52664
-
#50382 Sziasztok!
Steamen leárazások vannak (20-90%) !
Most éri meg vásárolni, aki szeretne : http://store.steampowered.com/search/?term=Euro+truck+simulator
Remélem tudtam segíteni! :) További szép napot -
kejfeljancsi #50381 De ha jól értelmezem, ez a Hungary maphoz van nem? nekem nem a Hungary maposon sérült a rakomány, hanem a másikon. -
Bukephalos #50380 Kiadásra került a Promods új, 2.17 -es verziója. Bővítésre nem került sor, azaz új területek nincsenek!
A Heavy DLC problémát javítja, azaz a letöltés után a korábbi hotfixet (promods-001-hotfix-v216.scs) törölni kell!!
Bővebben -
kejfeljancsi #50379 De hát nem lenne szabad neki semennyit se, ha nem hibázol, nyög kettővel vettem a kanyart. sehol senki nagy ívbe véletlen se húzzam meg, és mire beértem 8.5%. Szerintem ezen a túlsúlyos szállítmányokon dolgozhatnának még keveset. -
wervos #50378 Hát... Nekem is sérülgetett.. Ennyit igaz nem.. Mondjuk 70-nél nem hajtottam gyorsabban... -
kejfeljancsi #50377 Sziasztok egy kérdés, mert ez nekem magas, és nem tudom találkoztatok e ilyen hibával. Az utóbbi lenne, miért sérül a túlsúlyos rakomány, mire beérek a célállomásra ha nem karambolozok, és nem megyek neki semminek. Van hogy egy élesebb kanyarnál simán sérül több mint 1%-ot . Értem olyan kanyarnál ahol be kell kapcsolni a rásegítést. Most az utolsó szállítmányom is mire odaértem 8.5%-ot sérült úgy hogy nem karamboloztam nem értem hozzá sémihez. ez nekem magas miért is sérül. -
Vesporigo #50376 Az a lényeg, hogy megvan. :)
Egyébként nagyon tetszenek a steam achievementek, most azokra álltam rá, hogy megszerezzem őket apránként.
A Vive le France DLC nagyon bejött, már meg is szereztem a Bon Voyage acsit. :D -
kejfeljancsi #50375 Vesporigo én a sajátomat festegettem nem is egyszer, de nem adta meg, most elmentettem sablonként megadta -
Vesporigo #50374 Steam achievementet. -
Tuningtrabi #50373 Mit adna a festésér? -
Vesporigo #50372 Én is átfestettem vagy 3-4 sofőröm kamionját, míg rájöttem, hogy a sajátomat kell... :D -
kejfeljancsi #50371 :D nekem sajna addig nem adta meg, festhettem én rá amit akartam -
Vesporigo #50370 Érdekes, én szerintem nem mentettem el sablonként.
De az a lényeg, hogy működik! ;) -
kejfeljancsi #50369 már tudom mi volt a baj, nem mentettem el sablonként -
kejfeljancsi #50368 Vesporigo nekem akkor miért nem adta meg? -
Vesporigo #50367 Közben rájöttem a megoldásra. Tényleg a saját kamionomat kellett átfesteni és igen, a 3 kockával kellett variálni a színeket. :) -
kejfeljancsi #50366 A metál fényezést én is próbáltam már, festettem is a kocsira, mégse adta meg. Elvileg azzal a 3 kockával kell átvariálni a festést egyedire, variáltam is, festettem, de nekem nem adta meg. tuti valamit kihagytam de gőzöm nincs mit :) -
mumus70 #50365 -
Vesporigo #50364 Üdv!
Most a következő steam achievement elérésében kérem a segítségeteket:
A Drágaszágom!
Tervezz egy egyedi színátmenetes metálfényezést, és fesd rá a kamionodra!
Van pár kamionom, próbáltam 3-ra is ráfesteni ilyen egyedi metálfényezést, de nem kaptam meg a teljesítményt érte. Mi lehet a gond vele? Az a baj, hogy nem arra a kamionra festettem, amit éppen vezetek? (arra nem is akarok semmit festeni, elég egyedi így is... :) )
Előre is köszi a segítséget! -
Bukephalos #50363
-
Bukephalos #50362 A hotfix-esre gondolsz? Persze, én is azzal nyomom -
kejfeljancsi #50361 Bukephalos olvastad a válaszaimat? -
Bukephalos #50360 Tedd legfelülre és ha van aktiválva más trailer mod akkor azt vedd ki.
Ugye nem virágbolti verzióval játszol?
Utoljára szerkesztette: Bukephalos, 2017.06.10. 12:19:35 -
mikee8925 #50359 Erről a pótkocsiról lenne szó hiába bemásolom és a módkezelőbe hozzáadom mégsem jelenik meg a játékban
https://ets2.lt/en/schmitz-sko-24-5/ -
Stefan28 #50358 -
Bal0924 #50357 Köszi. -
#50356 2014 óta csináltatom a járgányt. De még nincs kész. Mindig van valami ami megtetszik :)
Érdemes a TZ féle Actrost használni, vagy a magyar davidzolisat..
Magyar készítésű MP4 mod. -
Bal0924 #50355 Milyen a Mercedes-Benz New Actros? (mennyire lehet fel fejleszteni, kezelhetőség..)
Mindig is Scania-t használtam az Euro Truckokba, így nem tudom..
De most szeretnék úgy vezetni hogy kikapcsolom az útinformot (F3)
Még a Mercédesznek a kijelzője tetszett a legjobban, az mutatta(mutatja) rendesen az aktuális sebességet.
Utoljára szerkesztette: Bal0924, 2017.06.06. 22:23:20 -
mumus70 #50354 -
mumus70 #50353 Műszaki hiba.... :D -
mumus70 #50352 -
Axtros #50351 Ugyan úgy, mint bármely más addont, letöltöd, kicsomagolod, és az scs állományt(okat) bemásolod a mod könyvtárba. Utána pedig a program indulását követően a profildohban bekonfigurálod a módkezelőben, hogy lássa. -
Tuningtrabi #50350 https://ets2.lt/en/ -
mikee8925 #50349 Valaki tudna segíteni abban hogy a standalone trailert hogy tudom használni a játékban? -
mumus70 #50348 Félreértés ne essék: Nem én használok 5000 LE- motort! Csak mondom hogy van olyan mod! Mint ahogy van 1 milliárd euró számlás, full felfedezett térképes full garázsos - munkaközvetítős level 9000 szintű mentés is, amit szintén faxxságnak tartok. Nem láttátok az iróniát...... -
Bal0924 #50347 Nagyon élethű az 5000LE a kamionba.
Melyik oldalról érdemes modokat tölteni? (és tényleg modokat töltök le és nem vírusokat..)
-
kejfeljancsi #50346 mumus70 minek akkora lóerő? gyorsaság? így is non stop bemérnek gyorshajtásért
-
mumus70 #50345 Semelyik. Ha megnyitogattad a szintlépésekkel a cuccokat, mindegyiknél ott lesz a kb 6 féle motor - 8 féle váltó, 6 féle alvázzal. Aztán az egyikbe beteszed a 300 lovas motort legfelülről, majd fogod, és beteszed a közel 600 lovast a végéről, és örülsz, hogy 10-el többel tudsz menni a hegyre.... Tegyél be mod-ot, van amelyik ad 5000 LE- motort..... :D :D -
kejfeljancsi #50344 Bal0924 te most játszani akarsz? vagy látvány fülkét építeni?
-
Bal0924 #50343 Semmi moddal, melyik kamion tuningolható a legjobban?