The Walking Dead (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kommersz
Nem csak neked,de mokas hogy multkor amikor szedte neki a viragot akkor tok kedves volt.Most meg tok geci vele Daryl.

\"Szeresd a tavaszt, vagy húzd meg a ravaszt Állj ki délcegen, vagy feküdj ki részegen Próbálj élni boldogan, vagy ne vedd komolyan.\"

mascarun
Csak nekem tûnik úgy mintha Sophia anyja szerelmes lenne Daryl-be?

Andr0
pedig a nézettség a plafont veri... amúgy nekem sem tetszik ez az egy helyben faszverés.

Armin & Ayu fan

kommersz
elbaszni egy ilyen sorozatot😞

\"Szeresd a tavaszt, vagy húzd meg a ravaszt Állj ki délcegen, vagy feküdj ki részegen Próbálj élni boldogan, vagy ne vedd komolyan.\"

Andr0
jaja jó rész volt...😄

Armin & Ayu fan

Mondjuk megfigyelhetõ, hogy a zombis filmek 90%-ban nem léteznek zombis filmek az adott világban, mert mindenki utólag jön rá hogy "Hú ezek halottak!" meg "Ez harapással terjed!"
Narxis
Na ez brutál rész volt, köv. rész is az lesz. Szerintem egyre izgibb, igaz nagyrészt arra épül, hogy ki kit utál. 😄

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Holland Kemence
Nem, az egész 2. évad alapján, és egyre szarabb lesz.

Andr0
ezt most a mai rész alapján jelented ki?

Armin & Ayu fan

Holland Kemence
Szerinted?

Holland Kemence
Behalt a sorozat elég keményen

Higany
Mikor lesz a köv. rész?

mascarun
Há!
Fogadni mernék ez csak az utolsó 3 perc bemutatója! Amúgy meg dögunalom lesz!

Herold
És milyen igazuk lenne. <#hehe>

precision
na, felpörögnek az események gyerekek... 😊 lehet örülni...

Bazinga!

Na ezért szopná be az emberiség ha elkezdõdne egy igazi zombiapokalipszis: Mindenki csak röhögne elõször, mert a sok zombis film miatt azt hinnék, h csak néhány ember idétlenkedik 😄
szucsy89
Epic 😄
Jim Morrison
😄DD

azt vártam ahogy leüti a zombit a kigyúrt faszi 😄

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Narxis
Wow, ez kurva jó! .D

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

tutituti
kurrrvajó ötlet!

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

trident

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

Zenszkij
nem véletlenül jobb a képregény, nekem is megvan

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

cylonflatus
Sajna nem, de ha felhomályosítasz, hogy hol tudnám ezt ingyen és különösebb bonyodalom nélkül megtenni lehet róla szó. Vagy mailben elküldöm, a magyar nyelvû füzetek kb 140Mb, az angolok viszont nagyon sok helyet foglalnak, azt mailben nem vállalom be.
De elõre szólok, nagyon sok dolog teljesen máshogy történik az eredetiben pl
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Shane el se jut a farmra (ha jól emlékszem), már akkor kinyírják, amikor Rick megtalálja a feleségét és csatlakozik a csipet-csapathoz. Ráadásul Rick kisfia lövi fejbe... meg ilyenekre kell számítani 😊

Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!

Csacsi
Fel tudnád tölteni valahová?

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Frosty01
fejetlent olvastam <#idiota> fel is horkantam xD

practitioner of the forbidden arts of death

Herold
Most nem vérzik mert vemhes. <#nezze><#eplus2>

cylonflatus
Nem tudom miért nem a képregény sztorija szerint zajlanak az események. Ha követnék az eredeti sztorit nem lenne vontatott.

Andr0
LÁSSUNK VÉRT

Armin & Ayu fan

Fenrir
Remélem kinyírják ezt a balf@sz kurvát mert baromira idegesítõ az egész jelenléte az egész sorozatban. Messze a leggyengébb és legunszimpatikusabb szereplõ...

Már PB-ben is felejthetetlent alkotott...

A halál csupán a kezdet...

cylonflatus
Több is van (szerintem az összes, vagy majdnem) de csak angolul.

cylonflatus
Nekem az elsõ 12 füzet van meg magyarul, de nem pdf hanem cbr.

Csacsi
Sziasztok. Valaki tudna adni pdf elérhetõséget magyar nyelvû walking dead képregényhez?

Köszi elõre is.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Andr0
a fõnök nõje... mégjóhogy... xD de az a china man...😄 az nagyot ütött..😄

Armin & Ayu fan

I.C.ram
Nem az a (fõ)probléma, h kevés a zombi, vagy sok a dráma, hanem h néha annyira logikátlan döntéseket hoz egy-egy szereplõ és olyan életszerûtlenül viselkednek, h csak fogom a fejemet.
ForzaInter
Az a baj ebben az évadban kb nulla az izgalom és a feszültség.. 2-3 szereplõ meg kurvára irritáló.

Yo, Bitch!

böröczk
Az nem a dráma, hanem a hepiend kategóriaába tartozna.

Kumiho #2179

precision
de hisz az nem dráma lenne hanem sitcom 😄 legalább is én nagyon örülnék/röhögnék 😄

Bazinga!

precision
"Persze értem, ez egy sorozat."

Félreérted 😊 Nem azt mondom, hogy azért ilyen, mert ez egy sorozat... Azért ilyen, mert ez egy ilyen sorozat, ráadásul az AMC -n, ami a drámáiról híres. Ez egy olyan mûfaj, ahol a feszültség, az érzelmek és a karakterek vannak elõtérben, nem az, hogy 3 percenként lefejezzenek egy zombit. És ráadásul AMC. Ez a csatorna a drámáiról híres. Pl a Breaking Bad. Az egész egyszerûen a legjobb sorozat. Ever. 😊

Értem én, túl nyugis a helyzet szerinted... persze, most be vannak "zárva" a farmra, nincs túl sok találkozás a zombikkal (persze azért 1-1 -et beraktak minden részbe, hogy legyen vmi munkája a maszkmestereknek is és legyen néznivalónk is)

de készülõdnek itt az ellentétek, Hershell zavarja õket elfele a farmról pl.

nézd meg a mostani részt szerintem, alakulóban vannak a dolgok

Bazinga!

Volt egy ilyen 6 részes zombis minisorozat, "Dead Set". Úgy ültem le elé, hogy adok neki egy esélyt és olyan kellemesen csalódtam, hogy egybõl végignéztem mind a hatot. Na abban hentelnek rendesen (azért nem láncfûrészes szinten). Ha még nem láttad nézd meg. 😊

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

szucsy89
"Azért nem azt várom, hogy fûnyíróval meg láncfûrésszel daráljanak benne."

Nekem nem lenne ellenvetésem. <#crazya>
Erre kaptál egy pluszt <#taps>
De ha mindenkép dráma kell, nekem lenne egy kiváló ötletem, egy über drámai részhez: a terhes prizonbrékszara tragikus elhullása. 😊

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Persze értem, ez egy sorozat. Azért nem azt várom, hogy fûnyíróval meg láncfûrésszel daráljanak benne. Nem tudom,... úgy az elsõ évad az nekem tetszet. Azt a (hent) szintet hozná, egy szavam se lenne. Valahogy ez az állandó fûs-fás környezet, amolyan... túl idili, inkább nyugodt környezet. Azt várnám, hogy azaz egy óra az legyen nyomasztó.

precision
nemtom... de eddig se volt túl nagy hentelés a filmben 😊
a "részenként egy zombi" arány kb mindig megvolt, de nem az a klasszikus véres-hentelõs film, ez nyilvánvaló volt már az elsõ 1-2 rész után

Bazinga!

Számomra ez nem dráma film, hanem zombi film. Itt írtsanak. Ha farmos, dumálós sorozatot akarok akkor letöltöm a Dallaszt. Az elsõ évadot megtudták faszán csunálni, de ezt pffff...
Eddig nem vettem a fáradtságot, hogy megnézzem az új részt. Még nem döntöttem folytatom-e egyáltalán.

Hogy mennyire igaz baszki... hogy raknák dobozba a fejét...

precision
:AD:SA:SDF:ASD

epic! 😊

Bazinga!

stargatelost
Egyébként World War Z-t olvassátok el mindenképp 😊 Én is egy hónapja rendeltem meg, és befaltam hamar, nagyon adja 😊 Abban aztán mindenre kitérnek, hadsereg miért bénázott, a kormány mit csinált (USA), és rengetegféle ember, túlélõ mondja el a tapasztalatait (révén ugye, hogy ez nem hagyományos regény, hanem egy interjúkötet).

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

stargatelost
Ezek kurva jók 😄 😄

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"