52665
-
lenhoffer #10994 lesz valami meg az iden az ets2-bol mert mart nagyon varom hogy jatszhasunk vele.
-
ikarus44 #10993 köszönöm -
komiki #10992 Udv.Biztosat senki nem tud ,de ne várd szeptemberre szerintem.Én úgy gondolom ,de ez csak egy sejtés hogy az idén abból nem lesz semmi.Ne legyen igazam:) -
ikarus44 #10991 azt szeretném megkérdezni, hogy még mindig szeptemberre várható a játék? mert van 1-2 pletyka, ami szerint megint halasztanak a kiadáson.
előre is köszi -
vajo #10990 -
#10989 Akkor ezek szerint nem figyeltem, bocsi -
#10988 Danikaaa .. -
danyr #10987
-
Ha béna voltam akkor ide KATT
Bocs a két hsz-ért :) -
#10985 Lesz olyan AI ami tuningolva lesz, már volt olyan kép :) -
#10984 Értem, kedves grammar nazi. Attól még úgy gondoltam. Eddig 3 osztály volt a kamionok közt, de szerintem mostantól 1 lesz csak minden típusból, de fura lenne ha minden ai úgy közlekedne. Comprende?:) -
#10983 De te úgy értetted hogy a saját kamionodal mit kell csinálni, mert így lehet belőle kiszűrni. (A mondat elejét mindig nagybetűvel kezdjük) -
#10982 én is így értettem. -
#10981 De szerintem nem a saját kamionodra értette, hanem a botokra. Hogy csak a gyári kinézetűek fognak szaladgálni, vagy olyan is ameiken van tuningelem?! Ha nem jól modom Skypack javíts ki. :)
-
vajo #10980 Még mindid a GTS-hez készített bányával vagiznak??? -
#10979 ez érdekes kérdés!
remélem fogunk azért. mert gondolom úgy lesz, hogy lesz pár alap verda(scania, volvo, magnum, premium, merci, iveco, daf, man) és akkor nem lesz A-B-C hanem fejlesztened kell. -
#10978 arra azért kíváncsi vagyok, hogy vajon fogunk-e találkozni egyedi kamionokkal vagy mindenhol csak a gyárik fognak szaladgálni -
#10977 jóez.. ez a kamion testreszabás rohadtul bejövős dolog. :D -
DANIELTRUCKER #10976 De legalább már lógnak kábelek a fülke hátulján!! -
#10975 Ja jolvan na. :)) -
#10974 A Volvo így oldalról sem az igazi :D -
razor1997 #10973 Nekem ahogy a Volvo-n a fülke meg az alváz hintázik nem sejtet jót :$ -
retoucher #10972 Javaslom a lenti videó megtekintését (1:01-nél)!
-
#10971 Ha jól látom ez volvo. :) Te csináltad? -
retoucher #10970 A jó öreg Schlitz
-
#10969 üdv mindenkinek!
Én hülye jajajaj :). Megvan hogy mi volt a baj a patch-el :DD a játékba volt kb 7-8 mod, közötte térképek is. Ez a baj hogy ezeket a térképeket még a régebbi patch-hez csinálták. Na nem magyarázkodok tovább, az a lényeg hogy jó. -
komiki #10968 Hát ez nem volt nagy szám.Sajnos a telephelyek kialakítását úgy látom nem tartották fontosnak.Szinte az összes ugyan úgy néz ki mint a GTS-ben.Ezt sajnálom viszont mert olyan fajta változatos" beállásoknak "örülnék mint az STDS-ben vannak.De mindegy dolgozzanak a srácok aztán jöhet a game:) -
#10967 Új videó a blogon
-
JohnBart #10966 Sajna úgy tűnik az SCS-nek nehéz, mert emlékeim szerint az ETS1-ben még voltak vezetékek a fülke hátulján, azóta viszont nem. Amikor egy teszter hibát vett fel rá az STDS-hez, először megpróbálták leoltani, hogy a célközönség (~12 évesek, tehát nem mi :D) úgyis szarnának rá, páran viszont beírtuk, hogy ha már a játékaikat "kamionszimulátor"-nak hívják, akkor nem így kéne hozzáállni a dologhoz. Rögtön ki is osztották egy modellernek a dolgot, szóval ETS2-ben elvileg lesznek vezetékek. :DDD -
#10965 nemhiszem, hogy annak olyan sok értelme volna, úgysem látod... -
tpbence0323 #10964 Helllo mindenkinek már rég írtam de anyit szeretnék kérdezni hogy 2:17-nél nehéz dolog megoldani hogy a kamion és a pót között össze legyenek kapcsolva a vezetékek? :) -
#10963 facepalm..... -
#10962 Ez csak természetes ne keljen keresgetned. :DDD -
vajo #10961 Mennyivel könnyebb így, hogy kapok hsz számot. :)) -
#10960 Fuuuuuuh EZT MÁR MONDTAM NEKED HOGY WAREZ nem érted meeeeeg. ien érhetetlent.
Vajo bátja ha itt jársz megint van törölni való: #10958 :)) -
danyr #10957 Pár kép tőlem, természetesen STDS... :D
-
#10956 -
#10955 Mit is csinálhatnak az scs eberei most? ülnek és néznek ki a fejükből mint én most és nézegetik a neten hogy mennyi csaló warezol. Én így tudom elképzelni! -
#10954 Azért annyit ne üljenek rajta mert megbüdösödik! Annyival úgyse lesz jobb. -
#10953 Engem pl az se zavar, hogyha jövőre jönne csak ki inkább legyen jó minél jobb