The Walking Dead (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Szeresd a tavaszt, vagy húzd meg a ravaszt Állj ki délcegen, vagy feküdj ki részegen Próbálj élni boldogan, vagy ne vedd komolyan.\"
Armin & Ayu fan
\"Szeresd a tavaszt, vagy húzd meg a ravaszt Állj ki délcegen, vagy feküdj ki részegen Próbálj élni boldogan, vagy ne vedd komolyan.\"
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
azt vártam ahogy leüti a zombit a kigyúrt faszi 😄
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
De elõre szólok, nagyon sok dolog teljesen máshogy történik az eredetiben pl
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
practitioner of the forbidden arts of death
Már PB-ben is felejthetetlent alkotott...
A halál csupán a kezdet...
Köszi elõre is.
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Yo, Bitch!
Félreérted 😊 Nem azt mondom, hogy azért ilyen, mert ez egy sorozat... Azért ilyen, mert ez egy ilyen sorozat, ráadásul az AMC -n, ami a drámáiról híres. Ez egy olyan mûfaj, ahol a feszültség, az érzelmek és a karakterek vannak elõtérben, nem az, hogy 3 percenként lefejezzenek egy zombit. És ráadásul AMC. Ez a csatorna a drámáiról híres. Pl a Breaking Bad. Az egész egyszerûen a legjobb sorozat. Ever. 😊
Értem én, túl nyugis a helyzet szerinted... persze, most be vannak "zárva" a farmra, nincs túl sok találkozás a zombikkal (persze azért 1-1 -et beraktak minden részbe, hogy legyen vmi munkája a maszkmestereknek is és legyen néznivalónk is)
de készülõdnek itt az ellentétek, Hershell zavarja õket elfele a farmról pl.
nézd meg a mostani részt szerintem, alakulóban vannak a dolgok
Bazinga!
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Nekem nem lenne ellenvetésem. <#crazya>#crazya>
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
a "részenként egy zombi" arány kb mindig megvolt, de nem az a klasszikus véres-hentelõs film, ez nyilvánvaló volt már az elsõ 1-2 rész után
Bazinga!
Eddig nem vettem a fáradtságot, hogy megnézzem az új részt. Még nem döntöttem folytatom-e egyáltalán.
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"