12301
Fear the walking dead - TWD testvérsorozata
-
#2542 -
#2541 huhúúú
végre egy jó hír mára -
#2540 AMC Announces The Walking Dead Season 3 Preview Weekend July 7 & 8 -
#2539 azóta kiderült hogy fürdősót nyomott.....még szerencse hogy a dizájner drogok veszélytelenek. -
#2538 feliratkoztam már pár hete.De utána olvasva elég esélytelen itthon.
no mindegy.
http://www.mapofthedead.com -
CaRiuS #2537 Nemsokára elkezdődik a játék, ugye nem akarsz kimaradni belőle ?
Teljesíts küldetést a városodban, és kerüld a zombiktól hemzsegő helyeket
Regisztrálj, és még nyerhetsz is : http://www.mapofthedead.com/survivalpack/?ref=443c0c4c0d3260df1e0e52eed6443e3e -
#2536 "Nem reagált akkor sem, amikor az egyik járőr rálőtt, ezért újabb lövéseket kellett leadni."
OMG -
bega82 #2535 Hát... ki tudja, lehet, hogy így lesz! :) Ez valami nagy dolog kezdete gyerekek, jegyezzük meg jól ezt az eseményt! :D
(Viccet félretéve, tényleg nagyon brutális, én azt hittem, hogy ilyen szintű kannibalizmus csak a világtól elzárt fekete-afrikai területeken, vagy esetleg dél-Amerikai dzsungelben fordulhat elő, máshol meg max. a Hannibal Lecter féle "megoldás" működik... :S ) -
Prof William #2534 Ha ugyan játszotta...
Hamarosan majd jön az új hír...
És hamarosan jön hamarosan új hír:
"A megevett arcú illető váratlan agresszivitást mutatott a kórházban, a rendőrök és az ápolók csak együttes erővel tudták lefogni.
Tiszta őrület volt- nyilatkozott az egyik ápoló
-Az a pali úgy vonaglott mint egy zsák kígyó. Majdnem minden rendőr szerzett 1-2 harapást tőle és a orvos sem úszta meg. Neki a kezét harapta meg.
A renőrök szerencsére csak könyvben sérültek, ezért némi fertőtlenítés után haza is engedték őket.
A helyi rendőrfonók éretlenül áll az eset előtt...
Eközben hasonló támadásokról sérültjeit hozták be más városokba is az állam egész területén. A rendőrségi szóvivő szerint... " -
bega82 #2533 Miami-ban valaki zombisat játszott... nem gyenge! -
#2532 -
CaRiuS #2531 Tetszett a sorozat ? szeretnéd átélni amit a szereplők ?
ezen a nyáron megteheted
akarsz walking dead-os cuccokat ?
akkor klikkelj errea a linkre, tedd amit kell, és készülj fel a legrosszabra !
http://www.mapofthedead.com/survivalpack/?ref=443c0c4c0d3260df1e0e52eed6443e3e -
G_ArchAngel #2530 Kiveve, amelyik 12-t, bar meg az is keves ide:) -
#2529 Asszongyák 64 lövetű, pediglen ezek általában 4-esek csak. -
Balázs 17 #2528 kell szerezni egy ilyen gunt
#2525 szép álom =) -
#2527 LEGENDÁS
-
#2526 jajaja, erről beszéltem :D -
#2525 én társulnék veled... együtt szelnénk a vad vizeket... kikötőről kikötőre járnánk és minden zombit leirtanánk, ami az utunkba kerülne. Felszednénk pár jócsajt akiket még épp el tudunk viselni/tartani és tökjó lenne az életünk:D -
#2524 Generátorból. :D
Ok. :P -
#2523 Áramot, honnan? :D
Olvasd el a World War Z-t! :) -
#2522 Közepes hajó állig felfegyverkezve, talán társulnék pár emberrel. Kormány ha létezik egyáltalán engem nem találna meg. :D -
#2521 Elektromos áramot vezetek a korlátba amikor alszom, nagyobb tömeg ellen a vízbe. -
Prof William #2520 Valamint a könyv szerint (és a valóságban) ha ellátmányért jössz ki ki adna?
Vállalod a rizikót a zombik közé menéssel hogy kaját szerezz? A túlélőktől nem kell félni az igaz, de egy városnyi zombin átmenni a szupermarketig se leányálom.
Szépen kérsz a túlélőktől akik éhen halnak ha odaadják a szűkös készleteiket?
A kormányok maradékai meg inkább lefoglalják a hajódat és bevágnak valami zsúfolt menekülttáborba, hacsak nem bizonyítod nekik hogy fontos vagy.
Na meg inkább kis hajón kell lenni mert a a nagy több 100/1000 fős hajókra könyebben jut fel pár fertőzött is. Kishajó viszont jobban ki van téve az elemeknek és a zombiknak.
Nehéz tökéletes túlélőstratégiát találni. Talán a magashegység... Ha csak ti mentek oda és nem menekül oda milliós menekülttömeg...
-
#2519 nem lennél ott sem biztonságban. A World War Z-ben külön fejezet van ennek és ott kiderül, hogy a zombik nem fulladnak meg, tehát simán lebegnek vagy lesüllyednek. A lebegő zombi meg fel tud kapaszkodni a hajóra. -
#2518 Jó kis videó. :D Jó a game is.
Akárhányszor belegondolok én nem tudom elképzelni, hogy legyűrnének a zombik, bepattanok egy kocsiba, legközelebbi kikötőig elmegyek, ott hajóra azt csá. Csak ellátmányért jönnék partra. :D -
misztic #2517 http://www.youtube.com/watch?v=ueskyYV2Vhw -
#2516 -
Prof William #2515 Herselnek milyen lerobbant feje volt már. Úgy néz ki a való élet jobban megviseli mint a Zombi Apokalipszis.
"Maggie" viszont tényleg jó. -
#2514 jaja:D pakolnám -
#2513 'Maggie' milyen szexi szemüvegben -
#2512 Akit érint annak jó hír hogy:
"A kepregeny.hu folytatja a zombiözönt, május 12-én jelenik meg a The Walking Dead – Élőhalottak 4. kötete." -
#2511 loool ez tök jó :D -
Zenszkij #2510 Inkább azon ügyeskednének, hogy nézhető 3. évadot kreáljanak, nem kell más csak a képregény követése. 2. évadból egy kocka se volt a képregényben.KB 20 lapig voltak a farmon... -
#2509 Bowling -
#2508 Elég felejthetetlen alakított, meg kell hagyni. -
kissssss #2507 "Otist..."
:-DDDDDDDD -
Valezius #2506 Én is most fejeztem be. Nem tudom mikor kezdtem, kb 1 hónap volt a 19 rész.
Néhány hülyeség a spoiler mögött. Muszáj kiírnom magamból :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Rick tudja, hogy bezombulnak, és nem lövi fejbe Shane-t, hát gratulálok... Carl meg felemeli a pisztolyt az apjára, még az előtt, hogy Shane felkel. Mi az isten? Persze egyből fejbelövi, még egy grat.
A zombimészárlást így eltúlozni szerintem nagy hülyeség volt. De hogy ennyire idióták legyenek hőseink az fájdalmas. Nincs tartalék ellátmány a kocsikban, ha bármi történne. De még tervük sincs, ha menekülni kell, akkor hol találkoznak.
Szerintem ez a sorozat már az első évadban is unalmas volt. 3 részig volt érdekes a feszültség, utána már hiányzott nekem, hogy nem történik semmi. Vagy inkább az, hogy nem tart sehova a sorozat.
Ha most az a terv, hogy itt élünk, akkor legyen védelem, legyen terv, hogy bejárkálunk a városba, legyen menekülő útvonal. Mindez érdekes lett volna, akkor is, ha nagyrészt csak egyhelyben ülnek.
Volt némi remény, hogy majd a 2. évadban történik is valami, de 5,5 részt csak azért szúrtak be a készítők, hogy a félévad záró érdekesen érjen véget. Annak az 5,5 résznek igazából nem volt értelme. Számomra érdekesebb volt a következő 6 rész, de realistábban is le lehetett volna zárni.
Amit igazán értékelek, hogy elgondolkodtat, hogy én mit csinálnék. De ez nem a sorozat előnye, hanem kiprovokálja azáltal, hogy mennyire hülyék a szereplők. Limitált töltény mennyiségnél persze, hogy lőgyakorlatot kell tartani.
Mert az fontosabb, mint mondjuk megtanulni íjászkodni.
Egy karaktert kedveltem igazán Otist... -
#2505 -
#2504 Ősszel. -
#2503 mikor lesznek már új részek?