Zümmögő Foci VB 2010
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP
Bár Magyar foci... az egészet le lehetne húzni a WC-n ahogy van...
amúgy idegesítõ, ja.
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
Egyébként engem már egyre kevásbé zavar - kezdek hozzászokni.
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
ez a zümmögés is nagyon beteg... a sok elmebeteg ott fújja a nézõtéren, miközben kórházban lenne a helyük.
I love to walk in the rain, because no one knows im crying
ReaL MaDRid x siempre
De minden meccsen... ehhh.
Figyeld meg, mekkora divat lesz, itthon minden második kínai árusnál meg lehet majd venni...
sztem ha nem tiltjak be, a vegere eleg sokan megutaljak afrikat, nem a kozeljovoben fognak ujra vb-t rendezni ott.

Bár eleinte szokatlan meg furcsa volt, hogy a kamera mikrofonja mellett egy egész méhészetet tartottak de mostanában már nem is zavar.
milyen mások szemébe? mirõl beszélsz? most ezzel hogy napok óta itt dühöngtök sg-n emiatt a szar miatt,tökös gyerekek vagytok vagy mi? 😄
betiltani úgyse fogják,maguk a játékosok is mondják hogy nemjó,mégse tudnak ellene mit tenni
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
púúúúú
realmadrid.alonso.eagles.spurs.
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."