52665
-
JohnBart #11034 Majd lesz demója, most még nincs. -
max100 #11033 Sziasztok!
Kérdezném hogy van esetleg demója már vagy csak kamu oldalak jelennek meg a keresőben mert megvenni megfogom az biztos csak ha lenne egy demó az lenne a király -
#11032 "Én még azt is észrevettem hogy nem is szállít semmit se"????
Nekem nem úgy tűnik... -
#11031 Igen, jogos a pont. -
#11030 Hogy a fészkes fenébe tévedhettél ekkorát, mikor ezt NEM AZ SCS készítette, hanem az angliai kiadó partnerük, az Excalibur Publishing, és az összes többi jobbkormányos videót!
Könyörgöm ha már szidunk vkit, akkor azt szidjuk aki csinálta, ne a játékfejlesztőket, akiknek ehhez semmi köze! Max. a tartalmi részéért, meg a megvalósításért, de a videókészítésért ne őket! -
komiki #11029 Biztos csak ez lehetett a cél -
szabi34 #11028 Arra nem gondoltatok még hogy direkt egy olyan videót csináltak amiben vannak bőven balesetek is hogy lássa a nép hogy van megoldva ez a része a játéknak? -
#11027 Hallod, jövőév karácsonyára jó meglepetés lesz :))))))) kár hogy a kormányom direkt a rebesgetett , de nem biztosra ígért augusztusra vettem erre tessék. :) -
#11026 "Én még azt is észrevettem hogy nem is szállít semmit se"
Lehet saját pótkocsit húz, és üresen :) -
#11025 Egész biztosan azért nem megy a programozóknak a vezetés, mert ahhoz nem értenek. Gondolták sokadik nekifutásra fel kell gyorsítani a videót és megvan oldva minden. De te mint szakavatott fürkész simán észrevetted hogy összecsapták. Nem kérdés, lehet szándékosan. Én még azt is észrevettem hogy nem is szállít semmit se , azt értem ez alatt hogy nem rakja le a rakományt és vesz fel újat. Aztán lehet azért van ez így , mert ez egy hosszú fuvar. Nagyon hosszú "A"-ból "B"-be. -
hungaryws #11024 Alaposan megnéztem a videót, volt benne ám sok hiba:
- 7 másodpercnél már karambol
- 9 mpnél is
- 0:39 az autópályán felborul a kamion, mert a szalagkorlátnak ütközött.
- 0:57-nél karambolozik az AI autóval
- 0:59 gyorshajtás
- 1:13 rossz helyre fordult
- 1:23 2 AI autó bénázik
- 1:32 Újabb karambolozás
- 1:54 neki a betontömbnek
- 2:38 Újabb 2 al bénázik
és legfőbb gond, hogy billentyűzettel nyomta végig.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Elnézést a következő pár sor ért! Hogy a fészkes fenébe gondolták, hogy a készítők kiadnak egy 10-szeresre felgyorsított videót ami tele van hibákkal, baleseteket, út irány eltévesztéssel stb.??? Legalább megvághatták volna. Ez a videó nem tetszett, sajnos azt kell mondanom, hogy mehet kukába.
-
cbzotyoka #11023 53 másodpercnél eltéveztette az irány, meg 1:56 és mét nekiment a korláttnak. Nem tudom nekem nagyon gyengének tűnik ez a videó ez a felgyórsítás egy rakkat szart se ér minek kellet akkor kisseb útvonalat terveztek volna és nem gyorsítják fel hanem csak össze vágják fontosabb részeket. -
#11022 LOL, Hogy lehet ilyen idióta??! Autópályán is felborul! Egy gyors printscreen!
-
azthiszem itt az ideje egy új kormány beszerzésére -
Hungarykum #11020 Nem tudom valaki észre vette-e, hogy a 39-40. másodpercnél egy kanyarban megcsúszik, aztán felborul a sofőr a kamionnal -
JohnBart #11019 Semmi gond, itt kielemeztük a videót. ;) -
#11018 Mondhatom ((enyhén gyors)) szinte semmit nem lehet látni benne. Csak azt hogy megy valamerre de merre?! előre, se több. -
hungaryws #11017 -
#11016 Hát persze hogy jó, végre megcsinálják normálisra. :) -
komiki #11015 "fake" hír .Nem igaz. A készítők nem hozták még nyilvánosságra a megjelenési dátumot.Vagy olvastatok már a blogjukon hasonlót?Az előrendelésí hírekkel meg egyszerűen ügyfelet fognak.Ne dőljön be senki a hülyeségeknek(persze ha van egyálltalán olyan aki elhiszi). De úgy látszik van.Majd ha a galaxisnál vagy az 576- nál kapható elhiszem addig nem.Inkább az előző abból is. -
#11014 Köszi!
Persze hogy nem gond,viszont én úgy tudtam hogy magyar nyelvű lesz,itt pedig az van kiírva,hogy angol.
Na majd meglátjuk! -
Suba1993 #11013 Igeb ezen az oldalon láttam. Nem gond h te linkeltél mert 8.44kor még bőven aludtam -
hungaryws #11012 http://www.supergamer.hu/euro-truck-simulator-2-p-204715.html Remélem nem gond, ha én linkelek :) -
#11011 Ezt nem tudom hol láttad,mert cdgalaxison és 576-on még nincs,de nem lenne baj ha így lenne.Linket tudsz kirakni? -
endy papp #11010 Jó képek.
Látom a verőfény csillagos ég még nem került javításra.
No meg a tükörben sem ártana ha látnánk a kamion árnyékát.
De gondolom mire kiadásra kerül minden a helyéére kerül. -
vajo #11009 Jó ez az ETS2 Beta :)))
-
Suba1993 #11008 Sziasztok!
Lehet nem mondok újat, de előrendelésbe meglehet venni az ETS2-őt 8990 Ft-ért (előrendelés nélkül is ha jól tudom ennyi az ára), amúgy a boltok polcaira Szeptember 21.-én fog kikerülni -
#11007 Mivel itthon a PlayOn fogja kiadni,legegyszerűbb ott rákérdezni.Én levélbe rákérdeztem annyit válaszoltak,hogy hamarosan kiadásra kerül a játék.igaz arra hogy honosítva kerül e kiadásra nem válaszoltak semmit!
Legegyszerűbb lenne ,ha valaki még akár telefonon vagy levélbe rákérdezne,hátha többet elárulna! -
#11006 vajo jók a képeid -
#11005 Aha értem. :)) -
danyr #11004 Egyik sem, konvertáltam illetve átalakítottam. -
#11003 Ezt a scaniát te csináltad, vagy letöltötted? -
danyr #11002 Még béta...
-
vajo #11001
-
#11000 Nekem még mindig csinálja. Már mindent szartam vele, de nem javult meg. -
vajo #10999
-
komiki #10998 Nálam nem fordult elő . -
WinStar #10997 igen,nekem csinálta.Én letöröltem,újrainditottam a gépet,feltelepítettem,rá az 1.4-es patchet és működött. -
#10996 Állítólag a tört verziónál csinálja ezt. -
#10995 Másnak is csinál olyat a játék, hogy fogja magát játék közbe vissza vág a menübe?