52730
banner
banner

A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • fuszhi
    Én azt mondom , bár mutattak volna mást. Nem ezt a manageres businesses részt. A játék menetéről néztem volna egy részt mikor megveszi az első kamiont és megy vele egy fuvart. Ennyi nem több.
  • vajo
  • joceruza
    Nagyon tuti lesz!
  • luspaydavid
    Nída ! Ismerős kép
  • JohnBart
    Kielemeztük a videót... :)
  • cbzotyoka
  • cbzotyoka
    http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=OooxYft0KaQ
  • gomze
    Van új videó a blogon és 2 új pótkocsit véltem felfedezni a videóban. 0:47-nél új billenős pót látszik (végre)
    valamint 0:50-nél a konténeralvázon tartály van.
  • Plett
    A linkre gondolom a cdgalaxisra/576 boltokat értette... :D
  • joceruza
    Ne told el a brinyót! A WAREZ miatt említette a korodat.

A LINK-re visszatérve: ez nem az a hely.
  • kis kindertojás
    nem tudtam hogy korhatáros játék bocsánat ...
    el is tolom innen a biciklimet!
  • Szobi30
    csak várjad nyugodtan...ne is nézd a topikot, majd írunk neked ha megjelenik...

szerinted, ah tilos a warez, akkor majd pont privátban fogjuk neked küldözgetni a letöltő linket...gondolkozz már egy kicsit ember
    bár mit is várnék, kor: 14 alatt
    de anyucit meg apucit fűzd majd meg, hogy vegyék meg neked, mert azt biztosra veheted, hogy itt senki nem fog neked letöltő linket adni...
  • joceruza
    Egyáltalán nem hülye kérés! Hát persze hogy értesítünk!
  • kis kindertojás
    hali :D
    tudom hogy hülye kérés de ha valaki lenne olyan szíves ha kijön a játék akkor írna nekem egy privátot link-kel együtt?
    nagyon szépen köszönöm!

üdv.: kis kindertojás
  • hungaryws
    még egyszer a képek

http://kep-feltoltes.hu/image-AB5D_5028BF67.jpg
    http://kep-feltoltes.hu/image-40EE_5028BF67.jpg
  • hungaryws
    Ezen a héten egy újabb videóval fognak elő rukkoli az Excalibur Publishing cég.

Addig is tekintések meg azokat a képeket amiket a Facebook-os oldalukra töltöttek fel.

• Szobi30
    a padkás részhez annyit fűznék hozzá, hogy ha kis sebességgel mész rá, akkor nem írja, hogy baleset...
    ha pedig a való életben is, rávágtázol 80-90 el, akkor igenis, lenne belőle baleset...
    ha fel nem is borítana, de a gumikat elég szépen szétnyírná, a 15-20 centis padka...
  • fuszhi
    Lehetne az ets 2 ben a hó és az utak is lehetnének csúszósabbak. Illetve a holdat picikét kicsit kisebbre vehetnék. Na meg az aszfalt csíkot egy folytonos vonalvezetésbe átnyomhatnák. Ez a rendszámos dolog felesleges időhúzás, még ha dob is rajta valamicskét. Ha van eszük olyasmin dolgoznak ami kevésbé időigényes és sokat dob rajta. Nem pedig rendszámgenerátort készíteni ami majd meggyőz róla hogy ott vagyok ahol vagyok. Akkor már az épületeket is megfigyelhetnék és nem sablon városokat raknának be az is többet dobna a rendszámos dolog helyett. Akkor előttem említették hogy jelzőtábla hiányban küszködik a játék. Dobhatnának pár jelzőtáblát. Illetve ha rámegyek a padkára jó lenne ha nem írná ki hogy baleset, hiszen nem történt semmi. Láttam az oldalon bátorítanak hogy az emberek írják meg az észrevételeiket. Én arra kérnék mindenkit, hogy ha ír nekik tegye már meg hogy ezekre felhívja szíves figyelmüket. Azután majd meglátjuk mi az ami ebből megvalósulhat.Tiszteletem
  • fuszhi
    :)))))))))))))) véretlen mi? :))))))))))))
    Nézz szét jobban, és meglátod hogy nemcsak nekem van helyesírási hibám. Megállt a világ úhhh jaj, hogy 1, na jó 2 betűt eltévesztettem VÉRETLEN!!
  • fuszhi
    Sziasztok valaki esetleg egy ilyen pótkocsit nem tudna varázsolni az stds hez és később a ets 2 hőz . Hatalmas
  • komiki
    Már csak egy helyesírási tanfolyamra kell beiratkoznod, és mindenki örül majd neked,hogy jó a fizud és jó dologra költötted.
    Igen ien gtabonás, megvan havi 350-400 ezer között. :))
  • Pupuci
    ien? :D :D
  • endy papp
    Sajnos igen.
    De azért jó volt egy kicsit "álmodozni"
  • vajo
    Ezek túl költséges kívánságok.
  • endy papp
    Sziasztok.
    Akkor hogy az új map-ról is essen pár szó(kritika) így előre, a megjelenés előtt.
    Remélem azért nem a csőbe,vagy a pótkocsi közé szorult a kakas ,hogy többször is kukorékol ,a kelleténél,olyan helyen ahol nem is kellene.
    Vagy csak visszhang.DDD.

Azért a készítők sem gondolták komolyan remélem hogy vezetés közben hallani ahogy kukorékol őkelméje.
    Nem azzal van a gond hogy ilyet is raktak bele csak a megvalósítás kissé eltér a valóságtól.
    De lehet városon nőttek fel.
    Este 11-kor még nem hallottam kakast kukorékolni.

Ahogy nappal a csillagokat sem látni verőfénynél,stb,stb.

Más: Behajt a kamion abba a szűk utcába vagy nem tudom minek nevezzem.
    Nem volt még az sem jelezve hogy egyáltalán milyen út ?
    Egyirányú ,zsákutca,kinek van elsőbbsége ha netán jönne valami szembe,ja úgy sem jön.?

Se egy lakot terület kezdetét jelző tábla se egyéb.

Nem csak a hibákat kerestem de ezek nagyon hamar szembe tűntek.

Szép szép hogy fejlődik a játék meg minden jobb lesz de azért ilyenekre sem ártana jobban odafigyelni.
    Nem hinném hogy pár táblát olyan nehéz lenne oda rajzolni,ha már a sebesség túllépést úton útfélen büntet.

Nem csodálom hogy nálam akad a játék de a vidin is, ha nem is olyan mértékben ,de észrevehető,ezen sem ártana optimalizálni,mire kijön az ETS2 ,remélem ott azért ennél jobban sikerülnek ezek a dolgok.

Az is elképzelhető hogy amit a vidin láttunk még béta stádiumban van és mire kijön a végleges minden a helyére kerül(sajnos ,szerintem nem)

No de örüljünk hogy kapunk nagyobb bejárható map.ot ,a többit meg majd hozzá gondoljuk, mindenki Ízlésének és vérmérsékletének megfelelően.
    Bocs hogy picit hosszú lett.
  • Lovver2010
    Az elősző hsz értelmetlen részben javítom életük múlna rajta .. ezt a részt sorry.
  • Lovver2010
    Én is várom az ETS2-t de nem úgy mint egyesek úgy csinálnak mintha az életük múlna róla attól hogy naponta kérdezitek nem fog megjelenni ha megjelenik észre fogjátok venni..
  • mani13
    Én nem akartam senkit megbántani de nem kell mindenért beszologatni.Szerintem az helyet hogy veszekszünk inkább rakjunk képeket.Mégegyszer bocsánat
  • allock #10702
  • gumikacsa
    Igen, Te néha naponta kétszer is, 3 egymás utáni hsz-ben.

Nyugodtan onthatod a személyeskedést, nem vagyok sértődős. Illetve nem feszkót vezetek le, ahhoz Te kevés vagy.
  • SimaSuna #10700
    attól, hogy várod, még várhatod csendben :)
    felesleges minden nap beírni, hogy "jajj jöhetne már"
    anno NFS topikban volt 3-400 felesleges ilyen hsz áradat, hogy mikor jön.
    Banner alatt a dátum, ha kiadják hamarabb, úgyis észre fogod venni :)
    Sziasztok! Lenne egy olyan kérdésem,hogy mitől van az,hogy amikor a fuvarokat csinálom meg az STDS-be, akkor 3. vagy 4. fuvar után kifagy a játék. Ez mitől lehet?
    Válaszotokat előre is köszönöm,
    Üdv.
  • fuszhi
    Mi legalább leírtuk, hogy már nagyon-nagyon várjuk :)
  • fuszhi
    Ne kímélj vezesd le a stresszt. Amúgy ha megfogalmazhatok valamit : Ne ríjjá, veszek neked atlétát. Te vagy az aki állandóan megbotránkozol, sírsz a szerinted nem tetsző egyének hozzá szólásan. Te is ugyan úgy a fórum oldalát úgymond szemeteled a marhaságaiddal. Olvasd el még egyszer mit írtam, nem siránkoztam, hanem kijelentettem valamit. Lekezelő hozzászólásokat én is írhatnék az irányodba , és lefogadom hogy otthon ülve a géped előtt bántana a dolog. Úgyhogy légyszíves vegyél vissza, mert bántó ahogyan viselkedsz, még ha valóban "siránkoztam" is máskor. Gondolkodj el rajta mielőtt írogatsz, hogy neked hogyan esne az a viselkedés amit másokkal készülsz megtenni. Másokat leminősíteni akár fórumon akár bárhol alacsony dolog. S senki se kért meg hogy személyeskedjünk. Nem vagyok a pajtásod. Úgyhogy csak semmi személyeskedés. Megpróbálok a viselkedésed ellenére ezentúl is normálisan hozzád állni, viszont ha ez se hat meg, most már nem is érdekel hogy mi a nyűgöd. Az egyént minősíti ahogyan viselkedik, még ha igaza is van. Lehet neked akár igazad is egy adott témában , de ha paraszt vagy senkit se fog érdekelni. Meglehet azt fogalmazni normálisan, úgy hogy másokat ne bántsál meg. Én is betudok szólogatni, és olyanokat tudnék írogatni ú apám hogy a fejed ketté állna , de én erős vagyok, nem mint te és igyekszek illedelmesen fogalmazni. Ez az erő öcsém. Nem az amit te itt levágsz. Ez a tudomány. :))))))))))
  • mani13
    gumikacsa igazad van de gondolom már te is várod hogy milyen lesz a játék meg várodis hogy kiadják én legalább is várom
  • komiki
    Ezt egy patch-el kapjuk?Mert akkor jó lesz.
  • yokel
    STDS - New Map
    4:30-tól érdekes
  • yokel
    Most komolyan, ha van is kis esze az embernek akkor gyaníthatja, h nem fogja az SCS saját maga alatt vágni a fát azzal, h egy júliusban kiadott "sikeres" játékra 2 hónapra rá kiadja az azonos kategóriájú új játékát, ami gazdaságilag/üzletpolitikailag egy igen nagy öngól lenne!
    Sztem ha van egy kis eszük már pedig sztem van, akkor a min., h negyed évet várnak a két játék között vagy még többet, pláne így, h az STDS egy sikeres játékuknak mondható! Szal ha még tehetnék se adják ki sztem ilyen rövid idő alatt ETS2-t STDS után...

Lovver2010: itt vannak mod-ok STDS-hez, gyakorlatilag kb. ennyi az összes ami kijött ez alatt a 2 hónap alatt. Ha vmi tetszik belőle akkor használd, ha meg nem akkor ez van.