6228
  • PagoX
    Most is van. Közvetlenül az anyag neve után zárójelben odaírják.
  • Jóózsf István #6227
    De igen. Valami olyasmi volt.
  • RJoco
    Nem oda írták régen a készlet mennyiségét, ha nem kifogyhatatlan volt?
  • Jóózsf István #6225
    Ezt a ficsőrt én is besz..tam! :-DDD
  • RJoco
    Ma sikerült pár kört menni az új verdával és félpóttal.
    A félpót tényleg egész jó. A 6-ost próbáltam. Nem is tudom, hogy miért lehet jó a 3-as.
    Az Elefánt jól kanyarodik, de a motorja harmatgyenge. A jeget is szépen szeli, csak meredek emelkedőt ne lásson. A daruja elég erősre sikerült. Arra nem lehet panasz. És egész szépen kinyúlik.
    A csörlőtávolság viszont valahogy túl kicsinek tűnik. Az advanced van rajta, de valahogy nem az igazi. Más kocsiknál hosszabb kötelet adnak az advanced-hez is, mint ennél.
    Összességében azért elég jól használható, de, ha valahova nem kell legalább 6-os pót, oda nem fogom befogni.

Így most eszembe jutott, hogy nem tudok róla, hogy lenne benne 4-es félpót. Szerintem az még egy elég nagy hiány. Főleg a nagy konténereknél lenne jó.
  • RJoco
    Na most volt egy hatalmas WTF momentem. Megint kedveztek a hülyéknek.

Nade először kezdem a jóval.

Nem tudom mi lenne velem a nagy Zikz nélkül. A másik kocsihoz kellő nagy pótot minden gond nélkül áthúztam a jégen, meg az úttalan utakon. Aztán a jeges aszfalton majdnem elvéreztem :D
    De ez most akkor is nagyon szépen ment. Élvezet volt.

Aztán jöjjön a meglepi, ha az ember nem olvas changelog-ot, meg nem néz híreket.
    Gondoltam megcsinálom a másik kocsi feladatát is, de valami miatt úgy voltam, hogy mégiscsak először az autópályát kellene megépíteni, ahhoz meg kell raktár. És amúgy láttam, hogy rengeteg service spare parts kell. Aztán azt nézem, hogy már csak egy van a kikötőnél és máshol nincs. Jó, akkor megcsinálom a gyárnál lévő raktárat. 4 tégla kell hozzá, de csak egyet látok a térképen. Mondom ez hogy? Nézem milyen raktárat lehet még megcsinálni, de nincs hozzá anyag. Most akkor mi van?
    Már néztem az interaktív mapot, ott is értelmetlen az egész. Azt írja, hogy a készlet kifogyhatatlan és van egy darab tégla. Akkor mi a kifogyhatatlan?!
    Na aztán jobban megnéztem a játékban a raktárakat és akkor rájöttem, hogy beletettek egy olyan fícsört, ami jelzi az anyag méretét. Így már nem kell ezt sem fejben tartani.
    Most már csak az hiányzik, hogy a gyártási területeknél kiírja, hogy melyik anyaghoz miből mennyi kell és akkor ezt sem kell jegyezni sehol, se odamenni először egy verdával, hogy megtudja az ember..... :((((
  • RJoco
    Én ezt arra fogtam, hogy biztos a fizika.
    A nagyobbnak szélesebb a kereke, ezért nagyobb felületen terül el a súly. Mondjuk. De persze nem biztos. Csak jó lenne, ha így lenne. Vagy nem.
  • Jóózsf István #6221
    Olyat már én is tapasztaltam, hogy logikátlanul bírja a jég a különböző járműveket. Könnyebb alatt beszakad a nehéz alatt meg nem. Nagyon nem csodálkoztam rajta. Láttam én már sokmindent ebben a játékban.
  • RJoco
    Az jött lett az írásomból, hogy nem jó a pálya, hogy ezt kérdezted?
    Akkor az X-be biztos nem jelentkezem. Nem sikerült átadnom amit akartam.
    Nem ez az első régió, ahol a térkép tré. A rövidítési útvonal meg az általam kinézett úttalan út volt. De úgy csinálták meg, hogy bár a sziklafalon valahogy még átküzdöttem magam, a fákon már nem sikerült, mert pont úgy tették le, hogy ne férjek el. A feladat teljesíthető egy nagy kerülővel. Vagy hidat kell építeni, amikor arra lesz már lehetőség. Lehet, hogy túl korán akartam megcsinálni ezt a feladatot.

Nem rossz a pálya, de 2-3 óra után ezt még nehéz pontosan megmondani. Mint írtam, eddig csak scout-tal voltam kint.

Az érdekes volt, hogy a Burlakkal elmentem a jégen gond nélkül, míg a mögöttem húzott scout 800 alatt beszakadt.
    És itt van valami grafikai hiba is, amit adott esetben ki is lehet használni. Valamiért lassan töltődnek be a különböző rétegek, így látok egy fehér "nyomvonalat" a jég "alatt", mielőtt megjelenik a teteje. Ha ezt a fehéret követem, akkor nem szakad be a jég. Legalábbis eddig így tapasztaltam. De nem mindig vagy épp nem mindenhol jelenik meg. Még nem volt időm kétszer ugyanarra menni.

Az útvonalak a használattól amortizálódnak. Saras részen ez már egy ideje jól tapasztalható. Lehet, hogy most megcsinálták a jeges részre is, így nem mehetsz át akárhányszor ugyanazon a szakaszon gond nélkül, mert gyengül és beszakad. A kérdés, hogy mivel ez jég, így vajon képes e visszafagyni, javulni idővel a "nem használattól", hideg éjszakáktól.

Az biztos, hogy eddig jobb, mint Amur. Inkább Alaszka szintje köré tenném. A sok jég miatt talán fölé. Nehézségben.

A lényeg, hogy eddig tetszik.
  • Jóózsf István #6219
    Nem tudom, hogy örüljek, vagy szomorkodjak azon, hogy az első hozzászólások nem a SEGGNYALÁSRÓL szólnak. Az örvendetes, hogy az emberek végre kihúzzák a fejüket a homokból, vagy ahova dugták... Az viszont nem fest jól, hogy én és mindenki aki hasonló nézeteket vall, szidja a fejlesztőket és/vagy a céget ahol dolgoznak. De ugye ez a mi szempontunkból és a végeredményt tekintve tökéletesen mindegy.

Jocó!
    Azt mondod nem jó a pálya?
    Várj még pár órát. Az első néhányban én is a hajamat téptem. Aztán jobb lesz. Már-már hiányzik a szenvedés. Például a jégen kétszer nem tudtam kétszer ugyanúgy átmenni. Volt, hogy zökkenőmentesen teljesítettem egy szakaszt, de volt olyan is (többségében) hogy elakadtam és gallyra vágtam a bicajt. De az ugye nálam nem számít, mert kivettem az egyenlegből a sérülés okozta veszteglést, mert mindig van nálam javítóeszköz.

Az a kép villant be, hogy: Így, hogy KETTEN JÁTSZUNK a játékkal, 50%-os a sikere! :-DDD
  • RJoco
    De nagyon hiányzott már.
    12:45-kor szembesültem vele, hogy a steam leszedte a frissítést. Gyorsan toltam is vagy 20 percet meló előtt.
    Meló után meg tovább.
    Mindjárt kivittem a hóra a kisebbik lakókocsit. Jól elfelejtettem megnézni, hogy van e láncos kerék rá, de igazán nem volt lényeges.
    Meg is csináltam az egyetlen csekpontos szerződéses feladatot a jégen. Egyeszer-kétszer az oldalára is tettem, de éppen fel tudtam állítani egy kis csörlőzéssel. És mindjárt meg is csináltam vele egy időmérőt.
    Aztán jött egy feladat, hogy vigyem el a trélert a hegytetőre. Itt szembesültem azzal, hogy a térkép nagyon tré. Az első rövidítési útvonalon meredek sziklafalba ütköztem. Némi kerülés és szenvedés után, azért sikerült arrafele rövidíteni. Aztán jött a következő szakasz, ahol már nem jött össze. Vissza akartam menni az útra, ami sikerült is, de itt megint az oldalára tettem és már nem indult el a motor.
    Úgyhogy fogtam a Burlakot és elindultam a másik irányba, amerre a nagy rig van az új verdához. Kicsit lejjebb, az alagút közelében találtam egy Scout 800-at. Mivel az alagút irányába indultam el vele és a feladat szerint a városba kellett volna vinni, ami nem messze van a kikötőtől, így átmentem vele a másik területre, mondom ott is kell lennie egy kikötőnek. Van is. Vissza is értem vele az első területre. Itt nem vettem figyelembe a sziklaomlásos táblát és mikor meg akartam fordulni, akkor valami rettenetes bénázást követően (a Scout volt a fő ludas) felborult a Lak. Zárszónak ez pont jó is volt.

Egy dologra nagyon megtanítja az embert ez a játék. Scout-ot és Hummer-t nem szabad venni, mert ezek folyamatosan elakadnak és lehet hívni az autómentőt.
  • Jóózsf István #6217
    Ilyen rövid költözésem sem volt eddig soha!
    Bitre egyezik a a legutolsó béta a rilíztől, ami logikus is lenne, de szerintem ilyen eddig nem volt.

Merthogy: RILÍZ!
  • Jóózsf István #6216
    Mondjuk a sár vagy föld nem tudom hogy kerül a képbe. Merthogy ebben a fázisban nincs. Ellenben hó és főleg jég...!!!! Az olaj is inkább csak érintőlegesen. De az Olaj és jégben kiegyeznék.
  • Jóózsf István #6215
    Season 15: Oil and Dirt is coming on April 10!
  • PagoX
    Akkor remélem, hogy mihamarább megjelenik, mert ha így haladunk, te háromszor fogod megcsinálni mielőtt én egyszer is megcsinálhatnám.
  • Jóózsf István #6213
    Az van, hogy megcsináltam mégegyszer a 15. fázist béta állapotban. :-) Csak az új járműveket akartam kiszedni, de elkapott a helyi érdekeltségű vasút.
    Akkor ez vajon jó, vagy rossz pálya?
  • RJoco
    Megnéztem a videót. Jól néz ki a dolog.
  • RJoco
    A videót még nem néztem.

A modokra egyszerű a válasz. Mert nem megy a modkezelő. Ha valamelyikre rákeresek és megnézem, hogy még ON e, akkor kiszedi. Hiába ON. Ha valamelyikre feliratkozom, akkor sem történik semmi. Pont az ilyen szívások miatt nem akartam modokat használni már korábban sem. Az Olson féle pót annyira nem hiányzik, de a szervízdobozka az 1000 lötyi extra üzemanyaggal igen. Most még ezt is figyelhetem és agyalhatok, hogy merre, hány méter, holott bőven elég volt a feladatokra koncentrálni, hogy ne menjek ugyanarra százszor, csak ötvenszer. Ilyen szempontból sajnálom, hogy Amur-t nem fejezte be korábban, mert oda igencsak elkél az extra folyadék.
  • Jóózsf István #6210
    Kihívás elfogadva.
    A pótkocsi teljesen gyári.
    A Mekk-nek csak a fő fájlját állítottam vissza. A tömege, kormányzása, gyári
    A motor és a váltó közös a többi járművel, de nem sokat számít. Maximum a fogyasztásba számít bele, de ha jól látom elég sok üza maradt.
    De az, hogy ki milyen járművel húzgálja az majdnem mindegy, hisz a pótkocsin volt a hangsúly.

Igen, az én játékom nem egyezik meg a tiétekkel.

De te meg erre a mondatra koncentrálj: Mivel egy-két órát már eltöltöttem ebben a játékban ilyen és olyan körülmények között is, MEG TUDOM ÍTÉLNI, hogy egy eszköz használható benn, vagy sem!

És igen. Arra gondoltam, hogy legálisan nem tudtok hat férőhelynyi motyót vinni. Már csak ezért is örülni fogtok neki. Bár a szürke Olson féle hatos pótot amit te is sokat húzgáltál, ezerszer többre tartom ennél!
    Amúgy mi ez a "vegán" hülyeség, hogy te már nem használsz modokat?
  • RJoco
    Te akkor sem azt a játékot játszod, amit mi többiek, ha már kint a rilíz.
    De majd gondolom úgyis ki fogom próbálni azt a pótot, főleg, ha direkt vele lesz feladat.
    6-os pót amúgy sincs a játékban, szóval kell, mint éhezőnek egy falat kenyér.
  • Jóózsf István #6208
    Épp azért mondtam, mert van elképzelésem, hogy hogyan viselkedhet vanillában. Ha hiszed, ha nem, nem vagyok annyira hülye, mint gondolod. És vagyok annyira felnőtt is, hogy ha azt mondom, hogy ez egy jó pótkocsi és valószínűleg nektek is tetszeni fog, akkor az ÚGY IS VAN!
    Ha gondolod megvárhatjuk a rilízt, hogy neked is legyen fogalmad arról amiről szó van és ne csak úgy a levegőbe vagdalkozz.

A fejlesztőkkel kapcsolatban. Leszarom, hogy milyen főnökük van. Azt is leszarom, hogy milyen egyéb körülmények között kell dolgozniuk. Ha nekem ilyen szar munkát kellene kiadnom a kezeim közül, akkor leégne a pofámról a bőr!
    Van nálunk a cégnél egy mondás. Ugyanennyi erőből, el lehetett volna végezni JÓL is a munkát! És még egyszer csak a tények leszögezése végett: HA én, akinek semmi köze ehhez a szarhoz meg tudom oldani, akkor egy fejlesztő...

Egyszer kieshetnél már ebből a fogadatlan prókátor szerepből. Nem értem miért éri meg neked folyamatosan ellentmondani nekem.

A talpnyalókban egyetértünk.
  • RJoco
    De jó!

Akkor mosd fogd meg légyszíves azt a Mack-et és told vissza rá a gyári paramétereket, aztán húzgáld úgy egy kicsit azt a gyári 6-os pótot. És, ha úgy is tetszik neked, akkor biztos nekünk is jó lesz. Amúgy kötve hiszem.

A nyereggondoddal csak az a gond, hogy pl. az 5 tengelyes Azov-on nem rakták eléggé hátra a kicsit, így egy kisebb bukkanónál már valami a levegőben van. Emellett én úgy vettem észre, mintha a magasságuk is változna.

A fejlesztőiddel két gond van. Az egyik, hogy biztos nekik is van egy nagyon "értelmes" főnökük, a másik, hogy az ilyen hülyegyerekek, mint aki a discordon is beszólt neked, még adják is a lovat alájuk. Így simán eltolhatják 2030-ig. Addigra talán ki tudja javítani a chatgtp, amit most még nem tudott gond nélkül megoldani.
  • Jóózsf István #6206
    Azt már korábban is akartam írni, hogy hó végén van mindig Drájver Dájri. Abban "BIZTOS" bejelentik.

Egész megszerettem az új hatos nagynyerges pótot. Már órák óta húzgálom. Szerintem nektek is tetszeni fog. Hatékonyságban eléggé ott van.
    Picit van egy kis mod pótlék érzésem vele kapcsolatban. Mert ugye mit is tud? Hat férőhelyes, javítani és tankolni tud. Ezeket a mod pótok rég tudják. És még nagy nyereg sem kell feltétlen hozzá!
    Apropó "NAGY NYEREG"
    Azt ugyan ki a seggem találta ki, hogy kétféle nyereg legyen a játékban. Honnan a fantomaszomból vette ezt a hülyeséget? A világban erre nincs példa! Van nyereg és kész. Mindenhol mindenhez azt az egyet használják. Hülyeség is lenne másfajtát csinálni.
    Egy oka lehet, hogy a fantáziátlan degenerált fejlesztő ezt így oldotta meg: A nagyobb - nehezebb pótoknál a nagy nyereg előrébb van a teherautón, hogy jobb legyen a terhelése.
    NADE! Ha azt meg tudjuk oldani, hogy a futómű kiemelje a járművet, akkor azt is meg tudjuk oldani, hogy a nyereg előrébb csússzon. PONTOSAN UGYANÚGY!!!!

Megírtam nekik a diszkón, hogy simán megoldhatták volna az automatikus rönk rakodási problémát, például úgy, ahogy én.
    Valami gyökér a tömegből azt adta válasznak, hogy "Biztos elegáns megoldást akartak" Az enyém valóban nem volt elegáns, de kábé 2-3 óra alatt megoldottam több pótkocsin is. Az elegáns megoldás meg is lehet akár 2030-ra.
    SZÁNALMAS!
    Szánalmasan alkalmatlanok a játék fejlesztői arra, hogy kezeljék a játék problémáit.
    Fantáziátlan birkák.
    Tényleg csak arra jók, hogy pályákat gyártsanak. A járművekhez és a játék mechanikájához az égvilágon semmi közük.
  • Jóózsf István #6205
    Valahol mintha (Diszkón) láttam volna egy április 4-ét?!?!?
    De nem bólintott rá senki. Viszont ha az utolsó bétától számoljuk, akkor az még legalább egy hónap. Ha nem több.
  • RJoco
    Akkor már csak hetekre vagyunk a megjelenéstől?
    Nem is tudom, hogy örüljek vagy sírjak.
  • Jóózsf István #6203
    Működik a vanilla hatos pót. Persze egy kis futómű állítás ráfér, de abszolút használható. Főleg, hogy ilyen szépen elfér keresztben rajta a kicsi üza pót!
  • Jóózsf István #6202
    Most vettem észre, hogy a 64131-es Kamazba betettek kísérleti jelleggel egy negyedik tengely kormányzást, de ki is vették. Nekem is eszembe jutott már, de mindig el is vetettem, mert SZÜKSÉGTELEN!
    És volt még egy furcsaság, a "motorizált nyereg" Lövésem sincs mit takarhatott ez. De van: Tippem szerint előre - hátra állítható lett volna, de ezt is elvetették.
  • Jóózsf István #6201
    Arra nem számítottam, hogy jön még béta pecccs.
    Az első dolgom volt ránézni az új félpótra. És azt kel mondjam, hogy rendesen hízik a májam. Majdnem pontosan ugyanúgy javították ki. Az elv ugyanaz, de ők máshova kötögették. Ami nálam nem működött. Még nem teszteltem, de ha az övék stabil, akkor azt használom. Minél kevesebb változtatás van az eredeti és az én fájljaim között, annál kevesebbet kell egy-egy változtatás kijövetelekor.

Elvettek egy csomó matricát, amit nem igazán értek!
    Belenyúltak a GMC 9500 és az Fleetstar F2070A festésébe. Még nem tudom mit csináltak vele, csak a változást látom a fájlokban.

És ugyan nem kellene elkiabálnom, de nagyon valószínű, hogy a meglepetés rönkös pótkocsit kivonták a forgalomból, mielőtt debütálhatott volna.
    Azt is sejtem, hogy miért. Azért, mert NEM TUDTÁK MEGUGRANI AZT, AMIT ÉN IGEN. (Azt nem mondom, hogy nem szívtam vele!) Nevezetesen azáltal, hogy azt a pótot létrehozták, hazavágták az összes többi rönkszállító pótkocsi és járműfelépítményt. (Minden egyes rönk pót és rönk felépítményhez (A modokhoz is!) új SAJÁT rönk fájlt kellett létrehozni, ami dedikáltan csak és kizárólag ahhoz tartozott. Ezt ők is meg tudták volna csinálni. de inkább LESZARTÁK!!!)
    ZSENIK!
    Gratulálok!

Ne legyen igazam. És csak valami félreértés legyen és mégis kapjátok meg, de ez így SZÁNALMASAN FOS HOZZÁÁLLÁS!
  • Jóózsf István #6200
    Megcsináltam.

Most itt egy 200 oldalas ömlengés jönne, hogy mekkora zseni vagyok. Ami tulajdonképp igaz. De ezt most nem úgy oldottam meg. Egy zseni ránéz valamire és csípőből mondja meg, hol van elbaszcsizva.
    Ezzel én rohadt sokat melóztam. Persze nem folyamatosan a hiba keletkezése óta, de több napon keresztül mindig szántam rá fél, egy néhány órát.
    A metódus a következő.
    Ebből a pótkocsiból van még egy. Amelyik küldetés pótkocsi és cipel valamit. Azzal nem sokra mentem, mert nagyon másképp épül fel a fájlokon belül. És nekem szükségem volt egy stabil alapra, hogy át emelgetve az elemeket rájöjjek, hogy mi nem stimmel.
    Valahogy eljutottam az ősrégi nagyon hosszú 8 férőhelyes félpótig. Ami miatt ott kötöttem ki, az nem jött be.
    Viszont észrevettem, hogy az a pót másképp van megoldva ami a felfüggesztést illeti. Az látszik a dejókban is, hogy a mumus a kerek körül van. Mintha maga a felfüggesztés indítaná el a megállíthatatlan folyamatot.

Szóval... Az, hogy másképp van megoldva, az csak egy dolog. Számtalan helyen találkoztam már eltérésekkel. AZ egyik jármű így, a másik meg úgy van...
    Az új pótnál nem volt "kötve" semmihez a felfüggesztés. Ez nem nagy ügy. Ilyenkor valószínűleg automatikusan hozzárendeli valamihez a játék. Ami annyit jelent, hogy azzal a valamivel van fizikai kapcsolatban. MÉG AKKOR IS ha látszólag semmi köze nincs egymáshoz a két elemnek. NA ez nem sikerült a tervezéskor.
    Először lemásoltam a nyolcas pót kerekeinek kapcsolódását. Akkor az történt, hogy ugyan behisztizett megint, DE MÁR CSAK AZ UTOLSÓ TENGELY!!!!
    És akkor meg is volt a megoldás. Amihez az utolsó tengelyt kötöttem, azt hagytam a picsába és az előtte levő szekcióhoz kapcsoltam. És lőn...

Ezt a dolgot még a 6900 TwinSteer-nél fedeztem fel. Ott valamilyen oknál fogva az első felfüggesztéseket a fülkéhez kötötték. Nem pedig az alvázhoz. Ami nem lett volna baj, de hiába konfiguráltam agyba-főbe, sehogy sem akarta azt csinálni, amit én szerettem volna. Aztán egyszer csak valamiért kitöröltem ezt a kapcsolatot. (Talán egy modban láttam...) Most nem kötődik "semmihez" és kiválóan működik! Tehát.: Akár ez a pótkocsi is működhetett volna, de belebújt az ördög.
    A lényeg, hogy most már befejezhetem azt a küldetést, amit még meg szerettem volna csinálni és eladhatom a pótkocsit, mert az árát KURVÁRA MEGÉRDEMELTEM!!! :-DDD
  • RJoco
    Hip-hip-HURRÁ!
  • Jóózsf István #6198
    Átbogarásztam a fájlokat...
    Ez a frissítés leginkább a Mekkről szól, abból is inkább a Csúcsról.

És a motorokat is visszakaptátok.
  • Jóózsf István #6197
    "✅ Added AWD for Mack Pinnacle" NAUGYE! Persze, hogy kell bele az összkerék.
  • Jóózsf István #6196
    Az a szívügyem. A fő mentésben ezt a pótot buktam, mert amint felcsatoltam, már kezdte is a táncot. Majd beleépült a textúrába. Kénytelen voltam törölni.
    Most hogy már 35.5-nél tartunk, ami az ötödik peccset jelenti, valahol olvastam is, hogy "JAVÍTOTTÁK". Csak épp nem eléggé.
    Fejembe vettem, hogy azzal a póttal szerzem meg az egyik új bicajt. Négyszer próbáltam meg elhúzni... Már próbáltam én is mahinálni vele, de semmi eredménye.
  • eta32 #6195
    A legújabb vidid is nagyon adja....XD....
    Repül minden...
  • Jóózsf István #6194
    Fúúúúj! Ne legyél már ilyen ünneprontó!

Amúgy nem véletlenül alakult így, hanem mert amikor ugye újra és újra töltjük a pályát, akkor a játék visszarendezi a rombolható elemeket. Egyszer jártam úgy, hogy kordon összeakadt a híddal és lelöktem. Mármint a hidat. Azt sem olyan borzasztó nehéz visszatenni, de jobb a békesség.

Mondjuk arról a pályáról már levonultam így mindegy is. Most még a vadiúj bétából megszerzem ebben a mentésben is a járműveket és a fejlesztéseket, aztán megint 2-3 hónap hófutó mentesség. Amíg nem indul az évad fináléjának a bétája.
  • endy1967
    Ja látom, de ezeket a korlátokat simán eldöntheted nem kell újra és újra elpakolgatnod...
  • Jóózsf István #6192
    Endi!
    Mindig szemrehányást teszel, hogy: "Minek a csipesz az autóra, ha sosem használod?"
    Már, hogyne használnám?!?!?!
  • Jóózsf István #6191
    Be kár, hogy nem szeretem a személyautókat ebben a játékban.
    Szerettem nézni a tévében a kemel trofi beszámolókat - közvetítéseket. Tetszett, hogy a csapatok egymást segítették. Jók voltak a fakultatív programok is. És az egésznek nagyon barátságos, már-már belsőséges hangulata volt.
  • eta32 #6190
    Mivel most ingyen kipróbálható az Expeditions: A MudRunner Game gondoltam teszek egy próbát vele.
    Kezdem ami számomra "hajtépés kategória" a kormány és a zene beállítás alaphelyzetre való vissza állása.
    Ami a SR-ben ment trükk az itt sajna nem,mivel nincs mentett állás és ahhoz az kell,lehet csak az ingyenesség miatt vagy nem tudom.
    Ami a játékot illeti nem rossz ,teljesen más jellegű küldetések egyebek.
    Sajna az SR-re sem jut sok időm így ez felejtős,mellesleg annyira nem szippantott be ,jól elvagyok az SR "bűvöletében" XD...
  • eta32 #6189
    Csak halkan jegyzem meg a MR-ben anno ,volt hasonló híd építős szerelvény használtam is sokszor...nyilván modként..
    De ez is nagyon adja ...