52661
-
TomgoTom #51339 Üdv mindenkinek.
Egy gondom van a vezetéssel,hogy nehezen tudom a kormányt egyenesben tenni,ha gyorsan megyek,akár hogy állitom be a beállitás menüben.Nincs semmi segédem,csak a gombok.Hogy lehet beállitani,hogy tökéletes kormányzást hozzak ki belöle.Nehéz egyenessen tartani a kormányt.
-
Axtros #51338 Mostantól van néhány "spéci" autó is, sőt, olyan is van, ami csak országokra jellemző, például régi Reanult, amit eddig csak Franciában láttam. -
#51337 Hali mindenkinek !
Valami nem stimmel ezzel az új magyar mappával,aminek megvan az új frissítése. Ahányszor elinditottam,betöltéskor lefagy a játék,és kikapcsol.
Kipróbáltam hogy kivettem a nem hozzá tartozó módokat,de ugyan az a hiba üti fel a fejét. Jelenleg csak ezek vannak benne a mód mappába,
plusz két saját kamion festésem semmi más. Mi lehet a probléma ?
Ezek a módok -
Stefan28 #51336 Hali igen van ilyet 1.32-vel kerültek be! :) -
#51335 Üdv láttatok már ilyesmit, hogy kivan alul világítva a kocsi? Múltkor láttam egy élénk zöld Lamborghini-t. Igazából ezeket érdekességként tartom számon. Tehát eredeti jogtiszta a szimulátor, és semmilyen módot nem használok. Üdv. -
Axtros #51334 -
#51333 Hát nekem a Sound mappa tartalma kellett volna,mert ebbe a pályába vannak orosz zenék,amikor belépsz a főmenübe,
vagy mikor fuvart választasz ki. Na de mindegy akkor,nem lehet hozzáférni,akkor nem sajnos :( -
r500 #51332 Hali!
Na agy kis önszopatás után rájöttem a probléma okára. Az pedig a Real european companies volt.. Erre gondoltam utoljára.. De addig párszor újra kellett indítani. :| -
r500 #51331 Én használok. Próbáltam, hogy nem töltöm be a Realistic graphics mod-ot, de akkor meg be sem tölti a mentést.. -
#51330 [IMG]http://[/IMG] üdv ilyet láttam és múltkor egy zöld lamót, láttatok már ilyesmit? Üdv. -
angmar64 #51329 Segíteni sajnos nem tudok, de ezt a kereszteződést ismerem, többször jártam már itt. Nálam nem volt gond. Esetleg annyit még, hogy semmilyen kiegészítőt, + térképet nem használok. -
r500 #51328 Hali!
Látott már valaki olyat, hogy hiányzik egy rész a pályából? Nálam pont a cél előtt hiányzik egy kereszteződés, és ha belemegyek kifagy a játék faszán.. Mit lehet ezzel csinálni?
Utoljára szerkesztette: r500, 2018.10.26. 18:38:01 -
#51327 scs extractor
bár ha a modellek kellenek, akkor előtte érdemes engedélyt kérni a készítőktől.
A Rusmap, a promods készséggel állt a projectünk elkészítéséhez. -
#51326 Hát valamit nagyon félre olvastál a posztomban,nem az a gondom hogy nem tudok vele játszani,éppen az ellenkezője van hogy hiba nélkül
tudok játszani vele,mert ez a pálya van betéve az ETS2-be jelenleg.
Itt azzal van problémám hogy az egyesével kicsomagolt .scs fájlokat nem tudom megnyitni. Mert kellene belőlük egy-két fájl amit ki szeretnék
venni belőle.
Utoljára szerkesztette: Gonosz Ördög, 2018.10.26. 16:33:26 -
#51325 Hát ha nem 1 darabot töltenél le, hanem az összeset, és azt bontanád ki ami előtt a rar ikon van, még lehet működne is... -
#51324 De...
-
Bukephalos #51323 Nem lehet, hogy darabolva vannak a fájlok és először egyesiteni kell(ene) őket, utána lehet kicsomagoln?! Más ötletem nincs, nem használom ezt a map modot . . . -
#51322 Sajnos úgy se engedi. Arra hivatkozik ha átírom hogy nem nyitható meg archívumként.
Egyébként erről lenne szó.
Ami itt található : Hivatalos old.
Érdekes módon az 5 fájlból csak egyet lehet megnyitni a többi 4-et nem. De még jelszósítva sincs. Azért furcsálom hogy nem lehet megnyitni.
Utoljára szerkesztette: Gonosz Ördög, 2018.10.26. 12:06:11 -
Mandoki72 #51321 Én is jártam így mostanában leszedhető kiegészítőkkel, hogy a régebbi kicsomagoló nem volt jó
leszedtem egy frisset aztán gond nélkül kicsomagolta, kivéve a kódoltat. -
Bukephalos #51320 Az *.scs kiterjesztést írd át *.zip -re (mivel hogy az) így már meg tudod nyitni könnyedén, feltéve ha a készítője nem kódolta le. Nem kell konvertálni
Utoljára szerkesztette: Bukephalos, 2018.10.26. 07:18:56 -
Mandoki72 #51319 Hali. Próbáld ki ezzel.
http://letoltokozpont.hu/letoltes_programok_reszletes.php?a=1910&k=33 -
#51318 Üdv
Egy olyan kérdésem lenne felétek. Hogy adott egy .scs mód, amit megszeretnék nyitni,kicsomagolni stb..
De viszont sem a winrar, sem a 7z nem nyitható meg. Azt írja ki hogy : Az archívum ismeretlen formátumú vagy sérült.
Nincs valami jó ötlet valakinek hogy más módon esetleg megnyitni ? vagy átkonvertálni más fájl formátumba és azt megnyitni.
Már próbáltam több kicsomagolót,át is konvertáltam más fájl típusba,még a winraron a javítást is próbáltam de semmi előre haladás.
-
#51317 G2a lesz az, 7500-ért a 4 dlc mégis jobb mint 17 ezerért a steamen és még ott mondják mennyi kedvezmény van rajta :O -
#51316 Steam-en nemsokára Winter Sale...fele annyiért szerintem megvehető.
Vagy G2a és társai..
-
#51315 már rájöttem, de köszönöm a választ. Hát akkor 15 ért meg lehet venni :D -
#51314 el kell olvasni a promods leírását.
Minden térkép DLC szükséges... -
#51313 sziasztok! na sikerült összehozni mindent a steammel kapcsolatban. olyan kérdésem van, hogy van ez a PromoMods és jó a legfrissebb ETS2-höz is azt írják, viszont ahogy berakom a mods mappába a dolgokat azt mondja nekem hogy nem kompatibilis a játékommal. Ez miért lehet? def fáljt kreáltam persze. -
peti79 #51312 Szia!
Én magát a játékot, a keleti és a skandináv dlc-ket lemezen, a francia és az olasz dlc-ket digitálisan vettem. Minden működik. Nálad valami gubanc lehet. -
#51311 sziasztok!
Ha nem steames a játékom, de eredeti. és veszek Steamen dlc-ket, (az eredeti játékot aktiváltam steamen) akkor miért nem tudom használni? most vegyem meg feleslegesen steames változatot? annyira imádom az ilyeneket -
#51310 Köszi a választ és segítséget.
De találtam azóta egy egyszerűbb módot - lehetőséget rá,hogy lehet megváltoztatni a rendszámot.
És Így sikerült megváltoztatni magyar rendszámra.
Utoljára szerkesztette: Gonosz Ördög, 2018.10.20. 10:51:55 -
#51309 WoT
http://worldoftrucks.com -
#51308 Valaki esetleg tudd olyan lehetőséget,hogy a kamionoknál hogy lehet a rendszámot át szerkeszteni magyar rendszámra ?
Utoljára szerkesztette: Gonosz Ördög, 2018.10.19. 08:35:15 -
hangacsi #51307 Nálam rendben van.
Próbálj meg Steamben egy játékfájl ellenőrzést. Hátha az segít. -
frankblack79 #51306 Nem. Ha főmenüből egérrel megnyitom a fülke beállítások ablakot, akkor ott azon belül minden sötét szürke, nem enged rákattintani semmire. Megnéztem saját kamionnal, és gyorsfuvar közben is. Nem engedi állítani.
Utoljára szerkesztette: frankblack79, 2018.10.17. 15:37:33 -
Axtros #51305 Nézd meg a billentyűzet kiosztást, hogy nem-e az állítodott el. :)
Utoljára szerkesztette: Axtros, 2018.10.17. 14:58:43 -
frankblack79 #51304 Üdv mindenkinek!
Segítséget szeretnék kérni. Nemrégiben, kb. az 1.32-es update óta nem tudom a fülkét, az ülést állítani. ATS-el is ugyan ez volt a helyzet, de az egy pár nap után megoldódott (nem tudom hogyan, nem csináltam semmit) az ETS2-ben viszont azóta sem. Semmilyen mod nem megy a háttérben. Valakinek van esetleg ötlete, hogyan lehet megoldani? -
#51303 Valaki nem tudja hogy lehet megoldani egy saját készítésű skin-t beilleszteni a játékba hogy az meg is jelenjen.
Mert próbáltam a régi ETS2 studióval normálisan megcsináltam,be is illesztettem a mód mappába,módkezelőbe kiválasztva természetesen.
De viszont a szervízelésben a játékon belül nem jelenik meg,ahol ki lehetne választani.
Vagy már változott a szerkesztési mód ? -
hangacsi #51302 Steam már volt és üzemelt, amikor az ETS2 kijött. Steam támogatás nem volt akkor még. -
#51301 Szerintem nem volt meg anno. Mivel akkor a játék tokon rajta lenne (sajáton) a steam
felírat.Ha régen lett volna akkor nem adják ki lemezzel,már akkor sem. Lásd képeket.
SAJÁT JÁTÉKOM
STEAM LÉTREJÖTT KIADOTT
Utoljára szerkesztette: Gonosz Ördög, 2018.10.16. 10:53:28 -
#51300 Ezzel csak az a baj, hogy a Steam már üzemelt mikor kiadták az ETS2-t.