Euro Truck Simulator 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Én hiszek a szememnek és szerintem nem hazudik. A játék már most sokat javult elõdjeihez képest és ha még kapunk egy jó fizikát akkor én már elégedett leszek. Csak attól félek, hogy nem fog maxon futni a gépemen akadás nélkül. De így vagy úgy ez már most egy jó játék.

gumikacsa
Ezt most remélem nem komolyan írtad...

Ha igen, nézegess vissza kicsit, és rájössz, ha most kiadnák, már más mint a többi...

Renault magnum http://kamionszim.hu

Prémium driver
Õszintén én nem annyira bízom abban, hogy más lesz mint többi.

Jamaica a Jamaicaiaké.

RS
Remélem megfelelõen optimalizálják, és nem egy atomerõmû kell a játék futtatásához...

King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.

Azért az évszakok az nem lenne akkora hülyeség?<#vigyor2>

gumikacsa
Ez neked valami becsípõdés, hogy v helyett w írsz? Ez csak engem zavar kibsztul?

(majndem) mindenki:

Amúgy rengeteg hülyeséget beszéltek. Még a játék megjelenése minimum fél év, így egyelõre még ne ítélkezzetek. Inkább örüljetek a fejlõdésnek, és várjátok a játékot, a kívánságokkal pedig maradjatok meg a reális keretek között.

Azok a madarak a zajfogó falon vannak rajta 😄 XD

|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*

94mike
Nekem eddig bejön a játék,és amin kellene változtatni,az a gyorsulás...ne olyan legyen,mint az elözõ sorozatokban,hanem reálisabb..

Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]

Luspy nagyon igazadwan 😄DDDDDDDDDDDDDDD
luspaydavid
Hát igen lehetne sorolni még mit hogyan kellene de nekem az is elég ha a ET fizikája lesz mert az is jobb már.

The Truck Is My Life

Szobi30
úgyse fogják megcsinálni az évszakokat, de szép álom 😄

viszont a fülke felfüggesztést elvileg megcsinálják...

és ha minden igaz, a fizika is jobb lesz (ebbe beletartozik az is, hogy póttal vagy anélkül mész, legalábbis remélem 😄)

www.szobi.picturepush.com

luspaydavid
Meg még az is jó lenne ha lennének "évszakok" (hó,esõ..) meg ha koszolódna a gép 😄 valahogy élethûbb lenne, és még ha mozogna a fülke meg lehetne érezni hogy póttal vagy vagy anélkül. De azért mindent nem lehet 😊

The Truck Is My Life

luspaydavid
Nem nem tûnt fel az a pár sas

The Truck Is My Life

Az 1. képen!

Ti észrevettétek a madarakat!<#wow1>

Szobi30
ezek még csak az elsõ képek...vagyis ha igaz, még át fog alakulni (remélem, hogy ez tartalmazza azt is, hogy teljesen új modellek lesznek benne)
de mindenesetre, most még csak a meglévõ játékban (GTS) tesztelik a már kész dolgokat, mint pl az új modellek, a 6X2 ill a 6X4 kerékelrendezést, a dinamikus árnyékot, és nemtom hirtelen h mi van még 😄

de a lényeg, hogy ha igaz, sokkal másabb lesz mint az eddigi játékok...bár nekem már a GTS is tetszett, csak az árnyékok hiányoztak belõle...

Császtok kolegák! nekem semmibajom a játékkal nagyon csipázom 😄 am csak az a baj hogy tiszta GTS de nekem nem baj mert birom a ETS,GTS, is szówal csak arra wárunk itt sokan hogy kijönnön a játék a fényezõbõl😄DDDDDDD
Nem úgy értettem, hanem úgy hogy már játszottam olyan játékkal amiben az árnyékok zavaróak voltak.<#nyes>

biliard10
uristen most köpöm ki a fogamat scs softwares játékban árnyék és a belsönézetben is árnék

Miért,ha a való életben mész egy kocsival,vagy csak sétálgatsz,akkor is zavarnak a villódzó árnyékok? <#zavart2>

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

Szobi30
nem kell 150-el menni...
a másik pedig, hogy ha a fizikát jól megcsinálnák, akkor 90-el ha mész, nem fog gyorsan "villódzni" és nem fog zavarni... ha megcsinálnák közel valósághûre, nem hinném h sok embert zavarna...

engem speciel tuti, hogy nem fog...már aztse tudom mióta vártam egy ilyen kamion szimulátort 😊
vagyis a mostani képek alapján, úgytûnik, hogy idén megérkezik az a szimulátor amit már évek óta várok 😊

Mert ha gyorsan mész, akkor gyorsan villódzik és ez zavaró lehet.<#nemtudom>

Miért lenne zavaró?

Szerintem épp akkor húzták be(a kéziféket) és még lassult.<#nemtudom>

Csõ Srácok! Nem tudom figyeltétek-e,de a Scania fülkében a KM/h 20-at mutat,de a kézifék be van húzva,ez csak egy észrevétel nem kötekedés. Nagyon király lesz a játék így elsõ ránézésre bár remélem mire kijön addigra már egy igazi kamion kormányát fogom tekergetni. <#hamm>

Még annyit hozzátennék,hogy az sem lenne hülyeség,ha a fülkemozgást megcsinálnák,a Hard Truck 2-ben meg volt csinálva.

Cooler Master Centurion, Gigabyte EP35 DS3, Gigabyte NVIDIA GeForce 9600 GT 512 MB, Intel Core2 Duo E7300 2.66 GHz, CSX 2048 MB DDR2 1066Mhz, Corsair VX450, WD 500 GB, Logitch Driving Force Pro

Szerintetek az árnyékok menet közben nem lesznek zavaróak?<#fejvakaras>

Király! Mûködõ külsõ tükrök <#eljen>

....:::: http://nijhofwassink.picturepush.com/ ::::....

RS
<#eljen><#eljen>

King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.

Akkor üdv 😄

|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*

Egyébként új vagyok (a fórumon), de szeptember óta olvasom a fórumot csak nem tudtam regisztrálni. A Haulin-tól kezdve az összes rész megvan, de a kedvencem az UKTS. Eddig mindenkivel teljesen egyet tudok érteni mindennel a játékkal kapcsolatban.

Ez már modern kamion! Az ablak párologtatja a vizet, így ha felhõszakadás van, eltûnik a vízcsepp mindig az ablakról. 😄 Amúgy már régebben én is írtam, hogy nincs ablaktörlõ, de majd tuti lesz 😄

Észrevettétek, hogy kintrõl ezen sincs ablaktörlõ???!!!<#wow1>

gomze
Valaki említette, hogy jó lenne külsõ nézetben is látni valamit a tükrökben, és ha jól látom a harmadik képen akkor azt is megoldották, de ennyibõl még nem vagyok benne biztos hogy nem csak a króm csillogása. Reméljük az is jó lesz. Nem az a legfontosabb , sõt nekem eddig se volt vele bajom, de pl az is fejlõdés lenne grafika terén.

péistike
Tetszik a belsõtér! És kívülrõl se csúnya! Jó kis GAME lesz

GTS

Szobi30
#1803, #1802: akkor valószínû h nézek majd valami másikat...úgyis az ATS elketyeg a mostanin is, mire kijön az ETS2 meg majd veszek vmi komolyabbat 😄

luspaydavid
Na ezt nem is tudtam de nem rossz végre nem 10 perc egy út. 😊
Magyar meg remélem még belefér 😊

The Truck Is My Life

Egyre jobban kezdem azt hinni hogy most tényleg valami igényeset fogunk kapni. 😊
5450 Felejtõs..Játékra.

4850-nél lejjebb ne add,de inkább 5770 vagy valami komolyabb.

Atikah
HDx4xx széria sose volt erõs

@ atikahsuperstar.picturepush.nl

Szobi30
térképrõl azt írták még a múltkor, hogy mindegyik ország kb akkora lesz mint a GTS-ben németország, és mindegyik országból kb annyi város lesz...
szóval ebbe már egy varsó-Lisszabon nem 20 perc lesz 😄

Magyarország nem hiszem h bennelesz...de majd elválik 😄

kutizsolt
az u"lesen es a muszerfalon nezzetek meg ott is van arnyekolas 😄

V-Power Shell

luspaydavid
Jól néz ki, de kíváncsi vagyok a videóra is 😄
Meg még a térképre leszek kíváncsi mekkora meg merre meg (lesz-e magyaro.) és a fizika.

The Truck Is My Life

Szobi30
jó volna ha a videóban benne lenne már a Prémium...most az az új, arra leszek kíváncsi 😄
egyébként azt énis észrevettem, hogy a napelenzõ belülrõl nincs meg 😞
viszont az árnyékolás kárpótol érte...fõleg, hogy a fülkében bent is lehet látni az árnyékolást... 😄 😄
+ a rámaptükrök is kurvajók szerintem...és még a holttértükör is 😄
bár az elsõ rámpatükrön még állíthatnának...de legalább már lehet benne valamit látni, nem úgy mint GTS-ben 😄
mert azt akarok venni...gondoltam hátha valakinek az van 😄
egyébként pedig jóvolna, ha nagyobb városok is lennének, nem csak 4 utcából állók...
na majd elválik 😄
mindenesetre, én már várom a videót 😉

más, mi a véleményetek egy Radeon HD 5450-rõl?

Engem majd az Editor menü fog...sõt, már érdekel is, hogy milyen lesz 😄
Egyébként régen valaki panaszkodott arra, hogy nagyobb legyen a látótávolság ugye? Mindegy. Ugyanis én közben rájöttem az ATS-t kutatva, hogy az editorban lehet állítani. És még egy, hogy már az ET2-ben is más az editor, és asszem teljes képernyõn is mûködik.
A Scania szerintem csuda jó lett. 😄 Nekem tetszik, és az árnyékolás az baromi jó. De viszont ami kívül van, az már megint nem látszik a belsõbõl! Ezt most a napellenzõre értem. Kívül van, de belülrõl nem látszik. Ha javítják jó, de amúgy szerintem egy lényegtelen dolog ez most.

Elsõ képen, ha jobban megnézitek a víznek gyönyörû szép a tükrözõdése, és úgy látom új textúrát, és effektet kapott. Viszont azt nem értem, hogy minek építgetnek folyton új helyeket, ugyanis ilyenek az ATS-ben sehol sincsenek. De ez is egy elhanyagolható tényezõ. 😊

A videóra pedig nagyon kíváncsi vagyok és remélem látunk benne más márkát is. 😊

Cb Főnök
Nem is kell majd belerakni saját kamiont,jók lesznek az alapok...<#eljen><#vigyor3>

Scania R580
remélem azért élsimítás lesz a játékban, ettõl eltekintve egész jó!<#eljen>

||ASUS M4N68T||AMD Phenom II X4 965 3.40Ghz||KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz|| ||SAPPHIRE HD 6870 1GB GDDR5||SAMSUNG 500GB F3 7200rpm 16MB||LG GH22LS50RBB Fekete OEM||CORSAIR VX550W||

Szobi30
hát igen...gondolom a modolás nem annyibúl fog állni, hogy átírjuk a def-et és kész...de õszintén szólva, az eddigi képek alapján engem nem is annyira fog érdekelni a modolás 😊
csak még tegyenek bele egy pár értelmes pótot, és nekem megfelel úgy a játék ahogy van 😊 😊

yokel
Vagyis ilyen lesz a játék az új grafikus motorral?

Az árnyékolásra egész jól ráfeküdtek hála az égnek, amint az az elsõ képen is látszik ill. írták is, h a fény/árnyék a fülkén belül is érezhetõ lesz, ill minden tereptárgynál! Ehh, érdemes volt annyit mutogatni nekik a TML Studios játékait! Kíváncsi leszek a videóra!

Hát a módolás lehet, h megszûnik majd, vagy jóval bonyolultabb lesz, így, h ennyire változtatható lesz alapba a kamion játékon belül (4x2/6x2, szúrók, skinek, stb). Majd meglátjuk úgy is jó pár hónap múlva!

CONZERV MANIA: http://i41.tinypic.com/2qjfuvd.jpg

Remélem,hogy a videóban már legalább lesz AA...:/

Amúgy nagyon fasza eddig! Nagyon várom!

gumikacsa
Kezd nagyon jól alakulni a játék.

Ha jól értem, jövõ héten videót is kapunk.