banner
banner

A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • fuszhi
    Lehetne az ets 2 ben a hó és az utak is lehetnének csúszósabbak. Illetve a holdat picikét kicsit kisebbre vehetnék. Na meg az aszfalt csíkot egy folytonos vonalvezetésbe átnyomhatnák. Ez a rendszámos dolog felesleges időhúzás, még ha dob is rajta valamicskét. Ha van eszük olyasmin dolgoznak ami kevésbé időigényes és sokat dob rajta. Nem pedig rendszámgenerátort készíteni ami majd meggyőz róla hogy ott vagyok ahol vagyok. Akkor már az épületeket is megfigyelhetnék és nem sablon városokat raknának be az is többet dobna a rendszámos dolog helyett. Akkor előttem említették hogy jelzőtábla hiányban küszködik a játék. Dobhatnának pár jelzőtáblát. Illetve ha rámegyek a padkára jó lenne ha nem írná ki hogy baleset, hiszen nem történt semmi. Láttam az oldalon bátorítanak hogy az emberek írják meg az észrevételeiket. Én arra kérnék mindenkit, hogy ha ír nekik tegye már meg hogy ezekre felhívja szíves figyelmüket. Azután majd meglátjuk mi az ami ebből megvalósulhat.Tiszteletem