2222
Custom pálya használata:
Ide másold a fájlt: Steam/steamapps/common/portal 2/portal2/maps/
Konzolba írd be: map pályanév
Magyar Lab Rat (képregény)
Ide másold a fájlt: Steam/steamapps/common/portal 2/portal2/maps/
Konzolba írd be: map pályanév
Magyar Lab Rat (képregény)
-
#577 Nem akartam egyből megvenni, mondom egyelőre ráér, illetve kedden hozza a futár a Mortal Kombat-t is, de muszáj lesz, PS3-ra veszem meg, egy accal müxik PC-n is. :) -
#576 jhhhhhaaaa már rájöttem xD -
xxxpaulxxx #575 picit nézelődj már miről van szó:) -
#574 lol most ezt nem értem xD
steam en méég 67:47:00 ott meg 49:52:00 xD -
xxxpaulxxx #573 Szerintem hétfő éjjel nem alszok^^ -
#572 ez is azt mutatja :) -
#571 Amugy, ha megjelenik azért arra figyeljünk, h a spoilereket spoiler tag-be tegyük majd pls :) -
#570 A holnap esti csúcsforgalom a Steamen meg fogja még ezt sürgetni szerintem. -
#569 egy újabb számláló arra, hogy mikor jön ki a portal 2 ilyen ütemben
http://www.mefix.it/portal/ -
#568 pc-re nem hiszem, xbox-ra meg ps3-ra meg már tudtommal kijött :)
amugy meg ezzel a szorakozással az indie készitök nagyon jol járnak, tölük meg nem sajnálom a pénzt, szvsz elég rendes dolog a valve-töl, h igy segit a kisebb fejlesztöknek -
#567 Úgy értettem, hogy amíg nem adják ki, toltogetik lefelé az emberek a warez verziót. -
xxxpaulxxx #566 Megnéztem a profilodat steamen... szép kis játékgyűjteményed van hallode:D:D -
#565 Kétlem hogy ezzel pénzt veszítenének, épp ellenkezőleg. Jó marketingfogás a Valve részéről mert szerintem sokan csak azért veszik meg ezt a potato csomagot hogy hátha kapnak valami új cuccot. -
DRPCDoki #564 Jah, kint van. -
#563 PS3-ra kijött már nem? -
#562 -
#561 Én mondjuk Valve helyében azonnal játszhatóvá tettem volna tegnap a gamet, de ha nekik megéri ilyen krumpli szarságokkal szórakozni, és közben zsét veszíteni, hát egészségükre. -
#560 Csak azért kérdezem,mert nem értem hogy tudsz vele máris játszani. -
#559 -
xxxpaulxxx #558 lájfszáksz -
#557 OFF
Azért ilyenkor szánalmasnak érzem magam, hogy képes vagyok fizetni egy játékért + csinálom a potato shackes hülyeségeket, más meg már játszik vele, ráadásul ingyé...
ON -
xxxpaulxxx #556 Abban nincs is krumpli! -
#555 A Super Mario Brothers 3-ról -
#554 Melyik játékról beszélsz? -
#553 na ennek örülök -
#552 Zseniális lett a játék. A poénok megint ütnek, fordulatok is vannak, mikor azt hinnéd na vége még rátesznek egy lapáttal. Ja és a krumpli meg van magyarázva :D -
#551 nem akarja nekem megvenni valaki a pottato sacket? :D segitenek en is... :P -
xxxpaulxxx #550 Vááá még mindig csak azt tudom mondani, hogy bánom, hogy nem rögtön a steames super meat boyyal kezdtem el játszani, mert a warez savegamei nem műküdnek ezzel:D -
#549 Csak játszani kell vele, attól töltődik a csík. Vagy ha kell a krumpli a profilodra itt van minden játékhoz hogy mit kell benne elérni. -
xxxpaulxxx #548 SMB-ben mit kell csinálni, hogy töltődjön?:D -
#547 Jah.
Igen észrevettem hogy a játékok mellett más szám van mint allul. -
#546 Az a krumpli már más krumpli, nem amit össze lehet gyűjteni a profil oldalra. Az a lejátszott idő leosztva vmilyen mennyiségre. -
#545 Jah értem, én azt hittem hogy a krumplik adják a csíkod, mert 1milló krumlit hittem a full csíknak, hogy tele legyen most kb majdnem a negyede van meg 230ezer durván.
Azt hittem attól nő a csík. :) -
#544 Most már folyamatosan játszani kell a még nem teljesítettekkel, hogy a CPU power nőjön. Minden játék teljesítése előrehozza majd a megjelenést egy kicsivel. A krumpligyűjtés már csak mellékes, az ápr 1-től tegnap előttig tartó szakaszban játszott csak szerepet hogy ez a része beindulhasson a játéknak (a krumplik által generált árammal). Most már csak annyiban fontos hogy ha mindet összeszedi vki akkor kap egy jutalmat, talán egy extra coop skint, megjelenéskor kiderül. -
#543 Elfelejtettem mondani hogy ez nem egyéni játék, hanem az összes játékos egybe munkálkodik, az egyik játékot már teljesítették, még maradt 12 asszem, tudod ellenőrizni, csak lépj be a Steam-be ott a fenti reklámcsíkon jobbra a SEE RELEASE STATUS.
És ha a játékosok teljesítenek x krumplit, a 13 játékban akkor előbb kiadják, előbb aktíválják a játékot!!!
Szép kis minijáték, jópofa, hasznos....szóval nem fontos megvenned minden a listán szereplő játékot.
Jelenlegi állás:
-
#542 Előbb játszhatsz a játékkal!
Hogy mennyivel előbb azt ne kérdezd, de a normal rajt előtt. -
#541 -
xxxpaulxxx #540 A francokat nemXD -
#539 36 db után jár majd valami, ami nem sapka :). -
#538 De kapni is lehet értük valamilyen bónuszt vagy csak díszek?