52665
1418799692.png
A játékkal kapcsolatos linkek:
restacarpbjcb.pngets2blog86jx7.pnghonlapcokqb.pngscsb4ked.pngfacebookabkop.pngfreaksihj96.pngr3dutpzjuf.png

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephostvkkj7.pnghuntyekiy.pngtirra0hjyf.pngoftopicjxjng.pngflickerexjng.png

PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • AudiQuattro
    Daf

• Boxer HUN
    System Requirements

Minimum System Requirements:
    • Operating system: Windows XP (SP3)/Vista/7
    • Processor Dual core CPU 2.4 GHz
    • 2 GB system memory
    • Dedicated graphics card with 256 MB memory (GeForce 7600 GT-class equivalent or better)
    • DirectX 9 compatible sound card
    • DirectX 9.0
    • 1.5 GB of free hard drive space

Recommended System Requirements:
    • Dual core CPU 3.0 GHz
    • 4 GB system memory
    • Dedicated graphics card with 1024 MB memory (GeForce GTS 450-class equivalent or better)
  • AXmen
    Minimális:
    CPU:2.0 GHz Core 2 Duo, AMD Athlon MP (multiprocessor variant or comparable processors)
    RAM:2 GB main memory
    VGA:High powered graphic card: Nvidia GeForce 86xx or comparable ATI graphic card
    DX:DirectX 9.0c
    HDD:2.0 GB free hard disk space
    ODD:DVD-ROM drive

Ajánlott:
    CPU:3.2 GHz Core 2 Duo recommended, AMD Athlon MP (multiprocessor variant or comparable processors)
    RAM:2 GB main memory
    VGA:Nvidia GeForce 9800 GT recommended or comparable ATI graphic card
    DX:DirectX 9.0c
    HDD:2.0 GB free hard disk space
    ODD:DVD-ROM drive

Megjegyzés(angol):Other Requirements:Quicktime Player is required for playing the videos.

Sztem a game 4GB-n sokkal jobban futna
  • AXmen
    Ez igaz!

#11960 -
  • trucksimfan
    Hali mindenkinek!
    Követem itt az eseményeket, és nagyon várom a játékot.
    Volt szó itt a gépigényről, de azért kérdezném, szerintetek ezen jó lesz-e?

CPU: Intel Core2Quad 2.0 GHz 6MB cache
    RAM: 4GB (1066MHz)
    VGA: nVidia GT240M 1GB

Ja, egy laptopról beszélünk
    viszonyítás képpen a TDU2, GTS, GTA4, Sleeping Dogs, újabb NFS-ek szépen futnak rajta.

Köszi a válaszokat
  • fuszhi
    Értem köszi a kis összegzést :)
  • Boxer HUN
    Az elalvások nem a pihenőhelyek hiányából fakad, hanem a sofőr rosszul mérte fel az útvonalat. Tulajdonképpen minden alkalommal, amikor felveszel egy rakományt, a nagy térképen ellenőrizned kell a legközelebbi benzinkút helyét, meg kell nézned a tahográfot, hogy mikor lesz a következő kiállásod, és csak ezek után indulhatnál az utadra. Ha menet közben elalszol, az nem a játék hibája.

Léptem már szintet úgy is, hogy üresen mentem az egyik telephelyről, a másikra. Értékeli a tapasztalati pontjaidba azt is, ha üresen furikázol.

A szintlépés mindig a legutóbbi fuvarjaid (4-5) alatt összeszedett XP függvényében lehetséges. Ergo, ha állandóan elalszol, nem fog azzal honorálni, hogy előléptet a következő szintre. Ha alszol és elkésel, keményen büntet. Láttad az élőben (olaszba). Kiálltam aludni, de mivel éjszaka folytattam volna, inkább aludtam még egyet, hogy lássátok a környezetet, ez miatt elkéstem a fuvarral. Büntetett a végén pénzre, és még a legutóbb elért képességi pontjaimat is megkurtította, ha jól emlékszem (-126) -al. Szóval nem igazán éri meg hosszútávon késni, különben többe kerül a leves, mint a hús... :)
  • fuszhi
    Üdv Boxer úr Ha a sofőr elalszik legtöbbször az a kiállóhelyek hiánya miatt következhet ugye be?
    Illetve ha a sofőr nem aludja ki magát mikor lehetősége lenne erre az indulás előtt.
    Valamint szinteket találtak ki. Szint lépés ezek szerint úgy is lehetséges, ha állandóan elalszik a sofőr , de emellett nem töri meg a kamiont? Gondolom igen. Hát ez vicces. Ha igazából elalszol olyan következő szintre lépsz hogy ... :)))
  • fuszhi
    Épp az imént nézem a élő közvetítést és mondom na ott a záróvonal azon bizony nem szabad átmenni erre épp elkapom a fejem és mire visszaér a tekintetem látom hogy egy ai szabálytalankodva húzza el a csíkot. Ez bizony sajnos életszerű. :)
  • Krisztiam #11955
    jó játék lesz nagyon.. üti majd az első részt :)
  • AXmen
    Siettem a kádba, csak még egy képáradat

• Boxer HUN
    Olyan egetverő hibát, ami miatt összetörném a monitorom, vagy ahogy Barth barátom mondta vala: "...lerúgnám a monitort" megjegyzem, nem mondta komolyan,... na ilyet nem találni benne.

Még egy kis érdekességet adagolnék nektek, ha már lentebb egy szép kép is mellékelve van. A játék képigényének növekedését befolyásolta az is, hogy nincs semmi "festett" háttér... Amit látni lehet a videókban és képeken, az mind, kivétel nélkül objektum, vagy modell. A távoli hegyoldalban sorakozó fákig bezárólag, minden!!! A távolságok növelését, optikai trükkökkel oldották meg, ergo a legtávolabbi dolgokat, hogy még messzibbnek lássuk, eleve kisebbnek mutatják,.. és bevallom jól megcsinálták, mert néha én is elcsodálkozom a játék "távolságain".
  • komiki
    Nem értem,miért kell szerencsésnek lenni hozzá?
  • fuszhi
    Már csak 18 nap és a legszerencsésebbek vezethetik is a kamionjukat ezeken a káprázatos tájakon :)
  • Luspy
    Új bejegyzés a Scs Software Bolgjában. Elismerésem JohnBart-nak és Boxer fórumtársnak a videójáért amely legnagyobb benyomást keltette Páveléknál írásuk szerint. Gratulálok nektek !
    Szóban forgó videó:
  • tomi0113
    Ez nem igazán ETS2 téma!!!
  • fuszhi
    igazad van oks megbeszéltük. Valóban két sor állt ott emlékszem. Emiatt fogják elhúzni a kiadás dátumát én már érzem :))))))) Pedig elég jók lettek most az AI -k. Remélem ma is tolod neki mert én általában mindig figyelemmel kísérem. Ameddig személyesen nem élhetek a lehetőséggel addig is nagyon jó ötlet hogy nézhetjük néha. Úgyhogy köszi. Más hibát nem nagyon vettél észre ami olyan eget rengető lett volna?
  • TOMASS87
    EMBEREK nincsenek a járdákon
  • AXmen

• Boxer HUN
    ...hát, azért ettől valamivel újabb videók és élő közvetítések is vannak a bétáról.
  • AXmen
    Na, mit szóltok?

Bocs az előzőért, nem tudtam:/
  • Boxer HUN
    Elfelejtettem, hogy védett tartalom... Na majd most..

• homeFPS
    Kicsit Scania simulatoros a grafikálya ami nem rossz értelem sőt- nekem nagyon tetszett ! Jó game lett !
  • Boxer HUN
    Így talán jobban látni, és hozzáteszem, mind a két kocsisor állt... :)

• Boxer HUN
    Még mindíg érkezett újabb build... Az a dátum FAKE!
  • kem001
    Ha lejjebb görgetsz oda van írva a megjelenés ideje.
  • fuszhi
    Ezt konkrétba egy érdekes dolog a pályára ráhajtva az ember ezzel fog szembesülni? Nem mindig, de épp az imént történt
  • fuszhi
    készítettem pár képet a mostani élőadásos cuccosból
  • ronso
    belsö
  • ronso
    kicsit off...sorry
    DAF
  • max100
    ugye ez nem igaz!?
    eurotruck simulator 2
  • fuszhi
    Igen igen igen akartam most írni hogy most viszont meg már sikerült. Nem tudom igazad van akkor ott valami más lehetett. Ez még régebben volt. Úgyhogy elnézést.
  • Skypack
    Nekem sikerült 24 perces számmal, lehet ott más a gond
  • fuszhi
    Viszont az a gáz hogy csak 6 - 7 perceset lehet kicsit többet de nekem a 10 perc 58 másodpercest nem dobja be látja de nem indítja el. :( Pedig szeretem az ilyen utazós számokat. Konkrétan Deadmau5-HR 8938 Cephei(Original mix) beszélek.
  • v43 001
    Nagyon jó :D Egy kis magyarosítás :P
  • TaRka0107
    Valószínáleg mp3, mert a Scaniában is mp3-at lehet már betenni.
  • gabikamionos
    helló a zenék mien formátumba lesznek az ets 2 be?
  • TaRka0107
    Egyébként demo mikor lesz? Megjelenéskor?
  • Hungarykum
    Nem kell mindent el hinni csak jobban utána kell nézni a dolgoknak.
  • retoucher
    Nah, lassan de biztosan azért alakul a molekula!