12301
banner

Fear the walking dead
- TWD testvérsorozata
  • molnibalage83
    Azért, mert utána már az úton is zombik voltak, nem tudtak tovább menni.
  • IXEMGabeo
    hmm...

Gabriel atya eseteben arra gondoltam, hogy o csalta torbe Rickeket azzal hogy elment a keszlettel egyutt...am mikor a noi csapatot meglattam rogton a Taras epizod jutott eszembe, amikor naluk landolt...talan ok azok es Ricknek majd sikerult meggyozni oket, hogy harcoljanak az oldalukon...

Ezekiel sejtheto volt, hogy nem megy bele harcba es nem fogja a beket felrugni...a csapatok kozul meg ok a legengedelmesebbek Neganek fele...

autos kaszabolos jelenet erdekes volt leginkabb logikatlan szamomra miert nem daraltak a hordat vegig? vagy nem volt benzin? vagy feltek, hogy a maradek dinamit felrobbant(ami meg is tortent pont akkor miutan elhagytak a helyszint)...es raadasul Michonne-al belefutottak a horda kozepebe..hat normalisak...:S

egyebirant jo epizod volt, de a vegen nekem ez a "langyos" dramaturgia nem hianyzott...jaj eljunk egyutt szivem...Aaron jo karakter, de ne adjanak mar teret ennyire a liberalizmusnak:D
  • Quantumleap
    Nem feltétlenül, ha azt az epizódot 100%-osan fillernek szánták. Persze én én is szeretném még látni őket.
  • acsati
    De az biztos, hogy ők is csatlakoznak majd.
  • Quantumleap
    Azok között nem voltak férfiak, és nem is hiszem, hogy befogadnának bárkit.
  • bega82
    Ezek nem
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    azok a nők lesznek, akiknél Tara járt egy korábbi epizódban? Habár... én Rick mosolyát inkább úgy értelmeztem, hogy valaki ismerőst láthatott meg.
  • Madi92
    Tudom, azért mondtam!
  • molnibalage83
    A Morgan féle "dumáljuk meg" vagy "csak Neegan-t" ejtsük dumától is agyfaszt kaptam, mikor ő maga nyitott azzal, hogy "öltem, mert kellett."
  • Jim Morrison
    felöltöztetni a zombit silent hill kosztümbe sok értelme van :D (végén)
  • Pares
  • RatBaG #11085
  • molnibalage83
    Egyébként ez a rész is tele volt sajnos dramaturgiai ökörségekkel.

Az autós tarolás után mi a faszért nem tudtak elfutni olyan könnyen, ahogy eddig ezerszer és miért ment bele az őket felvevő autó a tömegbe...?

Ezekiel mindenki előtt titkolja a S-ek létezését, aztán a tér közepén ár neki vitázni az árról, meg hogy nem, ahol akárki meghallhatja.

Gregory-t senki nem tartja már vezérnek, hogy a francba nem zavarja el senki...?

Michone-t alakító színész meg olyan nevetésgesn gyenge színész, hogy már nekem fáj. A karakterek egy része is inkább idegesítő most már...
  • Tikal #11083
    ha meg nincs akkor Maggie kiképzi őket egy hét alatt :D
  • Devv
    Nem mondod?? Aszittem...
  • molnibalage83
    Túl sok a nő köztük. Negan seregében alig néhány van. Persze ez lehet, hogy csak véletlenül sikerült így a filmben.
  • MoRT2195
    De honnan tudja Rick, hogy ők nem Negan emberei?
  • molnibalage83
    Következménye végének:

1. Gabriel elment és felhajtott embereket. Őket találták meg, Rick ezért mosolyog.
    2. Vadidegenek, de rá lehet uszítani őket Neegenékre úgy, hogy "véletlenül" összetalálkoznak.
  • böröczk
    Hat arra nem mertem gondolni, mert nagy baromsag, tok idegen csapat, fegyvereket szegeznek rajuk es morcosan neznek. Es mar van tapasztalatuk hasonlo szituacioban. :D
  • Madi92
    Nyilván nem gondolták, hogy egy szobában fog ücsörögni, csak csináltak egy kis felfordulást, hogy megmutassák ki a Jani.
  • Devv
    lol! Lehet, hogy Daryl ide bújt a szekrénybe? :D :D
  • Tikal #11075
  • Tikal #11074
    az autópályás rész se volt rossz, fél perc alatt odaértek a zombik :D
  • Zozo0122 #11073
    Nem azon mosolygott :D inkább azon, hogy ezek milyen sokan vannak, és ha megnyeri őket, akkor milyen jól jönnek majd Negan ellen :D
  • Jim Morrison
  • böröczk
    Hat ezen mar Rick maga is mosolygott :D (az tok jo volt szerintem amugy)
  • RatBaG #11070
    én a helyszín átmenetet nem értem. elmennek az elhagyatott lakóhajóhoz, ami kint van a semmi közepén, mindentől távol, követnek egy lábnyomot -VÁGÁS- és egy már egy benőtt gyártelepen vannak. ööö...
  • desigo
    Mindig megmosolygom amikor Rickkék huszonhatodjára is besétálnak egy csapdába.
    Pedig olyan profi csapatnak tűnnek :)
  • cassoneitaly

The Walking Dead 7x09 magyar felirat beküldve...

LETÖLTÉS:

(REPACK.HDTV-SVA, REPACK.HTDV-AFG, REPACK.HDTV-RMX, REPACK.720P-AVS, REPACK.720P-PSA, REPACK.720P-RMTEAM)

Időzítések J1GG4 jóvoltából:

(WEB-DL)

Alias nevében is jó szórakozást mindenkinek! ;)

Cassone
  • Marci0115
  • kutyakiki81
    Újabb XXX Walking Dead :D
  • molnibalage83
    A piszolylőszerek 250-450 m/s körül szórnak, de a 450 /ms az a Magnum, extrém. Az átlagos pisztoly 250-350 m/s a rövidcsövű revolverek a 200 m/s is alig érik el nehezebb lőszerrel. Csak éppen rohadt módon lassulnak.

Kapaszkodj meg, átlagembert nézve egy pisztoly effektív lőtávolsága kisebb, mint egy íjé vagy kb. azonos. Hogyna lehet? Hát úgy, hogy a pisztoly lőszerhez képest a nyílvesszó egy eszméletlen áramvonalas valami és a tömege is nagyobb, sokkal kevésbé lassul.

Ez totál extrém, világrekord teljesítmény, csak a pisztoly torkolati sebessége kb. 700+ m/s. Ez már a karabélyokat súrolja alulról...

Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2017.02.06. 20:38:09
  • SzinesGeza
    300 km/h-s sebességgel?
    Naja, az a lőszer pedig amit Eugene legyártott, kb 400-at tud. Ja, de az m/s. ;)
  • molnibalage83
    Juj...
    Azért világrekord teljesítményeket ne vegyünk már bele az átlagba. A harcmezőn 200-220 yard volt a longbow effektív lőtávja.
  • MerlinW
    Egy komolyabb íjjal 5-800 méterre lehet lőni, 300 km/h-s sebességgel. Persze ha fizikai adottságunk is megvan hozzá. Viszont 50-100 méteren belül ugyanolyan pusztító lehet, mint egy lőfegyver. Emellett nincs hangja, pontosabban lehet célozni vele és a fegyver mesterei másodpercenként tudnak célzott lövést leadni. Oké a szerszámíj más téma, de a klasszikus íjakat nem szabad lebecsülni. A hunok/mongolok kényelmesen leigázták velük a fél világot:)
    Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2017.02.05. 20:01:31
  • SzinesGeza
    A "szakértést" nem én kezdtem: (#11000)
  • Quantumleap
    Végülis el tudom képzelni, hogy

LEHETSÉGES SPOILER, RÉSZLEGESEN MEGTÖRTÉNIK A KÉPREGÉNYBEN, HA JÓL TUDOM!

Negan a Morgan által épített cellában ül, és Maggie belöki neki a kenyeret és a vizet mondván:

- Azt hitted, császár vagy. És mi pedig egyek a becsicskázott csapataid közül. Nos, barátkozz meg a gondolattal, hogy mostantól tőlünk függ az életed!

Esetleg ráadásként belerak egy kis szájból származó testnedvet.

A képregényt csak részletekben olvastam, annyi biztos, hogy ott Negan bekerül a cellába.
  • IXEMGabeo
    Maggie eleg jokat alakit ja...birom a szinesznot is...csori a sorozatban mar mindenkit elvesztett...mondjuk mindenki Carol, Darryl, Rosita, Sascha...meg talan Rickek vannak leginkabb egyben...
  • Quantumleap
    Szóval, szerintem Maggie az utóbbi epizódban néha elég badassnak nézett ki, majdhogynem a hideg kirázott a nézésétől. Ha Negant egyszer elkapják, és rabságba vetik, nem biztos, hogy szeretnék a helyében lenni (Negannak).
    Utoljára szerkesztette: Quantumleap, 2017.01.07. 00:11:01
  • Quantumleap
    Ahhoz képest, hogy most nem is évad-, hanem félévad közti szünet van, rendesen elmentünk OFF-irányba. Fegyvertörténelem és rasszizmus. Jöjjön minhél előbb február 12!
    Utoljára szerkesztette: Quantumleap, 2017.01.07. 00:08:01
  • Devv

Morgan-nek hívják.