12301
Fear the walking dead - TWD testvérsorozata
-
Haulin #2502 Hűűű nem is tudtam hogy ilyen könnyű életed van, hogy valaki sorozat helyett filmet ír be és kijavítod. Tudod szerintem ez kiba*zott sok alkotástól(hogy ne köss bele újra) sokkal jobb, és igen, inkább nevezem filmnek!!! (persze csak akkor lehet megérteni ha valaki beleéli, és végig nézi a (sorozatot)) :) -
#2501 már egy ideje,igen -
#2500 Játéknak csinált már valaki fórumot? Csak hogy ne ide szemeteljünk. -
bega82 #2499 Sziasztok!
Na hát én kicsit késve kezdtem el ezt a sorozatot, most az utóbbi 3 hétben daráltam le mindkét évadot. Tetszik, várom a folytatást! :)
Viszont itt az uccsó 5 oldalt végigolvastam... hát, esküszöm, nagyobb élmény volt, mint maga a sorozat!!! Régen röhögtem ilyen jókat! -
#2498 Hű, nem is tudtam, hogy van walking dead film
(sorozat, nem film, know the difference) -
Haulin #2497 Lehet a hangulatom nem áll rá, vagy csak szimplán túl jónak tartom a filmet hogy a játék már nem jön át rajtam. Hozzáteszem abban az időszakban amikor néztem a filmet, nagyon nagyon bevolt az egész sztorira zsongva az agyam. Megnézem elölről hátha a játékhoz is kedvet kapok :) -
Balázs 17 #2496 szórakoztató, interaktív, kaland, jó sztori mi kell még:D -
Haulin #2495 A film *5-ös a játék számomra 0. (nem a képregényes grafika miatt hanem a menete miatt, olyan mintha vmi mesét néznék, és még akad is a videó) Inkább amíg nem jön ki a 3. évad addig újra és újra és még legalább 10x újra nézem az első két évadot!!! -
#2494 szerintem is fasza lett, várom a 2 részt.
lehet már tudni mikor jön? -
Balázs 17 #2493 végigtoltam én is:)
rohadt jó volt, kár hogy vége:D -
#2492 kipróbáltam ma az összes lehetőséget szinte(kissrácot mellé állok a boltban,tehát ott nem tudom mi van)amúgy a választások nem hatnak ki nagyon a játékban, sajnos.egy két apró részletet eltekintve.
De nagyon bejövős! -
Lantee #2491 Na, én is kivégeztem a játékot, és meglepően jó lett. Kicsit inkább egyfajta Interaktív Mozi, de teljesen élvezhető. Nincs sok szabadságod, azt kell tenned, és úgy, ahogy a készítők elképzelték. Point-Klikk és néha egy kis 'Q' majd gyorsan 'E'.
De a sztori visz magával, várom a következőt. -
#2490 A telltale jo jatekokat csinal.A bttf sorozatuk is fasza volt es a Jurassic park is. -
Prof William #2489 Meglepően jó lett a játék. Valami ócska bőrlehúzásra számítottam de ez nagyon bejött. -
Evoluti0N #2488 Többi Telltale játékhoz hasonlóan ez is több epizódban jelenik meg. Az első epizód kb 2-3 óra. Játékostól függ. -
Balázs 17 #2487 rövid? -
#2486 Végigtoltam!Nagyon király a hangulata!Rég szórakoztam ilyen jót!
Persze csak rajongóknak ajánlott! -
Lantee #2485 Játszogattam vele egy órácskát, de valamit elnyomhattam, mert túlságosan szájbarágós, és egyértelműen kontroller kell hozzá...vagyis csak kéne. A sztori jópofa, bár eddig eléggé egybites, a grafika nem rossz ezzel a képregényes világgal, a hangok jók, majd meglátjuk érdekel-e a következő epizód. Bár a főhős akkora lúzer, hogy egy vértócsában kétszer is megcsúszik... :D -
Balázs 17 #2484 elérhető a játék, kíváncsi vagyok rá milyen, nekem vhogy tetszik ez a képregényes grafika -
#2483 az ott Carl? :) olyan nincs, hogy éppen eszik az agyát a zombik? :) olyat vennék... -
#2482 thinkgeek-en lehet venni:) -
#2481 need -
#2480 -
#2479 visszatero? 1 mondat es 2 mosoly?:D -
#2478 Maggie bejövős -
#2477 "Lauran Cohan-t (Maggie) megtették állandó szereplőnek a The Walking Dead 3. évadjában. (A többiek közül Melissa Mc Bride (Carol) már a 2. évadban is állandó volt, míg IronE Singleton (T-Dog) úgy tűnik, marad visszatérő karakter.)" -
Prof William #2476 Ja. A többiek meg majd csak annyit vesznek észre hogy az utóbbi időben milyen sok kóbor zombi találja meg őket, de nem értik miért. -
#2475 ááá nem olyan egyszerű.. Carlt a zombik nem bántják, mert összejátszik velük, ugyanis órási lelkesedéssel csal elkóborolt zombikat a csoporthoz bármely napszakban úgy, hogy azt sem tudják hogy elment kalandozni XXD -
#2474 Miért, mi a gond? Belevezeted egy jó mély vízbe, vagy egy zombi karjaiba és máris a fél világ hősként tisztel téged! :D -
#2473 loooool
Nincs az a pénz. :D -
#2472 Mission Impossible XD -
G_ArchAngel #2471 Carl-ra kellene vigyaznod:D -
#2470 omg de dolgoznék ott a stábbal :D -
#2469 lassan elkezdődik a 3. évad forgatása!
http://sorozatplanet.web4.hu/cikk/the-walking-dead-3-evad-nemsokara-indul-a-forgatas -
Hoz_Hun #2468 Az Shane. :) -
sata75 #2467 ez ugye a 3. évadból van? a fehér csaj gondolom a walking whore, de ki a zöld csávó? :) -
#2466 :DDDD -
#2465 :DD -
#2464 -
Kasadya #2463 esküszöm ezeken jobban szórakozom mint a 2.évadon:P