52664
1418799692.png
A játékkal kapcsolatos linkek:
restacarpbjcb.pngets2blog86jx7.pnghonlapcokqb.pngscsb4ked.pngfacebookabkop.pngfreaksihj96.pngr3dutpzjuf.png

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephostvkkj7.pnghuntyekiy.pngtirra0hjyf.pngoftopicjxjng.pngflickerexjng.png

PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • Bal0924
    De nem mind mutatja az aktuális km/h-t.
    Pl.A Scania csak a tempomat által beállított sebességet mutatja.
  • kejfeljancsi
    Szia szerintem mindegyiknek van digitális kijelzője, nyomogasd az "I" betűt és váltogatja a módjait a kijelzőnek
  • Bal0924
    Köszi, csak a MAN?
  • kejfeljancsi
    :DD úgy néz ki a libegő lengő szörnyeket is megoldotta, feljártam pár viking térségi kikötőt és nem találkoztam a jelenséggel. Tehát kell a hotfix :)
  • Bukephalos
    Mindkettőre gondoltam :))
  • PetiM44
    A MAN-okban a műszerfali kijelző egyik állásánál kiírja digitálisan a sebességet, illetve emlékeim szerint a Renault-kban is van digitális sebességmérő.
  • Bal0924
    Rosszul tettem fel a kérdést vagy nincs olyan kamion a játékban? (Módok nélkül)
  • kejfeljancsi
    Na a hotfixel a pokolba már nem kárhozok el
  • kejfeljancsi
    Bukephalos melyik problémára gondolsz? ha az elkárhozásra a hotfix telepítés után, akkor nem tudom, mert vissza csapot haza a garázsba és nem jártam arra még :) A libegő lobogó tornyokról se tudom ez megoldotta e :)
  • Bal0924
    Melyik azok a kamionok, ahol a műszerfalon mutatja digitálisan a sebességet?
  • mumus70
  • Bukephalos

Majd jelezz vissza légyszi, megoldódott-e a probléma?
  • kejfeljancsi
    ekkora marhát mint én rossz downloadra nyomkodtam
  • ets2mpHUN0519
    milyen Steam achievement van? le maradtam...
    valaki felvilágosítana? :DD köszönöm
  • Bukephalos
    Letöltés vezérlő (Jdownloader pl.)?
  • kejfeljancsi
    gyerekek a ProMods hotfixet hogy lehet letölteni? mert minden szart le akar csak azt az egyet nem :)
  • kejfeljancsi
    gyerekek kivettem a bétát, és kipróbáltam az út a pokolba, hátha most nincs elkárhozás, de sajna megnyílik a föld így is Csak az a vicces a dologba, hogy a játék frissítse előtt miliőszőr áthaladtam ott, és nem nyílt út a pokolba Xd. Ez tényleg a frissítés óta van :) mindjárt a Stockholmi kikötő után van, ahogy letérsz jobbra az alagútba, kimész és ahogy felsorolnál az autópályára huppansz és már vonaglasz is az út alatt a többi autó meg megy feletted a levegőbe
  • Vesporigo
    Nagyon köszönöm a segítséget, ez volt a probléma. :)
    Ezután már sikeresen teljesítettem.
  • kejfeljancsi
    Barátom láttad a taxi 2-t? tessék felszerelni a kamionodat szárnyakkal, és igen tessék repülni :) az út a pokolba, ott először aszt se tudtam mi történt :) azt hittem tényleg elkárhoztam :9
  • Bukephalos
    Most láttam, hogy Restacargo-n is írták, hogy belefutottak a falba Hithals-nál. Lassan át lehet menni rajta . . .
  • Bukephalos
    Soha nem láttam ilyet! Hétvégén tudok fuvart vállalni, majd benézek néhány kikötőbe. A legfrisebb, heavy dlc -hez kijött patch van fent, de a számát ne kérdezd. 1.27.1.3 vagy 1.27.3 talán . . . semmiképp nem a béta.

Azt megtudod mondani melyik kikötőben, mert akkor könnyebb lenne cél irányosnak lennem.

Nem rég a SR mapon találkoztam olyannal, hogy a GPS mutatta úton haladva, egyszer csak el volt temetve az út sóderhalmokkal, kerülni nem lehetett, kerülő út 1000 km-en belül sehol. Mit csinál ilyenkor egy kamionos Repül
    Utoljára szerkesztette: Bukephalos, 2017.06.01. 07:07:11
  • kejfeljancsi
    nem tudom találkozott e valaki még ilyen jelenségel, de nagyon szar, mész és egyszer csak ott libeg előtted, mintha valaki fogná a csúcsát és himbálná :)
    Utoljára szerkesztette: kejfeljancsi, 2017.05.31. 22:23:39
  • kejfeljancsi
    ez meg egy másik :)
  • kejfeljancsi
    ez az a libegő akármi amik csak úgy vannak egyes kikötőkbe :)
  • kejfeljancsi
    út a pokolba érdemes megnézni :) egy kis hiba :)
    Utoljára szerkesztette: kejfeljancsi, 2017.05.31. 21:49:01
  • kejfeljancsi
    halihó :) újabb hibát fedeztem fel, egy útszakasz aminek lehetne a neve "út a pokolba" simán bekárhozol az út alá :) feletted meg megy a többi :P van is videóm csak nem urles. hogy lehet akkor ide feltölteni?
  • Bacsa09
    Helló!

Szerintem rosszul lett lefordítva magyarra az achievment leírás. Az eredeti így szól:

Take an urgent delivery for a minimum of 550 km and complete it with less than 30 minutes remaining.

Tehát úgy kell beérni egy minimum 550-es km-es fuvar után, hogy a határidő leteltéig 30 percnél kevesebb legyen hátra.
  • Vesporigo
    Van egy Steam achievement, amivel nem boldogulok:

Épp időben!
    Vállalj be egy legalább 550 km-es sürgős fuvart, és érj célba legalább 30 perccel a határidő lejárta előtt!

Már vagy öt 550+ km-es sürgős fuvart megcsináltam (Gyors fuvar), mégsem kaptam meg. Időben is beértem, jóval a határidő előtt. Másnál is jelentkezett ez a probléma?
  • kejfeljancsi
    hehe most nézelődtem ép kicsit a ProMods-nál, mi az a hotfix náluk, lehet le kéne szedjem, és eltűnnének a libegő függő nagy építmények tornyok az útról?
  • kejfeljancsi
    :) barátom csak a pro meg a By Franky hungary van nekem, két külön profilon. A kedvemért nem mennél fel a vikingek irányába? Nem sok modom van ezért nem értem miért van ez a jelenség hiba nálam. Egy kérdés még neked melyik frissítése van meg a játéknak? A piblic beta 1.27es vagy a oculus/vive 1.27. nekem a publik beta van meg.
  • Bukephalos
    Folyamatosan használom a promods-t (ver.2.16), én nem tapasztaltam a hibát. Bár mostanság a Kaukázus környékén csapatom, ott kevesebb a kikötő :))
    Az is lehet, valamelyik mod-od kavar be. . .
  • kejfeljancsi
    Végül is csak azé akartam feltenni egy képet, hátha más is ráismer arra a hibára ami nálam van. Leginkább kikötőkbe jelenik meg, mintha egy világító torony vagy mit tudom én mi lenne, ott füge és lebegne az úton. tök félelmetes és nem beszélve vakon hajtasz míg áthallatsz rajta :) Ez a jelenség a legújabb játék verzióra való frissítés óta van, legalább is nálam. Az lenne a kérdésem a ProMods modal lenne a gond vagy az alap játékkal. Esetleg másnál is észlelhető e,vagy javítva van? új frissítés által?
  • kejfeljancsi
    hehe azt írják png és bmp képet ne tölts fel :) hiszen ha képet készítek a játék alatt az mind png :) akkor hogyan tegyem ide? segítség :)
  • mumus70
    Azt a heavy-tén is próbáltam, konkrétan nem tudom a csávó mit szívott amikor csinálta! :D A bejáratokon elhánytam magam akkorát bukkant, a gyors kanyarokban meg azt hittem menten lefordul a fülke oldalra. Arról már nem beszélek, hogy még szólóban is konkrétan 400 méterre kell elkezdeni fékezni 30-as sebességről, mert a fékhatás maxon is egy nagy nulla, úgy 15 kocsisort toltam össze a pirosoknál. Le is gyalultam a francba, arra a tesztpályára jó csak kizárólag, mókázni a rázópadon mazochistáknak.... :p
  • Jaqen
    Hali. Olyan gondom lenne, hogy leszedtem egy fizika módot, név szerint heavy physics. A mod működik, azonban van, hogy nem tudok feljutni miatta az autópályákra :D Konkrétan nem megy fel a kamion még 1-es fokozatban sem, tök mindegy mekkora a pótkocsi súlya. Tudtok olyat ajánlani aminél nincs ez a hiba?
  • Papa51
    Sziasztok újra!
    Tudom, hogy ez egy kamionos játék, de szeretném kipróbálni a busz módot is, mert nagyon a tetszik a magyar térképen a busz mód. Láttam, hogy klassz buszok vannak benne és buszpályaudvarról indulnak a buszok, bár utas nincsen rajtuk, így nem tudom, hogy mi értelme van, de gondolom, hogy csak bemutaó videó. Keresgéltem a neten és találtam olyan oldalakat, ahonnan le tudtam tölteni a nekem tetsző buszt, például a Mercedes Benz Travegó típust. De ebben nem találtam "scs" fájlt, ami a kamionoknál van és ezt kell betenni a mod mappába. Tudtok segíteni ez ügyben is nekem, hogy hogy csináljam, hogy tudjak buszozni a magyar térképben? Ha nincsen benne "scs" fájl, akkor hogy tegyem bele a játékba? Köszi, ha kapok segítséget! Üdv.
  • Bukephalos
    Semmi gond! Azért is linkeltem be a Restacar-os fórumot, mert ott tényleg minden problémára lehet megoldást, ötletet találni (egyéb más ETS2 gondokra is).
    Én is várom, hogy már végre bővüljön a magyar map, a jelenlegit már fullosra toltam . . .
    Lényeg, hogy megoldódott a probléma!
  • kejfeljancsi
    Bukephalos tudod akinek nem inge, nem veszi magára :) de van itt pár okostojás aki segítség helyet hülyének néz mindenkit, de segíteni nem tud mert annyira sötét :) Lehet a te hozászolásodon átsiklottam csak félszemmel láttam, és ezért adódott az ötletem hogy cseréljem le a hotfixet :) tudod a sok szemét közt a valamire érő tanácsot néha nehéz meglátni :)
    Utoljára szerkesztette: kejfeljancsi, 2017.05.30. 13:44:16
  • kejfeljancsi
    Papa51 nagyon szívesen. Őrülök hogy újra tudod nyomni a gázpedált a játékban :)
  • SimaSuna #50303
    Olyan nincs, hogy legjobb. Kinek mi.
    Neked kell megtapasztalnod, hogy neked melyek a legjobbak.