A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu
Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
-
endy papp #10707 Sziasztok.
Akkor hogy az új map-ról is essen pár szó(kritika) így előre, a megjelenés előtt.
Remélem azért nem a csőbe,vagy a pótkocsi közé szorult a kakas ,hogy többször is kukorékol ,a kelleténél,olyan helyen ahol nem is kellene.
Vagy csak visszhang.DDD.
Azért a készítők sem gondolták komolyan remélem hogy vezetés közben hallani ahogy kukorékol őkelméje.
Nem azzal van a gond hogy ilyet is raktak bele csak a megvalósítás kissé eltér a valóságtól.
De lehet városon nőttek fel.
Este 11-kor még nem hallottam kakast kukorékolni.
Ahogy nappal a csillagokat sem látni verőfénynél,stb,stb.
Más: Behajt a kamion abba a szűk utcába vagy nem tudom minek nevezzem.
Nem volt még az sem jelezve hogy egyáltalán milyen út ?
Egyirányú ,zsákutca,kinek van elsőbbsége ha netán jönne valami szembe,ja úgy sem jön.?
Se egy lakot terület kezdetét jelző tábla se egyéb.
Nem csak a hibákat kerestem de ezek nagyon hamar szembe tűntek.
Szép szép hogy fejlődik a játék meg minden jobb lesz de azért ilyenekre sem ártana jobban odafigyelni.
Nem hinném hogy pár táblát olyan nehéz lenne oda rajzolni,ha már a sebesség túllépést úton útfélen büntet.
Nem csodálom hogy nálam akad a játék de a vidin is, ha nem is olyan mértékben ,de észrevehető,ezen sem ártana optimalizálni,mire kijön az ETS2 ,remélem ott azért ennél jobban sikerülnek ezek a dolgok.
Az is elképzelhető hogy amit a vidin láttunk még béta stádiumban van és mire kijön a végleges minden a helyére kerül(sajnos ,szerintem nem)
No de örüljünk hogy kapunk nagyobb bejárható map.ot ,a többit meg majd hozzá gondoljuk, mindenki Ízlésének és vérmérsékletének megfelelően.
Bocs hogy picit hosszú lett.