253
-
#132 Kíváncsi vagyok, hogy mikor fognak már ennek a betiltásáról dönteni, ha fognak egyáltalán... teljesen megöli a szurkólás hangulatát, még a legnagyobb helyzeteknél se lehet semmit hallani, csak azt a kib szart :/ nem tudom, hogy akik ezeket fújják, minek mennek ki, divatból?
Előbb a biztonság, most meg ez, hát ennyit arról, hogy Afrikában rendezzenek-e legközelebb is valamit. -
neB #131 Jah igen és pont most láttam a Holland meccsen hogy a fehérek is fújják -
neB #130 Ebben a topikban teljesen le lehet mérni a nagy nyugati kultúrát még jó hogy afrikában csak zümmögnek...
és igen engem egyáltalán nem zavar -
st3ve #129 -
st3ve #128 -
st3ve #127 -
st3ve #126 "Szét megy a fajem a VUVUZELÁTÓL"FÁKKKKKKKKKKKKKKK"
-
#125 Ebben csak az a rossz,hogy így egy adott ország szurkolását teszik tönkre.Mennyivel jöbb volt régen pl mexikó,amikor közönség énekelt,zenélt,tombolt,konfettik,zászlók,szamba,minden ami épp a játszó csapathoz és annak buzdításához kell.Tudtad a lelátói hangulatból ki játszik.Itt meg?Zümmögés végig,és csak ha mutatják a lelátót akkor érzed hogy esetleg van szurkolás.Épp elveszik azt amiért van feelingje egy mérkőzésnek.Szerintem ez tiszteletlenség egy más kultúrával rendelkező népekkel szemben.Okés hazai csapatnál vuvuzzanak,de pl egy teljesen más meccsen nem kellene.Megkellene hagyni az épp játszó csapatok szurkolóinak a saját megszokott buzdítást. -
#124 kultúra. -
#123 Ezeknek az kell, hogy felpakolni baszott nagy hangládákat, és egy 6 khz-es, monoton, éles, fülsértő hangot játszani nekik folyamatosan 140 dB-el. Aztán azt mondani, hogy ez meg a mi kulturánkhoz tartozik, és hogy sértő még a kérés is hogy kapcsoljuk ki. Ezt a hangot a teremtő isten kedvért játsszuk, mert boldoggá teszi. A többiek meg le vannak szarva. Kúltúra. Egyből szétszaggatnák a hülye trombitájukat.
-
#122 -
#121 Az legalább ritmusos, valóban zene. Nem csak folyamatos baszott zúgás. -
Unreal1942 #120 Ezt az elmebeteg zajt nem lehet megszokni. Mindenkinek aki támogatja azt kívánom, hogy mást ne is hallgasson életébe.
Egyelőre a VB színvonala is gyenge. Később ez biztosan változik majd, de a dudás barmokról fog szólni ez mindig.
Afrika megmutatta evvel, hogy sajnos nagyon el vannak még maradva a civilizált népektől. Hihetetlen, hogy nincs bennük több kreativitás a szurkolást illetően. Tönkre teszik az egész VB-t.
VB-t akarok nézni és nem az Afrikai flórklórt hallgatni....
-
#119 a kurva anyjukat -
Zenszkij #118 Nem tudom mit szólna a sok hatökör, ha kiülnék melléjük egy nagybőgővel, és játszanám végig a meccsen a Star Wars betétdalád vele LOL. -
#117 -
#116 Megmutatta. Láttuk már X meccsen. Kösz, de ez elég volt. Ha majd esik a meccsek nézettsége, akkor meg töprenghetnek a szponozorok... -
#115 Világszarja ez a sípcső. -
#114 húú akkor remélem, hogy mi soha nem rendezünk vb-t!
az első meccsen fossávernének mindenkit a magyar "szurkolók", mert itt ez a szokás. :D -
#113 de olyan szarok a meccsek, hogy előbb-utóbb elkezd idegesiteni ez a szar zümmögés :(
tegnapi német meccs már elég jó volt, itt csak a legjobb 16 között jön meg az igazi feszkó..remélem:) -
#112 +1
6. meccs után már észre se veszed:D.
Persze ha állandóan arra koncentrálsz hogy ,,fú minek fújják még mindig azt a szart" akkor természetes hogy idegesít.De inkább a meccsre kell figyelni szvsz. -
convallaria #111 111 -
#110 Fura hatást kölcsönöz a meccseknek. Mondjuk engem annyira nem zavar, de hiányzik a buzdító ének. De azért fellélgeznék, ha nem fujnák többet:D -
ldavid #109 van szifonra is -
Zenszkij #108 Ez a hangszer egy rakás szar. Felháborító, hogy engedik fújni a meccsen. Igenis nekem elrontja az élményt, a sok töketlen drukker meg hallgassa nyugodtan. -
#107 na ketten vagyunk:D -
#106 engem sem avar, mivel ki lehet kapcsolni a tévét -
#105 #91 -
#104 úgy tűnik én vagyok az egyetlen akit nem zavar a vuvuzela. szerintem a vb arról is szól, hogy az adott ország megmutassa magát a világnak, a szokásait, az ország kultúráját. dél-afrikában a vuvuzela hozzátartozik a lelátói kultúrához, itt ez elengedhetetlen kelléke egy meccsnek. mint nálunk a kereplőzés, vagy mittudomén, bár kereplőt még nem láttam az itthoni tribünkön:D szóval, ha itt ez a módi akkor legyen, 1 hónapig el lehet viselni. -
st3ve #103 http://www.youtube.com/watch?v=a2o8JfDrZAw -
st3ve #102 -
#101 kösz az infót -
cargame #100 Azert viccesek vagytok, h nyomjatok: ez a legszarabb vb igy meg ugy....el lehet tekinteni ezt a zugast. Nezzetek a focit oszt csa -
#99 de mind a kettő rásszista -
#98 elég átmennni sajószentpéterre ott is van annyi. -
#97 -
DIESEL DOG #96 szerk:
ezeket a környékeket jobb elkerülni... sok az ork... :/ -
DIESEL DOG #95 gyere le nyiregyre, és menj be egyedül a tüzér utcába... orditva rohannál ki azt garantálom... :-)
vagy más lehetőségnek ott a guszev, vagy a toldi utca... -
#94 nem élnek benne a nagy pestben? itt a környéken egy nőt nemrég fényes nappal megerőszakoltak, kiraboltak és megöltek. csak a médiumok meg sem említik...
ettől a mentalitástól hogy pest mindennek a segge luka, már hányok -
#93 Nem összehasonlítható a kettő, az egyik a szórakozásodat rontja el , a másik kihatással van az életedre.