52665
-
#11964 Daf
-
#11963 System Requirements
Minimum System Requirements:
• Operating system: Windows XP (SP3)/Vista/7
• Processor Dual core CPU 2.4 GHz
• 2 GB system memory
• Dedicated graphics card with 256 MB memory (GeForce 7600 GT-class equivalent or better)
• DirectX 9 compatible sound card
• DirectX 9.0
• 1.5 GB of free hard drive space
Recommended System Requirements:
• Dual core CPU 3.0 GHz
• 4 GB system memory
• Dedicated graphics card with 1024 MB memory (GeForce GTS 450-class equivalent or better) -
AXmen #11962 Minimális:
CPU:2.0 GHz Core 2 Duo, AMD Athlon MP (multiprocessor variant or comparable processors)
RAM:2 GB main memory
VGA:High powered graphic card: Nvidia GeForce 86xx or comparable ATI graphic card
DX:DirectX 9.0c
HDD:2.0 GB free hard disk space
ODD:DVD-ROM drive
Ajánlott:
CPU:3.2 GHz Core 2 Duo recommended, AMD Athlon MP (multiprocessor variant or comparable processors)
RAM:2 GB main memory
VGA:Nvidia GeForce 9800 GT recommended or comparable ATI graphic card
DX:DirectX 9.0c
HDD:2.0 GB free hard disk space
ODD:DVD-ROM drive
Megjegyzés(angol):Other Requirements:Quicktime Player is required for playing the videos.
Sztem a game 4GB-n sokkal jobban futna -
AXmen #11961 Ez igaz!
#11960 - -
trucksimfan #11960 Hali mindenkinek!
Követem itt az eseményeket, és nagyon várom a játékot.
Volt szó itt a gépigényről, de azért kérdezném, szerintetek ezen jó lesz-e?
CPU: Intel Core2Quad 2.0 GHz 6MB cache
RAM: 4GB (1066MHz)
VGA: nVidia GT240M 1GB
Ja, egy laptopról beszélünk
viszonyítás képpen a TDU2, GTS, GTA4, Sleeping Dogs, újabb NFS-ek szépen futnak rajta.
Köszi a válaszokat
-
#11959 Értem köszi a kis összegzést :) -
#11958 Az elalvások nem a pihenőhelyek hiányából fakad, hanem a sofőr rosszul mérte fel az útvonalat. Tulajdonképpen minden alkalommal, amikor felveszel egy rakományt, a nagy térképen ellenőrizned kell a legközelebbi benzinkút helyét, meg kell nézned a tahográfot, hogy mikor lesz a következő kiállásod, és csak ezek után indulhatnál az utadra. Ha menet közben elalszol, az nem a játék hibája.
Léptem már szintet úgy is, hogy üresen mentem az egyik telephelyről, a másikra. Értékeli a tapasztalati pontjaidba azt is, ha üresen furikázol.
A szintlépés mindig a legutóbbi fuvarjaid (4-5) alatt összeszedett XP függvényében lehetséges. Ergo, ha állandóan elalszol, nem fog azzal honorálni, hogy előléptet a következő szintre. Ha alszol és elkésel, keményen büntet. Láttad az élőben (olaszba). Kiálltam aludni, de mivel éjszaka folytattam volna, inkább aludtam még egyet, hogy lássátok a környezetet, ez miatt elkéstem a fuvarral. Büntetett a végén pénzre, és még a legutóbb elért képességi pontjaimat is megkurtította, ha jól emlékszem (-126) -al. Szóval nem igazán éri meg hosszútávon késni, különben többe kerül a leves, mint a hús... :) -
#11957 Üdv Boxer úr Ha a sofőr elalszik legtöbbször az a kiállóhelyek hiánya miatt következhet ugye be?
Illetve ha a sofőr nem aludja ki magát mikor lehetősége lenne erre az indulás előtt.
Valamint szinteket találtak ki. Szint lépés ezek szerint úgy is lehetséges, ha állandóan elalszik a sofőr , de emellett nem töri meg a kamiont? Gondolom igen. Hát ez vicces. Ha igazából elalszol olyan következő szintre lépsz hogy ... :))) -
#11956 Épp az imént nézem a élő közvetítést és mondom na ott a záróvonal azon bizony nem szabad átmenni erre épp elkapom a fejem és mire visszaér a tekintetem látom hogy egy ai szabálytalankodva húzza el a csíkot. Ez bizony sajnos életszerű. :) -
#11955 jó játék lesz nagyon.. üti majd az első részt :) -
AXmen #11954 Siettem a kádba, csak még egy képáradat
-
#11953 Olyan egetverő hibát, ami miatt összetörném a monitorom, vagy ahogy Barth barátom mondta vala: "...lerúgnám a monitort" megjegyzem, nem mondta komolyan,... na ilyet nem találni benne.
Még egy kis érdekességet adagolnék nektek, ha már lentebb egy szép kép is mellékelve van. A játék képigényének növekedését befolyásolta az is, hogy nincs semmi "festett" háttér... Amit látni lehet a videókban és képeken, az mind, kivétel nélkül objektum, vagy modell. A távoli hegyoldalban sorakozó fákig bezárólag, minden!!! A távolságok növelését, optikai trükkökkel oldották meg, ergo a legtávolabbi dolgokat, hogy még messzibbnek lássuk, eleve kisebbnek mutatják,.. és bevallom jól megcsinálták, mert néha én is elcsodálkozom a játék "távolságain". -
komiki #11952 Nem értem,miért kell szerencsésnek lenni hozzá? -
#11951 Már csak 18 nap és a legszerencsésebbek vezethetik is a kamionjukat ezeken a káprázatos tájakon :) -
#11950 Új bejegyzés a Scs Software Bolgjában. Elismerésem JohnBart-nak és Boxer fórumtársnak a videójáért amely legnagyobb benyomást keltette Páveléknál írásuk szerint. Gratulálok nektek !
Szóban forgó videó:
-
tomi0113 #11949 Ez nem igazán ETS2 téma!!! -
#11948 igazad van oks megbeszéltük. Valóban két sor állt ott emlékszem. Emiatt fogják elhúzni a kiadás dátumát én már érzem :))))))) Pedig elég jók lettek most az AI -k. Remélem ma is tolod neki mert én általában mindig figyelemmel kísérem. Ameddig személyesen nem élhetek a lehetőséggel addig is nagyon jó ötlet hogy nézhetjük néha. Úgyhogy köszi. Más hibát nem nagyon vettél észre ami olyan eget rengető lett volna? -
TOMASS87 #11947 EMBEREK nincsenek a járdákon -
AXmen #11946
-
#11945 ...hát, azért ettől valamivel újabb videók és élő közvetítések is vannak a bétáról. -
AXmen #11944 Na, mit szóltok?
Bocs az előzőért, nem tudtam:/ -
#11943 Elfelejtettem, hogy védett tartalom... Na majd most..
-
homeFPS #11942 Kicsit Scania simulatoros a grafikálya ami nem rossz értelem sőt- nekem nagyon tetszett ! Jó game lett ! -
#11941 Így talán jobban látni, és hozzáteszem, mind a két kocsisor állt... :)
-
#11940 #11934
Még mindíg érkezett újabb build... Az a dátum FAKE! -
#11939 Ha lejjebb görgetsz oda van írva a megjelenés ideje. -
#11938 Ezt konkrétba egy érdekes dolog a pályára ráhajtva az ember ezzel fog szembesülni? Nem mindig, de épp az imént történt -
#11937 készítettem pár képet a mostani élőadásos cuccosból -
#11936 belsö -
#11935 kicsit off...sorry
DAF -
max100 #11934 ugye ez nem igaz!?
eurotruck simulator 2 -
#11933 Igen igen igen akartam most írni hogy most viszont meg már sikerült. Nem tudom igazad van akkor ott valami más lehetett. Ez még régebben volt. Úgyhogy elnézést. -
#11932 Nekem sikerült 24 perces számmal, lehet ott más a gond -
#11931 Viszont az a gáz hogy csak 6 - 7 perceset lehet kicsit többet de nekem a 10 perc 58 másodpercest nem dobja be látja de nem indítja el. :( Pedig szeretem az ilyen utazós számokat. Konkrétan Deadmau5-HR 8938 Cephei(Original mix) beszélek. -
#11930 Nagyon jó :D Egy kis magyarosítás :P -
#11929 Valószínáleg mp3, mert a Scaniában is mp3-at lehet már betenni. -
#11928 helló a zenék mien formátumba lesznek az ets 2 be?
-
#11927 Egyébként demo mikor lesz? Megjelenéskor? -
Hungarykum #11926 Nem kell mindent el hinni csak jobban utána kell nézni a dolgoknak. -
retoucher #11925 Nah, lassan de biztosan azért alakul a molekula!