Euro Truck Simulator 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ez velem is megtörtént párszor. Kapcsold ki az automata frissítést a Steamben. Jobb ötletem nincs.
Valaki meg tudná mondani hogy attól mert egy új retkes verziószámra frissült a játék ami amúgy kurvára semmilyen változtatást nem tartalmaz attól még mi a jó kurva faszért kell törölni a fuvarom és visszabaszni bécsbe franciából? csak egy 3000kmes fuvarom ugrott ezért.... tudom mióta létezik a játék ez azóta így van de ez egyedül engem basz fel de rendesen?
skacok valaki tud segiteni?
egy csávónál láttam ezt és nem tudom ő hogyan tudta be rakni multiba...
én is be raknám,csak a gond az,hogy nem tudom h kell

egy csávónál láttam ezt és nem tudom ő hogyan tudta be rakni multiba...
én is be raknám,csak a gond az,hogy nem tudom h kell
mertezilyen
Jó utat mindenkinek <#vigyor2>#vigyor2>
1.18 Hun Map
1.18 TSM
1.25 Hun Map
1.25 TSM

1.18 Hun Map
1.18 TSM
1.25 Hun Map
1.25 TSM

Van olyan amikor a képzeletnek semmi sem szab határt<#nyes>#nyes>
Csak csóri nem tudja, hogy az ETS2 motorja nem kezeli a lámpákat. Hiába van 200db a kamionon ugyan úgy fog világítani mintha 1 lenne rajta. Se távolabb, se fényesebb nem lesz a kamion.
De hát az igénytelenségnek nincs határa 😄
Ha neki tetszik, hát....kinek a pap, kinek a paplan 😄
De hát az igénytelenségnek nincs határa 😄
Ha neki tetszik, hát....kinek a pap, kinek a paplan 😄
Az igen, ezzel a szerelvénnyel az éjszakából is nappalt varázsolsz.<#guluszem1>#guluszem1>
saját járgánnyal saját fuvar 😊)

Utoljára szerkesztette: ets2mpHUN0519, 2018.06.18. 19:34:25
Utoljára szerkesztette: ets2mpHUN0519, 2018.06.18. 19:34:25
mertezilyen
Üdv mindenkinek.
Abban szeretnék egy kis segítséget kérni, hogy a Truck Sim Mapnak a játék mostani (1. 31. 2. 2.) verziójával kompatibilis verziót honnan tudok leszedni ha van már.
A válaszokat előre is köszönöm.
Abban szeretnék egy kis segítséget kérni, hogy a Truck Sim Mapnak a játék mostani (1. 31. 2. 2.) verziójával kompatibilis verziót honnan tudok leszedni ha van már.
A válaszokat előre is köszönöm.
Sziasztok 😊 Van itt valaki köztetek aki szokott járni kamionos találkozóra? 😊
Email: [email protected]
Email: [email protected]
Alámtolt a főnök egy új gépet, hogy nyűjjem.<#rolleyes>#rolleyes>

Sziasztok
Teljesen zöldfülű vagyok a játékban,egy használt "gamer"gép vásárlásával jutottam hozzá és nagyon megtetszett.
Problémám az lenne hogy Magyarországon szeretnék furikázni,le is töltöttem a Hungary map ot bemásoltam a mod könyvtárba a játék mod kezelőben engedélyeztem szép ződ lett az összes kocka de az új profilnál még sem ajánlja fel Magyarországot csak Európát....mit szúrtam el?
Teljesen zöldfülű vagyok a játékban,egy használt "gamer"gép vásárlásával jutottam hozzá és nagyon megtetszett.
Problémám az lenne hogy Magyarországon szeretnék furikázni,le is töltöttem a Hungary map ot bemásoltam a mod könyvtárba a játék mod kezelőben engedélyeztem szép ződ lett az összes kocka de az új profilnál még sem ajánlja fel Magyarországot csak Európát....mit szúrtam el?
Egy kis munka délutánra <#hawaii>#hawaii>

Szia Fefe,jó újra látni errefelé 😊
Volvo Powahhh :D Sometimes You win,sometimes You learn.
<#eljen>#eljen>Egy időben én is MAN TGX el nyomtam de az új Volvo meg a DAF ok hangja miatt most csak azokkal
nyomom.
nyomom.
#51135, Mandoki72: jó kép, valahol az archívumban van nekem is egy hasonló Girteka szerelvényem.
#51134, SimaSuna: jogos, "szerencsémre" nem sok időm van a játékra, marad a festegetés.
Hűtős szerelvény is lett:
MAN TGX + Schwarzmüller Quehenberger by bullseye9.ets, on Flickr
#51134, SimaSuna: jogos, "szerencsémre" nem sok időm van a játékra, marad a festegetés.
Hűtős szerelvény is lett:
MAN TGX + Schwarzmüller Quehenberger by bullseye9.ets, on Flickr
Nem tudod kikapcsolni, ezt az új frissítéssel hozták be. Egyébként ne zavarjon, így életszerű.
hangacsi.blog.hu
skacok valaki tudna nekem segiteni?
mikor vállalok el fuvart vagyis mielőtt venném fel,előtte a rögzitőfék automatikusan működésbe lép és ez zavaró szóval azt hogy lehet kikapcsolni?
a válaszokat előre is KÖSZÖNÖM.
mikor vállalok el fuvart vagyis mielőtt venném fel,előtte a rögzitőfék automatikusan működésbe lép és ez zavaró szóval azt hogy lehet kikapcsolni?
a válaszokat előre is KÖSZÖNÖM.
mertezilyen
Jó hétvégét <#wave>#wave>
bullseye9 <#eljen>#eljen>
F4T4L_3ERROR : Mindenre kell idő,de a végeredmény visszaadja az elvesztegetett időt.
Én is végig mentem ezen, jelenleg négy verzióval játszok.1.18 Hun és EU, 1.25 Hun és EU
általam letesztelt módokkal.<#nyes>#nyes>
Rendben uraim, itt vagyok már nem kell parázni<#hehe>#hehe>
bullseye9 <#eljen>#eljen>
F4T4L_3ERROR : Mindenre kell idő,de a végeredmény visszaadja az elvesztegetett időt.
Én is végig mentem ezen, jelenleg négy verzióval játszok.1.18 Hun és EU, 1.25 Hun és EU
általam letesztelt módokkal.<#nyes>#nyes>
Rendben uraim, itt vagyok már nem kell parázni<#hehe>#hehe>
Részben emiatt is hagytam abba a játékot már egy ideje. Egyrészt időm sincs és sokszor már energiám se hogy folyamatosan a patch-ek és egyebek miatt tákoljam, javítsam az összerakott modokat. Máig elvannak mentve a modok ha jól emlékszem még valamikor az 1.27.x idején fejeztem be az egészet. 1.18.x verziótól folyamatosan rengeteg időt emésztett fel a meglévő modok életben tartása és egyszerűen beleuntam. ATS fronton a helyzet nagyjából ugyanez esetemben.
Gigabyte B760M-D3HP | Intel Core i7 14700 @5,4GHz | CM MasterAir MA612 | Gigabyte RTX4070 12GB | 32GB Fury Beast DDR5 5600MHz | 1+2TB Fury Renegade M.2 SSD | CM MWE Gold V2 850W | CM Masterbox MB400L
Sziasztok srácok. Feltettem már a játékot megint, eszembe jutott hogy megvettem steam-en. Mondom játszok már mielőtt igazából elmegyek kamionozni 😄
Nagy meglepődésemre sok újdonság
Magyarországot külön kell telepíteni hozzá? Kicsit kaka a laptopon (tudom hülye kérdés) valami tippet trükköt tudtok mondani hogy smooth-abb legyen a játék, teljesen sem akarom azért levenni a grafikát mert akkor a kamiont is alig látni 😄
Köszi előre is.
Nagy meglepődésemre sok újdonság
Magyarországot külön kell telepíteni hozzá? Kicsit kaka a laptopon (tudom hülye kérdés) valami tippet trükköt tudtok mondani hogy smooth-abb legyen a játék, teljesen sem akarom azért levenni a grafikát mert akkor a kamiont is alig látni 😄
Köszi előre is.
XBOX 360 Gamertag: TaRka94
Szép estét.
Hosszú szünet után foglalkoztam kicsit a játékkal (remélem, működik még a Flickr képbeszúrás):
Az biztos, hogy sokkal többet kell keresni egy normális, összeillő szerelvényt, mint régen, nyilván az elképesztő mennyiségű modifikáció miatt...
Utoljára szerkesztette: bullseye9, 2018.05.23. 22:18:47
Hosszú szünet után foglalkoztam kicsit a játékkal (remélem, működik még a Flickr képbeszúrás):
Az biztos, hogy sokkal többet kell keresni egy normális, összeillő szerelvényt, mint régen, nyilván az elképesztő mennyiségű modifikáció miatt...
Utoljára szerkesztette: bullseye9, 2018.05.23. 22:18:47
Tegnap szedtem le, a legújabb Promods. Ehhez jön még a Rusmap és ennyi.
Gondoltam elvállalok egy fuvart Rostockból. Már az gyanús volt, hogy több helyen közlekedési tábla volt az út közepén, illetve a GPS egy lezárt útvonalon akart átirányítani. Na sebaj, gondoltam van 2 másik kiút a városból, az egyiken csak kijutok. Hát nem... 😊
http://www.kepfeltoltes.eu/view.php?filename=924ets2_20180522_173517_0.png
http://www.kepfeltoltes.eu/view.php?filename=358ets2_20180522_174202_0.png
http://www.kepfeltoltes.eu/view.php?filename=924ets2_20180522_173517_0.png
http://www.kepfeltoltes.eu/view.php?filename=358ets2_20180522_174202_0.png
Tökéletes, köszi!
A beállításokban lehet gombot hozzárendelni: "beltéri kamera közelítése". (Vagy F4 párszor és az ülésbeállításnál változtasd meg a látószöget)
Régebben valaki írta itt, hogyan lehet a műszerfalra zoom-olni, de nem találom. Tudna ebben valaki segíteni, mert tv-n játszom és olyan távolságból semmit nem látni belőle.
Mielőtt a játékban használnád, elöször a Windows-ban kell feltelepíteni. Ha komolyabb a cucc, akkor ennek is van driver-ja, és saját alkalmazása, amiben konfigurálni kell. Ha egy pendrive-ot USB-n keresztül használsz, akkor első csatalakozáskor az is installálódik a rendszerben, csak mivel erre a Windows fel van készülve, és tartalmazza a leggyakorabban használt driver-eket, ezért a telepítést automatikusan elvégzi, másodpercek alatt. Ez egy kormány esetében is pontosan így van. Kell hozzá driver telepítés, és ha ott minden rendben van, akkor látja csak a játék, vagy program, ahol az eszközt használni akarod.
Sziasztok!
Nem olyan rég megrendeltem egy kormányt meg pedál hozzzátartozojával, és az lenne a gond hogy az ets-ben probáltam beállítani pedállal de a pedál valamiért nem akar érzékelni itt mi lehet a gond? vagy miként állítsam be az etsben hogy müködjön a pedál érzékenységét és menjen a kamionom? aki tud ebben segíteni megköszönném akár képekben is elfogadom
Nem olyan rég megrendeltem egy kormányt meg pedál hozzzátartozojával, és az lenne a gond hogy az ets-ben probáltam beállítani pedállal de a pedál valamiért nem akar érzékelni itt mi lehet a gond? vagy miként állítsam be az etsben hogy müködjön a pedál érzékenységét és menjen a kamionom? aki tud ebben segíteni megköszönném akár képekben is elfogadom
mertezilyen
Azért nem tudsz multizni mert, single playerben 2ó-t vezetned kell, / ha alt-tabolsz azt nem számolja /
Az Ats-re is igaz ugyanez!
Az Ats-re is igaz ugyanez!
Kipróbáltam egy másik fiókkal, amiben szintén van regisztrált ET2, de ugyan az:
We were unable to find Euro Truck Simulator 2 or American Truck Simulator on your account, please ensure your profile is set to public and that you have played the game at least 2 hours
We were unable to find Euro Truck Simulator 2 or American Truck Simulator on your account, please ensure your profile is set to public and that you have played the game at least 2 hours
Köszi!
Sajnos nem megy. A játék fent, a steam nyilvános, de az oldal még sem látja... :-(
Sajnos nem megy. A játék fent, a steam nyilvános, de az oldal még sem látja... :-(
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
Egy újabb kezdő kérdés.
Van e arra esély hogy a saját fuvarosaimmal fussak össze fuvarteljesítés közben?
Van e arra esély hogy a saját fuvarosaimmal fussak össze fuvarteljesítés közben?
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
Bocsánat, lehet, hogy banális a kérdés, de hogyan lehet multizni?
A másik hasonló: mi a retarder és miért jó, hogy erősíthető?
A sebesség függvényében nő-e realisztikusan az átlagfogyasztás?
A stabilitást befolyásolja-e, hogy felhúzom kis súlynál a segédkerekeket?
Köszönöm előre is!
A másik hasonló: mi a retarder és miért jó, hogy erősíthető?
A sebesség függvényében nő-e realisztikusan az átlagfogyasztás?
A stabilitást befolyásolja-e, hogy felhúzom kis súlynál a segédkerekeket?
Köszönöm előre is!
Szép napot <#wink>#wink>
Azt meg tudná valaki mondani nekem, hogyha steamen frissíteni akarom a játékot 1.30 ra, akkor az a béta kód amit kér honnan kell lennie?
Ezekért a pillanatokért is imádjuk a kamionozást<#vigyor0>#vigyor0>

Azt meg tudná valaki mondani nekem, hogyha steamen frissíteni akarom a játékot 1.30 ra, akkor az a béta kód amit kér honnan kell lennie?
Ezekért a pillanatokért is imádjuk a kamionozást<#vigyor0>#vigyor0>

276 van jelenleg. Csak olyan fura, hogy akkor minek ennyi garázs, minek ennyi kamion? Jelenleg 70/325/276.
Persze, nincs jelentősége, mert milliárdok állnak itt, de már csak a teljesség kedvéért... No mind1.
Köszönöm, csak azt hittem, ez változott a 2016-os kommentek óta.
Már csak arra kell rájönnöm, hogy lehet multizni... :-D
Persze, nincs jelentősége, mert milliárdok állnak itt, de már csak a teljesség kedvéért... No mind1.
Köszönöm, csak azt hittem, ez változott a 2016-os kommentek óta.
Már csak arra kell rájönnöm, hogy lehet multizni... :-D
1. semmi értelme a 200+ alkalmazottnak.
2. a CPU-ud terheli minden alkalmazott, így szintén felesleges.
3. az SCS maximalizálta 252 alkalmazottnál...nincs több.
2. a CPU-ud terheli minden alkalmazott, így szintén felesleges.
3. az SCS maximalizálta 252 alkalmazottnál...nincs több.
Sziasztok!
Szembesültetek már olyan problémával, hogy 50+ garázsnál elfogynak a sofőrök? Mert nálam most éppen ez a helyzet. Egy-két alap modom van csak, Hella fényszórók, meg Volvo kiegészítők (összesen 5), tehát nem erre gyanakszom. De a játékban eltelt 1 hete nem tudok felvenni új embert, mert üres a munkaközvetítő. Mi lehet a gond (kerestem új munkaerő közvetítőket, ámde nem oldotta meg a problémát).
Köszönöm előre is!
Szembesültetek már olyan problémával, hogy 50+ garázsnál elfogynak a sofőrök? Mert nálam most éppen ez a helyzet. Egy-két alap modom van csak, Hella fényszórók, meg Volvo kiegészítők (összesen 5), tehát nem erre gyanakszom. De a játékban eltelt 1 hete nem tudok felvenni új embert, mert üres a munkaközvetítő. Mi lehet a gond (kerestem új munkaerő közvetítőket, ámde nem oldotta meg a problémát).
Köszönöm előre is!