52665
1418799692.png
A játékkal kapcsolatos linkek:
restacarpbjcb.pngets2blog86jx7.pnghonlapcokqb.pngscsb4ked.pngfacebookabkop.pngfreaksihj96.pngr3dutpzjuf.png

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephostvkkj7.pnghuntyekiy.pngtirra0hjyf.pngoftopicjxjng.pngflickerexjng.png

PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • Hungarykum
    Kösz mindent!

De inkább még nem rendelem elő, ha kiadták, akkor majd kiderül minden.
    Már üzemel a hivatalos oldal, de ott sincs kitéve.
  • Boxer HUN
    Konkrétan nem tudom, hogy milyen adathordozón lesz megjelentetve... Passz. Mindenesetre, nagynak nem mondható.
  • Hungarykum
    Még annyit, hogy ezen az oldalt van PC CD és PC DVD (utóbbi 600Ft-al drágább) akkor most wtf?
  • Boxer HUN
    Természetesen benne lesz a Magyar lokalizáció.
  • Hungarykum
    Megkérdeztem azon az oldalon is, ahova ki van téve az ETS2 csehül és angolul, de az volt válasz, hogy: "Elméletileg csak csehül fog tudni."
    Neked megvan a béta és úgy láttam, hogy magyar nyelvű, akkor elvileg a teljes játék is fogja tartalmazni a nyelveket.
    Csak nem akarok zsákbamacskát venni.
  • Hungarykum
    Én az STDS-t nem vettem meg csak letöltöttem :D de nekem tartalmaz minden nyelvet.
  • Hungarykum
    Üzemel a hivatalos ETS2 weboldal!
  • Scania R580

• Euro Truck
    jaja :)
  • Bala24
    nálunk is közel van szerencsére :)
  • Euro Truck
    Hozzánk pl az van a legközelebb úgy hogy én is remélem! :)
  • Bala24
    hát remélem a tescoba is :)
  • Euro Truck
    Szerintetek mely áruházakban lesz kapható?
  • max100
    igazad van.
    Hegyeshalom vagy Mosonmagyaróvárig megy be de nincs lerakó ha arra gondoltatok
  • fityusz
    3:12, és nézd a határokat. Igaz, hogy csak egy kis útszakasz, de benne van! :D
  • KiruHoshino
    Hát nem tudom más, hogy van vele de szerintem te nagyon elnéztél valamit. Ebben a videóban max a határ vonalát látod Mo.-nak. Talán majd egy késöbbi patch vagy DLC formájában bekerülhet. Ezért kell megvenni a játékot, hogy az összeggel támogassuk munkájukak.
  • Blackmill1216
  • fityusz
    Benne van Magyarország éljen!
  • Scania R580
    Nekem az STDS lengyelországból van és csak a lengyel nyelvet tartalmazza!
  • max100
    Tegnap este megrendeltem a játékot.
    Remélem mire hazaérek addigra már a postás vár egy csomaggal
  • Boxer HUN
    A lokalizáció szinte az összes nyelvre elkészült, és telepítéskor automatikusan ajánlja a számítógép beállításának megfelelően. Nem lesz vele gondod.

Tehát megveszed, hazaviszed, telepíted (ha Magyar a rendszered, akkor magyarul települ), aktiválod a széria számmal és játszol.
  • Hungarykum
    Boxer HUN! (vagy bárki más, aki tud erről valamit)

Azt tudod, hogy hogy lesz az ETS 2 nyelvválasztéka?
    Csak az adott nyelven lesz kiadva az adott országban vagy tartalmazni fogja az összes nyelvet amin kijönne?
    Pl.: Úgy mint az STDS-nél.

Mert ahol néztem, ott 2 nyelven van kitéve (cseh és angol) és a cseh egy 1000-essel olcsóbb.
  • fuszhi
    Hallod Boxer úr tegyél belátásod szerint és gyógyulj meg minél hamarabb.
  • Boxer HUN
    Köszönöm fuszhi,... szívesen teszem. Bár.. lehet, a mai előadás elmarad, mert egyre sz@rabbul vagyok...
    Mire megjelenik, ki is halok... :)
  • joceruza
    Holnap már csak 14 lesz! Holnapután meg 13 és így tovább...
  • fuszhi
    Még 15 nap
  • fuszhi
    Köszönöm Boxer úr hogy ma MANnal mentél. Köszönöm az ötletet hogy lehet élő videót nézni , mert most a finishez közel nagyot dob, hogy hála az égnek nem képekkel kell csak beérje az embernek , és videókkal. Jó hazaérve láthatja mindennap az ember.Üdv fuszhi.
  • nagykispeter
    Én kibékülnék azzal is
  • Blackmill1216
    igen de azok külön pálya részek voltak nem pedig évszakváltás ;)
  • Passy
    Miért LOL? 18 WoS részekben volt havazás az északi területeken.
  • hungaryws
  • WinStar
    neeem,sajnos nem,rengeteg játékban a dinamikus időjárás,és a dinamikus napszakváltás,és évszakváltás hiányzik....majd jó pár év múlva már ez is alap lesz :)
  • fityusz
    Én meg már azt gondoltam, hogy az tök alap, hogy változnak az évszakok :D Köszi az infót!
  • WinStar
    egyébként mivel az évszakok nem változóak,ezért tök alap hogy nem lesz,és sorry a dupla postért!
  • WinStar
    havazás?LOL...jó lenne,de nem lesz benne,ez 100%.Várj még kb. 2-3 résszel és akkor lesz :)
  • fityusz
    Vajon havazásra is számíthatunk?
    Lesznek benzinkutak a városokban?
  • fuszhi
    Tudom nem egész ideillő a téma , de nézzétek csak az Actors hogyan is tudna kinézni még
  • Boxer HUN
    Látszik...
  • mani13
    Még 16 nap van hátra.Azt megcsinálták hogy a névtábla belüről is látszik?
  • Robertoo21
    sárga villogó fényt, bármilyen veszélyes szállítmánynál (pl. túlméretes) használhat. Robbanás, környezetre, emberre ...... káros hatással lévő anyagoknál kell a bárca, plusz a felirat, hogy miből áll az anyag, és mivel tudják "semlegesíteni" /ezeket már én is régen tanultam, remélem ha csak felületesen is, de tudtam segíteni /