52665
-
#12004 Azt, konkrétan nem figyeltem, de most vagyok a 14. szinten, és hozzáférhetek... feltéve, ha van elég lovetta.. :D -
#12003 http://hu.wikipedia.org/wiki/Vesz%C3%A9lyes_%C3%A1ruk -
#12002 Hát nem tudom biztosan, pedig logisztikát tanulok, de még nem vettük teljesen ezeket. Úgy van ahogy te mondod szerintem.
Veszélyes áruba sok minden tartozik. -
#12001 Ezt a belső térkép, az autós navigációt vajon hányadik szinten lehet igénybe venni? -
#12000 Üdv mindenkinek! rég jártam erre. :))
Nem pont narancssárgát, attól függ mit szállít, ez lehet égető vagy maró hatású vegyszer is. ;) -
fityusz #11999 Vajon havazásra is számíthatunk? -
max100 #11998 Valaki tudja esetleg hogy le lehet majd tölteni demót majd a megjelenés előtt?
Én meg veszem az biztos de ha lenne demó akkor biztos többen vennék meg szerintem. -
fityusz #11997 Remélem most már lesznek benzinkutak a városokban, mert az elég életszerű újítás lenne... -
#11996 A sárga lapokat Bárcának hivják.. -
#11995 Oké akkor ezek szerint : csak a túl méretes és a túlsúlyos járműveket jelölik meg így.
A veszélyes anyagokat szállító járműveket - néhány kivételtől eltekintve - narancssárga táblával különféle veszélyességi egyértelműségi lapokkal/lappal látják el. -
#11994 Meg most már az autó szállítókon is kötelező! -
zsömi12 #11993 A veszélyes áruk szállítása az ADR ,amikor nem kell sárga villogót használni. A túl méretes szerelvények ,hosszúság, széllesség, magasság esetén kell használni a figyelem felkeltő sárga fényt . -
#11992 Remélhetőleg lesz egy csúszka amivel lehet állítani, vagy lehet hogy valami fájlban pár számot át kell írni -
Bala24 #11991 Hát fuszhi arra is de szerintem arra is hogy 40 tonnánál többet visz. de nem biztos. Azt elmondhatnátok nekem hogy ez igaz amit én itt írtam. -
#11990 Ugye azt a sárga villogót veszélyes szállítmány esetén szokták bekapcsolni? Mármint hogy azt a célt szolgálná hogy figyelemfelkeltő legyen : "Vigyázz robbanásveszélyes cuccost szállítok." Ezt úgy általánosságban kérdezem bárkitől akinek van kedve válaszolni. Előre is köszi Üdv -
#11989 -
#11988 Bizony! -
hungaryws #11987 Kevés a forgalom... -
AXmen #11986 -
#11985 Azért néha itt is előfordul ilyen :D GTS-ben is volt hogy nem értem át :D -
WinStar #11984 én annak örültem volna mint ami STDS-ben van..lejössz a sztrádáról a városba és a lámpa kialakít egy szép kis kocsisort,és 3x kell előre döcögnöd hogy te is átmehess a kereszteződésen. -
#11983 Több, mint hatvan megnevezett "város" eleve nem kevés... Mondjuk nem nagyok, de nem is városnézés a cél... Az viszont már szép lett volna, ha akkora városokat kapunk, mint a STDS-ben... :)
-
fityusz #11982 Értem, tehát itt az első részhez képest pl: két város közötti táv időben és km-ben is hosszabb, tehát egy nagyobb térképet kaptunk igazából. -
#11981 Egyenlőre ennyi, amiket a későbbiek folyamán ők is fognak bővíteni. Azt viszont ne felejtsd el, hogy a monitor előtt ülve,már nem is olyan kicsi ez a map.
Példa: nemegyszer nyomnom kell egy F1-et, hogy rá tudjak gyújtani. Tehát két átlagos fuvar között minimum másfél óra. -
fityusz #11980 Térképet néztem a 11971-es hsz legutolsó képén. Egyelőre ekkora lesz a térkép, vagy lesz több ország is, esetleg csak nem látszanak?, mert ennél még az első részben is több ország volt, igaz jóval gyérebb úthálózattal. -
#11979 Nem lesz. -
fityusz #11978 Lesz realisztikus törésmodell a játékban? -
#11977 Fix helyen vannak létrehozva. A RestaCar tesz erőfeszítéseket, hogy megfelelő, életszerű módosítások felé forduljon a SCS Software. -
#11976 Már kész a honosítás. -
#11975 Nem!
Ha Angliában veszed, akkor jobb kormányosat kapsz. Ha Európában veszed, akkor alapértelmezett módon bal kormányos, viszont megfelelő összegért, át lehet alakíttatni a műhelyben ellentétesre. -
#11974 Vajon ezek az útlezárások, útmunkálatok teljesen véletlenszerűen fognak előfordulni vagy előre úgy van írva a pálya és mindig ugyanott lesznek -
WinStar #11973 értelemszerűen magyarul fog megjelenni...a srácok már fordítják -
fityusz #11972 Még egy kérdés, lehet e már tudni azt, hogy ez is magyarul jelenik meg, mint az első rész? -
-
fityusz #11970 Köszönöm a válaszokat! -
#11969 Sebesség határoló és tempomat lesz benne.Követési táv. tartó nem. -
#11968 Tempomat szerintem biztos lesz benne. Első részben is volt. -
fityusz #11967 Vajon lesz a játékban sebesség korlátozó, mint az igazi kamionokban, hogy nem mehet többet 90-nél? Esetleg tempomat, követési távolság tartó-mérő? -
#11966 Szerintem igen. -
#11965 Na most lenne egy érdekes kérdésem.. Attól függően, hogy melyik országban veszel kamiont, ha jól veszem észre bárhol tudsz venni jobb kormányosat?