The Walking Dead (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
Mangánüzit nem írok, nem olvasok.
Mangánüzit nem írok, nem olvasok.
Utoljára szerkesztette: Quantumleap, 2016.02.16. 06:20:24
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
hoppálé !
/most pótlom előző részeket... 😄
Utoljára szerkesztette: Jim Morrison, 2016.02.15. 15:25:07
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
The Walking Dead 6x09 magyar felirat beküldve...
LETÖLTÉS:
(hdtv-fleet)
Időzítések J1GG4 jóvoltából:
(hdtv-afg, hdtv-fum, 720p-sva, 720p-RMTeam) ||| WEB-DL
Alias nevében is jó szórakozást mindenkinek!
Cassone
Un cavaliere non lasciá mai la sua signora...Del Piero il grande capitano! Gamertag: AwesomeCassone http://facebook.com/cassonesub
Azt hiszem lassan folytatom, új évadból még mindig csak 1-2 részt láttam :/
Utoljára szerkesztette: Jim Morrison, 2016.01.14. 18:55:04

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
A főszereplő Murphy karaktere viszont zseniális és a színész is nagyot alakot. Kvázi egy posztapok Dr. House jellegű karakter, csak ez a karakter éppen másban jó.
Warren is oké, mint group leader, "10k" passzol a teambe, a doki is, de kb. ennyi. A többi szereplő nagyrészt szar ZS kat színész, és karakterük sem elég érdekes. Ez nagy hibája amúgy a sorozatnak... nem nagyon van mélysége a karaktereknek, nem nagyon van kötődés és így egy adott esetben lezajló dráma teljesen érdektelen. Persze a fenti pár szereplőről a 2 évadban akaratlanul is sokat megtudunk, így azok karaktere működik, a velük kapcsolatos dramaturgia is helytálló.
Ínséges időkben, amíg nem jön a TWD folytatása el lehet vele lenni, de alapvetően egy középszar sorozat, amiből Keith Allan-t és Kellita Smith-t ki kéne venni és lecserélni pár semmirekellő karaktert a TWD-ből. Ellenben az Asylum legjobb létező terméke és ez nagy szó, mert az a mennyiségű fekália, amit az emberiségre szabadítottak, az rosszabb, mint egy zombi apokalipszis.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Egyelőre még bármi nem romlandó, illetve évek alatt romló dolog beszerezhető.
Utoljára szerkesztette: Quantumleap, 2015.12.16. 07:44:50
A halál csupán a kezdet...
Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!
Talán még az elején a készítők nem tudták eldönteni milyen tudattal áldják meg őket? Érdekes... 😄
Esetleg Glenn bácsink logóját lecserélné valaki? nem mintha zavarna csak hát már megmenekült 😄 (feltéve ha azért lett kirakva)
Utoljára szerkesztette: HuNNter, 2015.12.09. 20:33:03
https://youtu.be/SkJGmsvmqKs?t=22s
Per Aspera Ad Inferi.
Rettenet. Elalvás elősegítőnek használom, semmi másra nem jó. True zs-kat.
"Nulla tenaci invia est via"
Mondjuk a WD is kezd kirojtosodni... tudtam, hogy ez lesz, elfárad az egész sorozat.
Te írod a forgatókönyvet? 😉