Zümmögő Foci VB 2010

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

greg benz
Úgy,hogy nem mindenki fújja folyamatosan,hanem valaki mindig éppen fújja. Mivel ugye nem 500 szurkolóról van szó

greg benz

sapkafej
én azt nem értem hogy a picsába tudják másfél órán át folyamatosan fújni azt a szart

György

bertino
hát ez tiszta szégyen, szarrá kéne perelni õket most komolyan... 😄

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Aquir
már van

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

stp4trick
én is gondolkoztam már rajta, hogy petíciót kéne benyújtani a betiltására

MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP

Hmm... ha azt vesszük akkor inkább hallgatom a vuvuzelát mint azt hogy "mocskos hurkás, büdös tirpák", és még sorolhatnám... <#wow3>
Bár Magyar foci... az egészet le lehetne húzni a WC-n ahogy van...
Desiderata
nálunk csak a szokásos káromkodások lennének üvöltve <#ravasz1>
Legend Killer

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

ManOfTheLight
A foci ma már csak cirkusz. Cirkusz az agyhalottaknak. Ha kimész haveroddal a sportpályára focizni, az foci.

Legend Killer
zümmzümmzümm.
amúgy idegesítõ, ja.

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

kuci06
BZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZT

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

MR ME
geci idegesítõ :S

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Mor3llo
Te vagy a primitív, egy ilyen kijelentésel😊

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

hajj, ha majd egyszer mi is szervezhetünk vbt, akkor nálunk tücsökciripelõs alapzaj lesz. 😊

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

dragon11
Szerintem mindenkit zavarja.😊

Szilveszterkor már nem a hagyományos "hajókürtöt" fogják fújni hanem a vuvuzelát... O_o
banok
én már láttam itt Pest enaz utcán hasonló hangszerszámokat.

Egyébként engem már egyre kevásbé zavar - kezdek hozzászokni.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Frayer
az egész vb egy agybetegség..primítívek sportja..
ez a zümmögés is nagyon beteg... a sok elmebeteg ott fújja a nézõtéren, miközben kórházban lenne a helyük.

I love to walk in the rain, because no one knows im crying

hunbasser
de bazz,annak milyen szar lehet,aki ott van a meccsen és fújják a fülébe körülötte 20-an? 20-an a faszt,kb mindenki,csak úgy értem,akik a közvetlen közelében vannak 😄 szal mi egy szót se szóljunk,mert tv-n keresztül nem jön át,hogy ott milyen lehet

ReaL MaDRid x siempre

Csirke4
Tök zsír ha többször is megnyomod.<#idiota>
tobias88
Aki viszont szereti, annak:
http://www.myinstants.com/instant/vuvuzela/
Jó poén, egyszer.
De minden meccsen... ehhh.

Figyeld meg, mekkora divat lesz, itthon minden második kínai árusnál meg lehet majd venni...

Bercy
Semmirekellõ egy "hangszer". Minõsíti az országot magát...
89
te meg szimplán süket

Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol

5c0rp330n

sztem ha nem tiltjak be, a vegere eleg sokan megutaljak afrikat, nem a kozeljovoben fognak ujra vb-t rendezni ott.

ManOfTheLight
Kényes k*rvák vagytok. Semmi sem tetszik nektek. Igazi magyarok.

Akadna a torkán mindnek.Most reklám van XD

tommygear
vb érdekel azért
Még csak pénteken kezdõdött a VB de már minden bajom.Most is Algéria 0 = 0 Szlovénia és Züüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüümmmmmmmm ezerrel.

Rash87
+1

Glory, Glory Man. United!

Csirke4
Nekem semmibajom a vuvuzelával. 😄
Bár eleinte szokatlan meg furcsa volt, hogy a kamera mikrofonja mellett egy egész méhészetet tartottak de mostanában már nem is zavar.
báttyó02
:ASDasdasas
milyen mások szemébe? mirõl beszélsz? most ezzel hogy napok óta itt dühöngtök sg-n emiatt a szar miatt,tökös gyerekek vagytok vagy mi? 😄
betiltani úgyse fogják,maguk a játékosok is mondják hogy nemjó,mégse tudnak ellene mit tenni

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

Huni92
ManOfTheLight
Kibõl indultál ki? 😄

ManOfTheLight
<#eljen>

n3whous3
Te is az a fajta ember vagy, aki beszari és nem mer semmit a mások szemébe mondani gondolom, inkább elfojtja magában.

púúúúú

miilann04
csak egy valami szánalmasabb a vuvuzelánál. mégpedig az, ha valaki folyamatosan amiatt rinyál mindenkinek.

realmadrid.alonso.eagles.spurs.

n3whous3
te utálod a focit, mit érdekel téged ez az egész 😄DDDD

púúúúú

Lacee86
Hát kissé idegesítõ így tv-n keresztül is, de végül is meg lehet szokni. De a játékosokat qvára zavarhatja... Be kellett volna tiltani a francba.

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

berczely
Durva cucc!De sztem jó hangja van!<#nyes>Csak már most idegesít!<#idiota>

tommygear
engem is felbasz nagyon, fülem cseng a meccs végére
báttyó02

berczely
Beszóltam? eh...
Kérdezem hogy miaz a zümmögõ izé?<#wilting>

n3whous3
idióta topikba való hozzászólás büntit eredményez!

púúúúú

báttyó02
lehalkítod a tv-t,vagy nem nézed a vb-t ilyen egyszerû

berczely
WTF?
Én nemvágom ezt.. milyen zümmögõ?

szabii98
Vuvuzela 4ever!!!!!44

I met God. She's black