12301
-
Ezen mindig csodálkoztam hogy lehet egy ország "szinkronban vezető" :) Mennyiségben? Az annyira nem dicsőség. Minőségben? Azt meg hogy, ott ül a 3 pontozóbíró és tartja a táblát hogy melyik szinkron hány pontos lett aztan csinalnak egy fifa-ranglistát?:) Van néhány zseniálisan szinkronizált alkotás magyarul azt nem is vitatom, de azok is inkabb 10+ évről, és még ott is sok elveszik az eredetiből, ugyhogy igen, sokan maradunk az angolnál, angol felirattal a halk suttogás- hangos hörgés megoldására:) -
jáj de rossz is hogy leszinnkronizálják, jájá de csúf ez az ország, hogy szinkronban vezető, nézzed angolul, de felirat nélkül -
Én biztos angolul fogom nézni, a TWD-s szinkronból kiindulva nem számítok csodára... -
Prof William #9169 Szóval akkor mi 24-én fogjuk látni az AMC-n az első részt? Gondolom a premier időpontján (hajnali 3) kívül majd lesz lehetőség emberi időpontban is megnézni...
+ gondolom szinkronos lesz...
Utoljára szerkesztette: Prof William, 2015.08.17. 09:23:16 -
-
Prof William #9167 Egész biztató...
Pilotkritika
Egy cikk a forgatásról... -
ennyit jelent h az amc-nek van saját csatornája itthon -
Szegeden is mindenhol kinn van... Ahhoz képest, hogy 2012-ben mikor elkezdtem nézni kb Magyarországnak még köze sem volt az egész sorozathoz :D -
Prof William #9164 Milyen világ az ahol már Rick sem tartja meg a szavát?
Debrecenben már ki van plakátolva a Fear mindenfele. Annyira nem vagyok fan hogy hajnal 3-kor fent legyek de 24-én 22.00-pont megfelelő lesz.
Közben a készítők megerősítették, hogy a 6-ik részre Rick még bőven kómában lesz + hogy az igazi széleskörű világvége a 2-ik évadban tör ki. Azért jó látni, hogy ezek szerint nem sietik el a zombiapokalipszist... -
Pares #9163 Kár érte... -
http://comment.blog.hu/2015/08/10/_ha_gaz_lesz_kinyirunk_mindenkit -
sata75 #9161 :)) -
nyikhajjj #9160 elkezdtem a sorozatot. 4. részig jutottam. annyi lehetőség lett volna már kiírtani egy városnyi zombit. már az elején ott a tank, stb stb. ha h -
Quantumleap #9159 A sorozat elején még nem volt teljesen kitörve a járvány. Rick, Morgan és a gyereke, még arról beszéltek, hogy ha rendbejönnek a dolgok, akkor vajon az eredeti lakók, mit szólnak, hogy elfoglalták a házukat. Tehát ott még élt valamennyire a remény, ami az első 2-3 rész alatt szépen elenyészett.
-
Prof William #9158 Itt egy érdekes interjú a készítőkkel...
Félj a Sétáló Halottól!
Az igazán érdekes az ez a rész...
"Dave Erickson a Fear the Walking Deadért felelős showrunner nyilatkozata alapján az eredeti szériánál jóval lassabban fog elépülni a spin-off szál története. A járvány teljes körű kitörésére és igazán nagy zombi hordákra csak a második évadban számíthatunk, de a világ már az első szezon fináléjára is drasztikusan megváltozik. A 2016-ban induló második évad a tervek szerint már 15 részből fog állni."
Eddig nem azt hajtogatták hogy az első évad végére elérünk arra az időpontra, amikor Rick felébred?
Vagy rájöttek hogy jobban járnak ha szép lassan végigviszik a járvány kirobbanását?
Remélem tényleg nem rendezik le a világvégét 6 nyamvadt részben... -
Prof William #9157 Végül is Ricknek nincsenek jó tapasztalatai. Lori egy idióta ribanc volt és szült egy erősen selejtes Carlt-t neki. :)
Nem lenne csoda ha átnyergelne. :) -
Azzal nincs gond, hogy a szerepében homár, én is nézem a Trónok harcát, és semmi bajom vele. Viszont az, amikor se a való életben, se a sorozatban nem homár egyik se, és mégis egymás seggét fogdossák a sajtónak, attól nekem elő kell kapnom 1-2 hányás zacskót. -
Evoluti0N #9155 Heteroszexuális férfiként, ha azonos neműek szexuális aktusáról van szó, akkor két, netán több nő közötti akció az, amitől be tudok izgulni. Persze az se árt, ha az előbb említett hölgyek vonzóak. Az már csak bónusz pont, ha látszik, hogy tényleg be vannak indulva egymásra és nem csak szerepelnek. Mindez azonban nem jelenti azt, hogy minden Trónok Harca epizód elején bekészítek egy hányás zacskót, arra az esetre, ha esetleg két férfi élvezkedik egymáson az aktuális epizódban.
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2015.07.31. 15:10:10 -
Pares #9154 Arra be tudnál izgulni, mi? -
Evoluti0N #9153 Jaj, de érzékenyek vagytok, hogy nem tudtok egy poént a helyén kezelni. Már egy ilyen hülyeségtől kellemetlenül érzitek magatok. Elég gáz. Ezek után remélem, hogy Daryl jó cafrangosra fogja kúrni Rick seggét. Megérdemelnétek. -
mert most mindenki a melegek mellett kampányol, gondolom feltűnt már a sok szivárványos homi facebook-n... most mindenki ugy érzi meg kell mutatnia mennyire korrekt és elfogadó... -
LOL Ha nincs a képen szmájli már poén nem is lehet igaz?
-
A második képpel mit akarnak elérni? Nem értem ilyet minek kell csinálni... még ha a sorozatban együtt lenne RIck meg Daryl, de még csak nem is melegek. Vagy csak azért készült, hogy a rajongók hangot adjanak ennek neten, és minden a Walking Dead-ről szóljon. Mert akkor lehet sikerült, az ilyenek szép kis vita indítók szoktak lenni. -
kissssss #9149 azzal a bokszerral a kezén.....
-
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Aki szereti a zombis témát ... Valahogy nem untam még meg és nem tudok belőle kinőni
-
sata75 #9146 bannert kellene cserélni, Rick már sokkal véresebb...:) -
Prof William #9145 Csak éppen Rickék már nem zombivadászkodnak, hanem drámáznak, és néha még 1-1 zombit is lecsapnak... :) -
Sequoyah #9144 Es milyen jol fog esni az amatorok utan visszaterni a profikhoz osszel:) -

szerintem van benne potenciál. -
Prof William #9142 Nagyon remélem hogy a Fear majd ezt a vonalat viszi végig. Rickék már a 2-ik évad óta rutinból irtják a zombikat. Jó lesz most majd látni a zombiszűz karakterek első lépéseit az apokalipszis közben és aztán még a szép új világban... -
Arhenius #9141 Szerintem nem igazából a zombikról szól, azt hiszem a Walking Dead-be Rick mondta is hogy ők a "Walking Dead"-ek ( a képregényben biztosan )
De ha jobban belegondolsz, Te mit tennél ha valaki megharapna az utcán ? Rögtön tudnád hogy mi van ? Kapásból beleszúrnál valamit a fejébe ?
Vagy mennél a kórházba, ott meg már lőnének, mit csinálnál ? Felkapnál egy fegyvert és elkezdenél lőni Te is ? Vagy futnál onnan mint a nyúl ?
Mi lenne ha mindenedet hátra kellene hagynod, nem lenne semmi szolgáltatás amit megszoktál, busz, orvos, bolt, áram, víz ? A pénzed nem érne semmit, telefon/bankkártya nem működne, nem tudnád elérni a szeretteidet, azt se tudnád mi van velük ?
Ha annyival kellene elhagynod az otthonod egyik percről a másikra ami rajtad van, és onnantól magadnak kellene megszerezned mindent úgy hogy minden sarkon lenne valaki aki a halálodat akarja ?
Képzeld el hogy végigmész a hozzád legközelebbi város főutcáján, mindenki akit látsz az most zombi, és fáradhatatlanul megy utánnad hogy megegyen... most képzeld el ezt Los Angelesben, ahol milliók laknak.
És akkor még nem is beszéltem arról hogy bárkivel találkozol meg nem bízhatsz, mert a rendfenntartás megszűnésével sokakból előjön a bűnöző, vagy csak egyszerűen az önfenntartás ösztöne, ahol vagy Te, vagy ő, mert neki pont arra van szüksége ami neked van, és könnyebb tőled elvenni mint 100 zombi között megszerezni magának.
Erről szól szerintem ez a sorozat, nem arról hogy milyenek a zombik. -
első 3 rész:
aug23
aug 30
szept. 6 -
Prof William #9139 Írják hogy augusztusban kezdődik a Fear the Walking Dead. Azt lehet már tudni hogy pontosan mikor? -
Megnéztem a Fear előzetesét és nekem nem igazán jön át ez az egész.
Az a baj, hogy én nem éreztem azt a nagy apocalypse now hangulatot az egészen.
Kicsit hiteltelen volt, bár ez nem jó szó rá.
Az a baj, hogy már nem elég félelmetes ez a lassan csoroszkáló,fertőzött zombi felállás.
Végig az az érzésem volt, hogy én ezt már annyiszor láttam.
Kívülről fújom már, hogy b+ csak szúrd fejbe azt a lassú rakás szerencsétlenséget, mit kell itt így beszarni.
Nagyon ment ez a világvége hangulat, meg mintha maga a sátán jött volna el, de nekem mint nézőnek ez nem jött át egy fikarcnyit sem.
Ez rendben van, hogy nem a sori hibája mert értem, hogy az ottani szereplők zombi apokalipszis szüzek, de a nézők viszont a toppok között vannak a vírusfertőzött zombiapokaliszis nevű bordélyházban...
Szerintem ami a fertőzött zombi apokalipszis-ből hiányzik és ami miatt nem elég félelmetes,megrázó már az a céltalanság és az, hogy a néző kívülről fújja a hogyan öljük meg a zombit praktikákat és a ferzőzött zombik anatómiája tantárgyból is csillagos 5-ös dolgozatot ír.
Ezzel szemben meg lehet nézni azt, hogy különböző történetek szereplői meg értetlenkednek és fogalmuk nincs miféle szörnyek és mi célból jelennek meg.
A zombiknak egy új impulzus kellene, valami olyasmi ahol nem ennyire kiszolgáltatottak a zombik és nem ennyire egyszerűek és legfőképp ahol van egy nekromanta vagy valamilyen felsőbb közös tudat aminek érdekében teszik azt amit tesznek és nem egy random vírus által halál után csillapíthatatlan késztetés arra, hogy élő embert zabáljanak.
Szinte már nehéz komolyan venni ezt a féle zombi apokalipszis kitörést.
-
Rendben, ám legyen koppintás. Viszont azt nem sikerült megértenem, hogy mi volna ez az aranyhal-szindróma, úgyhogy kérlek segíts ki. -
SzinesGeza #9136 Szóltam. Konkrétan erről beszélgetünk. Aranyhal-szindróma? ;) -
Prof William #9135 Ha tényleg így lesz akkor valószínűleg igen. :)
Csak ugyebár mondták hogy ebben a sorozatban majd hogy bemutatják a kezdeteket, aztán kiderül hogy a 6-ik részben már ott tartunk ahol Rick felébred... Utána -szerintem- átmegy az egész Walking Dead 2-be csak új karakterekkel és N+1-re is kiderül hogy "We are the real monsters!" meg "Ember embernek farkasa."
Bár a csapat első lépései az új világban amit Rickék már "megszoktak" még érdekes lehet, de hosszú távon nem hinném hogy lekötne...
-
De az feltűnt. :) És igen, egyből a WWZ jutott az eszembe, de ettől az egy momentumtól még nem lesz koppintás a sorozat. Szólj ha szerinted igen! :D -
SzinesGeza #9133 Akkor neked a kocsinak ütköző motoros rendőr sem tűnt fel, gondolom. ;)