253
-
#52 Úgy,hogy nem mindenki fújja folyamatosan,hanem valaki mindig éppen fújja. Mivel ugye nem 500 szurkolóról van szó -
#51 -
#50 én azt nem értem hogy a picsába tudják másfél órán át folyamatosan fújni azt a szart -
#49 hát ez tiszta szégyen, szarrá kéne perelni őket most komolyan... :D -
#48 már van -
#47 én is gondolkoztam már rajta, hogy petíciót kéne benyújtani a betiltására -
DIESEL DOG #46 Hmm... ha azt vesszük akkor inkább hallgatom a vuvuzelát mint azt hogy "mocskos hurkás, büdös tirpák", és még sorolhatnám...
Bár Magyar foci... az egészet le lehetne húzni a WC-n ahogy van... -
#45 nálunk csak a szokásos káromkodások lennének üvöltve -
#44 -
#43 A foci ma már csak cirkusz. Cirkusz az agyhalottaknak. Ha kimész haveroddal a sportpályára focizni, az foci. -
#42 zümmzümmzümm.
amúgy idegesítő, ja. -
#41 BZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZT
-
#40 geci idegesítő :S -
#39 Te vagy a primitív, egy ilyen kijelentésel:) -
Bala10 #38 hajj, ha majd egyszer mi is szervezhetünk vbt, akkor nálunk tücsökciripelős alapzaj lesz. :) -
#37 Szerintem mindenkit zavarja.:) -
DIESEL DOG #36 Szilveszterkor már nem a hagyományos "hajókürtöt" fogják fújni hanem a vuvuzelát... O_o -
#35 én már láttam itt Pest enaz utcán hasonló hangszerszámokat.
Egyébként engem már egyre kevásbé zavar - kezdek hozzászokni. -
#34 az egész vb egy agybetegség..primítívek sportja..
ez a zümmögés is nagyon beteg... a sok elmebeteg ott fújja a nézőtéren, miközben kórházban lenne a helyük. -
#33 de bazz,annak milyen szar lehet,aki ott van a meccsen és fújják a fülébe körülötte 20-an? 20-an a faszt,kb mindenki,csak úgy értem,akik a közvetlen közelében vannak :D szal mi egy szót se szóljunk,mert tv-n keresztül nem jön át,hogy ott milyen lehet -
#32 Tök zsír ha többször is megnyomod. -
#31 Aki viszont szereti, annak:
http://www.myinstants.com/instant/vuvuzela/ -
Vlala #30 Jó poén, egyszer.
De minden meccsen... ehhh.
Figyeld meg, mekkora divat lesz, itthon minden második kínai árusnál meg lehet majd venni... -
#29 Semmirekellő egy "hangszer". Minősíti az országot magát... -
Vlala #28 Már a szervezőknek is az agyára megy -
#27 te meg szimplán süket -
sztem ha nem tiltjak be, a vegere eleg sokan megutaljak afrikat, nem a kozeljovoben fognak ujra vb-t rendezni ott. -
#25 Kényes k*rvák vagytok. Semmi sem tetszik nektek. Igazi magyarok. -
st3ve #24 Akadna a torkán mindnek.Most reklám van XD
-
st3ve #23 -
#22 vb érdekel azért -
st3ve #21 Még csak pénteken kezdődött a VB de már minden bajom.Most is Algéria 0 = 0 Szlovénia és Züüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüümmmmmmmm ezerrel. -
#20 +1 -
#19 Nekem semmibajom a vuvuzelával. :D
Bár eleinte szokatlan meg furcsa volt, hogy a kamera mikrofonja mellett egy egész méhészetet tartottak de mostanában már nem is zavar. -
#18 :ASDasdasas
milyen mások szemébe? miről beszélsz? most ezzel hogy napok óta itt dühöngtök sg-n emiatt a szar miatt,tökös gyerekek vagytok vagy mi? :D
betiltani úgyse fogják,maguk a játékosok is mondják hogy nemjó,mégse tudnak ellene mit tenni -
#17 Just for you -
#16 Kiből indultál ki? :D -
#15 -
n3whous3 #14 Te is az a fajta ember vagy, aki beszari és nem mer semmit a mások szemébe mondani gondolom, inkább elfojtja magában. -
#13 csak egy valami szánalmasabb a vuvuzelánál. mégpedig az, ha valaki folyamatosan amiatt rinyál mindenkinek.