12301
Fear the walking dead - TWD testvérsorozata
-
#9213 http://comment.blog.hu/2015/09/05/digitalisan_rohadnak_a_zombik_a_the_walking_dead_hatodik_evadaban -
#9212 -
#9211 ITT a topikja -
#9210 -
StrikeFor #9209 hamar beindul! nice -
#9208 -
Prof William #9207 Kell egy kis kikapcsolódás a zombik helyet... -
#9206 -
Prof William #9205 Jól néz ki. 1-2 sor még kellene oda pl: A TWD testvérsorozata. Az aktuális részeket, spoilereket kéretik ott kibeszélni...
Vagy valami hasonló... -
#9204 mivel hg egy ideje nem lépett be, bátorkodtam egy sima linket betenni bannerba. -
Prof William #9203 Lehetne egy link a fejlécben a Fear topicjához, így sok kérdést el lehetne kerülni.
Esetleg + pár szóval hogy a "WD testvérsorozata stb..." -
Quantumleap #9202 De ez nyilván nem az volt, ha eltávolították. -
#9201 Elég sok sorozatnál van az, hogy az első rész hamarabb kikerül a netre. -
Quantumleap #9200 1. Ez nem a FTWD topikja.
2. Hétfőnél előbb sehonnét se tölthető, minden ilyen címet viselő anyag csak kamu lehet. -
sata75 #9198 Lori meg fog halni???? Ne már....
Abba is hagyom az egészet:( -
Quantumleap #9197 Szerintem is legyen külön topik, ez azért más mint mondjuk egy Chicago Fire & PD. Na meg lehet akadnak olyanok, akik még nem látták a WD-t, és a Fear-t kezdik el először nézni. Nem feltétlen akarnának itt mondjuk egy olyasmi spoilerbe belefutni, hogy "Ez tökre olyan volt, mint Lori halála az anyasorozat harmadik évadában". És amaz topik nyilván mentes kell, hogy legyen az efféléktől. -
Prof William #9196 Ok. Nem tudtam, hogy már van saját topicja... Akkor majd ott... -
Evoluti0N #9195 Egyetértek. Két külön sorozatról van szó. A másikról annak a topicjában. -
#9194 Bocs, a videó alatti mondatot már meg sem láttam. :) Akkor visszaszívtam. -
#9193 "Jut eszembe, szerintem szükségtelen lesz külön fórumot nyitni az új sorozatnak. Itt is tökéletesen ki lehet majd beszélni..."
erre reagáltam. legyen saját topikja. egyesek már azon felháborodnak ha napokkal az epizod után irsz valami spoilert, most majd még két sorozatra is figyeljek itt? pff, plusz nekem sincs kedvem véletlenül belefutni itt másik sorozat spoilerébe. -
#9192 Azt gondolom, alapvetően nincs probléma azzal, hogy megpróbálják meghonosítani itthon is ezeket a sorozatokhoz dedikált 'kibeszélőket'. Szerintem igényes munkát láthattunk ebben a 8 percben. -
#9191 mi lenne ha inkább nem? ... -
#9190 Már nyitottak külön témát, csak összesen 2 komment van ott. :D Ha mindig külön időpontba megy a két sorozat (az egyik nyáron, másik télen), akkor nincs gond, de ha egy időpontba menne, akkor azért nem ért a másik téma. :D -
Prof William #9189 Fear Fórum címmel kibeszélős műsor lesz az aktuális Fear the Walking Dead részről.
Online lesz, de azt halottam hogy elméletileg hétfőként az éppen aktuális rész után is adásba kerül.
Jut eszembe, szerintem szükségtelen lesz külön fórumot nyitni az új sorozatnak. Itt is tökéletesen ki lehet majd beszélni... -
nyikhajjj #9188 engem nem érdekel milyen szar a szinkron, még így is jobb mint a feliratot nézni. -
#9187 trollok mindenütt.. a faszért foglalkoztok velük :S -
#9186 A szinkron igazából megszokás kérdése. Ha angolul elkezd nézni valaki egy sorozatot, és egyszer csak úgy dönt, hogy vált magyar szinkronra, akkor az bizony trágyának fog hatni az eredeti, angolhoz képest. És ez fordítva is igaz. Persze vannak kivételek, magyar szinkronból azért vannak ritka szarok, de szerintem a The Walking Dead szinkronja egész jó. Nem a legjobb, de azért jó. A Trónok harcáét én meg imádom, szerintem nagyon eltalálták a szereplők 95%-ának a hangját. Egy Zöld íjász (Arrow) részt viszont képtelen lennék magyar szinkronnal végignézni, szerintem nagyon okádék lett. -
#9185 LOL. Nélkülem net se lenne kiscsikó. -
Quantumleap #9184 Érdekes, ezek nálam pontosan fordítva vannak. -
#9183 Szerintem a trónok harcáé is elég rossz.
De például a Lost-ét, a Szökését szerettem -
#9182 1 hét már csak :) -
haxoror #9181 Miért, te már éltél akkor? Ez mondjuk megmagyarázná a vénemberes stílusod, de legalább kimerészkedtél a netre, a te korosztályodtól már ez is valami! RESPECT -
#9180 Ma eszembe jutott napközben,hogy mikorleszmár.
-
#9179 Jah értem te még nem is éltél akkor. Szebb is volt a világ. -
#9178 Nem a magyar szinkron szar....én csak a TWD-re értettem, hogy AZ bizony ritka szarra sikerült.... -
#9177 Én kérek elnézést! Szar a magyar szinkron!! -
haxoror #9176 Miért mindig a Frédi és Béni szinkronja a példa, annak már lassan itt az 50. évfordulója, meg a Bud Spencer filmek stb mint amikor a mai egyiptomi arabok mutogatnak a piramisokra, semmi közük hozzá... -
haxoror #9175 +1 -
#9174 Ebben igazad van tökéletesen. De te nem is szapulod színészeink áldozatos munkáját, amivel saját nyelvünkké öltik a filmeket. -
#9173 Tény, hogy szinkronban vezető, de megvan a választás lehetősége.
Elég ha csak annyit mondok, hogy a Frédi és Béni magyar szinkronját visszafordították angolra, és azzal a szöveggel lett sikeres a rajzfilm. És ez csak egy a sok közül. A magyar szinkronnak elég nagy múltja van. Voltam nyáron Horvátországban, ahol az esti film az ottani kereskedelmi csatornán feliratosan ment. Ilyet hol látsz itthon? Aki nem tud angolul, és nem szeret feliratot olvasgatni, annak a szinkron nagyon is jó.
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2015.08.17. 12:41:27