12301
Fear the walking dead - TWD testvérsorozata
-
#11096 Azért, mert utána már az úton is zombik voltak, nem tudtak tovább menni. -
IXEMGabeo #11095 hmm...
Gabriel atya eseteben arra gondoltam, hogy o csalta torbe Rickeket azzal hogy elment a keszlettel egyutt...am mikor a noi csapatot meglattam rogton a Taras epizod jutott eszembe, amikor naluk landolt...talan ok azok es Ricknek majd sikerult meggyozni oket, hogy harcoljanak az oldalukon...
Ezekiel sejtheto volt, hogy nem megy bele harcba es nem fogja a beket felrugni...a csapatok kozul meg ok a legengedelmesebbek Neganek fele...
autos kaszabolos jelenet erdekes volt leginkabb logikatlan szamomra miert nem daraltak a hordat vegig? vagy nem volt benzin? vagy feltek, hogy a maradek dinamit felrobbant(ami meg is tortent pont akkor miutan elhagytak a helyszint)...es raadasul Michonne-al belefutottak a horda kozepebe..hat normalisak...:S
egyebirant jo epizod volt, de a vegen nekem ez a "langyos" dramaturgia nem hianyzott...jaj eljunk egyutt szivem...Aaron jo karakter, de ne adjanak mar teret ennyire a liberalizmusnak:D -
Quantumleap #11094 Nem feltétlenül, ha azt az epizódot 100%-osan fillernek szánták. Persze én én is szeretném még látni őket. -
#11093 De az biztos, hogy ők is csatlakoznak majd. -
Quantumleap #11092 Azok között nem voltak férfiak, és nem is hiszem, hogy befogadnának bárkit. -
bega82 #11091 Ezek nem SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!azok a nők lesznek, akiknél Tara járt egy korábbi epizódban? Habár... én Rick mosolyát inkább úgy értelmeztem, hogy valaki ismerőst láthatott meg. -
Madi92 #11089 Tudom, azért mondtam! -
#11088 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A Morgan féle "dumáljuk meg" vagy "csak Neegan-t" ejtsük dumától is agyfaszt kaptam, mikor ő maga nyitott azzal, hogy "öltem, mert kellett." -
#11087 felöltöztetni a zombit silent hill kosztümbe sok értelme van :D (végén) -
Pares #11086 -
#11085 -
#11084 Egyébként ez a rész is tele volt sajnos dramaturgiai ökörségekkel.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Az autós tarolás után mi a faszért nem tudtak elfutni olyan könnyen, ahogy eddig ezerszer és miért ment bele az őket felvevő autó a tömegbe...?
Ezekiel mindenki előtt titkolja a S-ek létezését, aztán a tér közepén ár neki vitázni az árról, meg hogy nem, ahol akárki meghallhatja.
Gregory-t senki nem tartja már vezérnek, hogy a francba nem zavarja el senki...?
Michone-t alakító színész meg olyan nevetésgesn gyenge színész, hogy már nekem fáj. A karakterek egy része is inkább idegesítő most már... -
#11083 ha meg nincs akkor Maggie kiképzi őket egy hét alatt :D -
#11082 Nem mondod?? Aszittem... -
#11081 Túl sok a nő köztük. Negan seregében alig néhány van. Persze ez lehet, hogy csak véletlenül sikerült így a filmben. -
#11080 De honnan tudja Rick, hogy ők nem Negan emberei? -
#11079 Következménye végének:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
1. Gabriel elment és felhajtott embereket. Őket találták meg, Rick ezért mosolyog.
2. Vadidegenek, de rá lehet uszítani őket Neegenékre úgy, hogy "véletlenül" összetalálkoznak.
-
#11078 Hat arra nem mertem gondolni, mert nagy baromsag, tok idegen csapat, fegyvereket szegeznek rajuk es morcosan neznek. Es mar van tapasztalatuk hasonlo szituacioban. :D -
Madi92 #11077 Nyilván nem gondolták, hogy egy szobában fog ücsörögni, csak csináltak egy kis felfordulást, hogy megmutassák ki a Jani. -
#11076 lol! Lehet, hogy Daryl ide bújt a szekrénybe? :D :D
-
#11075 -
#11074 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!az autópályás rész se volt rossz, fél perc alatt odaértek a zombik :D -
Zozo0122 #11073 Nem azon mosolygott :D inkább azon, hogy ezek milyen sokan vannak, és ha megnyeri őket, akkor milyen jól jönnek majd Negan ellen :D -
#11072 -
#11071 Hat ezen mar Rick maga is mosolygott :D (az tok jo volt szerintem amugy) -
#11070 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!én a helyszín átmenetet nem értem. elmennek az elhagyatott lakóhajóhoz, ami kint van a semmi közepén, mindentől távol, követnek egy lábnyomot -VÁGÁS- és egy már egy benőtt gyártelepen vannak. ööö... -
#11069 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Mindig megmosolygom amikor Rickkék huszonhatodjára is besétálnak egy csapdába.
Pedig olyan profi csapatnak tűnnek :) -
The Walking Dead 7x09 magyar felirat beküldve...
LETÖLTÉS:
(REPACK.HDTV-SVA, REPACK.HTDV-AFG, REPACK.HDTV-RMX, REPACK.720P-AVS, REPACK.720P-PSA, REPACK.720P-RMTEAM)
Időzítések J1GG4 jóvoltából:
(WEB-DL)
Alias nevében is jó szórakozást mindenkinek! ;)
Cassone -
#11067 -
kutyakiki81 #11066 Újabb XXX Walking Dead :D -
#11065 A piszolylőszerek 250-450 m/s körül szórnak, de a 450 /ms az a Magnum, extrém. Az átlagos pisztoly 250-350 m/s a rövidcsövű revolverek a 200 m/s is alig érik el nehezebb lőszerrel. Csak éppen rohadt módon lassulnak.
Kapaszkodj meg, átlagembert nézve egy pisztoly effektív lőtávolsága kisebb, mint egy íjé vagy kb. azonos. Hogyna lehet? Hát úgy, hogy a pisztoly lőszerhez képest a nyílvesszó egy eszméletlen áramvonalas valami és a tömege is nagyobb, sokkal kevésbé lassul.
Ez totál extrém, világrekord teljesítmény, csak a pisztoly torkolati sebessége kb. 700+ m/s. Ez már a karabélyokat súrolja alulról...
Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2017.02.06. 20:38:09 -
SzinesGeza #11064 300 km/h-s sebességgel?
Naja, az a lőszer pedig amit Eugene legyártott, kb 400-at tud. Ja, de az m/s. ;) -
#11063 Juj...
Azért világrekord teljesítményeket ne vegyünk már bele az átlagba. A harcmezőn 200-220 yard volt a longbow effektív lőtávja. -
#11062 Egy komolyabb íjjal 5-800 méterre lehet lőni, 300 km/h-s sebességgel. Persze ha fizikai adottságunk is megvan hozzá. Viszont 50-100 méteren belül ugyanolyan pusztító lehet, mint egy lőfegyver. Emellett nincs hangja, pontosabban lehet célozni vele és a fegyver mesterei másodpercenként tudnak célzott lövést leadni. Oké a szerszámíj más téma, de a klasszikus íjakat nem szabad lebecsülni. A hunok/mongolok kényelmesen leigázták velük a fél világot:)
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2017.02.05. 20:01:31 -
SzinesGeza #11061 A "szakértést" nem én kezdtem: (#11000) -
Quantumleap #11060 Végülis el tudom képzelni, hogy
LEHETSÉGES SPOILER, RÉSZLEGESEN MEGTÖRTÉNIK A KÉPREGÉNYBEN, HA JÓL TUDOM!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Negan a Morgan által épített cellában ül, és Maggie belöki neki a kenyeret és a vizet mondván:
- Azt hitted, császár vagy. És mi pedig egyek a becsicskázott csapataid közül. Nos, barátkozz meg a gondolattal, hogy mostantól tőlünk függ az életed!
Esetleg ráadásként belerak egy kis szájból származó testnedvet.
A képregényt csak részletekben olvastam, annyi biztos, hogy ott Negan bekerül a cellába. -
IXEMGabeo #11059 Maggie eleg jokat alakit ja...birom a szinesznot is...csori a sorozatban mar mindenkit elvesztett...mondjuk mindenki Carol, Darryl, Rosita, Sascha...meg talan Rickek vannak leginkabb egyben... -
Quantumleap #11057 Szóval, szerintem Maggie az utóbbi epizódban néha elég badassnak nézett ki, majdhogynem a hideg kirázott a nézésétől. Ha Negant egyszer elkapják, és rabságba vetik, nem biztos, hogy szeretnék a helyében lenni (Negannak).
Utoljára szerkesztette: Quantumleap, 2017.01.07. 00:11:01 -
Quantumleap #11056 Ahhoz képest, hogy most nem is évad-, hanem félévad közti szünet van, rendesen elmentünk OFF-irányba. Fegyvertörténelem és rasszizmus. Jöjjön minhél előbb február 12!
Utoljára szerkesztette: Quantumleap, 2017.01.07. 00:08:01 -
#11046 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A feka csókát
Morgan-nek hívják.