The Walking Dead (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Nekem tetszett.
Játszunk már olyat kövi hétfőn, hogy aki szerint szar, az nem ír ide semmit. Unalmas.
asszem én várok egy pár részt, hátha lesz valami, de így csak felidegesítem magamat hétfőnként, hogy 50 percet elvettek az életemből
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
kis túlzással
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
A viharos és a napfelkeltés jelenet volt a legjobb. Gyakorlatilag a klasszikus tetőpont és megoldás a történetben. Főleg, hogy a viharos baromi ijesztő is volt. Vagy legalábbis volt egy hangulata.
Persze ilyen részekkel nem lehet nézettséget tartani de mindenképp kell ilyen is.
Tényleg nem értem, hogy a készítők nem érzékelik azt, hogy a beth és tyrese féle érdektelen karakterek-re szánalmas ilyen drámát építeni és egyszerűen nem fog működni?
Van 5 karakterk akiknél ez működhetne az egész sorozatba, mert azoknak van karaktere,történnek velük dolgok,van karakterük de az összes többi karakter az tényleg csak ballaszt szint.
beth,tyrese is ilyen volt...
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
Mondjuk az tuti, hogy nagyjából így nézne ki az élet egy ilyen világban. De ez így akkor se képernyőre való...
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
http://gaborszantai.co.uk/
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Ha nincs az utolsó 1 perc ez egy elég gyenge rész lett volna, de a végén nagyon meglepődtem basszus 😄 Ezekért a meglepetésekért szeretem ezt a sorozatot 😄
muszáj kicsit visszavenni a tempóból a következő nagy hent előtt. a köv rész promója elég jól néz ki.
Per Aspera Ad Inferi.
Utoljára szerkesztette: Pares, 2015.02.16. 13:22:23
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
fasza kis 43 perc volt ez!
Utoljára szerkesztette: acsati, 2015.02.16. 13:03:58
Mert ez a rész...<#wilting>#wilting>
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
most komolyan, 5 évad után egy félévad nyitórésznél az a legnagyobb fordulat, hogy meghal egy teljesen érdektelen karakter - akiről jóformán semmit sem tudunk 2-3 jeleneten (kislány megölése, Judith megmentése, talán a nőjének kinyírása utáni "hajtóvadászat"😉 kívül - egy óra drámázás alatt? nemár...
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Lehet sokszor unalmas a sok drama es Baratok Kozt, de ha egyszer kitorne egy ilyen virus, akkor 99,99%, hogy hasonlo helyzetben kellene koricalnunk eletunk vegeig.
Am. nem volt rossz rész, kicsit erőltetett volt a drámázás, nagyon művészi akart lenni.
Az egyetlen dolog ami feltűnt, hogy a végig sántikáló Noah úgy rohant ki a házból (egy pillanatra mutatták), hogy semmi baja sem volt a lábának. Ezek olyan hülyeségek egyébként. Apró, de feltűnő.
Mint ahogy a korábbi részben is Daryl arcának jobb oldalán volt egy vágás, de voltak olyan képkockák, ahol átkerült a bal oldalra. Vagy a jobb lapockáján lévő tetoválás egyik képen a bal oldalon van. Nyilván valamiért tükrözték a felvételt, de ez nekem bosszantó figyelmetlenség egy ilyen sorozatnál.
FM2012 - http://sysfoxfm.blogspot.hu/
direct download-ot tud valaki az új részhez? mert koliban tiltott a torrent, VPN meg nincs...
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Utoljára szerkesztette: Quantumleap, 2015.02.11. 20:36:48
Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,
Jó rész lett volna ha később jön pár epizóddal.
Kellene valami cél vagy valami érdekesebb történés.
Akár egy számukra szimpatikus hely takarítása,újraépítése vagy hasonló.
bár lehet hogy épp kiköpöd a tüdőd és masszívan le vagy izzadva olyankor 😄 vigyázz egyszer nehogy zombinak nézzenek 😛 😊
Bazinga!
Puha a talaj, vannak mas zajok is, erdoben az ember kepes elmerengeni. Ertem, hogy ok egy mas elethelyzetben vannak, de nem lehet 100%-on porogni honapokig, siman meglepheti oket egy zombi, ami pont puha talajon lepked.
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
X hónappal/évvel zombiapok után , amikkor a túlélőknek már lételemévé vállt a figyelés, nehogy már így nyírjanak ki valakit!
Az kb az a szint, mint amikor a Holtak Napjában, í kemény zombiirtó kommandós őrködés közben nekiáll full hangerőn bőgetni a zenét egy élőholtakkal teli hemzsegő házban...
Ez amúgy en bloc, minden horrorra igaz.
Utoljára szerkesztette: Dynamic, 2015.02.10. 12:59:40
\"Szeresd a tavaszt, vagy húzd meg a ravaszt Állj ki délcegen, vagy feküdj ki részegen Próbálj élni boldogan, vagy ne vedd komolyan.\"

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"