The Walking Dead (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Teljesen felesleges figyelemfelkeltés volt.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Annyira jól esett amikor Andrea kiosztotta azt a hülye p#na PB-Sarah -t... minden amit vele kapcsolatban mondott igaz volt 😄
#1737: azért hajlik Shane felé a szimpátiád, mert Rick "túl jó", szinte már nem is emberi szinten. Mindenkinek a gondját magára akarja venni, meg akarja oldani õket...stb. Mondjuk a múlt heti kocsmás jelent azért odabaszott, de ott is próbálta békés úton rendezni elõször a dolgokat, és amikor látta hogy esélytelen, akkor durvult be. Shane ezzel szemben mindig a könnyebb utat választja ami sokszor "embertelen" de (paradoxon) ettõl lesz olyan emberi.
amúgy jól láttam hogy a buszos jelenetnél mintha "megkarcolták" volna Shane -t a zombik?
Bazinga!
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Nem tudom, a készítõk hogy akarták alakítani a karaktereket, hogy direkt van-e ez, de nekem egyre inkább kezd szimpatikussá válni Shane, ellenben Rickel... ilyen puhapöcs vezetõt még nem láttam, mikor vissza akarta vinni a gyereket a tanyára, hogy még egy napot gondolkodjon... nem is csoda, hogy Shane kiakadt. Reménykedtem, hogy a csavarkulcs célt talál. Shane módszerei bár nem humánusak, de mindenképpen az életben maradást szolgálják, ellenben Rick hosszú távon halálba vezeti õket az ilyen döntéseivel.
Andrea - Lori "harcát" is egyértelmûen Andrea nyerte, egy normális életben Lorinak lett volna természetesen igaza, viszont ebben az eltorzult világban had döntsem már el, hogy élni akarok-e vagy sem.
Jó volt ,de pl elõzõben több akció volt.
És a következõben megint a Farmville fog menni.
Pedig már azt hittem többet lesznek kinn.
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
A mai epizódban a CSI Phenjan stábja miután elénekelte a Kedves Vezetõt dicsõítõ himnuszt kigyalogolnak a terepre ahol egy csapat hátul összekötözött kezû és tarkón lõtt parasztot találnak. Rövid vizsgálódás után megállapítják, hogy az egészet az imperialista nyugat kémei mûvelték.
Hong csapattag kételkedésének ad hangot de letartóztatják.
A nyomok végül Csin-Long széklábkészítõhöz vezetnek, aki mint kiderült kiterjedt bûnügyi háttérrel rendelkezik. 2 alkalommal is késve szolgáltatta be az adót, és nem tapsolt elég hangosan a Kedves Vezetõ legutóbbi beszédén. Miután a 5-ik úját is eltörték beismerte hogy õ ölte meg azt a 20 parasztot, valamint azt is hogy kémkedett Amerikának, és a KEdves Vezetõ megölését tervezte.
Miután bebizonyosodott a bûnössége Csin-Longot halálra ítélték és kivégezték.
Hong csapattag is halálbüntetést kapott, amiért kritizálni merte a CSI munkáját. Kivégzése a Kedves Vezetõ születésnapján lesz, de elõtte még bocsánatot fog kérni.
elképzelhetõ hogy a 3 évad végeztével átveszik a TWD-t is.
hbo vagy axn (esetleg viasat) mûsorán én simán el tudnám képzelni
Yo, Bitch!
én is, tartalom nem nagyon érdekel.. hátha ebayre csak a tartót valaki felrakja. rohadt jól mutatna a polcon vagy az asztal közepén😄
Yo, Bitch!
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Bazinga!
\"Szeresd a tavaszt, vagy húzd meg a ravaszt Állj ki délcegen, vagy feküdj ki részegen Próbálj élni boldogan, vagy ne vedd komolyan.\"
nem a drámával volt itt baj meg, hogy kevés a zombi, hanem azzal, hogy nem volt szinte semmi izgalom/feszültség.
egyébként érdekes, hogy szidjuk a sorozatot eközben amerikában sorra dönti a rekordokat a nézettség, és az imdb-n is elég durván jó az értékelése a sorozatnak, és a kritikusok is dícsérik.. úgy látszik velünk van valami baj😄
Yo, Bitch!
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
Én ilyet kitennék otthon a gyerekek kitérnének a hitükbõl. 😊
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,

Meg ugye eleve egy eléggé lelkileg sérült srácról van szó.
Bánnám ha kimenne a sorozatból!
Még õ van felháborodva,hogy Shane vissza merte vinni.Az persze nem volt baj,hogy simán se szó se beszéd otthagyta a fiát.
T-Dog nem értem miért nem szerepel többet.Karakteres figura,igazán kaphatna lehetõséget.
A végén Daryl bekattan és kivégez itt mindenkit...
Dale ami fejeket le tud vágni,hihetetlen.

Am nem tudom,h mit nem értenek sokan Daryl jelenlegi állapotán. Az életét kockáztatta és nem is egyszer majdnem fûbe harapott,miközben kereste csóri Sophiát, erre kiderül,h végig az orruk elõtt volt és minden erõfeszítése tök felesleges volt. Én nem csodálom,h ettõl kissé megkattant. 😄
kár, hogy PB-Sarah megmenekült 😞 jó lett volna ha bezombul :|
Daryl pálfordulását én se nagyon értem... talán az van, hogy eleve elmebeteg, és a kislány elvesztését részben a saját hibájának tartja, annak ellenére, hogy dumál itt, hogy nem az õ felelõssége volt...stb.
Shane pedig tényleg szúrhatná a szõkét, nemtom mit eszik a faarcú PB-Sarah -n 😊
ja és Glenn pedig puhapöcs... õ is lazán szúrhatná a nem kicsit jó csajt, erre neki áll lelkizni meg hogy miért mondta hogy szeret hisz nem is ismer...stb. 😊 lolmár... a közelben nincs nõ erre hisztizik mint egy kisgyerek 😊
Bazinga!
Shane Egy szociopata állat lett😄
Andrea meg csak a sz*rt keveri megint.