52665
-
#10952 LOL én is azt teszem szidom mint a bokrot, k...a istenit mikor jön már ki az a r.....t játék?!! jaj a lelkem kiköpöm! :DD -
#10951 Aszongyák hogy :
November 2012 Worldwide
November 2012 Europe
Minden egyes STDS patch után csúszik egy teljes hónapot? Hogyan szidják majd a Jézuskát mert nem tudja meghozni... -
#10950 IET!!! -
#10949 Ja! Meg fülkét is... :)) -
#10948 Csak az a baj hogy kicsi a kormány. Terveznének kimondottan truck simulatorokhoz kormányt, az jó lenne. :D -
#10947 Jól tekeri a csóka.
-
#10946 Jó de akkor privátba hogy ne lássák. Vajo ezért szól sztm. -
#10945 Ne haragudj! Csak hatalmas szívem van... -
#10944 atylaRO ware-zol ne segíts neki. Aki warez nincs segítség. Vajoval töröltetni kellene!
Vajo ha itt jársz törlöd ezeket hsz-eket? mert nem ide valók sztm: #10935 #10938 -
#10943 -
#10942 Csak te is írtad hogy először a wrez verziót érdemes kipróbálni, elmondtam én hogy szoktam csinálni. :)) -
#10941 Tisztában vagy vele hogy ez warez? -
#10940 ???
Miért is írtad? Valamiről lemaradtam? -
#10939 Azt sehogy! Tedd újra 1.4 nélkül. -
#10937 Először a demo verziót érdemes kipróbálni, nem az hogy kijött a játék és 'mingy szaladok a boltba megvenni' mivan ha egy (gagyi) játék és kiadsz érte kd 5000 ft-ot. Utánna meg szidod a készítőket hogy ennyi pénzért kiadta ezt a szar játékot. Én mindig így csináltam. A gyerekeimnek is mondtam hogy így csinálják mert mingyárt szolnak hogy apu ezt vedd meg meg, azt és nem is tetszik nekik, először kipróbálod és utánna ha tetszik megveszem. Na először a demo utánna a bolt. :)))) -
#10936 nincs -
#10934 Csak hogy megtörjem ezt a rengeteg irományt!
-
#10933 "De amúgy se foglalkozok vele,hisz nekem eredeti :)"--------Ennek szívből örülök!
"érdekes,mert ha én beírom a google-be akkor nem dob ki rá crack-et :D"---------Szar a google-d!
Ahogy már lentebb említettem,először a warez verzát próbáltam ki és utána vettem meg. Crack nélkül mi csinálsz? Nézegetd? -
WinStar #10932 érdekes,mert ha én beírom a google-be akkor nem dob ki rá crack-et :D
De amúgy se foglalkozok vele,hisz nekem eredeti :) -
#10931 Felesleges. Halál nyugodt egy ember vagyok,de amikor a tizedik újratelepítésnél sem volt változás, elgurult a gyógyszerem. Nagyon messze. Azt azért nem kérhetem hogy küldjenek egy újat... -
Plett #10930 hát az egyértelmű :) de mondom, ha írsz nekik, tuti megmondják hogy mi a baj -
#10929 Megérte! Egyszer! -
Plett #10928 Írj nekik e-mailt, biztos segítenek... :/ egyébként én is így voltam/vagyok, hogy ha nincs demo akkor kipróbálom és ha megéri a pénzt megveszem - ez speciel megérte. De nem értem hogy miért hülyült meg a kód... -
#10927 Megmondom őszintén:
A lehető legjobb dolog a húsboltban játékot venni. Mivel ez a demo kor megszűnt, sokan nem akarnak zsákbamacskát venni. Az elején az enyém is a húsboltból származott. Kipróbáltam és azon voltam hogy ezért még talán pénzt is érdemes adni. Irány a bolt! Tutiszupi, minden fasza. Közben "megbetegedett" a gépem és újratelepítés lett a vége. Nem tudom miért de még egyszer nem fogadta el a dobozos kódomat... Fasza! Elhiheted hogy többször NEM fogom megvenni! Annyit nem ér ez az alkotás, inkább hagyom a fenébe... -
Plett #10926 hehe, nem :) -
#10925 Plett: csak viccnek szántam:) -
#10924 Nem véretlen te próbáltad ki? xDD -
Plett #10923 De, sajnos már az is kint van... :) Egyik ismerősöm tegnap próbálta ki a játékot és talált is a neten működő 1.4-et és tekintve hogy mindjárt jön az ETS2 inkább arra gyűjt már... -
#10922 De jó, hogy ilyenekkel nem kell foglalkoznom... Bár az is igaz, hogy egyszer sem okozott semmiféle galibát / fennakadást egy patch sem. Sőt! Semmi nem okozott még nálam ilyesfajta hibákat... -
#10921 "MÁS: Amúgy a warezos verzióhoz nincs is crack..mármint a patchekhez."
Azért hülyeséget ne írjál! (egyedül az 1.4-es nincs kint warezban,a többi meg crack-es) -
WinStar #10920 ha belépsz a játékba mindig kifogja írni oldalt hogy new patch,és ott egy link,rákattintasz,letöltöd és jó lesz a játékhoz a patch.
MÁS: Amúgy a warezos verzióhoz nincs is crack..mármint a patchekhez. -
#10919 Fuh ez lebénított,,,.. a patch-et. a patch-et.. -
komiki #10918 Nem értem.Ha a dobozos verziót vetted akkor mit kellett a topikon linkelt oldalról letölteni. -
#10917 Megcsináltam. :) ez az alap művelet ha valami nem jó az scs által csinált játékoknál. Na mindeggy ha még kapunk patch-et talán az jó lesz, ha meg nem akkor megelégszek az 1.3-mal.! : ((( -
#10916 Vedd meg a játékot, patch-eld fel és tádám a nagy pályán is vagy! -
#10915 Úristen -
#10914 ...értelek. -
Lolluki #10913 Ehez be kell regisztrálni meg ez egy patch! Nekem map (pálya) kell! Amit a mods mappába behúzok és a fuvarok pályát elindítom és tádám már a szerkesztett pályán vagyok!!! -
#10912 Csak neked... -
Lolluki #10911 Sziasztok! Nincs sok időm, hogy végig tekerjem ezért szeretném a segítségeteket kérni valaki tudna adni a scani truck driver simulator-hoz egy szerkesztett pályát a legújabb kellene mert hallottam az a legjobb és legnagyobb! Ha valaki tudja kérem mihamarabb linkelje el nekem:$
Előre is köszönöm... És mindenkinek kellemes szép hétvégét kívánok!!!!