12301
Fear the walking dead - TWD testvérsorozata
-
Zozzancs #2582 Na szóval emberek...
Megnéztem újra az utolsó részt és: 00:12:57 nél Hersel elkezdi tölteni a puskát, látom ti is figyeltetek :D tehát az unlimited ammo egy faszság
amásik , amikor a gyereket megölik a lakókocsiban.. nem ő nyitja ki az ajtót, hogy megölesse magát hanem belökik a walkerek...
harmadik.. amikor a kocsival körbe körbe mennek és lövöldöznek
Daryl céloz... és fejbelő.. Glenn lő a sotival és csak 1 walkert vagy 2 őt talál el az egyiket nem is fejbe :D szal kurvára nem minden lövés headshot, andrea is lő az elején látni hogy lead 4lövést ami nem talál vagy 3at... meg lehet nézni, csak oda kéne figyelni :D -
#2581 OMFG ideje felkészülni!!! -
#2580 Ideje aggódni? -
Zozzancs #2579 Már elkezdtem megnézni előröl az első 2 évadot :D -
Zozzancs #2578 Ezaaaaz:D -
bega82 #2577
http://www.gamestar.hu/the-walking-dead-ep2-ma-jon-xbox-360-ra-penteken-ps3-ra-es-pc-re.html -
Wilson96HUN #2576 Ki tudja :D -
#2575 Magyarázkodnak.... :D -
Wilson96HUN #2574 Öm nem tudom hogy kell hozzászólást törölni de nem tudom azt se milyen videót rakott be az előbb biztos tesóm kijelölt valami hülyeséget. Na szóval : Walking Dead fanoknak egy kis véres összeállítás :D És bocs az előbbiért nem direkt volt xD
-
#2573 Nem kamu, a dobhártyám tényleg bevérzett -
Wilson96HUN #2572 Walking Dead fanoknak egy kis véres összeállítás :D
-
#2571 Októberben... -
#2570 mikóóó lesz mááá új rész?? -
#2569 "Május végén Miamiban egy valószínűleg szintetikus "fürdősó drog" hatása alá került..."
Valószínűleg! Szóval nem olyan biztos az! Lehet csak sumákolnak valamire rá kell fogni a zombulást!
Scully & Mulder kell ide! -
Prof William #2568 Vagy csak így próbálják elhallgatni az igazságot. :) -
bega82 #2567 Ezek nem zombik, hanem drogosok. :S -
#2566 -
#2565 -
#2564 -
#2563 Itt igazából váratlanul érte az embereket. Mi viszont ilyen filmeken, sorozatokon, játékokon nőttünk fel. :D Persze félnénk ettől még, de sztem sokan itt nem hezitálnának, hogy lelőjék a zombivá vált rokonunk/haverjuk stb. -
Zozzancs #2562 Valaki itt írta, hogy Rick miért nem puffantotta fejbe Shanet.. amikor tudta, hogy mindenki alapból fertőzött
Na már most... 1:Rick nem tudhatta biztosra csak sejtette és különben sem hitte el 100%osan amit a Doki mondott...
2: Épp akkor ölte meg a Legjobb barátját: ja bocs haver most öltelek meg de azért még fejbe lőlek... Az a vicces, hogy itt a fórum fele azt mondja, na majd én ! Ha jönnek a Zombik kinyírok mindenkit nem érdekel semmi :D én vagyok a fasza gyerek, de emberek.. valljuk be, ha tényleg megtörténne komolyan azt gondoljátok, hogy nem fosnánk le a bokánkat és nem kéne valahol megbújnunk egy biztonságos sarokban, hogy lelkierőt vegyünk magunkon, hogy kimerjünk lépni az utcára? kétlem, hogy nem fosnánk össze magunkat:D bocs.. nincs több, hogy :D amúgy alig várom a 3. szezont:) és a játék rohadt jó volt! -
#2561 Hehehehehe! :D -
#2560 a bb golyó nem viszi át a zombi fejét:D -
#2559 van, 1000 skulo is van hozzá.. remélem elég lesz XD -
#2558 Haverkáim most szerezzen be mindenki fegyvert amíg van! -
#2557 O-M-G -
#2556 Kezdődik? :) -
#2555 -
#2554 LOL és tényleg :DD -
#2553 -
#2552 A Hyundai és a 100-adik rész -
#2551 Miami -
#2550 2 percnél a srác stukkert ránt, csak aztán valamiért mégsem lő.. nagyon könnyen tragédia lehetett volna belőle -
bega82 #2549 Hát meg a végén ha elkapták azok a fekete srácok, akkor lehet jól helybenhagyták. :)
A kosárlabdával is majdnem sikerült fejen kúrni az egyiknek! :D -
#2548 Mindaddig vicces amíg egy veterán meg nem látja hogy valaki üldöz másokat,előkapja a fegyverét és lepuffantja:) -
ldavid #2547 ez csak egy szolgáltató a sok közül, kábelen meg a többi műholdason ettől még nézhető lesz -
#2546 -
#2545 Attention DISH customers: AMC is being dropped. The #1 drama on DISH is The Walking Dead.
Tell DISH you want to keep The Walking Dead & other original AMC shows: Call 1-855-KEEP-AMC or click www.keepamc.com
Na ezt is elkaszálják még a végén.. -
Balázs 17 #2544 where is Carl? -
#2543 Találtam valamit: itt