52729
banner
banner

A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • SimaSuna #51407
    50k addons vagy steam workshopban érdemes keresni.
    Ha eddig tudtál és most nem akkor MOD hiba...az utolsó telepített/aktivált mod nem jó...
  • lacica
    Kűlső kieg.-re gondolok;ködlámpa,kűrt,fényhídra cuccok,stb.
  • lacica
    Minden jó volt,egy idő óta van ez.
  • SimaSuna #51404
    Cabin DLC megvan? Ha nincs azé!
  • lacica
    Jó nap !! Kiegészítőket,miért nem tudok felrakni ???
  • SimaSuna #51402
    RUSMAP Hivatalos oldlát kellene nézegetni, és figyelni.
  • nono28
    Jó estét!

ProMods 2.32-vel kompatibilis Rusmap-ot honnan tudnám letölteni?
  • peti79
    Tessék.
  • Bal0924
    Aki megvette az új kiegészítőt, tudna mutatni képet az új térképrészről?
  • peti79
    9,69 eur a cdkeys-en. Szerintem ettől nem lesz olcsóbb ajánlat.
  • Bal0924
    Szuper!!! Nov 29

Euro Truck Simulator 2 - Beyond the Baltic Sea

Mennyi esély van rá, hogy Dec20-Jan3 közötti leárazásokban leárazzák az új DLC-t?
    Utoljára szerkesztette: Bal0924, 2018.11.27. 18:07:01
  • Enderson21
    bajusz_ati akkor ezt,is imádni fogod. Ha valakinek tetszenek a festések csak írjon és szívesen átküldöm. (saját készítések)

• bajusz_ati
    Egy remek darab, imádom a Hungarocamion-os skineket.
  • Enderson21
  • Enderson21
  • SimaSuna #51392

• Mandoki72

• Axtros
    Szerintem az a probléma, hogy ezen a modellen csak a feliratok vannak textúrázva, minden más a modell saját anyagmegjelenítőjével van színezve. Lehet látni, hogy a garázsban nagyon erős az a ray tracing, amit viszont a játéktérben már nem tud az engine megfelelően futtatni, a környezeti optimalizálás miatt. (A garázsban kicsi a megjelenítendő tér, ott még elbírja.)
    Én azt gondolom, hogy ez a modell nem az engine által leírt textúrázási és anyagjellemzői megoldásokkal született, hanem - feltételezem a Blenderben - csak ráhúztak erős kontúros jellemzőket, és úgy exportálták át a plufóg-inel a játékba. Ahol a modell ugyan megjelenik, de hibásan. Ezen még dolgozni kell, a hivatalos fórumon vannak ide vonatkozó topikok. Én itt kezdeném a segítség kérést, aztán pedig itt.
    Utoljára szerkesztette: Axtros, 2018.11.21. 17:52:49
  • Enderson21
    Vásárlás közben még jól néz ki.

• Enderson21
    Sziasztok!
    Tudnátok segíteni hogy megvétel után miért lesz ilyen a festés választ előre is köszi.
  • Alvint
    Köszi a választ, úgy volt ahogy írtad. Megoldódott a probléma
  • RaKmaTakaTa
    1.32-es bugja. Frissítés után a sofőrjeid első fuvarja még negatív, de aztán a következő újra pozitív.
    https://forum.scssoft.com/viewtopic.php?f=235&t=260557
  • hangacsi
    Ez azért van, mert frissítés után megszakítja a félbehagyott melót és visszadob a garázsba. Ugyan ez vonatkozik a sofőrjeidre is.
  • LeWyTy
    Az mitől lenne jobb mint az előre megadott? De most komolyan nem tudom elképzelni minek az.
    Utoljára szerkesztette: LeWyTy, 2018.11.14. 12:38:50
  • Gonosz Ördög
    Üdv !
    Tudna valaki mondani valamilyen lehetőséget arra, hogy saját kezűleg tudjak átírni %-ot a grafikai beállításokban?
    Gondolok én itt 125% - 150% között például 130% vagy 135%
  • LeWyTy
    Sziasztok. Bocsi a buta kérdésér. Tud valaki valami fasza olyan modot ahol Dobozos vontatóval tudok húzni Dolly-s nagy pótot? Az új traileres rendszerben.
  • Alvint
    Sziasztok!

Pár hónapot kihagytam az ETS2-ből, és közben voltak firrítések. Mióta elkezdtem újra játszani, a kamionjaim minuszosan teljesítenek 90%-ban. Ezt előtte csak akkor csinálta, ha nem találtak fuvart. Ez most mitől van, mit lehet ellene kezdeni?

Előre köszönöm a válaszokat!
  • Haulin
    Sziasztok kamionosok. :D
    Mostanság online tolom.
    Valakinek volna kedve velem együtt menni? Egyenlőre még csak az alap map van meg, de a közel jövőben tervezek dlc-ket vásárolni. Egy Scania R 2012-el járok.
  • jozsef007
    Köszönöm megtaláltam ! Nos nekem az a csúszka a pótkocsi stabilitásnál teljesen fent van!
  • Bal0924
    nem mehetne..

Én még olyan kamiont nem nagyon láttam, hogy 80al ment, főleg autópályán.
    32-es főút vonalán nem értem utol egy kamiont se 90km/h alatt.. (én így tapasztaltam)
  • cxaxoxc
    Szia! Írtam privát üzenetet.
  • jocking
    A maximum, amennyit a kamion tud, az a 90. Viszont 80-nál gyorsabban autópályán nem mehet. :)
  • hangacsi
    Van egy olyan csúszka is a beállításokban, hogy pótkocsi stabilitása.
  • ToMy_
    Eladó egy TrackIR 4 Pro 6DOF headtracker, VR-re váltás miatt kihasználatlanná vált.
  • jozsef007
    Köszönöm szépen a tanácsokat , már sikerült megoldanom ! Volt nekem egy modom ami nem volt aktiválva , mert először nem működött ! Viszont lenne egy másik gondom is ! Ez pedig a következő lenne , hogy néha csak úgy megbolondul a kamion , és felborul ! Azt látom a tükörben , hogy a pótkocsi nagyon illeg - billeg mikor a kormányt , vagyis az analog kart jobbra , vagy balra nyomom enyhe mozdulatokkal ! Nos ezt a beállításoknál a játékvezérlőnél a kormányzás érzékenységét szinte teljesen majd nem le van véve ! Ott már szerintem nem tudok rajta állítani ! Ne-e szintén valamilyen teherautó fizika modot kéne alkalmaznom , vagy mi lehet a gond ?
  • SimaSuna #51372
    multiban NEM működnek a modok...
    TruckersMp szerver beállításait is érdemes nézni..
  • jozsef007
    Nos a játékmenetnél kikapcsoltam a sebességkorlátozást , amit Gps-ben nem mutat most már viszont továbbra is csak 90-el megyek ! Egy játékosnak láttam egy videóját , ahol a kamionja 140-150 Km -rel is ment ! Nos ő a 100 Km-re való felgyorsulást mutatta be , hogy hány másodperc alatt gyorsul fel 100-ra a kamion , vagy valami hasonló videója volt ! Ahol is kb 1-2 km ugyanazon a szakaszon 2 különböző modon tett meg ! Nos amennyiben nem lehet gyorsabban menni , akkor nem lehet , kénytelen leszek belenyugodni , hogy csak 90-nel tudok csak menni ! Amennyiben nem tudtok más képen segíteni , akkor köszönöm szépen az idáig kapott tanácsokért ! Nincs valamilyen mod amit letöltök , és beteszem a játékba ?
  • SimaSuna #51370
    Akkor is a megengedett a 90...elveszti a szimulátor szó fogalmát..
  • Bal0924
    Dehogyis nem.
    Láttam kamiont az autópályán, 100-110km/h-al is ment.
    (Autópályán, 80-as táblánál. (90-el mentem) Ha nem gyorsítok letúrt volna...)
    Utoljára szerkesztette: Bal0924, 2018.11.10. 12:43:13
  • Axtros
    Mert mind a valóságban, mind pedig a játékban a kamionok 90-nél le vannak fojtva. Ezt persze ki lehet kapcsolni a programban (Beállítások/Játékmenet) de akkor nem élethű a szimulátor.
    Utoljára szerkesztette: Axtros, 2018.11.10. 11:10:51