52665
-
Hungarykum #12044 Kösz mindent!
De inkább még nem rendelem elő, ha kiadták, akkor majd kiderül minden.
Már üzemel a hivatalos oldal, de ott sincs kitéve. -
#12043 Konkrétan nem tudom, hogy milyen adathordozón lesz megjelentetve... Passz. Mindenesetre, nagynak nem mondható. -
Hungarykum #12042 Még annyit, hogy ezen az oldalt van PC CD és PC DVD (utóbbi 600Ft-al drágább) akkor most wtf? -
#12041 Természetesen benne lesz a Magyar lokalizáció. -
Hungarykum #12040 Megkérdeztem azon az oldalon is, ahova ki van téve az ETS2 csehül és angolul, de az volt válasz, hogy: "Elméletileg csak csehül fog tudni."
Neked megvan a béta és úgy láttam, hogy magyar nyelvű, akkor elvileg a teljes játék is fogja tartalmazni a nyelveket.
Csak nem akarok zsákbamacskát venni. -
Hungarykum #12039 Én az STDS-t nem vettem meg csak letöltöttem :D de nekem tartalmaz minden nyelvet. -
Hungarykum #12038 Üzemel a hivatalos ETS2 weboldal! -
-
Euro Truck #12036 jaja :) -
Bala24 #12035 nálunk is közel van szerencsére :) -
Euro Truck #12034 Hozzánk pl az van a legközelebb úgy hogy én is remélem! :) -
Bala24 #12033 hát remélem a tescoba is :) -
Euro Truck #12032 Szerintetek mely áruházakban lesz kapható? -
max100 #12031 igazad van.
Hegyeshalom vagy Mosonmagyaróvárig megy be de nincs lerakó ha arra gondoltatok -
fityusz #12030 3:12, és nézd a határokat. Igaz, hogy csak egy kis útszakasz, de benne van! :D -
#12029 Hát nem tudom más, hogy van vele de szerintem te nagyon elnéztél valamit. Ebben a videóban max a határ vonalát látod Mo.-nak. Talán majd egy késöbbi patch vagy DLC formájában bekerülhet. Ezért kell megvenni a játékot, hogy az összeggel támogassuk munkájukak. -
Blackmill1216 #12028 -
fityusz #12027 Benne van Magyarország éljen! -
#12026 Nekem az STDS lengyelországból van és csak a lengyel nyelvet tartalmazza! -
max100 #12025 Tegnap este megrendeltem a játékot.
Remélem mire hazaérek addigra már a postás vár egy csomaggal -
#12024 A lokalizáció szinte az összes nyelvre elkészült, és telepítéskor automatikusan ajánlja a számítógép beállításának megfelelően. Nem lesz vele gondod.
Tehát megveszed, hazaviszed, telepíted (ha Magyar a rendszered, akkor magyarul települ), aktiválod a széria számmal és játszol. -
Hungarykum #12023 Boxer HUN! (vagy bárki más, aki tud erről valamit)
Azt tudod, hogy hogy lesz az ETS 2 nyelvválasztéka?
Csak az adott nyelven lesz kiadva az adott országban vagy tartalmazni fogja az összes nyelvet amin kijönne?
Pl.: Úgy mint az STDS-nél.
Mert ahol néztem, ott 2 nyelven van kitéve (cseh és angol) és a cseh egy 1000-essel olcsóbb.
-
#12022 Hallod Boxer úr tegyél belátásod szerint és gyógyulj meg minél hamarabb. -
#12021 Köszönöm fuszhi,... szívesen teszem. Bár.. lehet, a mai előadás elmarad, mert egyre sz@rabbul vagyok...
Mire megjelenik, ki is halok... :)
-
#12020 Holnap már csak 14 lesz! Holnapután meg 13 és így tovább... -
#12019 Még 15 nap -
#12018 Köszönöm Boxer úr hogy ma MANnal mentél. Köszönöm az ötletet hogy lehet élő videót nézni , mert most a finishez közel nagyot dob, hogy hála az égnek nem képekkel kell csak beérje az embernek , és videókkal. Jó hazaérve láthatja mindennap az ember.Üdv fuszhi. -
#12017 Én kibékülnék azzal is -
Blackmill1216 #12016 igen de azok külön pálya részek voltak nem pedig évszakváltás ;) -
Passy #12015 Miért LOL? 18 WoS részekben volt havazás az északi területeken. -
hungaryws #12014 -
WinStar #12013 neeem,sajnos nem,rengeteg játékban a dinamikus időjárás,és a dinamikus napszakváltás,és évszakváltás hiányzik....majd jó pár év múlva már ez is alap lesz :) -
fityusz #12012 Én meg már azt gondoltam, hogy az tök alap, hogy változnak az évszakok :D Köszi az infót! -
WinStar #12011 egyébként mivel az évszakok nem változóak,ezért tök alap hogy nem lesz,és sorry a dupla postért! -
WinStar #12010 havazás?LOL...jó lenne,de nem lesz benne,ez 100%.Várj még kb. 2-3 résszel és akkor lesz :) -
fityusz #12009 Vajon havazásra is számíthatunk?
Lesznek benzinkutak a városokban?
-
#12008 Tudom nem egész ideillő a téma , de nézzétek csak az Actors hogyan is tudna kinézni még -
#12007 Látszik... -
#12006 Még 16 nap van hátra.Azt megcsinálták hogy a névtábla belüről is látszik? -
#12005 sárga villogó fényt, bármilyen veszélyes szállítmánynál (pl. túlméretes) használhat. Robbanás, környezetre, emberre ...... káros hatással lévő anyagoknál kell a bárca, plusz a felirat, hogy miből áll az anyag, és mivel tudják "semlegesíteni" /ezeket már én is régen tanultam, remélem ha csak felületesen is, de tudtam segíteni /