52729

A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu
Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
-
Hozod a formád :D -
JohnBart #8451 Mivan??? Pont azt írtam, hogy elkészült a magyar fordítás első változata, és át kell néznünk, hogy OK-e... -
"Remek", akkor magyarul nem jelentetik meg. Sebaj majd akkor "angolulunk" :))) Szép nyelv az angol. De a magyar még szebb. :) -
Igen, vannak, valószínű, ezt a térképet is úgy csinálták, hogy a következő részben ezt a térképet bővítik tovább.
-
JohnBart #8448 Levelet kaptam Paveltől. A hazai kiadó megcsinálta az STDS fordításának vázlatát, de a csapat szeretné megnézetni a T&T-s fordítók törzsgárdájával is az anyagot, hátha találunk benne hibákat, vagy tudnánk finomítani a szövegen.
A közösségi fordítás ezúttal meghívásos alapon működik (elkerülendő az mrtteam-féle idióták spamáradatát), szóval nem vehet részt mindenki a buliban. Olyan emberekre lenne szükség, akik...
1. Részt vettek a T&T fordításában,
2a. Társalgási szinten magabiztosan tolják az angolt (tehát a "hit the road"-ot nem úgy fordítod, hogy "megüti az utat") ÉS/VAGY
2b. Otthon vannak a járműtechnikai szakzsargonban (tehát ha pl. küldök egy Google-képet egy magneto shaft-ről, mert gőzöm sincs mi az, akkor rávágod, hogy az a gyújtómágnestengely).
Amennyiben a fentiek állnak rád, és szeretnél részt venni a korrektúrában, küldj nekem egy privát üzit. :) -
Itt is meg kell majd "venni" az országokat, mint az első részben? :) Mert erről még nem halottam semmit.
Amúgy nézegettem nagyban a térképet és mintha lennének ilyen leágazások néhány helyen, például Brno és Pozsony között vagy az az útvonalrész amit ti magyaráztatok. Lehet, hogy késöbb lesz bővítés, sőt szinte biztos. Ha belegondoltok, az ETS1-re is megkaptuk bővítésként Angliát és újabb főutakat, valamint a GTS-t is bővítették Ausztria egy részével.
Úgyhogy én továbbra is hangsúlyoznám, ahogy páran ezt már megtettétek, hogy tessék megvenni a játékot és megmutatni, hogy mi is létezünk! :) -
JohnBart #8446 Hmm... Ez viszont teljesen igaz. -
Haulin #8445 Az igaz, de viszont a területeken lévő cuccok igen. Gondolom nem csupasz semmibe akar vezetni senki. -
De látom a blogon, még mindig van olyan hülye hazánkfia, aki nem tudja felfogni, hogy nem lesz benne Magyarország. -
JohnBart #8443 Nem lovallom én bele magam semmibe (elvégre tisztában vagyok azzal, amit a hozzászólásodban boncolgattál), csak gondoltam feldobom a témát, mert "poén" lenne látni, hogy ebben a részben már megcsinálták a pesti lehajtót, még ha nem is megy el odáig az út ebben a részben... :) -
Valamit félre értettél, én vagyok aki azt mondtam, hogy az az út nem jön be egy picit sem az országba. :) Ha meg mégis, akkor tévedtem. -
Sztem kár ilyenekkel kombinálni, mert a csalódásnál nincs rosszabb, pláne ha az ember még hitegeti is magát előtte, h "hátha" lesz benne akárcsak kicsi Mo.!
Felesleges olyan dolgokba belelovalnia magát az embernek, amiről már az elején tudni lehetett, h nem lesz benne. Csak rá kell nézni a térképre, és tisztán látszik, h melyik 2 piacra készül ez a játékuk is (angol, német), amit teljes mértékben megértek, hisz ott lehet a legjobb eladásokat produkálniuk. Csak nézzük meg pl. a saját országukat, össz-visz 2 város csináltak maguknak! Akkor miről beszélünk?!
Mellesleg mki tudja, aki nyomon követi az SCS játékokat, h ahogy kijön a játék, nekirontanak a modderek a játéknak, térkép bővítés/építés szinten is. Az orosz, lengyel, román "map guruktól" szinte 100%, h fogunk látni jó kis cuccokat a játékhoz!
Azt, h magyar részről kitől lesz próbálkozás azt nem tudom, mert ránézésre jópofa dolognak tűnik a map építés, de ha belemélyed az ember akkor döbben rá, h ez bizony nem 5 perc, és megér-e ennyi időt belefeccőlni csak, h Pistike és Józsika utána 2 perc alatt letöltse és tólja rajta?!
Biztos lesz olyan akinek lesz kedve/ideje/türelme majd ehhez, de ha a GTS magyar vonatkozású dolgait nézem, hááááát...
De, bízzunk a magyar fiatalságba!
Mellesleg pl. egy Wien - Glasgow távolság szép lesz majd így is, nem 5 perc lesz az tuti! :) -
Jó lenne, de akár hogyan gondolkozom rajta, nem logikus. Minden érintett országra megcsinálták a rá jellemző táblákat, közúti jelzéseket, rendszámokat. Ha meg arra a kis szakaszra megcsinálták, akkor már belefért volna Sopron, vagy Győr, esetleg Bp.
-
vajo #8439 Max Magyarország tábláig. :D De ha igaza van JohnBart-nak, akkor már lesz egy kis MO a gémbe. :DD -
Sóschips #8438 ..most mondd azt,hogy tévedtem:DDD
Nem telik el pár hónap és tuti lesz valami kis Mo. csírácska ETS2-be is:D..legalábbis szerintem a Magyar Köztársaság tábláig biztos eljutsz:DDD -
vajo #8437 A térkép mérte nem befolyásolja a gépigényt. :))) (Max a város) -
Jó lesz ez. Jobb lesz ez mint az elődjei. Bizonyos dolgokban.
Végül az idő lassan mindent megold. Majd meglátjátok. :) -
Haulin #8435 Szerintem nagyon jó kis játék lesz. A térképről annyit, hogyha egész eu-t sikerült volna nekik lemodellezni ahogy páran gondolják, akkor meg a hatalmas gépigény lenne a gond. Mert gondolom(én) zabálná a gépet az ha minden ország nagyobb várossal és több várossal lenne benne. Így is rémisztő ez a 60 város :) de várom! :D -
JohnBart #8434 Játékfejlesztőknél alapkövetelmény eltűrni az ilyen arcokat. ;D -
Igazából, van türelme az scs-nek, amennyi idióta hozzászóló van. -
JohnBart #8432 Jók egyébként a hozzászólások a blogon, valamiért néhány arcot megdöbbentett, hogy az SCS voltaképp az UKTS és a GTS pályáit építette körbe, most meg jól fel vannak háborodva, hogy "átvágták" őket, és hogy milyen kicsi az új terület valójában... :D
Lehet hasonlítgatni az ETS1-hez... :)
-
Majd meglátjuk, én azt remélem, úgy van, ahogy Te mondod. -
JohnBart #8430 Igazad lehet, bár nekem a Pozsony alatti kanyar erősen a hegyeshalmi elágazásnak tűnik, és lenne is értelme ott lezárni most a pályát, ha a későbbiekben (pl. következő részben) kelet felé terjeszkednének.
GMaps-et megnézve nekem a pirossal jelölt szakaszra hajaz az SCS útja, de mondom, lehet neked van igazad... :)
-
Szerintem nem, csak csalóka a kép, és az az A6-os.
A másik "vékonyabb szürke út" pedig a rengeteg főút egyike.
-
JohnBart #8428 Nézegetem itt a térképet, főleg a Pozsonytól délre eső 90 fokos kanyart az úton, és káromkodok. :D
Ha jól megnézitek, akkor látszik, hogy Bécset és Pozsonyt két út köti össze, az egyik egyenesen a két város között fekszik, a másik meg kishazánkon át vezet. Nagyobb összegben mernék rá így fogadni, hogy ha magyar város nem is lesz a játékban, a magyar-osztrák határon át tudunk majd lépni - csak épp az M1 lehajtója Budapest felé le lesz zárva (ahogy tette azt az SCS egy csomó, a friss képek alapján most megnyitott lehajtóval a GTS-ben). -
Remélem annyi is lesz az ára és nem 7 8 ezer forint mert arra tippolnék.
Remélem nekünk az eladott példányokból nem csak a reszli marad :))))))
-
Robi546 #8426 Ne már, Szlovákiában csak Pozsony lesz ? :((( Legalább 3-4 város is lehetne Szlovákiában,na mind1 lehet hogy még azért bővül. :D -
Robert24 #8425 Így már világosabb számomra a változás. A minőségre mentek nem a mennyiségre. Egyszer talán azt is elérjük, hogy egész Európát minőségileg is lefedje de ehhez kétség kívül mi is kellünk... Én csak bízom benne, hogy mindenki aki híve ennek a típusú játéknak, segítik a jövőre nézve a fejlesztőket a játék megvásárlásával és akkor határ a csillagos ég...:D -
vajo #8424
Gondolod??? :DDD -
-

-
Egy nagyon enyhe célzás
-
Sóschips #8420 VAJO-n ki lesz olyan aki majd csinálja?!
-
Ott a pont. Nagyobb játékélményt fog nyújtani az, hogy egy ország keresztülutazása nem 10 perc lesz. Egy Glasgow - Milano túra azért már eléggé combos lesz a GTS méretaránnyal :) És még nem is két szélső várost említettem. A GTS méretarányaival nézve az eddigi GTS beli leghosszabb útnak ez is több mint duplája. Inkább kevesebb ország, de részletesebben. :) -
xD
-
Amúgy meg: írtam. -
Nem kell beletenniük,gondolom a sok mapper aki a mapokat basztatja az csak megcsinálja Magyarországot,biztos lesz olyan:D -
Ha jól emlékszem régebben azt írták 60 város lesz. És már ez is nagy előrelépés a tízen-huszon valahány városhoz képest. -
Nekem így is tetszik. Ahogy számolom 50 vagy 60-nál több város lesz benne/nem volt kedvem végig számolni/. A térképen lehet látni hogy néha nagyon rövid fuvarokra lehet számítani, néha nagyon hosszúra. De az egészbe már az is tetszik hogy nem úgy van mint ETS1-be hogy vagy vagy 10 ország és mindegyikből a főváros van bele rakva. De a végére kifog derülni hogy végül is attól hogy nincs benne Magyarország/bár örülnénk neki/ attól élvezhető lesz a játék. Én várnék egy videót a kompozásról hogy az hogy fog történni. Hogy felhajtunk és és végig alusszuk az egészet? De nekem az eddigi munkájuk tetszik. Főleg hogy eredeti kamion hangok lesznek a Renault-nál meg a Scania-nál. -
JohnBart #8413 Olvasgatom a hozzászólásokat, és látom, hogy páran meg vannak róla győződve, hogy nem olyan nagy meló berakni a hiányzó országokat a játékba. Olvassátok el azért a fejlesztők álláspontját is... ;)
-----------------------------
"Sosem elég nagy a térkép"
A Euro Truck Simulator 2 bejárható területe kompromisszumok és prioritások összességének végeredménye.
Az ETS1 után rengetegen kértétek, hogy a pálya sokkal több főútvonalat és másodrendű utat tartalmazzon - e visszajelzés olyan erős volt, hogy mindenképpen kezdeni akartunk valamit a kérdéssel. Miután az ETS1 méretaránya mellett ezt nem tudtuk volna megvalósítani, kidolgozottabb pálya építése mellett döntöttünk. Bár Európa összes jelentős autópályáját így sem tudtuk volna 1:1 méretarányban berakni a játékba (már csak azért sem, mert abban az esetben a szállítások napokig, és nem percekig tartanának), tudtuk, hogy sokkal részletesebbre kell készítenünk az új terepet.
Végül a GTS és az UKTS méretarányának használata mellett döntöttünk: a két testvérjátékot eleve egy esetleges későbbi bővítés tükrében fejlesztettük, az ETS2 világa pedig e bővítés gyümölcse, melynek végeredménye egy sokkal kevésbé lefedett, de jóval kidolgozottabb Európa lett. A bővítést a két ország körül végeztük: amint az új területek részletességével elégedettek lettünk, tovább bővítettük a terepet, majd ismét nekiálltunk kidolgozni az újabb pályarészeket - a folyamatot pedig addig ismételtük, amíg bírtuk (ne feledjük viszont, hogy ha kis léptékkel kezdünk, akkor a végeredmény sem lehet sokkal nagyobb). A mostani térkép gyökerei tehát nagyjából négy évre nyúlnak vissza.
Jelenleg az ETS2 világa nagyjából 30 évnyi munkaóra eredménye: ennyi időbe telt a pálya felépítése, a hozzátartozó modellek elkészítése, és a "nyers" térkép polírozása, benépesítése. Természetesen jelentős mennyiségű új területet adtunk Németország és Nagy-Britannia mellé, de a GTS és UKTS terepei is alapos ráncfelvarrást kaptak: új utakat és kidolgozottabb környezetet tudhatnak maguknénak. Mindkét folyamat felettébb idő- és munkaigényesnek bizonyult, és ennek megfelelően nagy befektetés, valamint kockázat is a csapat számára - szó szerint minden tőkénket a játékba fektetjük.
Természetesen a jobb úthálózat tükrében érthetőek azon kívánalmak, hogy modellezük le a teljes kontinenst, méghozzá mihamarabb. Sajnos ilyen részletesség mellett ehhez jóval több idő és munka kell, még ha mi is a Ti álláspontotokat erősítjük. Tekintsétek hát a Euro Truck Simulator 2-t az első jelentős mérföldkőnek, amely ebbe az irányba vezet - nagyon reméljük, hogy a játék eladásai hozzásegítenek minket a Euro Truck sorozat és annak világának továbbfejlesztéséhez.