6673
mudrunnersnowrunner
expeditionsroadcraft
  • Jóózsf István #6673
    Igen én is ezt tapasztaltam. Nem mondom, hogy értem!

Nem. Teljesen külön gomb van a gázra és csörlőzésre. De ez túl nyilvánvaló lett volna!
  • RJoco
    Csak azért kérdeztem, mert akkor ezek szerint, amikor vontatsz egy járművet, akkor kikapcsolt motor mellett is megy utánad, vagyis könnyíti a vontatást. Mondjuk ezt észre is vettem 1-2 esetben, hogy nem célszerű bekapcsolni minidg a motorját, mert azzal éppen, hogy nem segít, hanem ront a helyzeten. Sebességben lassabb és a vontatásnál nem tudom, hogyan van megcsinálva a vontatott kocsi járműve, de nagyon tré, az fix.

Amikor megemelted a kocsit, akkor azt a gombot vagy kart használtad, amivel a kocsi előre megy? Vagy azt, amivel a kötelet szoktad húzni?
    Csak kíváncsi vagyok, hogy esetleg valami beállításos dolog is vagy egyszerűen így van megcsinálva, mindegy, hogy milyen gombot nyomsz.

Ez a modos cucc nagyon brutál. Tiszta Roxfort.
  • Jóózsf István #6671
    Minden létező pozícióban ezt csinálja.
    De az előbb már ügyesen kitaláltad, hogy AZÉRT MERT KÖTÉLEN VAN. És a fejlesztők lusták voltak írni egy külön viselkedést, ha az a kötél darukötél, vagy ha csörlő. Nekik elég volt a "CSAK" kötél. Úgy is mondhatjuk, hogy nincs benne a szerződésükben, vagy a fizetésük nem fedezi.
    Természetesen meg lehet emelni a járműveket CSAK GÉMMEL és akkor nem adnak gázt.

Ez viszont nem az ő hibájuk. Vagy nem 100%-ban. És mivel buktam vele 4 órát, most egy picit morcos vagyok!
    Érdemes végignézni. Csodaszép! :-)
  • RJoco
    Te olyan ügyesen tudsz tesztelni, nem akarod megnézni, hogy mi van akkor, ha az emelő autó mögött emeled meg a másik járművet és nem előtte?
    Én tippre azt mondanám, hogy nem fog forogni a kerék, de nagyon kíváncsi vagyok rá, hogy így van e vagy sem.
  • Jóózsf István #6669
    Akkor megírom bézikben:
    10 IF daruhoz csatlakozik a kötél THEN nem adsz gázt te kis paraszt.
    20 END

Nem bonyolult. Ugye?!?!?

HA nagyon jópofa akartam volna lenni akkor ezt egy szubrutinba teszem, de az majdnem ugyan az és a lényegen nem változtat.
  • RJoco
    Mert a kötél végén van.
  • Jóózsf István #6667
    És akkor a következő kérdés: Miért akar elindulni az éppen daruzott jármű?

Ez az egész MIÉRT mizéria azért van, mert a második mentésemben stílusosan nagy daruval akartam felhelyezni a nagy (hat férőhelyes) klíma berendezést a gyár tetejére. És azt a hibát is elkövettem, hogy ezt a Bivalyszarvra tettem.
    Ebből kifolyólag megfaragtam a bivalyt is és a darut is.
    Érdekes, hogy ha rákeresel arra, hogy: AVENHORN, akkor mindent találsz, csak a bivalyt nem!
  • Jóózsf István #6666
    Vajon, miért olyan rövid a gém, ha lehetne sokkal hosszabb is?
    Nyilván én is tudok pár okostojás választ, de ha lehet, akkor miért nem?

Ilyenkor hajlamos az ember elmerengeni és elképzelni helyzeteket amikor mondjuk odamegy az ezért felelős emberhez, megfogja a tarkóján a haját és picit lendületesebben odailleszti az arcát a billentyűzethez, mondjuk úgy húsz - harmincszor. És közben lehetne kérdezgetni tőle, hogy: "Miért nem otthon a szeretteiddel csinálod ezt?!??!"

Boldog karácsonyt!!! :-DDD
  • Jóózsf István #6665
    Végeredményben ugyan úgy gyengül a motor, ahogy váltogatsz feljebb. Csak a játékban cifrázva van. Mások a számok, mások az értékek. Ami nettó hülyeség volt, mert simán beemelhették volna a valóságból is az értékeket.
    Az megint egy másik kérdés, hogy nincs normálisan leprogramozva, hogy a nyomorult nem VISSZAVÁLT? hanem megvárja amíg teljesen megáll a jármű. Ezt már sokan felvetették sok fórumon. Nem hiszem, hogy valaha is normális lesz. Az az ellenszere, hogy pöcögtetni kell a váltó (előválasztó) gombot. Mint ahogy én is szoktam. A dejóimban amikor villan jobb alul a HUD, akkor nyomtam meg a gombot. És ilyenkor hajlandó a körülményeknek (LÁSS CSODÁT) megfelelően fel, avagy lefelé váltani.

Akkor most már elmondom, hogy a váltóimban csináltam az egyes alá még két fokozatot. Így már az én egyesem olyan erős, hogy tényleg mindent meg tudok mozdítani. Viszont a legnagyobb fokozatot meg visszavettem, hogy ne tudjam elérni azt a sebességet, amikor az aszfalt jégpályává változik. Így bátran tudok csutka gázon "száguldozni" a magam kényelmesen haladós tempójában.

Így néz ki:
    <ReverseGear AngVel="0.3" FuelModifier="0.9" />
    <HighGear AngVel="8.0" FuelModifier="0.8" />
    <Gear AngVel="0.2" FuelModifier="1.7" />
    <Gear AngVel="0.6" FuelModifier="1.5" />
    <Gear AngVel="1.2" FuelModifier="1.3" />
    <Gear AngVel="3.0" FuelModifier="1.0" />
    <Gear AngVel="5.0" FuelModifier="0.9" />
    <Gear AngVel="6.0" FuelModifier="0.7" />
    <Gear AngVel="7.0" FuelModifier="0.6" />
    <Gear AngVel="8.0" FuelModifier="0.5" />

Gyárilag, mint mondtam 1-ről indul és a legmagasabb érték 14 és 24 között van. A 24 nyilván az országúti váltó. Csak a terepváltókat buzeráltam át. Mindig csak azt használom. Bármilyen járműről is legyen szó. Elsősorban az alacsony 1-2-3 fokozatok miatt!
  • RJoco
    Hol közelít a végeredmény a valósághoz?
    3-asban vígan elhúzza a kocsi, amit kell, felkapcsol 4-esbe, aztán azt veszem észre, hogy megint 1-ben van és váltogat felfele. Baromi idegesítő. És még csak emelkedő sem volt, egyszerűen az egyenes terepen.
    3-asban persze nem lehet tartani, mert automata és az ilyen hülye, hogy fel kell kapcsolnia a maxra, hogy aztán visszategye 1-be.
    Ezért szoktam általában H-ban haladni. De van pár kocsi, ahol ez sem megoldás, mert olyan lassú a H. Ilyen a kedvenc Tátrám, vagy a nagy Zikz. Mondjuk, ha ezeknél sikerül elérni a max fokozatot, akkor általában ott nincs gond, mert van még annyi erő, hogy simán átmegy mindenen. Ha más nem azért, mert kiforog a kerék, ezért nem lassul a motor, max a kocsi. Persze itt most nem a mocsarakra gondolok, hanem az egyéb utakra.
  • Jóózsf István #6663
    Nincs gond az epikkel ebből a szempontból. És még egy csomó ingyen játékot is ad. Persze a gőz is, de itt valahogy másképp érzi az ember.

De nem is ezért jöttem.
    Hanem mert ezt már vagy ötször akartam megírni, de mindig játék közben jut eszembe és amikor kilépek már sehol nincs a gondolat.

Babráltam a hetekben a váltókkal. És egyszer csak jött a heuréka érzés.
    Merthogy:
    Szerintem a játékban a motorokért felelős fejlesztő nem kommunikál (Haragban van!) a váltókért felelős fejlesztővel.
    A játékban a motoroknak nem igazán lóereje van, hanem nyomatéka, de ezt már fejtegettem és nem is annyira lényeges. Ennek az értéke egy kisebb teherautónál olyan 100'000 körül van. Hogy ez az érték hogy jött ki, azt nem tudni. A játékban jelen állás szerint a legmagasabb érték: 270'200
    És most jön az érdekesebb rész.
    A valóságban egy személyautónál az a fokozat, ahol egy az egyben (DIREKT) átmegy a motor fordulata a váltón az a négyes fokozat (Vagy legalábbis sokáig így volt. Mostanában már inkább az ötödik.) És minél kisebb a fokozat annál inkább csökken a szorzó. Így minden egyes kisebb fokozatban erősebb a jármű, mint a négyesben. Abba most ne menjünk bele, hogy milyen áttételek vannak, mert fogalmam sincs és szinte minden egyes váltóban más.
    A játékban viszont ez a módosítatlan fokozat az egyes!!! És sokszor azt veszem észre, hogy már ehhez is kevés a motorok ereje.
    Ha mondjuk azt modellezték volna le, ami valóságban van, akkor elég lenne ez a nyomaték érték. De mivel az egyes az 1/1 a kettes már 3 a hármas már 5 és így tovább 12 - 20-ig És ez mind szorzó ám!
    Ezekhez természetesen fogyasztási szorzó is társul, de abban is épphogy érintették a logikát. Van ám káosz.

Sokszor látom, hogy a kényszermegoldások sajnos szükségesek, de ebben az esetben baromira szükségtelen volt.
    Az is igaz, hogy a végeredmény közelít a valóságban megszokotthoz, de attól még butaság!
    Utoljára szerkesztette: Jóózsf István, 2025.12.21. 18:45:33
  • RJoco
    Az biztos, hogy a steam mellett nekem nincs szükségem még egy áruházra.
    De mivel ez már úgyis megvan, így ezzel nincs gond.
  • Jóózsf István #6661
    Ja, hogy ja!

Akkor nem kérdés, hogy hol kell megvenni!

• Jóózsf István #6660
    Ez az esgé olyan mint a f.om!

Meg akartam írni ezt a hozzászólást és csatolni egy képet, de a kép túl nagy volt. Aztán másodszorra is és harmadszorra is...
    A vége az lett, hogy kivágott.

Szóval: Visszautasíthatatlan GŐZ ajánlat.
    Bár szerintem az Epic-é jobb, mert ott van BÉTA is, de aki ugye nem akar...

Utoljára szerkesztette: Jóózsf István, 2025.12.20. 17:43:46
  • RJoco
    A hosszú videóban valahogy éreztem, ha rossz oldalon épül a "fajárda", akkor oda bizony beragadhat valami.
    Jó sokat is szenvedtél vele. Nézni is rossz volt.
    Egyes helyeken bezzeg meg tudták oldani, hogy szól a játék, ne álj az építési területre. Itt vajon miért nem?
    Jelentetted a hibát nekik?
  • Jóózsf István #6658
    És még a felépítményeim is megmaradtak. Micsoda örömteli nap! :-)
  • Jóózsf István #6657
    Nnnnna!
    Ezt se gondoltam volna, hogy ilyen gyorsan javítják!
    "Fixed the issue where manually loaded or unpacked logs couldn't be packed into the 'Medium Logging Frame' addon on the Voron G-5352 truck"
    Ezt a hibát tegnap vettem észre amikor az utolsó utáni szorgalmi feladatot csináltam. Magamnak ki is javítottam. Viszonylag egyszerű volt, mert egy másik jármű ugyanilyen felépítményének adatait másoltam be...
    Az persze egy jogos kérdés lenne, hogy ha már egyszer megcsinálták jól, akkor miért cseszték el?!?!?
    Minden esetre jó látni, hogy képesek erre is.
  • RJoco
    Ez az expedíció pont úgy megy, mint a hófutó. Van, amikor jól, van amikor nem jól.
    A Step-et először az orrára állítottam, majd onnan szép lassan továbbdőlt a tetejére. Alig mentem vele, nemhogy egy feladatot megcsináltam. Otthagytam egyelőre és váltottam másik kocsira.
    A Loadstar-ral már kicsit tovább jutottam, megépült 2 híd, sikerült egy-két feladatot megcsinálni, aztán kétszer estem le a mélybe. Elsőre talpra érkeztem. Már előtte nem voltam boldog, mert zsákutcába jutottam mikor egy fejlesztés felé haladtam, kerülni kellett és így is nehéz volt az utat találni.
    A második esés végét már nem is vártam meg, mérgemben altf4-eltem.
    A kocsi igancsak tudott sérülni, ami már eleve zavart és idegesített. De a szikákon való csúszkálás, meg, hogy nem volt képes arra haladni, amerre akartam a csúszkálás miatt, túl sok volt.

A gumik nyomás állítását viszont tudtam használni és segített is, többször is. Bár érdekes, hogy ilyenkor úgy tűnik, mintha a kocsi felfüggesztése állítódna.
    És nem csak a köveken segített, hanem egész jól át tudtam menni egy vizes-mocsaras részen alacsony gumonyomással, míg teljesen felfújtnál nem akart már moccanni, csak kapart.

A váltó baromi érdekesen működött. Mivel nálam gombokra vannak állítva a különböző módok, így egyszerűen csak megnyomom az 5-öst és már hátramenetben is van. Csakhogy a beállításokban van belőle 4. És míg a Loadstar váltójánál ez jól működött, addig a Step esetén, aminek nincs hátramenetben több fokozata, nem a Reverse opcióra kellett tennem a gombot, hanem a Reverse 3/3-ra, hogy hátramenetbe kerüljön a kocsi. Szerencsére ez működik a Loadstar-on is, a kérdés, hogy majd működni fog e a Ford-on is vagy állíthatom át.
  • eta32 #6655
    Igen expedicióban viszem őket és ami küldi útba esik és meg lehet csinálni azt megcsinálom.
    Szabad módban is működik ha jól rémlik,az a lényeg hogy emberkéket mindig érdemes vinni ,igaz több költség de különböző specialitásuk képzettségüknek megfelelően hasznosak .
    Ja a kerék fújásnál le kell okézni az elején én is elfelejtettem...
    Nos igen itt a manuális váltás eléggé részletes lett ,sajna ezt kihagyták az SR-ből...
    A mentéseim is ugyan úgy kimásolom ,ha kell újra vissza töltöm mint az SR-nél Így ha gond van, kifagy a játék,vagy bármi más, nem veszik sok idő el....
    Olvastam fórumokon volt akinek több száz órája veszett kárba...
    Utoljára szerkesztette: eta32, 2025.12.17. 18:16:33
  • RJoco
    Az szomorú, ha ilyen bugokat benne hagytak. Hiába, Istvánunk nem tesztelte bétában.... :))

Ilyen manager, meg mit viszek magammal a kocsin szempontból bonyolultságban már SR fölött van. Ez annyira nem jön be. SR-t is inkább arra használom, mikor egy zacsi vagy X kezd túl sok lenni, ez pihentetőbb. Mondjuk, ha ez is túl sok, akkor előveszem az ETS-t vagy ATS-t. Ott tényleg nem kell gondolkodni :)

A tippeket köszi, majd jobban odafigyelek a managerekre. Ha jól értem, akkor te az expedícióban viszed őket és foglalkozol mindennel, majd a végén az expedícióval, így növelve meg jobban a bevételt?
    Vagy ez mindegy és szabad módban is működik?

A keréknyomás trükköt eddig csak sziklán használtam. Bár van amikor nem sikerült, mert valamiért azt találták ki, hogy nem elég átállítani, el is kell fogadni azt. Na ez nálam általában elmarad. Aztán mégis átjutok az akadályon...

Gondoltam, hogy előszedem a PS5 kontrollert és azzal tolom, de aztán lusta voltam. Most meg már beállítottam az egeret, így a váltás itt is csak egy gombnyomás, mint SR-ben. Én nem szeretek annyit vacakolni a sebességváltóval, jobb szeretem, ha azonnal oda kerül, ahova akarom. Még tudnám finomhangolni, mert van manuális lehetőség is az automata helyett, ami az SR-ből pl. hiányzik nekem. Jobban, mint a guminyomás állítás.
  • eta32 #6653
    Én pl. mikor meg kell találni mondjuk 3 valamit,nem is keresgélek...
    Mert olvastam fórumokon hogy a legtöbb bugos,volt aki össze szedte a megfelelőt sőt többet is mégsem kapta meg a jutalmat.
    A távolságot nekem sem sikerült eddig betartanom ,de annyira nem nagy veszteség.
    Én már egy ideje mindig viszem magammal a pénzügyi managert az egy küldi után megnövelt hasznot ad,és sokáig bent vagyok egy területen így a végén szép summával zárok.
    Mivel az angolom a 0-val egyenlő így a gépi fordított verzióval nekem könnyebb a játék, az elején így is a netről szedtem pár infót,mert ez teljesen más hozzá állást igényel ,ami tök jó szerintem.
    Ami az SR-ből nagyon hiányzik az a kerék felfújás-leeresztés opció,sokszor használom és észrevehetően működik...ja meg lehet külön gombra tenni a leállítás indítást...
    A drón is nagyon jó a felfedezésnél,főleg ha viszed a megnövelt hatótávért felelős emberkét,ez is jó lett volna az SR-be.
    Na meg számomra az is fontos opció volt mielőtt beruháztam erre a játékra ,még valamikor volt egy ingyenes hétvége és ki tudtam próbálni.
    Nos működik ugyan úgy kormánnyal nagyon adja a szimuláció-kormány vissza jelzés is ugyan úgy megvan.
    Igaz itt is trükközni kellett hogy elmentse és működjön,de ezt már megszoktam .
    Ja és a mentéseket itt is ugyan úgy lehet vissza tölteni ha épp gond adódik ,mert épp kifagy vagy hasonló.
    Vannak a játékban,maradtak benne bugok de játszható...

• Jóózsf István #6652
    És azt se feledd, hogy ezek modolt SR verdák. Ha nem is az SR-ből valók, akkor is többet "TÖRŐDTEK" vele.

Már csak azt nem értem, hogy azokat a módosításokat miért nem plántálják vissza a SR-be. Hisz ahogy én is rendszeresen cserélgetem a fájlokat, úgy ezt megtehetnék a fejlesztők is. Az esetek 90%-ban nem lenne belőle baj. A maradék 10%-ért meg majd bocsánatot kérnek. Vagy még azt sem!
  • RJoco
    Most 3 expedíció is volt, ahol a távokat nem sikerült betartanom. Mondjuk a talált cucc bőven kárpótolt, de jó lett volna, ha a távért is bezsebelem a jutalmat.
    Azt hiszem, hogy a feloldott szabad bejárást ki kell használni, úgy talán egyszerűbb megcsinálni az expedíció minden pontját.
    A térkép kezelése kicsit szokatlan. Így a feladatok összehangolása sem megy igazán. Meg nem mindenhol világos, hogy pontosan mivel is kellene felszerelnem a kocsit.
    Bár arra már rájöttem, hogy a sok hely jó a gyűjtögetés miatt, a fém detektor meg szintén mindig jól jön. Sok helyen találok üzemanyagot.
    Eddig a Ford 450 jött be a legjobban, csak annak 5 tasakja van a szajrénak és 1 a tartaléknak. Az 1700-as ebből a szempontból jobb, csak még nem találtam meg a jóféle felfüggesztést hozzá. A tankja viszont pont olyan sérülékeny, mint SR-ben.
    Érdekes, hogy itt Off-Road-ként van jelölve. Úgy emlékszem, hogy SR-ben scout.
    A közlekedés eddig jobban tetszik, mint SR-ben. Itt még egyszer nem ragadtam sárba. A sziklákon is sikerült eddig átvergődnöm magam, bár itt-ott nem volt egyszerű.
  • eta32 #6650
    Én már tolom egy ideje,nekem eddig bejön...az Expeditions
    Teljesen más koncepció mint az SR ,ami nem is baj...
    Az elején én is vakartam közbe a fejem hogy hogy merre az arra,de idővel rájöttem , itt is ha nem akarsz sokat feleslegesen autózgatni akkor ,jól össze kell válogatni merre is megy az ember.
    A múltkor akciós volt az epicen ,meg még kaptam is utána 20%+-ot,így azt meg az SR-4-5 évadra költöm.
    Pénzem már gyűlik,de egyenlőre az alapként kapott verdákat fejlesztem,amit lehet ,jól lehet velük teljesíteni a feladatokat.
    Logisztikázni sokat kell ,de már feloldódott a helibázis ,az üzemanyag is,így azért könnyebb egy füsttel letolni sok küldit...
    Az is lényeges a fő küldetésnél milyen emberkéket(segítségeket ) visz magával az ember,úgy haszonba úgy a drón működésében jól jönnek...
  • RJoco
    Na jó, csak épp a egy kicsivel kellett volna tovább néznem. A következő két régióban van szépen feladat. Lassacskán a pénz is gyűlik.
  • RJoco
    Mint kiderült, a menüben kell visszalépni a HQ-ra és akkor lehet tovább haladni.
    Ez az első régió nem volt egy nagy szám. Bár az utolsó Task-ot a fennsíkon nem volt egyszerű megtalálni, de annál könnyebb volt teljesíteni.
    Autózni azért nem rossz rajta. A bázisfejlesztést meg nem értem, mert annyi zsét nem olyan egyszerű összeszedni. És akkor gondolom a következő régióban kezdhetem elölről. Meg még a verdákat is fejleszteni kell(ene).
    Viszont ezen az alap nehézségi fokozaton igazán nem is volt szükség a bázisépítésre. Talán később több értelmet nyer, mikor több lesz a feladat.
  • Jóózsf István #6647
    Előttem sem volt világos az a játék. (Mert pöllő ott a "bázisok" építése opcionális.) Ami elmondható volt a hófutó elejére is. És még most is vannak ködös foltok benne. Sokszor az egyszerűnek tűnő feladatok sem teljesen egyértelműek.
    Szerencsére a közös ismerős X játéknál jóval világosabb. Nálam az viszi a pálmát a "Mire gondolt a költő?" kategóriában.
  • RJoco
    Egész érdekes ez az Expeditions.
    Eddig azt hittem, hogy zárt pályás móka, de nem. Ez is szabad tereppel rendelkezik.

Mondjuk mindjárt meg is akadtam. Az első régió második feladatánál nem léptem vissza, hanem benn maradtam felfedezgetni. Már megcsináltam minden feladatot, amit találtam. Találtam ott nem lévő Ford-okat, de nem jöttem rá, hogyan tudnék visszamenni a feladatválasztóba. Talán megoldja a gondot, hogy kiléptem és számítok rá, hogy belépésnél a megfelelő helyre kerülök.
  • RJoco
    "Nem tartoztok hálával!"
    Egyértelmű. A Saber tartozik nektek hálával, nem mi. Örülhetnek, hogy vannak olyan nem picsogó emberek, akik jelentik nekik a hibát, hogy kijavíthassák, így a nagyközönség már egy egész tűrhető végeredményt kap. Máskülönben a kutya nem venné a játékaikat.
    Régen ez egy szakma volt, amiért pénzt fizettek. Ma már inkább örülnek a tesztelők, hogy megjelenés előtt játszhatnak vele, akármilyen állapotban is van. Az öröm főleg abból adódik, hogy kb. bárki lehet tesztelő, aki csak akar, nem kell szerződést kötni.
    Egy korai hozzáférésnél, ha valaki követő közösséget épít, akkor akár a játékot is formálhatja bizonyos keretek között.
    Szóval nem is értem, mire ez a picsogás.
  • Jóózsf István #6644
    A ti csirkétek azért lesz jó, mert vannak olyan emberek akik hajlandóak kikapkodni.
    Ha nem lennének, akkor mindannyian abban a helyzetben lennétek, mint a kikapósok. Nem kell megköszönni. Ez a perverziónk. Meg közben jót is teszünk, vagy épp, teszünk valamit ÉRTETEK.
    De még egyszer mondom: Nem tartoztok hálával! Hagyjátok a fenébe! Biztos nem fogunk megsértődni. Már csak azért sem, mert akkor az elveinkkel ellentétben nem kapkodhatnánk ki többé, és akkor nekünk lenne rosszabb. Viszont akkor nem is picsoghatnánk, hogy "Megint milyen sérelem ért minket!"

Persze csinálhatnánk tök kussban is a háttérben. Hogy picit se rondítsunk a ti tányérotokba. De ennyi nekünk és nektek is jár ebből a falatból.
    Utoljára szerkesztette: Jóózsf István, 2025.12.15. 19:21:11
  • RJoco
    "most nem új régiót kaptunk"

Pontosan. Még nem kaptunk új régiót.
    Az, hogy te kikapod a még meg nem sült töltött csirkét a sütőből és elhagyod a tölteléket, minket többieket, akik megvárják, míg készre sül, nem érint.
    ;)
  • Jóózsf István #6642
    Jól van.
    Mindenki elengedheti a szék karfáját. Nem kell már szorítani!
    Nem menti el a játék a sziklaomlásokat és az út leszakadást. (Meleg pillanat volt!)

Viszont szereztem egy jó és egy rossz pontot a játéknak. A jó az, hogy a fejlesztők kezdenek rájönni, hogy a játékban mindennek szüksége van tapadásra. Még a rakománynak is. És elkezdték szépen hozzáadni a játékhoz. Nyilván az alapvető (eddig megjelent) cuccoknak soha nem lesz tapadása, mert azt visszamenőlegesen módosítani kellene és az bizony munka. Legalább 10-15 perc. (Nekem)

A rossz meg az, hogy valami hibát vétettek a modokkal kapcsolatban. Például a mod járművek képe nem jelent meg a járműboltban. De nem hiszem, hogy ez volt a konkrét hiba.
    És amikor javították akkor tűntek el a boltban vásárolt pótkocsijaim. Egyszerűen kiíródtak a mentésből.
    És az egyik járművem felépítménye is eltűnt! Szintén mod volt. Jó persze! Amikor befejezek egy régiót, akkor én sem vagyok olyan hülye, hogy mod dolgokat hagyjak kint a terepen. Sőt! Általában semmit sem szoktam kint hagyni. Pontosan ezen okból kifolyólag. Csakhogy most nem új régiót kaptunk, hanem egy menet közbeni béta frissítést.
  • Jóózsf István #6641
    Ezt biztos ide akartad írni?

Ha igen:
    SOHA nem voltam irigy a Pistiékre. Rühellem őket mint a szart, elsősorban István stílusa miatt, de hogy irigy lennék?!?!?

Van itt olyan aki irigy rájuk?
  • manson222
    Egyszer olvastam itt, hogy ki voltatok akadva a thevr-ra, hogy ingyen kapják a játékokat. Csináljatok ti is azt, amit thevr, és akkor ti is ingyen kapjátok azokat. Nem kell itt irigykedni.
  • RJoco
    "De az ablakból szép a táj!"

Megfogtad a lényeget. Ezért szeretjük mi ezt a játékot :)
  • Jóózsf István #6638
    LEPŐDJ MEG! (Újra és újra.)

Közben megtaláltam a megfelelő leírást a régióra:

Képzeljetek el egy munkahelyet, ahol egyetlen kollégátokkal sem vagytok jóban. Kifejezetten gyűlölitek egymást és hátat sem mertek fordítani, mert félő hogy hátbaszúrja egyik a másikat.
    A főnök is egy gennyláda. A körülmények borzasztóak.
    Nincs szabadnapod, nincs szabadságod. Csak aludni mehetsz haza. Otthon nem vár senki. Nincs elég pénzed fűteni és kajára is épphogy.
    Akinek még eszébe jut valami írja hozzá.

De az ablakból szép a táj!
    Nnnna, ilyen ez a régió.
  • RJoco
    Ha a közelben dekkol egy járműved, akkor nem állítja helyre.
    A pontos távolságot nem ismerem, de nem túl nagy. Terepen a keréknyomokból lehet következtetni, hogy mekkora, mert azokat is megtartja a jármű körül.

Aztán legyen igazad és jegyezze meg mindörökké. Viszont, akkor hogy ilyedek meg mindig ugyanott a leszakadó szikláktól? :))
  • Jóózsf István #6636
    Meglepődtem.
    Vergődök mint néger a jégen ezzel a régióval... és valamiért ki kellett lépnem.
    Azon lepődtem meg, hogy van egy szakasz ahol leszakadó út van. Amikor visszaléptem még mindig le volt szakadva. Tehát nem tette vissza a játék. Ezt majd ellenőrizni fogom, hogy nem-e csak akkor rakja vissza, amikor frissítés van, de szerintem minden játék indításakor.
    Ha viszont megjegyzi, az egy újabb jó pont a játéknak. (Mennyi is van, három? :-DDDD )
  • Jóózsf István #6635
    Bocsánat! Rosszul írtam: ...hárdmódhuszár...
    Meg közben a reklám is eszembe jutott: "Köszönjük Emese!"
  • RJoco
    Béta frissítés? A béta már csak ilyen. Van, amikor ad, van, amikor elvesz. Nem kötelező bétázni ;)