Saber Interactive játékok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Jahogy tartalom az nincs. Aha.
Nem baj. Még úgy is csak egyszer játszottam végig a hófutó bétát. 😊
A Derry Nagyon bejött. Nektek is tetszeni fog.
A pálya is nagyon jó. Milyen is lehetne?
Zurdaniahoz hasonlítja. Hááát. Szerintem inkább Quebec. És nem csak a hó miatt az utak és a lehetőségek is jobban hasonlítanak.
A fejlesztők felől némi jóindulat is csurran cseppen. Például kiraktak csörlőzési pontokat a sziklákra, a kritikus helyeken.
Itt Svájcban nagyon sok átvágási lehetőség van. Persze, kellenek hozzá jó bicajok is.
A küldetések is mintha enyhébbek lennének, de még inkább csak a sima feladatokat csináltam. Ezek szépen össze vannak válogatva. Ha valaki jól kezdi el, akkor szépen sorban adja magát.
A szerződésesekkel nem foglalkoztam az egy-két kötelező út, vagy híd javításon kívül.
Pöpec régió!
Az egyikre van orvosság, ami a tüneteket csökkenti, ha meg nem is gyógyítja. De ezt már ajánlottam...
PistaJoska írta (#6944):
Megint rendesen megszívattak.
Amire csak tudták rácseszték a rönk darut. De még a GMC 9500-ra is!
Eszméletlen sok sor módosult. Csodálkoznék ha nem csesztem volna el pár autót.
De jó!
De minek?
Warning! Cargo bay open, shields are down!
Amire csak tudták rácseszték a rönk darut. De még a GMC 9500-ra is!
Eszméletlen sok sor módosult. Csodálkoznék ha nem csesztem volna el pár autót.
bár sose mondták h szimulátor 😛
az időjárás effektek viszont szépek
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
PistaJoska írta (#6940):
Némi alkotói szabadsággal és erősen hunyorogva...
Rossz a szög. Máshonnan kell nézni.
Csak jövőre jön a kamionozás 😮
Hát ezt sem sietik el.
RJoco írta (#6937):
Én ebben nem vagyok olyan biztos...
Gőzön van az útbarkács bétája. Nekem meg az epiktől van...
A bétából kimaradok.
Most nekem is két hónap kell várnom, hogy kiadják, mint minden rendes embernek! 😊
Március 11??? Honnan tudják, hogy akkor még lesz föld bolygó?
Utoljára szerkesztette: PistaJoska, 2026. 08. 26. 06:42
Ezt a betonkeverést nagyon erőltetik. Biztos lesz rá "értelmes" feladat.
Meg is van: "Concrete foundation laying feature" Beton alapozást kell csinálni. Csak remélni tudom, hogy ügyesebbel oldották meg a beton pumpálást, mint a homok szórást!!!
Ez meg gondolom az, hogy nem kell egyet találni, hogy kiderüljön hány darab van a pályán. Fixed toy truck counter progression
"Improved AI route behavior. Road planning system significantly upgraded"
Ha
Ha
Ha
Még a diszkord is csak pang. Nem is beszélnek a játékokról az emberek.
Nekem meg kifogyott a töltényem. Végeztem az útbarkáccsal is.
Így már nem sok remény maradt, hogy elindul a béta augusztusban, de sose lehet tudni.
Utoljára szerkesztette: PistaJoska, 2026. 07. 31. 07:12
Ja, és nem augusztus, hanem szeptember.
Egy dologban kiváló ez a fejlesztő csapat.: Az elodázásban!
Utoljára szerkesztette: PistaJoska, 2026. 07. 31. 07:07
És túl három tengelyes...
Azt az energiát, amibe ezeknek az összegyűjtése került, fordíthatták volna arra, hogy kevésbé legyen idegesítő a játék. És akkor talán több pénzük lenne kutya, macska és hal kajára. De komoly pénzt teszek rá, hogy óriáskígyó meg skorpió is van köztük!
Benzinkút van, de az sem a legjobb helyen. Főleg a 2. térképen.
Szóval van min gondolkodni. Akármilyen kocsit sem lehet használni, mert jó, ha eljutok vele a lerakatig, nemhogy a célig az egy szem kis tankjával, meg nagy fogyasztásával.
Asszem a Banditát itt nem fogom előszedni.
De azt sem fogadom el, hogy ötször kell egy küldetés miatt keresztül bukdácsolnom a fél vagy az egész régión. És akkor hol van még a többi küldetés.
Mint például a tavalyi évadzáró három térképen... Az szánalmasan olcsó húzás volt.
Ezek után valaki megcsinálhatná a repülő Delorient Tardis típusú raktérrel.
Amúgy ezt a fícsőrt akkor már ki lehetne terjeszteni mindenre és minden anyagra. Egyszerűen csak 1 dedikált járművet használni anyagonként és azzal rohangálni. A felvevőre csak egyszer kellene bemenni. Az elhagyottakat meg ott lehet hagyni elhagyva.
Azt nem mondom, hogy alkalmazni fogom, de mindenképp megnézem hogyan működik. Mit firkálgattak át a fájlokban.
Amúgy mellette simán ki tudom kerülni.
Ilyenkor azért sajnálom, hogy ebbe a részébe bezzeg nem tették bele az útbarkács assetet.
Ott laponként lehet hurcibálni őket. Szépen ki lehetne tömni a rést, hogy bármi átmenjen rajta.
Azért kíváncsi vagyok, hogy egyszer átírják. Bár szerintem az akkora meló lenne nekik, hogy inkább hagyják a fenébe.
Visszamenőleg az összes feladatot átírni...
Mert, ha itt 1 adag 3 lap, akkor ténylegesen 3 lapot sem ártana feltenni.
Mondjuk az is jó lenne, ha a rögzítőkötél olyan erős lenne, mint az útbarkácsban és pont úgy is működne.

Mivel én vanilla kocsikkal játszom, így nem szeretek összkerékkel belemenni ezekbe. Az egyik oldalt igyekszem mindig a szélen tartani.
Így tettem az oldalára a tűzoltó kocsit is. Az egyik oldala a szilárdabb talajon, a másik a kis pocsojának hitt tócsában, aminek az aljábba még belesülyedt. Aztán beleborult.
Mondjuk a legjobb talán a rugózás. Olyan, mint a pattogós labda. De imádtam azt is. Ha jó erővel küldtem le, akkor a plafonról pattant vissza. A macska is szeretett vele játszani.
És ez eddig nem volt. Vadonat új "fejlesztés"
Ezzel és Jocó (Valamint sokunk) kedvenc leomló hídjaival együtt, nekem ez jobban tetszik, mint az előző.
Egy érdekes adat a lövészárokkal kapcsolatban: A kiképzett orosz katona jelen állás szerint a frontra küldés után fél órával: Halott, vagy sebesült. (Rádióban mondták)
Bocsánat. Utána olvastam...: 20 perc!!!
Ha már árok, a fejlesztőknek már rég a lövészárokban lenne a helye.
Normálisak ezek?
Már nem tudom mióta játszom vele.
De a fórumnak hála mégis tudom. Június 25 óta.
Szóval, normálisak ezek?
De, ha jól az aljára görgetek, akkor van ott valami érdekes.
Ezt tuti megnézem. Híres filmes verdák, mint Kitt, az időgép, deathrace-ból verdák, meg még ki tudja mi.
És úgy nézem, hogy valami buszosuk is van már májustól. Bár úgy látom, hogy ott csak kiadók, nem fejlesztők.
Utoljára szerkesztette: RJoco, 2026. 07. 08. 01:12
Az aszfaltozott acél és betonhídhoz javító alkatrészek és fagerendák kellettek.
Teljesen logikus.
A másikhoz legalább kell acélgerenda. Is. Meg fagerenda.
Az ilyen nyomorultak véresre nyalogatják az ánuszukat és persze, hogy utána nem tudnak rendes munkát végezni!
Egy drón jót tett volna neki.
Az útbarkács (HomokFutó) PTS-e a steam-en van. Nem azt mondom, hogy annyira szerettem volna vele bétázni... És a gőz közössége is valószínűleg nagyobb...
A másik meg: Szerintetek ez csalás lenne? :-DDDDD
Hmmm. Nem kapkodták el. Mert a szerény számításaim szerint augusztusban pétéesnek is kell(ene) jönnie!
Ez is érdekel: "Patch 7.1 is coming this week to RoadCraft, bringing the Vehicle Modding Tool!"
Nemhogy a leghosszabb karú daru, de a vasgerenda meg se kottyan neki! Ilyen nem lehet kihozni a sárgából sem.
Az is érdekes, hogy általában nem szoktak sikerülni a daru modok, de ebben nem találtam kivetnivalót. Úgyhogy én meg is vettem.
Ja, és MINDENHOVA (IS!!!) jó!
Az útbarkácsban nézem a feladatot, kell 10 acélcső a telepre, meg 10 acélcső egy kijelölt helyre, meg még legalább 1 acélcsövet cserélnem is kellett.
Összeszedtem a fémet, leszállítom a telepre, oké. Kicserélem a csövet, oké. Odaszenvedem a Zikz-et a kijelölt helyre, mert előtte 80 méterre elakadt, erre semmi. Nem veszi be. Kilépek, visszalépek, de csak nem veszi be. Odamegyek daruval, lerakom a földre és semmi. Ekkor nézem, hogy nem cső kell, hanem gerenda...
Vagy csak eddig voltam vak és más régióban is volt már?
Az utolsó hsz óta eltelt időben kétszer felborítottam a lakókocsit és egyszer az Atomot.
Az SFX hangokat teljesen le kellett vennem, mert éjszaka a vér-farkasok üvöltöttek majdnem egyfolytában, nappal meg valami denevervisítás volt hallható. És a tücsökciripelést imitálni akaró hang inkább zaj. Ez is éjszaka a farkasok mellett.
Amúgy olyan rossznak nem tűnik, de amit eddig láttam és tapasztaltam, az alapján elhagyták a rahedli kavicsot, ellenben teleszórták borulásra alkalmas helyekkel az eddig bejárt területet.
Az útbarkács úgyis kiakaszt most. Jó, hogy nekiállhatok a hófutónak, ami időnként szintén ki szokott akasztani 😄
Remélem most nem lesz ilyen. 😉