52665
1418799692.png
A játékkal kapcsolatos linkek:
restacarpbjcb.pngets2blog86jx7.pnghonlapcokqb.pngscsb4ked.pngfacebookabkop.pngfreaksihj96.pngr3dutpzjuf.png

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephostvkkj7.pnghuntyekiy.pngtirra0hjyf.pngoftopicjxjng.pngflickerexjng.png

PNG és BMP képeket NE tölts fel!
    LOL én is azt teszem szidom mint a bokrot, k...a istenit mikor jön már ki az a r.....t játék?!! jaj a lelkem kiköpöm! :DD
  • joceruza
    Aszongyák hogy :

November 2012 Worldwide
    November 2012 Europe

Minden egyes STDS patch után csúszik egy teljes hónapot? Hogyan szidják majd a Jézuskát mert nem tudja meghozni...
    IET!!!
  • joceruza
    Ja! Meg fülkét is... :))
    Csak az a baj hogy kicsi a kormány. Terveznének kimondottan truck simulatorokhoz kormányt, az jó lenne. :D
  • joceruza
    Jól tekeri a csóka.

Jó de akkor privátba hogy ne lássák. Vajo ezért szól sztm.
  • joceruza
    Ne haragudj! Csak hatalmas szívem van...
    atylaRO ware-zol ne segíts neki. Aki warez nincs segítség. Vajoval töröltetni kellene!

Vajo ha itt jársz törlöd ezeket hsz-eket? mert nem ide valók sztm: #10935 #10938
  • joceruza
    Csak te is írtad hogy először a wrez verziót érdemes kipróbálni, elmondtam én hogy szoktam csinálni. :))
    Tisztában vagy vele hogy ez warez?
  • joceruza
    ???

Miért is írtad? Valamiről lemaradtam?
  • joceruza
    Azt sehogy! Tedd újra 1.4 nélkül.
    Először a demo verziót érdemes kipróbálni, nem az hogy kijött a játék és 'mingy szaladok a boltba megvenni' mivan ha egy (gagyi) játék és kiadsz érte kd 5000 ft-ot. Utánna meg szidod a készítőket hogy ennyi pénzért kiadta ezt a szar játékot. Én mindig így csináltam. A gyerekeimnek is mondtam hogy így csinálják mert mingyárt szolnak hogy apu ezt vedd meg meg, azt és nem is tetszik nekik, először kipróbálod és utánna ha tetszik megveszem. Na először a demo utánna a bolt. :))))
  • joceruza
    nincs
  • joceruza
    Csak hogy megtörjem ezt a rengeteg irományt!

• joceruza
    "De amúgy se foglalkozok vele,hisz nekem eredeti :)"--------Ennek szívből örülök!

"érdekes,mert ha én beírom a google-be akkor nem dob ki rá crack-et :D"---------Szar a google-d!

Ahogy már lentebb említettem,először a warez verzát próbáltam ki és utána vettem meg. Crack nélkül mi csinálsz? Nézegetd?
  • WinStar
    érdekes,mert ha én beírom a google-be akkor nem dob ki rá crack-et :D
    De amúgy se foglalkozok vele,hisz nekem eredeti :)
  • joceruza
    Felesleges. Halál nyugodt egy ember vagyok,de amikor a tizedik újratelepítésnél sem volt változás, elgurult a gyógyszerem. Nagyon messze. Azt azért nem kérhetem hogy küldjenek egy újat...
  • Plett
    hát az egyértelmű :) de mondom, ha írsz nekik, tuti megmondják hogy mi a baj
  • joceruza
    Megérte! Egyszer!
  • Plett
    Írj nekik e-mailt, biztos segítenek... :/ egyébként én is így voltam/vagyok, hogy ha nincs demo akkor kipróbálom és ha megéri a pénzt megveszem - ez speciel megérte. De nem értem hogy miért hülyült meg a kód...
  • joceruza
    Megmondom őszintén:
    A lehető legjobb dolog a húsboltban játékot venni. Mivel ez a demo kor megszűnt, sokan nem akarnak zsákbamacskát venni. Az elején az enyém is a húsboltból származott. Kipróbáltam és azon voltam hogy ezért még talán pénzt is érdemes adni. Irány a bolt! Tutiszupi, minden fasza. Közben "megbetegedett" a gépem és újratelepítés lett a vége. Nem tudom miért de még egyszer nem fogadta el a dobozos kódomat... Fasza! Elhiheted hogy többször NEM fogom megvenni! Annyit nem ér ez az alkotás, inkább hagyom a fenébe...
  • Plett
    hehe, nem :)
    Plett: csak viccnek szántam:)
    Nem véretlen te próbáltad ki? xDD
  • Plett
    De, sajnos már az is kint van... :) Egyik ismerősöm tegnap próbálta ki a játékot és talált is a neten működő 1.4-et és tekintve hogy mindjárt jön az ETS2 inkább arra gyűjt már...
  • Boxer HUN
    De jó, hogy ilyenekkel nem kell foglalkoznom... Bár az is igaz, hogy egyszer sem okozott semmiféle galibát / fennakadást egy patch sem. Sőt! Semmi nem okozott még nálam ilyesfajta hibákat...
  • joceruza
    "MÁS: Amúgy a warezos verzióhoz nincs is crack..mármint a patchekhez."

Azért hülyeséget ne írjál! (egyedül az 1.4-es nincs kint warezban,a többi meg crack-es)
  • WinStar
    ha belépsz a játékba mindig kifogja írni oldalt hogy new patch,és ott egy link,rákattintasz,letöltöd és jó lesz a játékhoz a patch.

MÁS: Amúgy a warezos verzióhoz nincs is crack..mármint a patchekhez.
    Fuh ez lebénított,,,.. a patch-et. a patch-et..
  • komiki
    Nem értem.Ha a dobozos verziót vetted akkor mit kellett a topikon linkelt oldalról letölteni.
    Megcsináltam. :) ez az alap művelet ha valami nem jó az scs által csinált játékoknál. Na mindeggy ha még kapunk patch-et talán az jó lesz, ha meg nem akkor megelégszek az 1.3-mal.! : (((
  • joceruza
    Vedd meg a játékot, patch-eld fel és tádám a nagy pályán is vagy!
  • Ricsi234
    Úristen
  • Boxer HUN
    ...értelek.
  • Lolluki
    Ehez be kell regisztrálni meg ez egy patch! Nekem map (pálya) kell! Amit a mods mappába behúzok és a fuvarok pályát elindítom és tádám már a szerkesztett pályán vagyok!!!
  • Boxer HUN
    Csak neked...
  • Lolluki
    Sziasztok! Nincs sok időm, hogy végig tekerjem ezért szeretném a segítségeteket kérni valaki tudna adni a scani truck driver simulator-hoz egy szerkesztett pályát a legújabb kellene mert hallottam az a legjobb és legnagyobb! Ha valaki tudja kérem mihamarabb linkelje el nekem:$

Előre is köszönöm... És mindenkinek kellemes szép hétvégét kívánok!!!!