Portal 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szerinted egy játék azért jó, mert jó a sztorija? Szerintem egy játék azért jó, mert élvezet vele játszani <#nemtudom>#nemtudom> Szeretem, ha emellett a világ eltalált, ahol játszódik, meg az sincs ellenemre, ha a sztori kegyetlen jó. (Pl: Planescape: Torment). De amikor negyedóránként tízperces videókkal bombáz, azért eléggé morcos tudok lenni.
Azért látom, sokan vagytok itt interactive movie fanok. Én tiszteletben tartom a véleményeteket. (Anno én is toltam a Dragon's Lairrel egy kicsit.) És vajon ti az enyémet?
Egy fecske nem csinál kolbászból kerítést
Steam: ktomi22 | LoL EUW: ktomi22 | Xbox Live: ktomi22x
A képekre reagálva pedig: Ez valakinek ugyanolyannak tûnik, mint az 1?? Láthatóan sokkal jobb a grafika, nézzetek már rá a textúrákra, a fényekre, az árnyékokra!
annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)
,,Linuxot a stabilitásért, Macintosht a produktivitásért, Windowst a pasziánszért\" -.-\" 4ever / A lényeg lényegének lényege lényegében lényegtelen /
Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene
[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.

,,Linuxot a stabilitásért, Macintosht a produktivitásért, Windowst a pasziánszért\" -.-\" 4ever / A lényeg lényegének lényege lényegében lényegtelen /
Hagyjátok már magatokat...<#idiota>#idiota>
A képen "a két robot" C-3PO és R2D2 akik nem a Portal2-bõl vannak :D! szerintem....
[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.
Jó, elsõdlegesen amiatt, másodlagosan a játékmenet miatt.
jobb alsó sarokban hmhmhmhmhmh
ha vótmá akkor meg bocs, most kapcsolódtam
Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene
itt a teljes történet angolul tudoknak :)
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Why so serious?
Az Aperture Science Inc. neve a Half-Life játékosoknak ismerõsen tûnhet, mivel többször is feltûnt már a sorozatban. A céget egy Cave Johnson nevû fickó alapította 1953-ban, azzal a céllal, hogy új, jövõbe tekintõ technológiát fejlesszen ki az Amerikai Hadsereg számára. 1978-ban azonban professzorunk bekattant, és egy három lépcsõbõl álló tervet eszelt ki, hogy a technológiai versenyben méltó ellenfele legyen a Black Mesa-nak. Az elsõ lépcsõfok a nevével önmagát megmagyarázó Heimlich Counter-Maneuver volt, a második pedig a Take-A-Wish Foundation, mely a beteg gyermekeket gondozó családokat volt hivatott megsegíteni. Sajnos mindkét projekt besült, és bár Johnson barátunk vadi új technológiája, a teleportáló gépekhez hasonló Portal mûködõképes volt, kénytelen volt félbehagyni a munkásságát. A Portal-nak a lényege, hogy egy-egy kaput megnyitva meg lehet szakítani a teret, így idõveszteség nélkül közlekedhetünk vele, legyõzve a távolságokat.
Az Aperture Science Enrichment Centerben már ki is alakították a Portal teszteléséhez szükséges termeket, azonban a tényleges munkát sosem kezdték el. A játék valamikor a Black Mesa incidens után játszódik, errõl árulkodik az is, hogy több dokumentumban is olvasni lehet a HL2-ben Gordon által használt Mark V ruha terveirõl. Chell, vagyis a játék fõhõse ebben a centerben ébred fel, de az épület már teljesen lehagyott, azt egyedül egy Genetic Lifeform and Disk Operating System (GLaDOS) névre hallgató számítógép irányítja. Az ébredés után GLaDOS meg is szólít minket, és elárulja, hogy mi leszünk a Portal technológia tesztjének fõszereplõje. Feladatunk, hogy az Aperture Science Handheld Portal Device, vagyis a kapukat megnyitó eszköz segítségével átjussunk a kamrákon, majd jutalmul megkapjuk a „Sütinek” nevezett titokzatos nyereményt.
gamekapocs.hu
\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls
A Portal2 még azért odébb van, majd ha megjelenik visszanézek mi újság!
By!<#integet2>#integet2>
DFTBA ಠ_ಠ
Ez számomra értelmezhetetlen. Kit érdekel min játszol... XBOX vagy PC vagy C64, a lényeg, hogy játszol. Egy kalap.
"Sztori bazze, azt ne mond már te minden videót és minden szöveget végigolvasol!"
Légy erõs, itt a legtöbben igen. Emiatt pl. a Witcher 100-110 óra volt, a Baldur's Gate 1 + kieg, meg nagyjából 350 óra. Mielõtt a kocka dumával jönnél, elárulom, hogy attól, hogy egy játékba 100 órát beletolsz, az még nem jelenti azt, hogy ezt egyfolytában teszed, mondjuk napi 8 órába. Az elõbb említett BG, nekem ~4 hónap volt. Ez napi ~3 órát jelentene, viszont én lemondtam már rég a TV-rõl, ráadásul volt, hogy hétvégén volt 4-5 óra, és volt olyan nap, hogy 0 óra hétköznapokon.
Mennyivel jobb egy Asylum filmet (átlag 2-3/10-es filmek) megnézned az RTL-en, mint egy AAA+++ fantasy világban kalandoznod, ahol ráadásul még az angol nyelvvel is barátkoznod kell... persze, ha csak nyomkodod a szöveget elfelé, akkor nincs barátság, de a BG az pont olyan, hogy ott elõrejutás se nagyon lesz akkor.
"Térképen úgyis ott a nyomi nyíl merre kell menni, meg ki van jelölve az objective és annyi!"
1. El kellene menned level designernek, mert pontosan ez az ami a sok embert zavar, ez a linearitás.
2. Játssz sandbox játékokkal, ha érdekel, mert azok relatív szabadabbak.
"Drága kis kocka barátom én inkább dugok mint a kibaszott gép elõtt üljek (a szabad idõmben) és a billentyûzetet nyomogassam!"
Ember! Gondolod itt csak 15 éves remegõ kezû emos kisfiúk vannak? Nem egy olyan játékost ismerek, aki MÁR NYUGDÍJAS és ez az egyik hobbija.
De itt az SG-n is kapásból felsorolok 10 embert, akinek családja, gyereke van, több évtizede dolgozik, de mégis ez az egyik hobbija.
Egyébként a jó "asszony" feltalálja magát akkor is ha éppen játszol... van még mit tanulnod.
"Tudod vannak akik dolgoznak és nem a faszukat verik egész nap, meg anyucitól karira kapott játékkal......"
Általánosítás fail.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Az éjjel nappal játszó 2
Azt is el kéne fogadni aki nem játékokon él! (de erre majd rájössz 5-10 év múlva)...
Én vagyok a hülye, hogy ilyen helyen kezdtem el magyarázni, ahol mindenki kocka és játékokon tengeti szabadidejét (az mind1 hogy pc vagy konzol, egyhülyeség)....
Személyes véleményem volt hogy a játék számomra egy UTOLSÓ kikapcsolódás, bármi mással eltöltöm az idõm (inkább munka amibõl pénz is van XD ) minthogy játékok SZTORIJÁRA pazaroljam!
A PORTAL jó volt mert mozgatta az agyat, logikai FPS volt (itt a hangsúly az FPS en van, nem vakus szarság vagy külsõ 3d-s bábujáték) és nem csak agyatlan futkározás, buzi tárgykeresgélés meg xp gyûjtõs fasság! A kettõ pedig ugyan ez csak felturbózva új elemekkel, gépekkel, fizikával és trükkökkel.
Az meg igaz, ha agyatlanság kell akkor inkább cszek....<#buck>#buck>
De most nem vágom:aki konzolon játszik az kocka és az anyja veszi a játékot meg warezol is?WTF<#nemtudom>#nemtudom>
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
Portal-nak pedig nemhogy van története, de még jó is. GlaDOS nem hülyeségbõl pofázik az egész játék alatt...
Ha nem tudsz angolul az megint más, attól még nem kell baromságokat beszélni.
[merlinw.org]
Aki nem játszik éjjel nappal az már nem is ember! LOL
Néztél már tükörbe....ott láthatsz Trollt....bár 20 évesen még én is napi 18 órákat csztem....<#hehe>#hehe>
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Sztori bazze, azt ne mond már te minden videót és minden szöveget végigolvasol! Térképen úgyis ott a nyomi nyíl merre kell menni, meg ki van jelölve az objective és annyi! Egyébként a HL2 volt az utolsó játék 2004ben amit végig vittem teljesen, meg nem olyan rég a Portal (mert ez érdekelt)!
Drága kis kocka barátom én inkább dugok mint a kibaszott gép elõtt üljek (a szabad idõmben) és a billentyûzetet nyomogassam! Tudod vannak akik dolgoznak és nem a faszukat verik egész nap, meg anyucitól karira kapott játékkal vagy a lewarezolt éppen aktuális slágergecit tolják végig 0-24/7 ben!
Why so serious?
Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
Amúgy megnéztem a 3 demo gameplay-t és baromi nagy lesz, egy csomó újdonságot raktak bele. A pályák dizájnja is mennyivel jobb.
Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
Why so serious?
PSN ID.: Beegabor
Why so serious?