The Walking Dead (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
am Atlanta (ha jól emlékszek onnan indul a sztori) után rájöhettek volna már nagyváros=sok zombi
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
am én is unnom már h ugyanazok az utak meg erdő részek vannak mindig (talán a börtön óta)
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
Az amúgy nyilván egy megoldás lenne a Negan-dologra, ha lekoccolnának a környékről. Mások talán meg is tették. De esetükben ez értelemszerűen nem opció, lassan két csecsemő lesz velük, meg ugye Daryl Neganéknél van.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
Ugyebár Washingtonba akartak eljutni, amikor Aaron felbukkant. Ezt vajon szorgalmazza majd valaki közülük a későbbiekben?
Szóval rohadtul remélem, hogy igenis megszüli azt a kölköt.
Judith fölösleges, egyébként valószínűnek tartom, hogy nem fog már szerepelni, az alexandriaiak bébiszittelik majd, Maggie babáját meg a Hilltop.
Kumiho #2179
Sorozatra visszatérve: Az biztos, hogy amíg Daryl náluk van, addig Rickék nem igazán mernek majd bármit is csinálni. Miután megszökik (mert tuti meg fog), akkor már inkább elképzelhető, hogy előbb-utóbb úrrá lesz rajtuk a "Mostantól nem alázkodunk és osztozkodunk tovább, ha beledöglünk is, kiállunk magunkért"-mentalitás. Bár persze, ahol két csecsemő is van, ott ez megfontolandó.
Mangánüzit nem írok, nem olvasok.
Kiváncsi vagyok mekkora szerepe lesz a továbbiakban.
GTA Better Call Saul
Ő ma az ügyeletes balf@sz bad guy!
Utoljára szerkesztette: eddaniel, 2016.10.30. 15:05:55
Egyébként pont ezeknek az ingerküszöböknek az átlépése lendíthetne sokat az egész sorozaton, főleg így már a hetedik évadra kezd teljesen elveszini a hatása egy-egy karakter halálnak.
Glenn is már régóta nem az a karakter volt aki annyira fog majd hiányozni.
A legtöbb karakter kezd beleesni ebbe és az ilyen dolgokkal lehetne kicsit felpezsdíteni a sokk,dráma faktort.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/
Meg hát ezzel tudták volna igazán sokkolni a nézőket, mert azt mindenki tudta, hogy valaki meghal és a legtöbben sztem tuti glennt várták eleve vagy egy kevésbé központi karaktert.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Én minimum ezzel kzdtem volna egy ilyen akrakter helyébe, társítva egy ilyen epikus,gonosz monológgal, hogy az én tulajdonjaim csak akkor szaporodhatnak, ha azt én megengedem.
"Nekem például még mindig van a tegnap reggeli zabkásámból"
Tehát ha a tegnapi kajád még ma is megvan, akkor az sose fog elfogyni? 😄
Szerk.: Ja és hova fogy el a lőszer? Ti is követtétek a sorozatot eddig, látjátok mennyi nyomorék van aki feleslegesen lövöldözik. 😄 És csak pár ember életet követjük nyomon.
Utoljára szerkesztette: MoRT2195, 2016.10.30. 12:17:57
Lehetetlen bevenni? Ne fárasszatok már, földmunkagépekkel több méteres úttoraszt csináltak. Úgy bontanák le a város falát, mint kés a vajat azokkal a munkagépekkel. Hegesztenek a vezető fülke elé egy páncéllemezt és a kézifegyverek szart sem tudnak vele csinálni. Vagy csinálnak füstöt és nem is látják, hogy akár oldalról hova kell lőni...
Ha reálisan gondolkodik az ember, akkor bárhonnan le lehet akasztani olyan nehéz járművet, ami átmegy röhögve a falon...
Az is vicces, hogy az USA-ban lőszert kell gyártani, ahol annyi az egy főre eső fegyverek száma, amennyi. (Persze reálisan emiatt zombiapo sem lehetne....) Így viszont vicces, hogy azt a sok tízmillárdnyi lőszert ki és hol puffogtatta el, ami szét van szórva az országban... 😊
Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2016.10.30. 11:39:12
Szerk.: Amúgy vicces, mert pl amikor ott kopogtat a kerítésnél, akkor simán golyót lehetne ereszteni a fejébe anélkül, hogy számítana rá. 😄 Kicsit életszerűtlen sajnos.
Utoljára szerkesztette: MoRT2195, 2016.10.30. 11:29:22
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
A fegyverekről nekem sem rémlik semmi, de mintha kiásták volna már azóta, nem? Valamire mintha kellett volna nekik, de lehet rosszul emlékszek.
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Utoljára szerkesztette: Quantumleap, 2016.10.30. 09:15:00
Apropó! Már nem emlékszem, hogy azoknak a fegyvereknek, amiket Rick elásott az Alexandriába érkezésükkor (amikor még nem bíztak teljesen Aaronban, és bekalkulálták, hogy esetleg egy Woodbury vagy Terminus jellegű helyre csalja őket), volt valami szerepe? Vagy eztán lesz majd esetleg?
es a durva az, hogy az apja fejet szamuraj karddal vagtak meg, Glennet pedig bezboz uto😊
nem irigylem a csajt
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
Én egyébként nagyot röhögtem volna ha végül levágja rick carl kezét😄
Nálam semenynire nem működött a rész, köszönhetően a hülye évadzárónak.
Ha ezt nem úgy lövik el, hogy az ember már azt várja vajon ki hal meg akkor jó lett volna.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Per Aspera Ad Inferi.