12301
Fear the walking dead - TWD testvérsorozata
-
#3823 Na meg ki venné észre hogy nincs ott? :D Azon kívül hogy mintha ka(r)lap ből +2 pulzust váltana ki :D -
G_ArchAngel #3822 Vagy nem szerepel ket reszben? -
G_ArchAngel #3821 a szerintuk-nel megnezted a pontozok szamat is?
amugy rotten tomatoes-t kell nezni, bar en annak sem hiszek:) -
#3820 "egy kurvajo film 6 ponton allt.. szerintuk."
-
#3819 az imdb ben azota nem bizok miota egy kurvajo film 6 ponton allt.. szerintuk. -
#3818 annyira fárasztó már ezt leírni, de az imdbt BÁRKI szerkesztheti, szóval ez semmit sem jelent. -
#3817 IMDB-n ezt láttátok(spoiler):
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Emily Kinney ...
Beth Greene (18 episodes, 2011-2012)
Ezek szerint Beth a 3. évadban meghal.
-
#3816 ulj le; felelet egyes. -
hapi #3815 Sajnos nem mindenki növi ki... -
Susarc #3814 bazz tényleg azt mondja a hülye:D:D
a "hagyjál békén,nem akarom" és a "neeeeeee" tipikus esete -
#3813 erőszak? há beleeggyezik, ott mondja hogy tegyen amit akar.. egy ekkora magaslabdát nem szabad kihagyni XD -
#3812 A megfélemlítés és a nemi erőszak közötti szakadék elég nagy ám. ^^ -
#3811 Elvileg kinövöd, ha nem az senkinek se jó :-( -
#3810 A zombik fikció,de egy női mell valóság! :) És ez lesokkolna mindenkit! :D De egyébként valszeg a színészek nem akartak totálban meztelenkedni.
Várom a következő részt,lesz adok-kapok. Rick-ék betámadják a helyet,gondolom Merle-ék meg a börtönt. Lehet ott jönnek majd rá,hogy hoppá..nincsenek itt,és mivel egy csapat fegyveres elemnt, így könnyebben beveszik ahelyet. A Börtön effektíve biztonságosabb sok zárható cella. De majd meglátjuk mi lesz. :)
-
#3809 Lehet a színészek nem vállalták. -
#3808 Obvious troll is obvious. -
#3807 az otthon ülő, unatkozó, prűd amcsi anyukáknál nincs félelmetesebb zombihadsereg... -
#3806 Ezen felhúztam a szemöldököm én is. :DDDD -
Susarc #3805 "Eddig is imádtam Merlet. De most már nagyon erősen vonzódom hozzá" hátőőő ezt nem kommentálnám:) -
Susarc #3804 a négert úgyis lelövik:P:) -
#3803 totálba közelről mutattak már zombis gyilkolást, végtagok levágását, kibelezést, bél elfogyasztását...stb.... de jajj, nehogymár véletlenül egy női mell kerüljön a képernyőre... a végén a sok kis csira még sokkot kap :|
ezen kívül jó rész volt -
Aszrian17 #3802 SPOILER HOZZÁSZÓLÁS---------------
Na megnéztem én is. Hát kegyetlenül jó volt ez a 2 rész.
Eddig is imádtam Merlet. De most már nagyon erősen vonzódom hozzá.
Nagyon remélem hogy nem hal meg. Mert az felérne egy kibaszott erős karakter kiiktatásával "remember shane" aki ráadásul 5*-os.
A feka vadászatban én is szívesen részt vettem volna. Bántam hogy végül nem sikerült megölnie. De megvigasztalt, hogy elkapta azt az embert akit a legjobban gyűlölök --> Glent
Aztán most ebben a részben a kínzásnál, már tisztára ordibáltam hogy bazzeg Merle vág már át a sárga torkát. Erre egy zombit küldött rá amit az tök lehetetlenül kinyírt. Jah persze XD a rizsevő meg a zombi 1-0
Rick egyre jobban ellenszenves nekem, a kormányzó meg egyre szimpatikusabb. Nem gonoszabb ő rick és a csipetcsapatától.
Ő is túl akarja élni ezt az egészet mindenáron + meg akarja gyógyítani Pennyt a kislányát. Bár lüke volt hogy a kígyót nem engedte becsúszni Meggi lukába
Rohadék Rick majd a testvére ellen akarja uszitani Darlyt aki eléggé meg fog lepődni, és remélem hogy a vér nem válik tényleg vízzé.
Glent már meg kéne ölni, mert egyszerüen hányingerkeltő szinész.
Remélem én is hogy nem ölnek meg 4-en mindenkit, az elég gagyi lenne.
Részemről undoritó amit Merle ellen elkövetett az egész bagázs.
Otthagyni valakit a háztetőn mert ellenkezett valami ostobaságon és összeverekedtek? + Glen egyből ráfogta a fegyver pedig Merle letette és még azt sem engedte meg hogy láthassa a testvérét? (szemét)
Én azt mondom hogy halál az egész bagázsra XD bár tudom nem fog megtörténni mert ez is egy igazságtalan amcsi sorozat.
Az lesz hogy Merlet megölik, a kormányzó lelécel + minden kis csipet harcos, néhány karcolással megússza. Áhhh szar ez
-
Balázs 17 #3801 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!de ő olyan kemény, hogy hagyta volna magát megerőszakolni akkor se beszél... valószínű:D -
G_ArchAngel #3800 Pont a CIA-rol olvasok konyvet, igy valaszt is adhatok a Maggie-s esetre:
Kihallgatast ugy kezdik, hogy a megfelemliteni kivant alanyt levetkoztetik, gyakran kopaszra borotvaljak, muszlimok eseteben a szakallt is levagjak. A meztelenseg a kiszolgaltatottsag erzesevel jar, sokan mar ekkor megtornek vagy legalabb meginognak. -
#3799 jó rész volt, felvezették a jövőheti részt, remélem nagy zúzás lesz :D -
#3798 Azért nem egy szokványos kihallgatás volt... Mondjuk én a helyében ha már odáig eljutok meg is basztam volna Maggie-t amilyen jó kis punci XXD -
#3797 Az tényleg gáz volt, hogy kikötözték még anno... -
#3796 a következő rész érdekes lehet, de el is lehet kegyetlenül baszni... azért ha rick-ék lemészárolnak 4-en egy egész városnyi fegyverest, akkor egy cseppet összehúzom a szemöldököm -
#3795 Ebben a részben külön figyeltem énis,és mikor beszélt vele Rick hogy mit tett...akkor is végig fapofát vágott,már kacagtam... -
#3794 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!keményebbnek tűnik benne
NO -
#3793 ja, és Carl-ról annyit, hogy
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!VEGYE MÁR LE VALAKI A FEJÉRŐL AZT A KIBASZOTT KALAPOT VAGY LERÚGOM!!!!! -
#3792 Szerintem abszolút nem genyaság az a kihallgatás, amit Maggie-vel csinált, főleg, hogy egy vadidegen, akiről azt hiszi, hogy ő is benne volt Merle kikötözésében, ami azért valljuk be elég genyaság volt anno Glennék részéről is. Oké, hogy balhézott Merle, de azért mégsem kellett volna otthagyni, minden T-Dog balfaszsága miatt van, és maximálisan megértem Merle dühöngését. -
#3791 az nekem is bejött...:D:D -
#3790 itt még nem tartottam ... :(
egyébként jó volt a vége azzal a 'zajjal', zenével karöltve :D -
Belkar #3789 Ebben a részben elég sok vetkőzés volt Maggie is Andrea is mi lesz itt átmennek HBO stílusba? -
#3788 -
Susarc #3787 azt nemtudom én csak ezt láttam:D
-
#3786 Fedezék mögül könnyebb lőni vele, nem kell kihajolni teljesen -
#3785 ez mi ? :D
Csak én látom rosszul, optikai csalódás, vagy tényleg így néz ki egy mesterlövészpuska? :D -
#3784 Akkor nagyon ütősere fogják venni a évad felét záró részt! vagy megpróbálják!