2222
Custom pálya használata:
Ide másold a fájlt: Steam/steamapps/common/portal 2/portal2/maps/

Konzolba írd be: map pályanév

Magyar Lab Rat (képregény)

• balee4
    Nem akartam egyből megvenni, mondom egyelőre ráér, illetve kedden hozza a futár a Mortal Kombat-t is, de muszáj lesz, PS3-ra veszem meg, egy accal müxik PC-n is. :)
  • cs1rk3
    jhhhhhaaaa már rájöttem xD
  • xxxpaulxxx
    picit nézelődj már miről van szó:)
  • cs1rk3
    lol most ezt nem értem xD
    steam en méég 67:47:00 ott meg 49:52:00 xD
  • xxxpaulxxx
    Szerintem hétfő éjjel nem alszok^^
  • Zomil
    ez is azt mutatja :)
  • Zomil
    Amugy, ha megjelenik azért arra figyeljünk, h a spoilereket spoiler tag-be tegyük majd pls :)
  • FSpofon
    A holnap esti csúcsforgalom a Steamen meg fogja még ezt sürgetni szerintem.
  • Rage47
    egy újabb számláló arra, hogy mikor jön ki a portal 2 ilyen ütemben
    http://www.mefix.it/portal/
  • Zomil
    pc-re nem hiszem, xbox-ra meg ps3-ra meg már tudtommal kijött :)

amugy meg ezzel a szorakozással az indie készitök nagyon jol járnak, tölük meg nem sajnálom a pénzt, szvsz elég rendes dolog a valve-töl, h igy segit a kisebb fejlesztöknek
  • TreDoR
    Úgy értettem, hogy amíg nem adják ki, toltogetik lefelé az emberek a warez verziót.
  • xxxpaulxxx
    Megnéztem a profilodat steamen... szép kis játékgyűjteményed van hallode:D:D
  • Lunki88
    Kétlem hogy ezzel pénzt veszítenének, épp ellenkezőleg. Jó marketingfogás a Valve részéről mert szerintem sokan csak azért veszik meg ezt a potato csomagot hogy hátha kapnak valami új cuccot.
  • DRPCDoki
    Jah, kint van.
  • Rage47
    PS3-ra kijött már nem?
  • lolSL
  • TreDoR
    Én mondjuk Valve helyében azonnal játszhatóvá tettem volna tegnap a gamet, de ha nekik megéri ilyen krumpli szarságokkal szórakozni, és közben zsét veszíteni, hát egészségükre.
  • Fehercsoki
    Csak azért kérdezem,mert nem értem hogy tudsz vele máris játszani.
  • TreDoR
  • xxxpaulxxx
    lájfszáksz
  • macleod2005
    OFF
    Azért ilyenkor szánalmasnak érzem magam, hogy képes vagyok fizetni egy játékért + csinálom a potato shackes hülyeségeket, más meg már játszik vele, ráadásul ingyé...
    ON
  • xxxpaulxxx
    Abban nincs is krumpli!
  • Seth
    A Super Mario Brothers 3-ról
  • Fehercsoki
    Melyik játékról beszélsz?
  • Rage47
    na ennek örülök
  • Seth
    Zseniális lett a játék. A poénok megint ütnek, fordulatok is vannak, mikor azt hinnéd na vége még rátesznek egy lapáttal. Ja és a krumpli meg van magyarázva :D
  • Jim Morrison
    nem akarja nekem megvenni valaki a pottato sacket? :D segitenek en is... :P
  • xxxpaulxxx
    Vááá még mindig csak azt tudom mondani, hogy bánom, hogy nem rögtön a steames super meat boyyal kezdtem el játszani, mert a warez savegamei nem műküdnek ezzel:D
  • FSpofon
    Csak játszani kell vele, attól töltődik a csík. Vagy ha kell a krumpli a profilodra itt van minden játékhoz hogy mit kell benne elérni.
  • xxxpaulxxx
    SMB-ben mit kell csinálni, hogy töltődjön?:D
  • DarkSector
    Jah.
    Igen észrevettem hogy a játékok mellett más szám van mint allul.
  • FSpofon
    Az a krumpli már más krumpli, nem amit össze lehet gyűjteni a profil oldalra. Az a lejátszott idő leosztva vmilyen mennyiségre.
  • DarkSector
    Jah értem, én azt hittem hogy a krumplik adják a csíkod, mert 1milló krumlit hittem a full csíknak, hogy tele legyen most kb majdnem a negyede van meg 230ezer durván.

Azt hittem attól nő a csík. :)
  • FSpofon
    Most már folyamatosan játszani kell a még nem teljesítettekkel, hogy a CPU power nőjön. Minden játék teljesítése előrehozza majd a megjelenést egy kicsivel. A krumpligyűjtés már csak mellékes, az ápr 1-től tegnap előttig tartó szakaszban játszott csak szerepet hogy ez a része beindulhasson a játéknak (a krumplik által generált árammal). Most már csak annyiban fontos hogy ha mindet összeszedi vki akkor kap egy jutalmat, talán egy extra coop skint, megjelenéskor kiderül.
  • DarkSector
    Elfelejtettem mondani hogy ez nem egyéni játék, hanem az összes játékos egybe munkálkodik, az egyik játékot már teljesítették, még maradt 12 asszem, tudod ellenőrizni, csak lépj be a Steam-be ott a fenti reklámcsíkon jobbra a SEE RELEASE STATUS.

És ha a játékosok teljesítenek x krumplit, a 13 játékban akkor előbb kiadják, előbb aktíválják a játékot!!!

Szép kis minijáték, jópofa, hasznos....szóval nem fontos megvenned minden a listán szereplő játékot.

Jelenlegi állás:

• DarkSector
    Előbb játszhatsz a játékkal!

Hogy mennyivel előbb azt ne kérdezd, de a normal rajt előtt.
  • FSpofon
  • xxxpaulxxx
    A francokat nemXD
  • FSpofon
    36 db után jár majd valami, ami nem sapka :).
  • Jaka923
    De kapni is lehet értük valamilyen bónuszt vagy csak díszek?