Euro Truck Simulator 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://www.kepfeltoltes.eu/view.php?filename=924ets2_20180522_173517_0.png
http://www.kepfeltoltes.eu/view.php?filename=358ets2_20180522_174202_0.png
Nem olyan rég megrendeltem egy kormányt meg pedál hozzzátartozojával, és az lenne a gond hogy az ets-ben probáltam beállítani pedállal de a pedál valamiért nem akar érzékelni itt mi lehet a gond? vagy miként állítsam be az etsben hogy müködjön a pedál érzékenységét és menjen a kamionom? aki tud ebben segíteni megköszönném akár képekben is elfogadom
mertezilyen
Az Ats-re is igaz ugyanez!
We were unable to find Euro Truck Simulator 2 or American Truck Simulator on your account, please ensure your profile is set to public and that you have played the game at least 2 hours
Sajnos nem megy. A játék fent, a steam nyilvános, de az oldal még sem látja... :-(
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
Van e arra esély hogy a saját fuvarosaimmal fussak össze fuvarteljesítés közben?
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
A másik hasonló: mi a retarder és miért jó, hogy erősíthető?
A sebesség függvényében nő-e realisztikusan az átlagfogyasztás?
A stabilitást befolyásolja-e, hogy felhúzom kis súlynál a segédkerekeket?
Köszönöm előre is!
Azt meg tudná valaki mondani nekem, hogyha steamen frissíteni akarom a játékot 1.30 ra, akkor az a béta kód amit kér honnan kell lennie?
Ezekért a pillanatokért is imádjuk a kamionozást<#vigyor0>#vigyor0>

Persze, nincs jelentősége, mert milliárdok állnak itt, de már csak a teljesség kedvéért... No mind1.
Köszönöm, csak azt hittem, ez változott a 2016-os kommentek óta.
Már csak arra kell rájönnöm, hogy lehet multizni... :-D
2. a CPU-ud terheli minden alkalmazott, így szintén felesleges.
3. az SCS maximalizálta 252 alkalmazottnál...nincs több.
Szembesültetek már olyan problémával, hogy 50+ garázsnál elfogynak a sofőrök? Mert nálam most éppen ez a helyzet. Egy-két alap modom van csak, Hella fényszórók, meg Volvo kiegészítők (összesen 5), tehát nem erre gyanakszom. De a játékban eltelt 1 hete nem tudok felvenni új embert, mert üres a munkaközvetítő. Mi lehet a gond (kerestem új munkaerő közvetítőket, ámde nem oldotta meg a problémát).
Köszönöm előre is!
Fénykép módban van e olyan lehetőség hogy a kamerát behúzzam a vezető fülkébe és onnan fotózhassak?
El nem tudom képzelni mi gondja lehet.
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Ezt látom.
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Szerk: Mit tudok csinálni ha se moddal se mod nélkül nem indul el?
Utoljára szerkesztette: LeWyTy, 2018.05.04. 11:51:15
Én azt mondom ha van nálad egy 500-as, akkor az már valahogy kisegít.<#vigyor0>#vigyor0>
milyen méretarány lenne a legmegfelelőbb? hogy tökéletes legyen
amit beállitottam,az 1024x512 de az sajna nem jó
valaki segitsen nekem ebben,előre is köszönöm
mertezilyen
mertezilyen
mertezilyen
Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!
Renault magnum http://kamionszim.hu
azért kíváncsi lennék rá hogy hogyan megyek végig külső nézetben egy egy útvonalon
köszi az infót
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
Van e olyan mód amivel fel lehet venni egy útvonal teljesítését és visszanézhető több kameraállásból is ?
1. Van-e valami mas modja, hogy a teljes terkepet bejartnak tekintse a jatek, azon kivul, hogy honapokat toltok a felfedezessel?
2. Mi lehet az oka annak, hogy "KroneProfilinerEditByNurettinS.scs" ezt a potot, "Scania_Next_Generation_By_MDModding.zip" ez a Scania nem birja felcsatolni, akarmilyen szogbol is allok a pothoz, nem irja ki, hogy nyomjam meg a "T"-t? Barmelyik masik potot siman elhuzza ez a Scania.
Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!
A játék 1.30as patchel működik.
Lassan Steam Sale, érdemes beruházni a játékra.