The Walking Dead (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Darthmushroom
ahhoz meg nem telt el elég idő, h drámai legyen. nekem nem is volt az, ha az egyik túléli talán drámaibb lett volna.

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

Ja és majd kiderül hogy a zombivírust is hőseink okozták. 😊 Az utolsó részben az időhuroknak köszönhetően a már felnőtt Carl és a súlyosan sérült megharapott Rick visszakerül a sorozat kezdete előtt kb 1-2 hónapra. Így meg is lesz magyarázva a zombulás. 😊
mire leírtam, már rájöttem de egyébként is viccből írtam

Mangánüzit nem írok, nem olvasok.

Nem stimmel, ugyanis a Kormányzóból Michonne csinált Jumurdzsákot. <#nevetes1>
Szerintem későbbi részekben valami időhurok magyarázattal kiderül, hogy Carl volt a kormányzó.

Mangánüzit nem írok, nem olvasok.

Végre olyannak kellene már elhullani, aki az első évad óta szerepel. Ezek ugye a következők: Rick, Carl, Daryl, Carol, Glen, + Morgan. Bárhogy is nézem, Glen kellene, hogy a következő legyen. Avval, hogy most ismét ellőtték a nézőbeetetést, hogy esetleg meghal, de aztán mégsem történik meg, talán egy igazi drámai távozást akarnak előkészíteni. Ha így lesz, nyilván nem zombik fogják megölni. Egy esetleges új szereplő igazi genyává avanzsálására a legjobb módszer, ha megöli az egyik régóta jelenlévő pozitív karaktert.
Utoljára szerkesztette: Quantumleap, 2016.02.16. 06:20:24
Zseniális rész volt!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Kicsit Trónok Harca feeling volt, mert a nőci, meg a gyerekei halálára nem számítottam, legalábbis nem ilyen hirtelen és így, szóval extra plusz pont!

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Tikal
dehát pont az a lényeg, hogy olyan karakterek hullanak akiket jól megismertünk.. így drámaibb a hatás 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Darthmushroom
nem volt rossz rész, de számomra kicsit furcsa hogy:
Jessiere meg a két fiára mennyit időt szántak eddig a készítők (+a kapcsolataikra), és erre 2 perc alatt kiírták az egész családot. így jobb lett volna ha fele ennyit kapnak és bemutatnak jobban másokat. [/spoiler

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

Hurrá! A legjobb jelenet az volt, amikor az
idegesítő, retardált gyerek kipurcant. Második legjobb, amikor a kevésbé retardált bátyja. Az anyjukat azért kicsit sajnáltam.
Lehet, hogy le leszek hurrogva, de engem ez a rész sem fogott meg különösebben. Egyszerűen a szereplők nagy része rettentően naív és buta ami engem irritál. Szomorú látni hova süllyedt ez a sorozat az 1. évad óta. Lényegében már csak azért nézem, hogy hátha képes még a régi formáját hozni...
Jim Morrison
az hagyján,
most belőle lesz a legbadassebb főhös azzal a szembekötővel. mintha már lett volna ilyen... de nem számít, mert ő carl!

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Jim Morrison
<#eljen>

hoppálé !
Glenn nem halt meg!

/most pótlom előző részeket... 😄

Utoljára szerkesztette: Jim Morrison, 2016.02.15. 15:25:07

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

cassoneitaly

The Walking Dead 6x09 magyar felirat beküldve...

LETÖLTÉS:

(hdtv-fleet)

Időzítések J1GG4 jóvoltából:

(hdtv-afg, hdtv-fum, 720p-sva, 720p-RMTeam) ||| WEB-DL

Alias nevében is jó szórakozást mindenkinek!

Cassone

Un cavaliere non lasciá mai la sua signora...Del Piero il grande capitano! Gamertag: AwesomeCassone http://facebook.com/cassonesub

grebber
Nem gyenge visszatérés volt<#eljen><#wow1>

Next PC upgrade: 2022

Seth
Glen és Carl hányas szintű plot-armor-t visel ? 😄

PSN ID.: Beegabor

Ez a rész ott volt. Aki a hentelés hiánya miatt picsog, az is megkapja a magáét.

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

Ez nagyon gáz jelenet volt. Csak úgy idióta módon kiugrálnak eléjük.

MAstudioHD

#Life is Racing

MAstudioHD

#Life is Racing

Jim Morrison

Azt hiszem lassan folytatom, új évadból még mindig csak 1-2 részt láttam :/
Utoljára szerkesztette: Jim Morrison, 2016.01.14. 18:55:04

MAstudioHD

#Life is Racing

Jim Morrison
😄

Tinman
Ma reggel pattant ki beteg elmémből... elnézést érte, a továbbiakban elhatárolódom magamtól.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

MoRT2195
Láttuk elsőnek is... minden héten belinkeled valamilyen másik videómegosztóról?
MAstudioHD

#Life is Racing

korrekt.
sertrex
<#eljen>

Egy férfi sosem nő fel, csak drágábbak a játékai.

Tinman
Erőt vettem magamon és végignéztem én is a teljes 2 évadot Z Nation-ből. Az a helyzet, hogy akkor működik jól a sorozat, amikor komolyan is tudja magát venni. Adott részen belül ha maga a fő csapásirány komoly, de van benne pár poén az nagyon jó. Ezek a részek abs. korrektek, de amikor átmennek Asylum stílusba -jó szokás szerint-, akkor inkább kínos lesz az egész.
A főszereplő Murphy karaktere viszont zseniális és a színész is nagyot alakot. Kvázi egy posztapok Dr. House jellegű karakter, csak ez a karakter éppen másban jó.
Warren is oké, mint group leader, "10k" passzol a teambe, a doki is, de kb. ennyi. A többi szereplő nagyrészt szar ZS kat színész, és karakterük sem elég érdekes. Ez nagy hibája amúgy a sorozatnak... nem nagyon van mélysége a karaktereknek, nem nagyon van kötődés és így egy adott esetben lezajló dráma teljesen érdektelen. Persze a fenti pár szereplőről a 2 évadban akaratlanul is sokat megtudunk, így azok karaktere működik, a velük kapcsolatos dramaturgia is helytálló.

Ínséges időkben, amíg nem jön a TWD folytatása el lehet vele lenni, de alapvetően egy középszar sorozat, amiből Keith Allan-t és Kellita Smith-t ki kéne venni és lecserélni pár semmirekellő karaktert a TWD-ből. Ellenben az Asylum legjobb létező terméke és ez nagy szó, mert az a mennyiségű fekália, amit az emberiségre szabadítottak, az rosszabb, mint egy zombi apokalipszis.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Igazad van, én kérek elnézést. Legközelebb magamban tartóm a poénkodásaimat...

Kiegészítés (francba, hogy csak öt percig lehet szerkeszteni!):

Egyelőre még bármi nem romlandó, illetve évek alatt romló dolog beszerezhető.
Mert a boltokból a zombik talán kizabálták a kozmetikai cikkeket? És ott Alexandriában sem lehet? <#fejvakaras> Bírom, mikor valaki evvel jön. Könyörgöm, (még?) nem egy világégés utáni sztoriban vagyunk, ahol a városok és a létfenntartó termékek mind elpusztultak.
Utoljára szerkesztette: Quantumleap, 2015.12.16. 07:44:50
Fenrir
Castle-ből is Stana Katicnak szerintem jobban állt a rövid(ebb) haj mint ez a hosszú, ami már több évada van.

A halál csupán a kezdet...

cylonflatus
Miért? Ezzel a rövid hajjal is tök jól állna neki...

Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!

Gyönyörű... ahogy látom hajfestékre is futotta neki abban az elzombult világban... <#taps>

RatBaG
jajj, ezt miért kellett...

Per Aspera Ad Inferi.

Igen az első évadban még eszesebbek voltak. A köves megmozdulás nekem pl kifejezetten tetszett. De valószínűleg akkor még tényleg nem tudták eldönteni, hogy mennyire legyenek IQ betyárok.
Volt még pár ilyen érdekes dolog az elején, pl a zombi követ megfogva támadta meg az üveg ablakot, meg hát a jó öreg zombi kislány az elején mikor felvette a plüss állatkát (miközben már zombi volt...)
Talán még az elején a készítők nem tudták eldönteni milyen tudattal áldják meg őket? Érdekes... 😄

Esetleg Glenn bácsink logóját lecserélné valaki? nem mintha zavarna csak hát már megmenekült 😄 (feltéve ha azért lett kirakva)
Utoljára szerkesztette: HuNNter, 2015.12.09. 20:33:03

UUUU
Ez az egesz fel evad egy nagy nulla volt.

MoRT2195
Inkább visszafejlődnek, mert ez még az első évadban volt. 😄
Te jó ég ezek fejlődnek! 😊
RatBaG
bal hátul iszik a zombi 😄DD
https://youtu.be/SkJGmsvmqKs?t=22s

Per Aspera Ad Inferi.

En jobban rakattantam mint a twd-re. Vegig is porgettem, 100x kreativab mint ez a fos 😄 pedig eleg nagy twd fan voltam es igy allitom ezt
Tinman
Sehol nem írtam, hogy nem néztem tovább és a sorozat is film, méghozzá filmsorozat ^^

Rettenet. Elalvás elősegítőnek használom, semmi másra nem jó. True zs-kat.

Szabi
sorozat.. és nem csak egy részes.. vagy te egy rész alapján már ismered az egész sorozatot ? 😄

"Nulla tenaci invia est via"

Devv
Remélem Negan megjelenése változtat ezen.
Tinman
Az a film egy rettenet. Valód Asylum szint. Az első részbe konkrétan 4x belealudtam, annyira gáz.

Mondjuk a WD is kezd kirojtosodni... tudtam, hogy ez lesz, elfárad az egész sorozat.

" ezután sem lesz"?

Te írod a forgatókönyvet? 😉