52661
1418799692.png
A játékkal kapcsolatos linkek:
restacarpbjcb.pngets2blog86jx7.pnghonlapcokqb.pngscsb4ked.pngfacebookabkop.pngfreaksihj96.pngr3dutpzjuf.png

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephostvkkj7.pnghuntyekiy.pngtirra0hjyf.pngoftopicjxjng.pngflickerexjng.png

PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • TomgoTom
    Üdv mindenkinek.

Egy gondom van a vezetéssel,hogy nehezen tudom a kormányt egyenesben tenni,ha gyorsan megyek,akár hogy állitom be a beállitás menüben.Nincs semmi segédem,csak a gombok.Hogy lehet beállitani,hogy tökéletes kormányzást hozzak ki belöle.Nehéz egyenessen tartani a kormányt.
  • Axtros
    Mostantól van néhány "spéci" autó is, sőt, olyan is van, ami csak országokra jellemző, például régi Reanult, amit eddig csak Franciában láttam.
  • Gonosz Ördög
    Hali mindenkinek !
    Valami nem stimmel ezzel az új magyar mappával,aminek megvan az új frissítése. Ahányszor elinditottam,betöltéskor lefagy a játék,és kikapcsol.
    Kipróbáltam hogy kivettem a nem hozzá tartozó módokat,de ugyan az a hiba üti fel a fejét. Jelenleg csak ezek vannak benne a mód mappába,
    plusz két saját kamion festésem semmi más. Mi lehet a probléma ?
    Ezek a módok
  • Stefan28
    Hali igen van ilyet 1.32-vel kerültek be! :)
  • fuszhi
    Üdv láttatok már ilyesmit, hogy kivan alul világítva a kocsi? Múltkor láttam egy élénk zöld Lamborghini-t. Igazából ezeket érdekességként tartom számon. Tehát eredeti jogtiszta a szimulátor, és semmilyen módot nem használok. Üdv.
  • Axtros
  • Gonosz Ördög
    Hát nekem a Sound mappa tartalma kellett volna,mert ebbe a pályába vannak orosz zenék,amikor belépsz a főmenübe,
    vagy mikor fuvart választasz ki. Na de mindegy akkor,nem lehet hozzáférni,akkor nem sajnos :(
  • r500
    Hali!
    Na agy kis önszopatás után rájöttem a probléma okára. Az pedig a Real european companies volt.. Erre gondoltam utoljára.. De addig párszor újra kellett indítani. :|
  • r500
    Én használok. Próbáltam, hogy nem töltöm be a Realistic graphics mod-ot, de akkor meg be sem tölti a mentést..
  • fuszhi
    [IMG]http://[/IMG] üdv ilyet láttam és múltkor egy zöld lamót, láttatok már ilyesmit? Üdv.
  • angmar64
    Segíteni sajnos nem tudok, de ezt a kereszteződést ismerem, többször jártam már itt. Nálam nem volt gond. Esetleg annyit még, hogy semmilyen kiegészítőt, + térképet nem használok.
  • r500
    Hali!
    Látott már valaki olyat, hogy hiányzik egy rész a pályából? Nálam pont a cél előtt hiányzik egy kereszteződés, és ha belemegyek kifagy a játék faszán.. Mit lehet ezzel csinálni?

Utoljára szerkesztette: r500, 2018.10.26. 18:38:01
  • SimaSuna #51327
    scs extractor
    bár ha a modellek kellenek, akkor előtte érdemes engedélyt kérni a készítőktől.

A Rusmap, a promods készséggel állt a projectünk elkészítéséhez.
  • Gonosz Ördög
    Hát valamit nagyon félre olvastál a posztomban,nem az a gondom hogy nem tudok vele játszani,éppen az ellenkezője van hogy hiba nélkül
    tudok játszani vele,mert ez a pálya van betéve az ETS2-be jelenleg.
    Itt azzal van problémám hogy az egyesével kicsomagolt .scs fájlokat nem tudom megnyitni. Mert kellene belőlük egy-két fájl amit ki szeretnék
    venni belőle.
    Utoljára szerkesztette: Gonosz Ördög, 2018.10.26. 16:33:26
  • SimaSuna #51325
    Hát ha nem 1 darabot töltenél le, hanem az összeset, és azt bontanád ki ami előtt a rar ikon van, még lehet működne is...
  • SimaSuna #51324
    De...
  • Bukephalos
    Nem lehet, hogy darabolva vannak a fájlok és először egyesiteni kell(ene) őket, utána lehet kicsomagoln?! Más ötletem nincs, nem használom ezt a map modot . . .
  • Gonosz Ördög
    Sajnos úgy se engedi. Arra hivatkozik ha átírom hogy nem nyitható meg archívumként.
    Egyébként erről lenne szó.
    Ami itt található : Hivatalos old.
    Érdekes módon az 5 fájlból csak egyet lehet megnyitni a többi 4-et nem. De még jelszósítva sincs. Azért furcsálom hogy nem lehet megnyitni.
    Utoljára szerkesztette: Gonosz Ördög, 2018.10.26. 12:06:11
  • Mandoki72
    Én is jártam így mostanában leszedhető kiegészítőkkel, hogy a régebbi kicsomagoló nem volt jó
    leszedtem egy frisset aztán gond nélkül kicsomagolta, kivéve a kódoltat.
  • Bukephalos
    Az *.scs kiterjesztést írd át *.zip -re (mivel hogy az) így már meg tudod nyitni könnyedén, feltéve ha a készítője nem kódolta le. Nem kell konvertálni
    Utoljára szerkesztette: Bukephalos, 2018.10.26. 07:18:56
  • Mandoki72
    Hali. Próbáld ki ezzel.
    http://letoltokozpont.hu/letoltes_programok_reszletes.php?a=1910&k=33
  • Gonosz Ördög
    Üdv
    Egy olyan kérdésem lenne felétek. Hogy adott egy .scs mód, amit megszeretnék nyitni,kicsomagolni stb..
    De viszont sem a winrar, sem a 7z nem nyitható meg. Azt írja ki hogy : Az archívum ismeretlen formátumú vagy sérült.
    Nincs valami jó ötlet valakinek hogy más módon esetleg megnyitni ? vagy átkonvertálni más fájl formátumba és azt megnyitni.
    Már próbáltam több kicsomagolót,át is konvertáltam más fájl típusba,még a winraron a javítást is próbáltam de semmi előre haladás.
  • csaba90
    G2a lesz az, 7500-ért a 4 dlc mégis jobb mint 17 ezerért a steamen és még ott mondják mennyi kedvezmény van rajta :O
  • SimaSuna #51316
    Steam-en nemsokára Winter Sale...fele annyiért szerintem megvehető.
    Vagy G2a és társai..
  • csaba90
    már rájöttem, de köszönöm a választ. Hát akkor 15 ért meg lehet venni :D
  • SimaSuna #51314
    el kell olvasni a promods leírását.
    Minden térkép DLC szükséges...
  • csaba90
    sziasztok! na sikerült összehozni mindent a steammel kapcsolatban. olyan kérdésem van, hogy van ez a PromoMods és jó a legfrissebb ETS2-höz is azt írják, viszont ahogy berakom a mods mappába a dolgokat azt mondja nekem hogy nem kompatibilis a játékommal. Ez miért lehet? def fáljt kreáltam persze.
  • peti79
    Szia!

Én magát a játékot, a keleti és a skandináv dlc-ket lemezen, a francia és az olasz dlc-ket digitálisan vettem. Minden működik. Nálad valami gubanc lehet.
  • csaba90
    sziasztok!
    Ha nem steames a játékom, de eredeti. és veszek Steamen dlc-ket, (az eredeti játékot aktiváltam steamen) akkor miért nem tudom használni? most vegyem meg feleslegesen steames változatot? annyira imádom az ilyeneket
  • Gonosz Ördög
    Köszi a választ és segítséget.
    De találtam azóta egy egyszerűbb módot - lehetőséget rá,hogy lehet megváltoztatni a rendszámot.
    És Így sikerült megváltoztatni magyar rendszámra.

Utoljára szerkesztette: Gonosz Ördög, 2018.10.20. 10:51:55
  • SimaSuna #51309
    WoT
    http://worldoftrucks.com
  • Gonosz Ördög
    Valaki esetleg tudd olyan lehetőséget,hogy a kamionoknál hogy lehet a rendszámot át szerkeszteni magyar rendszámra ?
    Utoljára szerkesztette: Gonosz Ördög, 2018.10.19. 08:35:15
  • hangacsi
    Nálam rendben van.
    Próbálj meg Steamben egy játékfájl ellenőrzést. Hátha az segít.
  • frankblack79
    Nem. Ha főmenüből egérrel megnyitom a fülke beállítások ablakot, akkor ott azon belül minden sötét szürke, nem enged rákattintani semmire. Megnéztem saját kamionnal, és gyorsfuvar közben is. Nem engedi állítani.
    Utoljára szerkesztette: frankblack79, 2018.10.17. 15:37:33
  • Axtros
    Nézd meg a billentyűzet kiosztást, hogy nem-e az állítodott el. :)
    Utoljára szerkesztette: Axtros, 2018.10.17. 14:58:43
  • frankblack79
    Üdv mindenkinek!

Segítséget szeretnék kérni. Nemrégiben, kb. az 1.32-es update óta nem tudom a fülkét, az ülést állítani. ATS-el is ugyan ez volt a helyzet, de az egy pár nap után megoldódott (nem tudom hogyan, nem csináltam semmit) az ETS2-ben viszont azóta sem. Semmilyen mod nem megy a háttérben. Valakinek van esetleg ötlete, hogyan lehet megoldani?
  • Gonosz Ördög
    Valaki nem tudja hogy lehet megoldani egy saját készítésű skin-t beilleszteni a játékba hogy az meg is jelenjen.
    Mert próbáltam a régi ETS2 studióval normálisan megcsináltam,be is illesztettem a mód mappába,módkezelőbe kiválasztva természetesen.
    De viszont a szervízelésben a játékon belül nem jelenik meg,ahol ki lehetne választani.
    Vagy már változott a szerkesztési mód ?
  • hangacsi
    Steam már volt és üzemelt, amikor az ETS2 kijött. Steam támogatás nem volt akkor még.
  • Gonosz Ördög
    Szerintem nem volt meg anno. Mivel akkor a játék tokon rajta lenne (sajáton) a steam
    felírat.Ha régen lett volna akkor nem adják ki lemezzel,már akkor sem. Lásd képeket.
    SAJÁT JÁTÉKOM
    STEAM LÉTREJÖTT KIADOTT
    Utoljára szerkesztette: Gonosz Ördög, 2018.10.16. 10:53:28
  • macleody
    Ezzel csak az a baj, hogy a Steam már üzemelt mikor kiadták az ETS2-t.