2222
Custom pálya használata:
Ide másold a fájlt: Steam/steamapps/common/portal 2/portal2/maps/
Konzolba írd be: map pályanév
Magyar Lab Rat (képregény)
Ide másold a fájlt: Steam/steamapps/common/portal 2/portal2/maps/
Konzolba írd be: map pályanév
Magyar Lab Rat (képregény)
-
#617 Már megint ezzel jössz :D Sértegetéseidet meg már meg sem hallom, találj ki vmi jobbat.
Amúgy melyik volt akkora spoiler? -
#616 Jaj de jó, hogy a te hsz-edet olvastam el előbb... -
#615 spoiler tagot nem ismerni 9 év sg után
ess össze és halj meg kb -
#614 Na befejeztem . Zseniális volt. Jóval hosszabb az első résznél, van vagy 60 szobányi tesztkamra benne, szóval nem kell majd unatkozni.
A vége meg epic , bár a végedal nem olyan fülbemászós mint a Still Alive volt :) Na de csak semmi spoiler, csak annyit, hogy nekem is kéne egy "olyan" krumpli XD -
#613 Én meg gyűjtöm a krumplikat :'D -
xxxpaulxxx #612 No amíg nem jön ki a játék én asszem leverem a kamerákat és megkeresem a rádiókat az 1ben:D -
#611 Egyrészt boxon nincs Steam pont ezért. Másrészt az Xboxomhoz van csak két joystick a split screen co-ophoz, harmadrészt pedig azzal az extrával, hogy kapok egy pc-s verziót szintén nem sokra megyek mert a laptopomon max egy plants vs zombies fut szaggatás mentesen -
#610 Boxon nincs steam -
#609 no offense, de megis mi motivalt h box-ra vedd meg amikor a ps3-as valtozat sokkal jobb lesz alapbol is (steamworks-el, crossplatform atjarassal, cloud) es pluszba adnak pc valtozatot is hozza ami bozoshoz szinten nem jar? -
#608 hülye kérdés: Az xbox 360-as verziót nem kell Steam-en regisztrálni? Mert ha igen, akkor aki megveszi tőled, az meg is érdemli... -
#607 Van idehaza box és ps3 is ráadásul mindkettő warezos. Én mégis előrendeltem 360-ra. Szerintem lesz annyira innovatív, hogy megérjen ennyit. Ritka játékok egyike. Amúgy meg úgyis kipörgetem a kampányt egymagam, a coop-ot meg tesómmal oszt adom is el. Megjelenés után 4 nappal 2000huf-fal olcsóbban biztos lesz aki megveszi. -
#606 Na előrendeltem én is Zavvin. :) -
xxxpaulxxx #605 Én szerettem, de az fix, hogy jobbra számítottam -
#604 Hát igen, az a játék kissé fail lett. -
xxxpaulxxx #603 Emlékszem, amikor a Mafia 2nek volt ilyen élő tesztelése... hogy rá volt cuppanva mindenki, amikor még nem jött ki:D -
#602 én belenéztem
konzolos
ennyi elég is volt belőle, majd jövő héten locsolás helyett :D -
#601 Biztos az, jobb elkerülni ezeket. Sajnos már nem csak az első 10 perc van fent a neten a konzolos warezesek miatt. -
#600 miért nézik meg ezeket? nem spoileres? -
#599 elég sokan nézik őket. ezért van igény rá -
#598 utálom ezeket a videokat:S ezeket ki nézi meg amúgy? -
#597 Isten ments, hogy megnézzem! -
#596 Első 10 perc játékmenet -
#595 ps3+warez? hat asszem azt kihagyom :) -
#594 A L4D-et az AI Director mentette meg a monotonitástól, a pályák felépítése 90%-ban lineáris volt. A custom pályák felvetése jogos, erre nem is gondoltam :) -
#593 Nem hiszem hogy mindig ugyanolyan lesz végigmenni rajta, l4d-nél is megoldották ezt. Legrosszabb esetben meg jönnek a custom pályák, már biztos sokat terveztek meg előre mióta be lett jelentve a coop. -
#592 Amúgy elgondolkoztatok azon, hogy mekkora lehet a coop szavatossága? A Valve korábban azt nyilatkozta, hogy kb. olyan hosszú lesz, mint a Portal 1, azaz 2-3 órás. Ez valljuk be, nem olyan sok, ráadásul néhány menet után már csukott szemmel is meg tudjuk csinálni a fejtörőket, és így már nem sok értelme van. -
xxxpaulxxx #591 t
o
r
r
e
n
t -
#590 heh? hol? 4 nap mulva jon csak ahonnan elorendeltem.. -
xxxpaulxxx #589 Hol? mi?:D -
#588 Szóval miattad hangos a komunyiti:) -
#587 Látod, ezért van benne multi. Neked semmin sem kell gondolkodnod, majd a társad mondja mit csinálj, merre menj -
xxxpaulxxx #586 Rinya?:O:O Szerintem összekeversz engem valakivel tanyatárs!:D -
#585 Igen, bár nem tudom, mennyire leszek képes rá ily csökkentett szellemi képességekkel, lehet, pénzkidobás volt, de Te ezzel biztosan tisztában vagy. -
#584 Az agyatlan zombihentelés után rászánod magad egy kis logikai gondolkodásra? -
#583 Na, csak rászántad magad a megvételére?: D Tudtam én, hogy nem állsz ellen annyi rinya után: D
Én még Londonban vételeztem elő, és úgy pár ezerrel jobban jártam, szóval nem sír a szám egyelőre, csak jöjjön már ki.. -
#582 Nagyonnagyon várom már én is, bár én dobozosan veszem... -
xxxpaulxxx #581 Jöjjön ki a játék
MOST! -
#580 1...2...3... Kick It csík mindjárt fullon. -
#579 Szerintetek ha csak futni hagyom az AaAaAA!!!-t akkor is megy felfele a számláló??? -
xxxpaulxxx #578 Szép ajánlat:)