banner
banner

A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • fuszhi
    Ne kímélj vezesd le a stresszt. Amúgy ha megfogalmazhatok valamit : Ne ríjjá, veszek neked atlétát. Te vagy az aki állandóan megbotránkozol, sírsz a szerinted nem tetsző egyének hozzá szólásan. Te is ugyan úgy a fórum oldalát úgymond szemeteled a marhaságaiddal. Olvasd el még egyszer mit írtam, nem siránkoztam, hanem kijelentettem valamit. Lekezelő hozzászólásokat én is írhatnék az irányodba , és lefogadom hogy otthon ülve a géped előtt bántana a dolog. Úgyhogy légyszíves vegyél vissza, mert bántó ahogyan viselkedsz, még ha valóban "siránkoztam" is máskor. Gondolkodj el rajta mielőtt írogatsz, hogy neked hogyan esne az a viselkedés amit másokkal készülsz megtenni. Másokat leminősíteni akár fórumon akár bárhol alacsony dolog. S senki se kért meg hogy személyeskedjünk. Nem vagyok a pajtásod. Úgyhogy csak semmi személyeskedés. Megpróbálok a viselkedésed ellenére ezentúl is normálisan hozzád állni, viszont ha ez se hat meg, most már nem is érdekel hogy mi a nyűgöd. Az egyént minősíti ahogyan viselkedik, még ha igaza is van. Lehet neked akár igazad is egy adott témában , de ha paraszt vagy senkit se fog érdekelni. Meglehet azt fogalmazni normálisan, úgy hogy másokat ne bántsál meg. Én is betudok szólogatni, és olyanokat tudnék írogatni ú apám hogy a fejed ketté állna , de én erős vagyok, nem mint te és igyekszek illedelmesen fogalmazni. Ez az erő öcsém. Nem az amit te itt levágsz. Ez a tudomány. :))))))))))