6742
-
Nálam a pedálok külön egység, külön usb-vel csatlakoztatva. Ezt az xbox emulátort még nem próbáltam, lehet ráengedem, azért csak jobb volna pedállal játszani mint xbox kontrollerrel. Joy is van, az tényleg jobb lenne a daruhoz. -
eta32 #6741 Üdv mindenkinek.
Nem tűntem el....
Napi szinten olvasom a fórumot-kat,max nem irogattam...
Nemrég megvettem a roadcraftot,miután a demot kipróbáltam.
Engem meggyőzött.
Így hogy a kormányt is támogatja,igaz vannak anomáliák de ezek jobbára a SABER sajátosságai a készítők trehányságaiból adódók.
Az SR-nél is meg voltak és meg vannak ezek,itt kicsit másképp.
Már elég jól tudom kezelni már amit lehet.
Kezdem a válasszal, a pedálokat is működtetti,kivéve a kuplung ,mert azt csak gombra engedi rátenni ,mint pedált nem látja.
Nekem Logitech G Pro kormány pedál szettem van.
Mindent beállítást külön az egyéni beállításokban kell egyedileg rákonfigurálni.
De ezzel lenne a legkisebb baj.
Ha körül nézek ,legyen az egér vagy joystik sokszor elvesztem az irányítást a kormány vezérlői felett.
Ez tipikus össze ütközés ,anno az SR-nél is így volt de idővel (jó sokára) javították.
Itt is jelezték már a fórumokon .
A másik ami még nekem zavaró de ez annyira még nem vészes hogy ,a nagy felbontás miatt az ultra széles kijelzők miatt a FOV kevés,sajna itt nem találtam lehetőséget a (belenyúlásba ) a fájlokban mint az SR-nél,így ezzel kell tolnom.
Szokás szerint ahol lehet itt is belső nézetből tolom...
Ezt is jelezték fórumon ,de tartok tőle ha javítva is lesznek ezek sokára vagy soha....
Pedig nem hinném akkor nagy programozási feladatnak.
Azt már meg sem említem hogy minden ki be lépésnél a kormány beállításoknál újra és újra át kell állítanom 2 dolgot de ez pár pillant ,...mivel elfelejti az előzőleg beállítottat alapra teszi....
Olyan dolgok ezek amikkel együtt lehet élni de persze jobb lenne ha javítanák ez utóbbit, de soha nem fogják az tuti mert az SR-nél is ha nem is ilyen de hasonló (elfelejtem beállítás ) van....XD
Azt is tudom már hogy kell kezelni hogy működjön.
De hogy jót is írjak.
Szerintem,de fórumot olvasva nem csak szerintem, sokkal szebb mint az SR,minden téren.
A dlss-nek köszönhetően sokkal stabilabb és jobban fut.
A játék menet nekem nagyon bejött,nyilván lehetne itt ott picit más ,de én elégedett vagyon az utóbbi pár hónapban ezzel nyomulok ,már 200 órám benne van,d még nincs vége főleg hogy most jön még pluszba két új map...
Nagyon sok dolog jó lenne vagy lett volna ebből az SR-be,ami jobbá és élvezetesebbé tenné a játékmenetet.
Nekem eléggé jók és változatosak a küldetések.
Elméletileg a farm joytckot is támogatja ,de nem csak nekem, egyenlőre nem sikerült abban a formában működére bírni.
De szerencsére vannak alternatív megoldások erre is.
Van olyan progi ami az xbox controller emulátor.
Soha nem kellet és használtam de itt nagyon jól jött .
Mindent bár hova rá lehet programozni a farm joystikon,így nagyon jól lehet kezelni a játékot főleg ,mivel itt sokat kell daruzni,jó segítség és szerintem élvezetes.
Jó hogy nem kell az egérrel matatni és így a joy kormány kombó működő képes és eléggé sokat hozzá ad a játék élményhez.
Azért is kezdtem el ezt a játékot mert a legutóbbi nagy frissítéssel jött a hard mód,ami számomra fontos.
Igaz rendesen megnehezíti a játékot de szeretem a kihívást nekem így jó,anélkül számomra nem akkora élvezeti faktorral bíró játék ,ahogy az SR-nél is ,de persze mindenki másképp tolja...
Összességében eléggé változatos szép jó játék.
Természetesen teljesen más jellegű az SR-től ,nyilván néhol árkádosabb, de, ez nem feltétlen baj.
Aki akar így hard móddal is eléggé komoly kihívással tudja játszani.
Én azt mondom és vallom ,persze én mindegyik SABER játékot MR,SR, Expedition és ezt is Kormány controller combóval tolom ,a controller a daruzáshoz kell,sokkal élvezetesebb és sokat ad hozzá a játékmenethez.
Nyilván izlések és ficamok.
Ami a kormány illeti az is sokat számít hogy milyen.
Az enyém a "trueforce-nak köszönhetően még jobban kijönnek a kormány vezérlés előnyei élvezeti faktorai,nem csak ebben a játékban ,hanem amikkel tolom még .
Sajnos ezen a téren FFB pl.az FS széria nem tudja azt amit elvárna az ember ennyi idő után.
De legalább ott meg szerencsémre van más amit én személy szerint a tudok kamatoztatni élvezeti faktorban ,ha már normális FFB támogatás nincs.
A FS 25-öt is csak a NLR MOTiON cocpit szettem miatt vettem meg ,...
Sajna a SABER játékokat nem támogatja,de ez legyen a legnagyobb bajom...
Bocs hogy ilyen hosszú lére engedtem....
-
Jóózsf István #6740 Majd jön ETA és megmondja. Ő a kormánymágus.
Bár mostanában nem látom fórumokban. Biztos átállt téli munkára. Vagy nyáron nem dolgozik? Átkozott demencia! :-) -
Ezen nincs mit csodálkozni. Már a hófutóban is voltak/vannak gondok. Főleg, hogy a játék elfelejti a beállításokat időnként.
Mikor utoljára néztem, jó rég, akkor még ment a Logitech G920 (ha jól emlékszem a típusra) pedálja.
Utoljára szerkesztette: RJoco, 2026.02.06. 22:08:45 -
Sziasztok. Megvettem pár napja ezt a szutyok Roadcraftot de nem érzékeli a pedálokat. A kormány az megy de a pedál meg se nyikkan a játékban. Olvasgattam hogy elég sok embernek van hasonló gondja, szóval úgy látszik a kedves fejlesztók nagy ívben tojnak rá. -
Nem tudok rá mit mondani, billentyűzettel játszom.
Majd, ha megjön az új (amit még nem rendeltem meg, mert a másik újat akarom épp visszaküldeni), akkor meg már nem fogom tudni, mert a régi élményt nem ismerem.
Billentyűzettel nem vettem észre változást. -
Jóózsf István #6736 Betöltöttem a bétát és érzem, hogy másképp viselkedik ugyanaz az autó.
Készítettem felvételeket is de nem tettenérhető a változás.
Picit mintha finomabban reagálna a dzsojsztikra a rilízben. De ez sem bizonyítható.
Ha találgathatok, akkor (Reményeim szerint) lejjebb vették a holtjátékát, ezáltal jobban eloszlik a mozdulat. Hosszabb lesz az útja. Mivel a maximum adott, így finomabbnak érződik. És mintha a gázkarnak is...
-
Jóózsf István #6735 Jah. Sikerült nekik!
SZÉP MUNKA!
Összetehetjük a kezünket, hogy ilyen fáin fejlesztőink vannak!!! :-DDDD
Viszont azt nézzétek már meg, hogy a jól megszokott járművetek ugyanúgy viselkedik-e, mint ezelőtt.
Mert ugyanezzel a bicajjal teszteltem videobeállításokat és még ezt azt de most mintha másképp kanyarodna.
Most amikor elindultam az új régió garázsából azt vettem észre, hogy majdnem nekimentem a kapufélfának és azután is össze-visszakanyarogtam mint egy béna f.sz.
Biztos, hogy nem az autók fájljába nyúltak bele, mert azt észrevettem volna, amikor ellenőrzöm a változásokat.
Valamit mintha központilag módosítottak volna. Vagy a kontrollerrel kapcsolatban, vagy csak simán az autók kanyarodás viselkedésével kapcsolatban. Mintha rosszabb lenne a reakciója.
A kocsik fájljaiban erre van beállítási lehetőség. Szinte minden járműé más és más. És én át is szoktam állítani virgoncabbra. De most olyan érzésem volt, mintha "visszaállt" volna vanillára! -
Jóózsf István #6734 A kristálygömböm sosem téved.
Mondjuk sok ész sem kellett hozzá, hogy ha már a kiadásra nem javították ki a buta és a súlyos hibákat, akkor legalább egy maximum két héten belül...
Amúgy a hivatalos jegyzék.
Megyek is egy kört.
Csak előbb átböngészem, hogy ESETLEG MÉG mibe nyúltak bele. -
Meg is jött a kemény 55 MB-os frissítés, amiért az egész könyvtárat újraellenőrzi, ami rengeteg idő.
A lényeg, hogy elvileg javítva van a mentési gond.
Valami kocsi duplikációs hiba.
A beragadó áru a kézi kiadón, valamint az eltűnő tárgyak a kajagyártelepen. Gondolom az épületre gondoltak. -
Na ilyen meglepetésem sem volt még. Ez nagyon kellett így estére, alvás előtt.
Utolért az emlegetett mentési probléma.
A délutáni játékomból semmit nem mentett el.
Pont olyan állapotban van, ahogy tegnap kiléptem belőle.
Most lehet, hogy egy darabig pihentetem. Ez most nagyon elvette a kedvem a játéktól. -
Csak nem úszom meg egy kis indiaizás nélkül.
Vittem fagerendát az egyik hídhoz, de kellett beton is. És innen mindjárt tovább is akartam menni egy másik hídhoz, ahova szintén fa és beton kell. A fagerendát az új Voronnal és a piros pótjával vittem.
A betongyár közelében volt az Atom, úgyhogy egy extra forduló helyett inkább feldobtam egy extra kocka betonlapot a többi tetejére, majd a hídnál átpakoltam a Voronra. -
Az elnök is szokott olyat, hogy felkel az asztaltól, aztán néz ki a fejéből, hogy mit is akart? Úgyhogy inkább visszaül, hogy ne álljon ott csak úgy bután.
A régióban már pár járművet leszállítottam. És mit felejtettem el leadás előtt? Áttankolni a sajátomba. Az egyiknél még direkt meg is jegyeztem, hogy leadás előtt mindenképp töltsek át. Eltűnt a jármű, haladtam 5 métert és akkor jött a bakker...
De már mindegy.
Vajon miért nem lehet a javítócsomagot a szervíz pótkocsiból adni a feladatnak? Bug lenne vagy ez is szándékos? Egy-két helyre elég nagy puttonnyal kell menni 400-at leadni. -
Jóózsf István #6728 Isten hozott a demensek klubjában! :-D (Én vagyok az elnök!)1 -
Azért a kis minifeladatok miatt lehet ám gondolkodni rendesen. Izgis túlpakolás nélkül az útvonaltervezés.
Mondjuk amilyen a terep, lehet, hogy jobb is így. Csak állandóan leesne a cucc. -
Néha annyira képben tudok lenni, hogy az Aramatsuról megint lepakoltam mindent, ahelyett, hogy az utolsó adagot ott rögzítettem volna és adtam volna le a fűrésztelepnek :D
24 szálat sikerült vinnem :))) -
Aztak*...
Az éjáj meg ai, mi? Mondjuk én amúgy is ai-nak mondom, ha mondom. Magamban biztos. Az emí, meg.... (buta vagy épp hülye intelligencia).
De a legjobb a KI, amit gyakran szeret kimondani a német, Künstliche Intelligenz (künsztliche intelligenc). Kell is egy pillanat, mire felfogom.
Szomorú, hogy így elcseszerintették azokat a pótokat. Pedig nem mindenki annyira várta már? Meg a felhajtható hosszúpótot is?
Erre meg...
Mondjuk a felhajtható olyan szempontból jobb lenne, hogy egyszerűbb lenne a fatelepre vinni. Az más kérdés, hogy már kihajtva és megpakolva kell visszafele haladni. Talán egy kis gázolajat lehetne spórolni vele. Ha a játék fizikája engedi.
Meg az aszfalton nem mászkál a hátulja jobbra-balra, esetleg előz be vagy épp akad fenn egy oszlopon, hogy felborítson mindent is. -
Jóózsf István #6725 Meg tudlak érteni. A multik igencsak bénák a gyárilag. Nagyon komolyan kellett foglalkoznom velük, hogy nagyjából elfogadható szintre hozzam őket.
Ezek azok az eszközök amikkel tényleg komolyan foglalkozni kellett volna. A hajam égnek állt miközben próbáltam megérteni, hogy miért úgy vannak súlyozva. Merthogy mind a kettő úgy van beállítva, hogy a hátsó felük jóval nehezebb, mint az első. Ebből automatikusan következik, hogy, ha nem sík aszfalton húzgálod és esetleg nem egyenesen, akkor kötelezően felborítja saját magát!
Mivel nekem vannak kettes és hármas rönkös pótjaim modból, eszemben sincs használni őket.
Az összehajthatónak akkor lenne értelme, ha a felhajtott állapotban lehetne a vontatóhoz csatolni pótkocsit. De ez már űrtechnika lenne a és az éjájjal karöltve sem lennének képesek megoldani!
Jajj. Ezt el kell mesélnem:
Magyar rádió...
Nem tudom melyik.
A néni a mesterséges intelligenciáról beszélt és egyszer csak azt mondta, hogy: Az EMÁJ.
Na idefigyelj te idióta! Az MI mint mesterséges intelligencia egy totálisan magyar szó, annak a betűit ne mondd ki angolul, mert beleszarok a szádba! -
Az nem bosszant annyira, hogy megjelenik egy-egy küldetés egy másik leadása után. A bosszantó, hogy nem látni normálisan a kiírást, meg rövid ideig is van kint, így könnyen elnézi az ember, aztán odébbál, majd később látja, hogy a francba, mikor került oda egy küldetés?! Már megint mehetek oda csak azért, hogy megnézzem, mit kell tennem.
Azért a starlink idejében miért nem lehet csak odacsörögni skypeon? Vagy kirakni a netre, hogy hééé, itt egy feladat?
Ja de, van interaktív térkép, ahol megnézhetem :))
Azt láttam, hogy ide-oda kell vinni rönköket is, nem csak rövidet, közepest is, ha jól néztem. De ezzel meg úgy vagyok, hogy a fatelep nem egy annyira nagyon megközelíthetetlen helyen van, simán, bármikor el tudok oda ruccanni a kért cuccért.
Az ilyen feladatokat esélyesen rakományként fogom majd vinni. De majd megnézem, hogy mit merre és mennyit.
Az új rönkszállítókat meg szerintem a boltban hagyom, hacsak nem hozták jobb állapotba, mint voltak az előző régióban.
A felhúzhatóssal sem voltam megelégedve, inkább viszem a jól bevált régit. -
Jóózsf István #6723 A küldetésekhez viszont kelleni fog jópár adag rövid.
És érdekességképp álljon itt, hogy nem volt eredetileg hosszú rönkös küldetés. Valószínűleg kimaradt a szórásból, de egyszer csak eszméltek a fejlesztők és bettették a játék végére. Úgy álcázták, hogy ne is jelenjen meg, csak amikor már csak pár küldetés van hátra.
Tehát.: Nem fogjátok látni majdnem az utolsó pillanatig amikor is megjelenik egy küldetés rá. Akinek ezzel elrontottam a játékélményét, mert szerette volna tapasztalni azt a bosszúságot, amit én átéltem, attól elnézést kérek.
Nemrég vezette be a fejlesztés ezt a semmiből hirtelen a vége felé előtűnő küldetés dolgot. Nekem nem tetszik! -
Azt írtam, hogy nem indiaizok, de elmentem fáért és imádok fát pakolni a sárfutó óta, szóval ezt nem hagyhattam ki.
És akkor itt jöttem rá, hogy a fejlesztők nem elfelejtették kijavítani a manuális kiadós hibákat, hanem FÍCSŐR!!!
Ezzel próbálják arra kényszeríteni a játékosokat, hogy ne indiaizzanak.
Ugyanis a fakirakó úgy van megcsinálva, hogy a hosszú fának pont jó (ezt mod nélkül úgysem kell pakolni), a közepes fa meg lebillen. Emellett még hátra is csúszik, ha lassan kérem ki. Ha hirtelen kikérem a 3 szálat, akkor még éppen jó. De így is egész a fáig álltam az Aramatsuval, hogy tudjam szedegetni, olyan messze tették a kiadót, plusz a hátracsúszás és már elérhetetlen a közepe. Az egyik vége éppen, de az már durva játék.
A rövid fát nem néztem, de az is egy szép sztori, hogy miért.
A tréleres elég messze van, gondoltam nem az Aramatsuval megyek, előszedtem egy pályára felkészített Western-t (asszem, szép pirosas főnix a festése), mert az jó gyors. Az biztos is, mire a trélereshez értem eléggé leamortizáltam a motort, már felkiáltójeles volt. Szerencsére ott egy póttal meg lehetett javítani. Aztán fogtam a Futon-S-t és irány vissza a kereszteződéshez, ahol a faszállítót hagytam. Most is kapott rendesen a motor, de azért sikerült óvatosabban vezetnem.
A másik térképen jövök rá, hogy fölösleges a pótot cibálnom, mert a fűrésztelepnél, ahova a fát szántam, úgyis kell egy verda, mert amíg az Aramatsu meg van pakolva, addig a póton sem tudom rögzíteni az árut. (Az értelmetlen pakolást, minthogy lerakjam a földre, majd aztán adagonként vissza, nem szeretem.) Úgyhogy otthagytam a már elbontott úttorlasznál. A rövid fát úgyis a közepes tetejére akartam rakni. Menet közben az is eszembe jutott, hogy nem kell nekem rövid fa, mert simán lehet közepes rönkből fagerendát csinálni, és még többet is ad, mint a rövid rönkből. Aztán később az is eszembe jutott, hogy akár egy adag hosszút is elhozhattam volna pakolás nélkül, mert abból is lesz bőven fagerenda és közepes gerenda.
Azért egy teli platós Aramatsu megérkezett a fűrésztelepre. Nem tudom, hogy végül hány szálat hoztam el, kb. úgy telepakoltam, mintha csak rögzítve lett volna. -
Jóózsf István #6721 A Voron, ami egy Ural Kama3 fülkével :-) (Csak mert te meg Tátrához hasonlítottad!) tényleg jó bicaj! Végig játszottam vele a játékot, de hát ugye esetünkben ez nem mérvadó, mert megfaragtam. -
Ez a Voron nagyon jó verda lenne, ha nem építettek volna bele egy éhes kis madárfiókát, amelyik fülsértően csiripel.
A Plad csilingelése sem valami jó, de sokkal élhetőbb, mint ez a nyikorgás.
A verda hasonlít a Tátrákra, lehet, hogy érdemesebb lenne inkább azokkal mennem.
Mondjuk a sárga daru elég erős, gond nélkül fel tudtam pakolni a konténereket a földről. Az Atom kék daruja is megoldotta, csak nem szabadott kinyújtanom, mert azonnal lehajlott. Na ezt a sárga jobban bírja. -
Hányszor jött volna ez nekem is de jól.
Mondjuk egy darus kocsival ez pont nem gond, mert a daruval lehet cibálni.
Daru nélkül meg max akkor jó, ha útközben vagy az út végén lesz egy darus kocsi, amelyikkel fel lehet rakni a platóra, különben úgysem lehet leadni. -
Jóózsf István #6718 Új ficsőröm van!
Már korábban is eszembe jutott, hogy: "Ugyan miért ne cibálhatnánk magunk után a rakományt?!?" -
Nem gyorsul mindenáron. Ha elérte a max sebességet, akkor nem gyorsul tovább :D
Vagy mégis? :O
A hangok sokszor úgy adják vissza, mintha még váltogatna és gyorsulgatna. Low és H fokozatban is, de persze a kocsi nem megy gyorsabban.
Amúgy lehet, hogy egyszer bekerül az a manuális csoda ide is, mint ami az expedícióban van. Ezek az útjavító mikrofeladatok már bekerültek. Kíváncsi vagyok meddig lesz benne. Nem a hülyéknek készült. Manuálisan kell megkeresni, hogy honnan hozd a cuccot, mert a térkép nem jelöli. Az áruk méretének kiírása után ez inkább visszalépésnek tűnik. Egyszerű feladatokként is meg lehetett volna oldani. -
Jóózsf István #6716 Mentem pár próba kört a napokban és arra a következtetésre jutottam, hogy talán a legfontosabb élményjavító fejlesztés a kézi váltó lenne.
De legalább oldanák meg, hogy a jármű ne gyorsuljon MINDENÁRON! Tudjunk tartani egy adott sebességet. -
Valahogy volt egy tippem, hogy a teli könnyebb lesz. Pedig még nem emeltem meg. -
Jóózsf István #6714 Még egy dolgot kiirtottam a játékból.
Nem tudom mikor került bele és hogy mikor kezdett zavarni a POR. Porzott a földút. OKÉ!
De porzott a sár is és a hó is. Na az már cseppet zavart. Mint az a kurva fekete korom is ami a kipufogókból jött. Kuka, kuka, kuka.
Így hogy nincs bizton állíthatom, hogy semmit nem adott a játékhoz. Mint az az ordenáré butaság, hogy látszik ahogy a járművek beszívják a levegőt a hűtőrácson!
Vajon ki talál ki ekkora baromságokat? -
Jóózsf István #6713 Valami mentési problémáról is van szó a diszkón, meg a fórumában is. Ilyet tapasztalt valaki? -
Jóózsf István #6712 Mercédesz. Hmmm. Jó tipp!
Valaki azt állítja a diszkón, hogy Actros 6X6 van a fájlokban.
Erre visszakérdezett egy másik...: "So actros and unimog?"
Unimogot nem mondanám teljes méretűnek.
Utoljára szerkesztette: Jóózsf István, 2026.01.31. 14:01:56 -
Jóózsf István #6711 Vanillában az a konténer üresen és telin is ugyanúgy... NEM!!!! Most látom, hogy TELI KÖNNYEBB 100 kilóval! Ezt a hülyeséget! :-) (Már felhívtam a fejlesztők figyelmét rá!!!)
Na mindegy. Szóval az üres 3100 a teli 3000 kiló.
Itt én magamnak az üresnél átírtam a 2000-et 500-ra. (Meg lehet, hogy az 1000-et is. JAHHH!)
-
Szükség törvényt bont.
Jó messzire kellett mennem az üres konténerekért és kicsit elterveztem magam, így az Atom-ra 2 került fel.
A kirakóra rakott darab frankón oda is ragadt, mint már korábban videóban is látható volt.
Nem is értem, hogy minek a béta teszt, ha nem javítanak.
Szerencsére ebből korlátlan mennyiség van, így töröltem, a platón lévőt felemeltem és oda kértem még egyet.
Mondjuk nem tudom, hogy mi a francot írtak a fájljába, de az Atom daruja alig tudta megemelni üresen. Telin még nem próbáltam. Lehet, hogy egy külön daruskocsit kell majd odavinnem.
Az új verda egész jó. A Jangsu. Tetszik. Mondjuk az a Hilbert is jó, amit az előző régióban kaptam.
A Voron-ért még nem mentem el. -
PagoX #6709 Remélem ezek lesznek és akkor Ausztriát végig tudom nyomni csak európai autóval. -
Jóózsf István #6708 "Ez a DLC 2 vadonatúj járművet (mindkettő teljes méretű teherautó, nem felderítő) hoz a SnowRunnerbe, és a tervek szerint a következő hónapokban jelenik meg.
A legfontosabb, hogy egy teljesen új gyártótól származnak, amely először jelenik meg a SnowRunnerben.
És itt egy kis extra csemege... ez a két teherautó közül az egyik a játék megjelenése óta az egyik legkeresettebb jármű.
Hamarosan további információkat közlünk"
Nnnnna... És melyik a legkeresettebb bicaj. Mit akartunk annyira betenni? Ráadásul teljesen "új" márka!
Lövésem sincs.
Utoljára szerkesztette: Jóózsf István, 2026.01.29. 16:54:22 -
Amúgy azt terveztem, hogy most nem fogok indiait játszani. Mindenben annyi kör lesz, amennyi. Esetleg egy-két helyre beállítok extra rakodóautót, ami mondjuk kiviszi a rosszul megközelíthető helyről a cuccot több körben, hogy megpakolja mondjuk a 6-os félpótot.
Az előző régióban a cementgyárnál nem volt túl jó közlekedni a kanyargóson fölfele. Persze megoldotta, de, mint ahogy a képen is látszott, az Atom-ot rendesen megpakoltam egyszer.
Aztán majd meglátom, hogy milyen lesz a terep összességében, lesz e kedvem azokon az utakon annyiszor végigmenni, ahány alkalmat kitaláltak rá a kedves fejlesztők. -
Jajdejó!
Köszi az infót. -
Jóózsf István #6705 Az jutott még eszembe, hogy ha nem kapkodtok és szerencsétek van, akkor a héten, vagy jövő héten kijöhet javítás hozzá és akkor nem kell az eltűnő gyárral, de sokkal inkább a kézi rakodóhelyre beragadt áruval szenvedni. Ez különösen akkor számít, ha korlátozott mennyiség áll rendelkezésre az adott cuccból. Több is van ilyen.
Ha nagyon viszket a tenyeretek, akkor inkább pakoljátok ki a kocsit és abba kérjétek, majd aztán logisztikáztok, ha úgy tetszik.
De mint mondtam van rá esély, hogy akár holnap, holnapután előálljanak valamivel. Vagy majd csak JÖVŐRE!!! :-DDDDD -
Nekem igazán nem tűnt fel semmi. A sok ködön kívül.
Lehet, hogy bekapcsoltak valami filmes effektet.
Vagy tényleg szépítették a dolgot. Igazán nem érdekel.
A traktoros jelenetre én is rácsodálkoztam, hogy mit csinál az ott és mit akar a kaviccsal. Ez nem roadcraft. Ráadásul a kavicsok mindig visszakerülnek a helyükre, hacsak, esetleg nem hagyok ott egy kocsit. Akkor talán nem állítja helyre a kavics helyzetét.
Mondjuk ezek a kis minifeladatok nagyon hasonlítanak az expedíciós hídépítős feladatokhoz. Csak oda eddig elég volt a javító készlet, ide meg kell extra anyag is. -
Jóózsf István #6703 Ezt a képet látod ilyen színekkel és ilyen élességben?
Mintha túl lenne szaturálva és erre magyarázat lehet az is, hogy ezeket a képeket multiban tudták felvenni fotó módban és akkor már: "Miért ne állítanánk rajta egy picit?!?!?"
Egy újabb aggodalom. Azt a traktoros képet nem tudom miért tették az alá a szöveg alá, hogy eltakarítani dolgokat meg másodlagos aktivitás. Mert azon a ponton amit ábrázol semmilyen tevékenységet nem kell végezni.
Ez megtévesztő lehet!