52665
1418799692.png
A játékkal kapcsolatos linkek:
restacarpbjcb.pngets2blog86jx7.pnghonlapcokqb.pngscsb4ked.pngfacebookabkop.pngfreaksihj96.pngr3dutpzjuf.png

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephostvkkj7.pnghuntyekiy.pngtirra0hjyf.pngoftopicjxjng.pngflickerexjng.png

PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • Boxer HUN
    Azt, konkrétan nem figyeltem, de most vagyok a 14. szinten, és hozzáférhetek... feltéve, ha van elég lovetta.. :D
  • gumikacsa
    http://hu.wikipedia.org/wiki/Vesz%C3%A9lyes_%C3%A1ruk
  • TaRka0107
    Hát nem tudom biztosan, pedig logisztikát tanulok, de még nem vettük teljesen ezeket. Úgy van ahogy te mondod szerintem.
    Veszélyes áruba sok minden tartozik.
  • fuszhi
    Ezt a belső térkép, az autós navigációt vajon hányadik szinten lehet igénybe venni?
    Üdv mindenkinek! rég jártam erre. :))
    Nem pont narancssárgát, attól függ mit szállít, ez lehet égető vagy maró hatású vegyszer is. ;)
  • fityusz
    Vajon havazásra is számíthatunk?
  • max100
    Valaki tudja esetleg hogy le lehet majd tölteni demót majd a megjelenés előtt?
    Én meg veszem az biztos de ha lenne demó akkor biztos többen vennék meg szerintem.
  • fityusz
    Remélem most már lesznek benzinkutak a városokban, mert az elég életszerű újítás lenne...
  • ronso
    A sárga lapokat Bárcának hivják..
  • fuszhi
    Oké akkor ezek szerint : csak a túl méretes és a túlsúlyos járműveket jelölik meg így.
    A veszélyes anyagokat szállító járműveket - néhány kivételtől eltekintve - narancssárga táblával különféle veszélyességi egyértelműségi lapokkal/lappal látják el.
    Meg most már az autó szállítókon is kötelező!
  • zsömi12
    A veszélyes áruk szállítása az ADR ,amikor nem kell sárga villogót használni. A túl méretes szerelvények ,hosszúság, széllesség, magasság esetén kell használni a figyelem felkeltő sárga fényt .
  • szabii98
    Remélhetőleg lesz egy csúszka amivel lehet állítani, vagy lehet hogy valami fájlban pár számot át kell írni
  • Bala24
    Hát fuszhi arra is de szerintem arra is hogy 40 tonnánál többet visz. de nem biztos. Azt elmondhatnátok nekem hogy ez igaz amit én itt írtam.
  • fuszhi
    Ugye azt a sárga villogót veszélyes szállítmány esetén szokták bekapcsolni? Mármint hogy azt a célt szolgálná hogy figyelemfelkeltő legyen : "Vigyázz robbanásveszélyes cuccost szállítok." Ezt úgy általánosságban kérdezem bárkitől akinek van kedve válaszolni. Előre is köszi Üdv
  • Luspy
  • wollnerd #11988
    Bizony!
  • hungaryws
    Kevés a forgalom...
  • AXmen
  • TruckerDave
    Azért néha itt is előfordul ilyen :D GTS-ben is volt hogy nem értem át :D
  • WinStar
    én annak örültem volna mint ami STDS-ben van..lejössz a sztrádáról a városba és a lámpa kialakít egy szép kis kocsisort,és 3x kell előre döcögnöd hogy te is átmehess a kereszteződésen.
  • Boxer HUN
    Több, mint hatvan megnevezett "város" eleve nem kevés... Mondjuk nem nagyok, de nem is városnézés a cél... Az viszont már szép lett volna, ha akkora városokat kapunk, mint a STDS-ben... :)
  • fityusz
    Értem, tehát itt az első részhez képest pl: két város közötti táv időben és km-ben is hosszabb, tehát egy nagyobb térképet kaptunk igazából.
  • Boxer HUN
    Egyenlőre ennyi, amiket a későbbiek folyamán ők is fognak bővíteni. Azt viszont ne felejtsd el, hogy a monitor előtt ülve,már nem is olyan kicsi ez a map.
    Példa: nemegyszer nyomnom kell egy F1-et, hogy rá tudjak gyújtani. Tehát két átlagos fuvar között minimum másfél óra.
  • fityusz
    Térképet néztem a 11971-es hsz legutolsó képén. Egyelőre ekkora lesz a térkép, vagy lesz több ország is, esetleg csak nem látszanak?, mert ennél még az első részben is több ország volt, igaz jóval gyérebb úthálózattal.
  • Luspy
    Nem lesz.
  • fityusz
    Lesz realisztikus törésmodell a játékban?
  • Boxer HUN
    Fix helyen vannak létrehozva. A RestaCar tesz erőfeszítéseket, hogy megfelelő, életszerű módosítások felé forduljon a SCS Software.
  • Boxer HUN
    Már kész a honosítás.
  • Boxer HUN
    Nem!

Ha Angliában veszed, akkor jobb kormányosat kapsz. Ha Európában veszed, akkor alapértelmezett módon bal kormányos, viszont megfelelő összegért, át lehet alakíttatni a műhelyben ellentétesre.
  • Skypack
    Vajon ezek az útlezárások, útmunkálatok teljesen véletlenszerűen fognak előfordulni vagy előre úgy van írva a pálya és mindig ugyanott lesznek
  • WinStar
    értelemszerűen magyarul fog megjelenni...a srácok már fordítják
  • fityusz
    Még egy kérdés, lehet e már tudni azt, hogy ez is magyarul jelenik meg, mint az első rész?
  • AudiQuattro

• fityusz
    Köszönöm a válaszokat!
  • AudiQuattro
    Sebesség határoló és tempomat lesz benne.Követési táv. tartó nem.
  • kem001
    Tempomat szerintem biztos lesz benne. Első részben is volt.
  • fityusz
    Vajon lesz a játékban sebesség korlátozó, mint az igazi kamionokban, hogy nem mehet többet 90-nél? Esetleg tempomat, követési távolság tartó-mérő?
  • AudiQuattro
    Szerintem igen.
  • kem001
    Na most lenne egy érdekes kérdésem.. Attól függően, hogy melyik országban veszel kamiont, ha jól veszem észre bárhol tudsz venni jobb kormányosat?