyok mert PS5ön újra kezdtem a játékot.. össze-vissza csinálom a térképet.
kolán volt egy piros kocsi, amit felfedeztem 6x6 vmi, de még nem adott be hozzá küldetést.. üdv. -
PagoX #6035 A DLC felirattal nem kell foglalkozni, mert Kolától kezdve minden DLC, tehát már az ott kapott Ford F750 is.
A Truck Storet kell végigpörgetni, és ha nem jelzi, hogy ezt az autót fel kell fedezned, akkor azonnal megveheted.
Ahogy a kolléga jelezte, orosz autót csak orosz régióban, a többit pedig a többi régióban. Ezen kívül mindegyikhez tartozik egy szint, amit el kell érned, de gondolom már te is 30-ason vagy, így az nem zavar be. -
Jóózsf István #6034 hi-hi. Nem mondjuk meg!
Na jó. Az orosz (És némely egyéb) autókat nem fogod megkapni amerikában. Ahhoz el kell zarándokolnod egy orosz, vagy európai pályára. És fordítva.
A felfedezett autó képének a sarkában azért van DLC jelzés, mert bár plusz tartalom, de ingyenes volt. Vagy benne volta a bérletben, vagy valami hasonló. Szóval érezd, hogy azt te "ajándékba" kaptad! -
chris0000 #6033 hi. azt honnan látom pontosan a játékban, h melyik kocsit lehet felfedezni a játékban, és melyik kocsit csak DLC formájában megvenni? azért kérdem, mert van olyan kocsi amit felfedeztem a játékban, de ott van a sarokban a DLC felirat is.
meg az mit jelent pontosan, h "ez a kocsi nem elérhető észak amerikában"? thx. -
#6032 A ford 750-et nagyon össze akartam szedni, mert azt hittem, hogy jó verda. De aztán kiderült, hogy alapjáraton nem. Kell hozzá az összes fejlesztés, amiből az AWD nekem pont hiányzik. Anélkül meg nem megyek vele sehova. -
Jóózsf István #6031 Háááát... Lehetőségnek ott van még a mod is. A GGMS radart tudom ajánlani. Műszerfal dísz (Bólogató figura) helyett teszi be a radart.
Az új lakóautóknak csökkentett a hatótávja is. Azt is érdemes figyelembe venni.
Ha jól rémlik, akkor Kola-n lelhető a ford 750 is. Annak se sokkal jobbak a képességei a két új lakóautókénál. De abba régióba én sem ezekkel mennék! :-) -
PagoX #6030 Én sem próbáltam, de nem is kísérletezem, mert egyik lakókocsin sincs emelt felfüggesztés, ezért szerintem a nagy hóban, meg az abroncsnyi méretű köveken mindkettő meghal. Amurt egyszer végigcsináltam. Valamikor tervezem újra, mert az újabb autók jelentősen megkönnyítik: Azov Atom, FEMM-37, Kenworth 963, Mastodon. -
chris0000 #6029 hi. thx az infokat, ránézek ezzel a radaros kocsival is majd. egyébként lehet, h bugos lesz mert az enyém ps5 verzió és a platformok között lehet különbség.. üdv.
Válasz 'chris0000' üzenetére (#6021) thx.
Utoljára szerkesztette: chris0000, 2024.12.10. 09:40:59 -
#6028 Nem tudom, Kolában csak a szükséges fejlesztéseket szedtem össze, ami bozonyos járműhöz kellett. Nincs megcsinálva.
A régiók között lehet ugrálni, nem muszáj sorban haladni. Elmehet összeszedni a lakókocsikat, aztán vissza felfedezni.
Hóban még nem próbáltam őket.
Az új régiótól már most félek. Lehet, hogy úgy jár, mint Amur. Sose lesz meg. -
PagoX #6027 De ő még Kolánál tart, és nem érti, miért nem látja az ápgrédeket. Ezért írtam le a megoldást.
Amúgy ott a hóban nem sokra megy azokkal az amcsi lakókocsikkal. És a hírek szerint ilyen lesz a következő kanadai dlc is.
-
#6026 Az utoljára megjelent dlc-ben össze lehet szedni olyan lakókocsikat, amikre szerelhető radar. Kettőt is ad a játék. Így megmarad a vontatás lehetősége extrában. -
PagoX #6025 Kolán a legelső szerződés, hogy hozd el a pályaudvarról a radar prototipust, majd jutalomként megkapod. Amit nem mutat a torony, azt a radarral tudod felfedni. Scouttal kell vontatni, és ha jól emlékszem vizsgálatonként 20 liter benzint eszik. -
chris0000 #6024 hi. thx az infokat.
Kola peninsulán vagyok és az egyes térképet már teljesen felfedeztem, de csak 1-et találtam meg eddig, és azt se a torony jelezte, hanem én vettem észre véletlen egy eldugott félreeső helyen. ez egy 2 térképes régió, és 10 upgrade van állítólag a kettőn. összesen 6 torony van a két térképen 3-3 elosztásban. most akkor nem tudom, van ez a radaros kocsi, de megmondom őszintén én azt nem vágom melyik.. később került be a játékba és variáltak a fejlesztők az upgradek felfedezésében? tehát elő kellene szednem ezt a radaros kocsit és elkezdeni keresgélni az upgradeket vele? igazából nekem az a jó ha nem teljesen ad be minden segítséget ehhez, de az se az igazi ha teljesen vakon van az ember és karistolni kell a térképen a keresgélés miatt.. thx. -
Jóózsf István #6023 Senki ne vegye komolyan amit most írok, de ez a jármű itt ELAKADT! :-D -
Jóózsf István #6022 Technikailag nincs különbség felfedés és felfedés között.
Chris!
Ha nincs a radar, vagy torony belső FEHÉR hatósugarában, akkor nem jelzi. A fejlesztők szeretik a fekete területre tenni, hogy élmény legyen megtalálni. Ha nincs kedved vadászni, akkor ezt az oldalt ajánlom. -
#6021 Nekem utoljára még gond nélkül jelezte. Persze, ha a sugárban voltak.
Az új felderítő beépített radarja nem tudom, hogy jelzi e. A tornyok biztos, hogy felfedték, ha hatósugárban volt. De van, amikor nem a hatósugarukba teszik és egész közel kell menni hozzá, hogy szóljon, hogy OTT VAN EGY. De ilyenkor már látni is szokta az ember. Külső nézetből. -
chris0000 #6020 hi. jól emlékszem, h az upgradeket már nem jelöli a térképen, még akkor sem ha az összes kilátót felfedeztem, vagy a teljes területet/térképet? thx. üdv. -
#6019 Hátha kapok karácsonyra egy Steam kártyát, majd akkor behúzom a DLC-t.
Úgysem hiszem, hogy előbb játszom vele, bár ez nagyon könnyen változhat.
Mondj egy másik játékot, ami legalább olyan, mint ez és nem ők fejlesztik. Nem tudsz, mert nincs. Különben azzal (is) játszanánk.
Na ezért tehetik meg. És nem lesz semmi bajuk belőle. -
Jóózsf István #6018 Annyira szeretném megérteni ennek a játéknak a fejlesztőit, kiadóját, főnökét, tulajdonosát...
szeptember huszonhatodikán jelent meg a 14. fázis. Józan paraszti számítások szerint e hó végén már KINT kellene lennie a 15.-nek. Ehhez képest jövőre kezdjük béta tesztelni! Hmmm?!??!?
Persze, senki nem mondta, hogy a szezon az egy év. Lehet akár száz év is. Csak azt nem értem, hogy ha 2020 előtt tudták tartani a szezon / év tempót, akkor 2024-ben miért nem? Eldugult a karburátor a számítógépeikben és nincs aki kitisztítsa?
Nem vagyok nagy üzletember, de általában egy cégnek nem tesz jót, ha packázik az üzletfeleivel, vagy a vásárlóival. Mert előbb utóbb elszakad a cérna. És akkor mehetnek a frontra lövöldözni mint a többiek. Vajon most ezt a játékot csupa idős nő, meg csitri lány készíti? :-)
Merek-e gúnyolódni az orosz ukrán helyzeten? PERSZE! Mert egy vicc az egész! Jahogy bele is halnak? Mert ennyi eszük van. Az csak plusz ront a megítélésükön, hogy nekünk itt a szomszédban extra kellemetlenséget okoznak.
Szóval, ha egy cég 2024-ben megengedhet magának ekkora presztízs veszteséget, akkor az nagyon erős cég lehet. Ha meg nem, akkor a fejükhöz kellene kapniuk, mert baj lesz. -
Jóózsf István #6017 Na erre sem számítottam:
A kérdés sejthető...
-
Jóózsf István #6016 Nekem kötelező volt, ti meg majd eldöntitek.
Érdekes, hogy az aszfalt verzió (6X4) kapott magas futóművet a másik meg nem. Mondjuk nem tart semeddig gyártani neki egyet! :-D Talán a drabálisabbat megpiszkálom. (De minek?) -
Jóózsf István #6015 És akkor a valóságban... -
Jóózsf István #6014 Nem mondom, hogy tűkön ülök, de történjen már valami. A két bicaj nálam kötelező. Kell, hogy ott rozsdásodjanak a garázsban. Aztán ki tudja? Még az is lehet, hogy pici simogatással használható eszközökké is válhatnak.
Jocó!
A kép alapján se számíthatsz semmi jóra! Szikla hátán szikla! -
#6013 "The difficulty of the region may remind you of Kola or Amur."
Ez számomra egy rettenetesen rossz hír. Amur-t biztos, hogy nem fejeztem be, Kola-ra már nem emlékszem, de szerintem az sincs meg.
Miért nem inkább Alaska? Az olyan jó volt. -
chris0000 #6012 dec 3. két új kocsi -
Jóózsf István #6011 Háááát, karácsonyra már biztos nem lesz 15. fázis. És valószínűleg idénre sem.
Mostanában bő egy - másfél hónap a béta. A legutolsó megnyilvánulásukban ugye azt írták, hogy eseménytelen lesz a november. Innentől nem nagy matek, hogy január vége, február eleje.
De ne legyen igazam.
Így akkor sikerül nekik egy újabb hónap csúszást beletenni az ütemtervbe. A nagy finálé (16. fázis) kb június. Aminek a matek szerint idén nyáron kellett volna megjelenni. Még jó, hogy a kovidra meg a háborújukra mindent rá lehet kenni. Szerencsére a bérlet nem időtartamra, hanem tartalomra szól! :-) -
#6010 Eleve nem tetszik ez a kocsi, szerintem nincs egy darabom sem felszerelve. Márha van egy darab is a leltárban. Ha kaptam egy pályán, akkor van. Ha nem, akkor nincs. -
Jóózsf István #6009 Feltenném a kérdést, hogy mióta van a Nivának csukás festése, de úgyis azt mondanátok, hogy mindig is az volt! :-) -
#6008 Szimpátiát max a kutya iránt érzek, nem a csapat iránt. Amúgy meg macskás vagyok, szóval ez nálam mellé ment :D -
Jóózsf István #6007 Igen. Arra a kutyás képre ennek a fejlesztőcsapatnak égető szüksége van. Szimpátiát egyéb módon nem tudnak kicsikarni a játékosokból! :-) -
#6006 Pedig a képek nagyon sokat beszélnek.
Cuki a kutya, ha épp lábatlankodik, máros nem lesz tapadása az aszfaltnak. Feljebb kerül a súlypont, stb.
Csávó a tetkóval a kézfején, meg a tuning verdával a képernyőn és a környezetben is egy csomó kiskocsi. Hol vannak a munkagépek, amik bekerülnek a játékba?
És akkor az utolsó képen a "megyünk és ölünk fal". Hát nem tudom. Ha valami gyilkolós játékot csinálnának, még megérteném. Marha jól néz ki, nem is az. De alapvetően azt rak ki az ember, amivel foglalkozik is.
Azért kíváncsi leszek rá. Majd gondolom úgyis megírod a véleményed róla. -
Jóózsf István #6005 Úgy harangozták be, mintha: Most aztán tényleg mindent elmondunk róla... De...
HÁT EZ NULLA!
Egyetlen dolog derült ki, amit csak reméltünk, hogy szállítani ebben is kell. És itt vége is van az információ cunaminak! :-D -
#6004 Már olyan rég volt, hogy cserélgetted a kábeleket, meg dugdoztad a monitorokat?
Hogy repül az idő! -
Jóózsf István #6003 Felvettem egy órás finálét Brit Kolumbiából egy pisszenés nélkül. Egy megveszekedett hangot sem rögzített ez nyomorult gép.
Két nappal ezelőtt vettem fel vele, akkor minden rendben volt. Azóta semmihez nem nyúltam!
Ezt megúsztátok! :-)
Megyek Skandináviába. -
Jóózsf István #6002 Víz hang volt a játékban korábban. Most épp nem rémlik, hogy a bétában volt-e. A kiadásban cseszték el. Azt javították most. Az út porzását már kritizáltam is a bétában, hogy a JEGES ÚT IS TUD PORZANI, nem a havat kevered fel, hanem BARNA PORFELHŐT.
Úgyhogy csak férsékelten tapsikoljunk neki! :-)
Jocó!
Közben megnéztem a radar gyári gombját: a "4"-es! -
#6000 .