The Walking Dead (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gondolom a legtöbb ember ilyen jeleneteket élvezne.
Most komolyan azt hiszik az írók, hogy emiatt annyira fogom várni a következő részt mert hogy jajj de izgi? Szerintem csak simán agyfelb*szó jelenetek voltak, és rohadtul nem izgulok, hanem mérges vagyok. Ha ez volt a cél akkor nem szóltam, mert tökéletes volt a megvalósítás.
Utoljára szerkesztette: precision, 2015.12.04. 18:20:14
Bazinga!
"...Úgy tűnik, hogy a Grand Theft Auto V-ben Trevor hangját, valamint a motion capture technológiának köszönhetően gesztusait szolgáltató színész, Steven Ogg hamarosan a zombifertőzött Georgia államba látogat...."
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Máris megvan az összehasonlítási alap. 😊
Utoljára szerkesztette: Prof William, 2015.12.01. 14:15:03
soha se voltak egy kategóriában fölösleges is összehasonlítani.
Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,
Nem tudom kinek a debil gyereke lehet de szánalom.
Azok az esések tényleg szánalmasak voltak. És a létrát tartó kötél is pont nem bírja. Nem volt izgalmas, mert tudtam hogy ha még nyócat bukfencezik meg lelógatja a lábát sem lesz semmi baja a kurvának. Egy régi színész se döglött meg andrea óta.
Rick egyedül emeli a magasba a sorozatot a nyilas Pistával..... A többi ágyútöltelék.
Érdekes, hogy pont az ellentétek kerültek összezárva, Misón fonál is tök felesleges, mit kell neki megtalálni?
Sajnos a börtön után nagyon vérszegény lett a sorozat. Trónok Harcát még csak meg sem közelíti.
asszem.megvan a next Carl 😄 mar most oda dobnam a zombik koze
aztán az a jelenet a pincében... bejön a két csaj és átadják a fegyverüket 😄 Egy pár órával előtte meg a kerítésről lógva osztogatta a fejlövéseket egy karabéllyal több méterre, most meg közvetlen közelről nem adott le egyet...
a vége legalább jó jelenet volt, de egyébként idegesítő egy rész volt...
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
Yo, Bitch!
Nálunk tényleg szarok a járdák a faluban de még nem láttam enyi embert felbukni mint ebben a sorozatban
http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/
Az ember lassan agyrázkódást kap a sok facepalm-tól.
Amit pl. Abraham és a többiek csinálnak ott az úton?!
én attól tartottam, hogy carol nyíratja ki magát, sose bocsájtanám meg a kung fu pandának.
az S06E00.Next.Chapter.Prologue-t is megnéztétek, ahogy kell? 😊
Utoljára szerkesztette: RatBaG, 2015.11.30. 14:56:56
Per Aspera Ad Inferi.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
I met God. She's black
tulajdonkeppen eddig csak egy valakitol vettunk bucsut...valahogy sejtheto volt
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
- Verem a fa**om főtörzsőrmester!
Utoljára szerkesztette: Quantumleap, 2015.11.28. 01:03:53
Ha ugyan nincs egy Safe Zone a sziklás hegységben mint a World War Z-ben...
Utoljára szerkesztette: Prof William, 2015.11.27. 08:29:26
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Utoljára szerkesztette: Prof William, 2015.11.26. 20:24:45
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
Es Atlantatol sokkal messzebb sincs, mint Washington.
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
Viszont azt tekintve, hogy ez egy penzugyi befektetes, a studio adott helyen ki van epitve, onnan nem hiszem, hogy kimozdulnak. Szoval az erdo marad😊
Egy férfi sosem nő fel, csak drágábbak a játékai.
betornek a zombik es meszarlas vagy meghal carl?😄d
lassan ismet ki kell esnie egy embernek a fo csapatbol es ugy tunik nem glenn elsz az
Mar csak evoluciosan is, nem az el tul aki kegyetlen, hanem az, aki kepes osszefogni a tobbiekkel.
Igen és kivétel nélkül mind pszichopata állat. 😊