The Walking Dead (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Grove4
Nem kell a kioktato stilus, szerintem egyaltalan nem egyertelmu, hogy Maggie meghalt, sot...

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

szabii98
Miért is nézze meg?

I met God. She's black

nézd már meg még egyszer az új rész...

Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,

molnibalage83
Hát, amilyen fájdalmai és egyebei voltak a minimum az lenne, hogy elvetél... Az ilyesmibe régen a nők belehaltak lazán...

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/

Grove4
Csodalkozom, hogy Maggie allitolagos halalarol nem esik szo. Az ugye nyilvanvalo, hogy nem halt meg, szerintem keszul valamilyen merenyletre Negan ellen.

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

molnibalage83
Ott is megjegyezték, hogy egyre többet és többet visznek...

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/

Oké, de a hilltopiak nyilván nem nyírták ki Negannek embereit. Őket ezért nem húzza le annyira.
Marci0115

Negan bemutatkozása eléggé egyedi de ha lehet azt mondani hatásos. Így könnyen megjegyzik őt az emberek. 😊
molnibalage83
Nem. Még bemutatkozásként verte szét egy 16 éves kiscsaj fejét.

Már nem emlékszem, azt nem azért verte szét, mert nem szállítottak neki időben?
molnibalage83
Annak üzenete, hogy "megtehetem" és kész. Csak azért, mert élvezem... Egyébként tényleg elég nagy hülyeség, mert ebból hegyekben áll a világon érintetlen mennyiség... Igazából a lőfegyvere is ez lenne amerikában, annyi van ben belőle, hogy sok értéke nem kéne, hogy legyen, de a dramaturgiailag sajnos ennek kell (?) lennie...

Kori
az elözö évadban mondták aHilltop-iak hogy szétverte egy gyerek fejét tehát ott is volt vérfürdö

Az élet a legjobb méreg! Tuti ki fog nyírni!!!

A környék legveszélyesebb emberei a "szövetségeseik". A portyázást neg meg lehet oldani anélkül is. Lehet bonyolultabb, és minden szituba nem tudnak belemenni, de csinálható.
rakjatok mar be egy gifet amikor Carl megfenyegette Negant😄DDD az a pofa priceless volt...imadom ezt a szineszt

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

acsati
Csak most nehogy ellaposodjon az évad... én nem akarom azt, hogy most részeken keresztül búslakodás meg hétköznapi élet legyen <#pardon1>
Úgy elég nehéz lesz élni, hogy nem használhatnak lőfegyvereket.

Amúgy a matracok elvétele és elégetése mire volt jó? Símán összeszedhetnek újakat elhagyatott házakból. De fogadok, hogy nem ez lesz, innentől alszanak a földön.
Utoljára szerkesztette: Quantumleap, 2016.11.15. 09:09:25
Ha jobban átgondolom a dolgot, szerintem igazából Negan nem nagyon épít arra, hogy Rickéktől komoly mennyiségű használható dolog folyik be ezek után. Egyszerűen hatalmaskodni akar felettük, ott alázni őket, ahol csak tudja, esetleg direktbe ki tervezi provokálni az okot, hogy Lucille-lal újra lesújthasson. Mindezt azért mert keresztbe tettek neki, és megölték jónéhány emberét. Hilltoppal és Kingdommal (esetleg más csoportokkal, akikről nem tudunk) nyilván azért nem ilyen könyörtelen, mert ők vérfürdő nélkül behódoltak neki.
Én szerintem Negan brutál jól csinálja. Fenntart és fejleszt egy működő társadalmat, amiben most már legalább 4 közösség benne van. Persze kicsit brutálisabb diktatúra, mint amit "megszoktunk", de Ricknek is volt hasonlóan elborult időszaka. Negan 2 gyilkolással elérte azt, hogy egy teljes közösség csatlakozzon hozzájuk, és eszük ágába ne jusson lázadni. Persze lehetne finomítani a módszereken, de akkor sokkal nagyobb lenne a szája az embereknek. Amíg nem ismerik és felügyelik a teljes körzetüket, addig a demokrácia nem működik. A nagyobb jó érdekében el kell követni a kis rosszakat. Szerintem ha betartják a szabályokat, akkor éleegélhetnek viszonylagos békében.
molnibalage83
A zombik ellen még csak-csak, de másik fosztogató banda ellen? Akkor is lesz "service"...? Ja, hogy tutira nem... Ez olyan, minta védelmi pénz, amiért nem jár védelem, csak sápolnak...

Sheltem
Pontosan ez a gondolat fogalmazódott meg bennem tegnap amikor néztem.
Vártam, hogy Rick előadja magát, hogy fegyverek nélkül megvédeni se fogják tudni magukat a Zombik ellen stbstb...de nem.
Egyébként nagyon tetszett a rész, végig érezhető volt a feszültség.

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Tikal
Nem a színésszel van a gond...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Mondjuk Negan részéről egy kissé értelmetlen lépés ez, hogy az összes fegyvert elveteti. Így nehezebben fogják tudni élelmezni magukat, amiből kifolyólag kevesebb dolgot fognak tudni összegyűjteni neki.
Így van, a
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
matracokat égették el ott. Én amúgy még azon csodálkoztam, hogy a nagy fegyver-begyűjtő akciójuk végén a visszatérő Misontól miért csak az őzet vették el, a katanát miért nem? <#fejvakaras>
Nekem nem, szerintem qrva jól csinálja a fickó! A mimikák, a hanghordozás (ahogy pl. az elején elsütötte a kismalac, kismalac engedj bét), zseniálisan játszik! Az egyetlen bajom vele az, hogy az én fantáziám szegényes ahhoz, hogy olyan halált ki tudnék találni, amilyet megérdemelne... <#vigyor> De szerencsére nem én írom a forgatókönyvet! <#vigyor1>
Valahogy majd biztosan
össze mördzsölik Rick-éket a tigrises fószerrel és bandájával. Gondolom én, de képregényt nem olvastam, és nem is kérek olyan spoilereket. <#vigyor>
Ez ám a paradoxon. 😄 Válaszoltál az #10796-ra, ami válasz volt, az #10795-re, hogy amit megtudott abból a comment-ből, abban a comment-ban, ott van a válasz. 😄 Vagy valami ilyesmi.
modellmaker
#10795-ben a megoldás.

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

Seth
Ja lehet, egy elég szar stream-et néztem és nem nagyon tudtam kivenni mik azok 😊

PSN ID.: Beegabor

Kaplan
Elégették a matracaikat, nem?

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Seth
Mi volt az amit Michone talált a végén? Nem tudtam kivenni

cassoneitaly
Időzítések J1GG4 jóvoltából:

(AFG, AVS, IFT, PSA, RMTEAM)

WEB-DL

Jó szórakozást!

Cassone

Un cavaliere non lasciá mai la sua signora...Del Piero il grande capitano! Gamertag: AwesomeCassone http://facebook.com/cassonesub

cassoneitaly

The Walking Dead 7x04 magyar felirat beküldve...

LETÖLTÉS:

(PROPER.HDTV-KILLERS)

Időzítések J1GG4 jóvoltából:

(AFG, AVS, WEB-DL) ~ [ HAMAROSAN ]

Alias nevében is jó szórakozást mindenkinek! 😉

Cassone

Un cavaliere non lasciá mai la sua signora...Del Piero il grande capitano! Gamertag: AwesomeCassone http://facebook.com/cassonesub

Tikal
Nekem már egy kicsit sok volt Negan-ből meg a monologjaiból, ezt az egészet egy fél résszel le lehetett volna rendezni..

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Tikal
komolyan, ezt a Carl-t miért erőltetik még mindig? Rohadtul gáz minden jelenete... de ha már ragaszkodnak hozzá, legalább a haját vágják már le <#banplz>

Kaplan
Igen, fasza volt, szerintem tökéletesen van prezentálva az elnyomás, bennem bőven gyűlik a feszültség Negan és bandája irányába. Kíváncsi vagyok, hogy miután leülepedik az új helyzet min lesz a hangsúly.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Látta már valaki?

Mangánüzit nem írok, nem olvasok.

nem kár érte. ninja zombik, latino csöcsök, nyanya nyígás, lődözés
osszefolynak mar az evadok sok dologra nem emlekszem mar ugy tunik...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Count Adyn
Ugy jártál ezzel mint Ozzy a 80as évekkel akkor😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Amikor először szerepelt a csajokkal, és Daryl segített nekik, akkor még nem volt megégve az arca.
Nem.

S06 E06, Always Accountable.
mirol beszelsz hol volt ilyen resz mikor o menekult Neganek elol?

ez a faszi egett pofaval jott be a sorozatba majd csinalt erdekes kegyetlensegeket plusz megolte a doki not is nyilpuskaval...most legalabb megtudtunk par dolgot az eleterol

acsati
na ez kellett, így a nap végén <#taps>
Nohab
Tatyla
Most így a harmadik rész után még mindig azt érzem hogy kezd egyre laposabb és unalmasabb lenni a sorozat...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Seth
Glenn volt, mert az ominózus részben lehetett látni, hogy az egyik tag lefotózta a hulláját egy ilyen rögtön előhívós polaroiddal

molnibalage83
Számomra nem volt kivehető. Lehet, hogy valamelyik barát szétcsapott feje.

És mi volt a fényképen?

Tikal
Nem, nem egyedül van. Nyílván vannak olyan emberei mint Ricknek, akikben megbízik, és vannak olyanok mint D is, akiket meggyőztek 😊