The Walking Dead (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sir Quno Jedi
Namost egy gépesített hadosztályt nem lehet sima zombikkal lenyomni, mintahogy egy szigorúan titkos bunkerbe sem tudnak behatolni, mert nem ássák át magukat a 6 méteres betonon, meg a több tonnás páncélajtókon ugyebár.

Minden jól szervezett hadseregnek vannak elit egységei és végszükség esetére készenlétben állomásozó egységei, tartalék bázisai és felhalmozott vészkészletei. Ergó csak "úgy" nem lehet lenyomni zombikkal az embereket. Nem maradéktalanul.

A hadsereg és az "állam"/kormány maradéka szépen ott dekkol épségben valahol.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

böröczk
*lovas-tankoshoz hasonló

Kumiho #2179

böröczk
Nem tetszett ez a rész. Hamar vége lett. Ahogy bereklámozták a teaserben a folytatást, tiszta akciódúsnak ígérkezett.
Egyébként én megértem, hogy nincs minden percben tömegmészárlás, elvégre egy dráma, egy zombi apokalipszis mi más is lehetne, mint megrendítõ, orbitális szívás. De kérem, történjen már valami, bármi. Én nézem a sorozatot, mert nekem tetszik még ennek ellenére is, de olyasmit várnék már, mint amiket az elsõ pár részben láttunk, hol vannak a lovas-tankoshoz, vagy "esõben zombinak öltözõs" jelenetek? Ott érezni lehetett a feszkót és kínlódást, mostanra már a feszkó kezd eltûnni, és marad a színtiszta kínlódás.
A nyílpuskás fickóban látok fantáziát, jövõt, neki még mindig vannak jó jelentei. A vemhes nõci meg remélem ott marad a kocsiban.

Kumiho #2179

RatBaG
precision
ja és, Rick for president, kocsmás jelenet nagyon ott volt... volt benne minden, dráma, filozófia, hit kérdés, akció

én még Shane -t is bírom, azzal együtt, hogy egy "szívtelen" állat... de ha ilyesmi megtörténne a való életben, én a közelében maradnék... 😊 persze ha lelõ mert menteni akarja a bõrét az kellemetlen 😄D

Bazinga!

precision
na most néztem még csak meg...

Remélem PB-Sarah agya kifolyik az orrán... 😄 az idiotizmus teljes tárházát felvonultatta már a sorozat alatt és mindig ugyanazt a tenyérbemászó képet vágja hozzá... ez már Oscarért kiáltó színészi teljesítmény 😄

Amúgy elég jó rész volt, nekem tetszett.

Aki pedig több akcióra és vérre számít az csatornát és sorozatot tévesztett 😊 Ez egy dráma, ráadásul az AMC -n. Ez ilyen. Az összes AMC dráma ilyen, bár tény, hogy itt azért volt tényleg 1-2 gyengébb rész. Aki hentelõs zombimúvira vágyik az nézzen olyat és ne csodálkozzon hogy ez nem olyan 😊

Bazinga!

Lehet, hogy van biztonsági zóna, habár én elhiszem a fosztogatóknak, hogy Fort Benning is elesett. Egyszóval sok esélyt nem látok rá, habár kezdetben a vészfrekvencia is elhallgatott a rádiókban. Aztán, amikor Fort Benning felé mentek és Shane el akarta õket hagyni az autóban amit beindított éppen a vészfrekvencia automatikus üzenete szólt, tehát lehet valami szervezett állami erõ valahol.

Én egyébként borítékolom a sorozatnak a happy endet. Vagy lesz valami ellenszer, vagy valahogy tudják hatástalanítani a zombikat. De ez valószínûleg utolsó évadban fog csak kiderülni (most ugye 3. évadot már megrendelték 16 részel. Annak sikerességén múlik, hogy lesz-e 4. évad).

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Gondolom elsõ körben MINDEN városba meg nagyobb helységbe kihelyezték õket, ami megterhelte az ellátást és felaprózta az erejüket. Ennyi embert nehéz ellátni fõleg hogy egyre nagyobb a káosz.

Így elég sok embert veszthettek még ha csak balesetekbõl is. Meg ki tudja hányan dezertáltak.

Aztán gondolom amikor rájöttek hogy ez tarthatatlanan szépen összeterelték az embereket de így meg veszélygócokat hoztak létre ahol gyorsabban terjedt a vész.

Valamint a sereg se robotemberekbõl áll. Ahogy durvult a helyzet biztos hogy egyre többen dezertáltak és/vagy önállósították magukat stb.

Mellesleg semmit sem tudunk,. Az is lehet hogy a sereg valahol létrehozott egy biztosngái zónát és minden más helyrõl meg kivonultak.
Narxis
A hadsereg szerintem szervezetlen volt, ott az elején is lõttek mindenre a hangos fegyvereikkel és szerintem ez okozta a vesztüket. Nagyobb városokban gyorsan lenyomták õket no meg ugye fejre kell célozni különben nem döglenek. Ezért tud egy kisebb csapat nagyobb eséllyel túlélni, na meg aztán ha tudósok is hazarohantak akkor ki tudja, hogy a katonaságnál egy idõ után mennyien húztak el a fenébe. 😄

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Valoszinuleg az elejen katonak is megfertozodtek es sajat hazajaban egyik hadsereg sem tokig M16-ban alszik.

http://gaborszantai.co.uk/

Autó van, benzin is (legalábbis a benzintankban ami maradt), víz néhány helyen van még, kaja már bajosabb, mikor vadászni kell, hûtõ meg nincs.

Lassú dögökrõl meg annyit, hogy ha egy amerikai hadsereg tankokkal bombákkal, tömérdek golyóval, fegyverrel ellátmánnyal nem tudta õket megállítani, akkor nem néhány elgyötört túlélõ fogja ezt megtenni.

Oké, használsz lassú fegyvereket, de több döggel már nem tudod felvenni a versenyt egyszerre (lásd Rick és Sophia esete. Rick egyenként kapta el õket nem egyszerre a 2-t.) Amúgy a karod hamarabb fáradna, mint a pisztoly közelharc esetén. Meg amúgy is ha meglát egy ilyen dögöt sokan bepánikolnak, nem gondolkodnak csak cselekszenek (inkább lõne sok ember szerintem).

Egyébként nem is értem, hogy hogy tudták a zombik lenyomni a hadsereget?

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Elsõ évadban kifosztottak egy rendõrörsöt emlékszel? Annyit nem lõttek eddig, hogy elfogyjon az a 700 golyó és ezt csak Rick vitte +-ba.

Shane is biztos begyûjtött néhányat, nem beszélve a többi survivorrõl.

Egyébként meg egy ilyen helyzetben fontos, hogy mindenki meg tudja védeni magát. Ehhez meg elengedhetetlen, hogy tudjanak lõni. Ez megér pár elpazarolt golyót.

Narxis
Fenét, csak össze kell gyûjteni a megfelelõ eszközöket, jó autó, több féle fegyver, rengeteg töltény, kaja, víz, benzin és ezek a lassú dögök nem tudnak mit tenni. Egyedül akkor erõsebbek ha tömegben vannak, ezért kell csak végsõ esetben hangos fegyvereket, gránátot vagy ilyesmit használni. 😄

Mert te mernél mi? Mikor ott biztonságban vagy máshol meg lehet arra ébredsz, hogy a beleidet rágják éppen.

Hamar zombitáp lenne belõled...XD

Ez egy drámasorozat és nem horror (max horror elemek vannak benne). És mint minden ilyen a jellemábrázolás, az érzelmek és e kettõ változása jellemzi (már az eddig részben is láthattunk erre bõven példát: Shane, Lori, Carl, Andrea, Daryl és most Rick is változik éppen).

De mivel dráma sokáig nem maradhatnak a farmon (dráma kategóriába Lori terhessége szintén jól beillik, ez plusz nyomást helyez Lori-ra és Rick karakterére is). Szerintem egyébként a farmer lányát az anyja megkarmolta és majd jól elkapja Herschel-t. Ekkor a zombik felfedezik õket (horda) és kénytelenek lesznek tovább állni a farmról.

Vagy az is lehet, hogy Lori keresése közben belefutnak egy zombi hordába, akiket a farmig nem is tudnak lerázni. Vagy akár fosztogatók is megjelenhetnek a farmnál (á la kocsmai jelenet) és õk kezdenek el lövöldözni Rick-ékkel, amit a zombik megint csak érzékelhetnek.

Több irányba el lehet vinni a sztorit.
A legutóbbi rész tényleg nem volt valami izgalmas (habár a kocsmás rész szerintem egy új lendületet jelent majd a sztoriban... Ki tud ember maradni egy ilyen helyzetben.)

Szerintem a Nebraska cím inkább a kocsmai incidensre utal, nem pedig arra, hogy tényleg oda is fognak menni.

Amúgy nekem pont azért tetszik a sorozat, mert nem szuperhõsök a fõszereplõk, akik hordányi zombit lenyomnak. Nem kell ez ide (aki ezt szereti nézzen Resident Evil vagy valami mást). Egyszer játszotta Shane is a hõst majdnem otthagyta a fogát, pedig õ a legkeményebb (ha nem lett volna Ottis csalinak ott is hagyja). Már Daryl is majdhogynem zombitáp lett, pedig ha valaki túlélheti ezt az egészet, akkor az õ.

Frosty01
számomra cancel listára kerül, mostmár elég erõsen, és úgy tûnik véglegesen :/

practitioner of the forbidden arts of death

Zenszkij
szeretem a képregényt, bejön a sorozat, de ez a rész..egy nagy nulla volt

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

Blacksheep333

Az operációs rendszeren is túl...

Andr0
mondjuk igaz, de én az egész kezdete óta mondom a hónapokat.

Amúgy jó lenne már egy igazi masszív negyedórás agyatlan lövöldözés tankelhárító ütegekkel érted hogy LÁSSUNK VÉRT két ilyen hordozható félautomata lövésztornyot felállítanának a farm bejáratához aztán fél országnyi zombi odasántikálna és addig küldenék nekik az ólmot amíg szét nem ég a kezükben az üteg. aztán jönnek a vállról indítható rakéták és csinálnak vagy 5 tucat krátert a tisztásba aztán meg repülõzombik ellenük légvédelmi ütegekkel. és csak nyomnák neki mint Legolás az orkoknak érted. Na ilyen egy kicsit hiányzik nekem... 😊

szerk.: a negyedórás fun végén pedig zombivértó maradna a farmból... ez egy igazán kellemes befejezés lenne a farmos résznek.

Armin & Ayu fan

Inkabb napok, max hetek. Meg nem voltak a farmon, amikor Lori teherbe esett es meg most sem latszik rajta. Ilyen alak mellett 2. honapban kellene lennie mar hasnak.

Andr0
jó csak már hónapok óta áll fent ez a szitu és viszonylag sokan fordultak meg a városban... a gyógyszertár is le volt rabolva. Egyszer el kell fogynia ha nincs egy üzem, ahol sorozatgyártásban nyomatják...😄

Armin & Ayu fan

ForzaInter
engem a szereplõk közül csak a szõke csaj meg a prison breakes csaj irritál nagyon..

daryl-t meg shane-t bírom, a többi karakter meg elviselhetõ, semlegesek.

Yo, Bitch!

desigo
Nem hiszem,hogy nehéz lenne bármit is beszerezniük.
Pár tucat embernek jut elég a fegyverboltokban.
Akár autót,üzemanyagot,szerszámot,gyógyszert könnyen be lehet szerezni ha kimozdulnak a farmról.
Vagy a jámbor háziúr a zombivész elõtt titokban fegyvernepper volt.
Andr0
ááá... biztos a U.S. Army az egyik fõ támogatója a sorozatnak.

Armin & Ayu fan

stargatelost
Ja, fõleg úgy, hogy még lõgyakorlatra is egy csomót ellõttek, amikor tanították a szõke csajékat.

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

Andr0
ja... puhány fatökûek... Amúgy honnan van ennyi lõszerük?😄

Armin & Ayu fan

Narxis
Nem mernek mert gyávák.

ForzaInter
Azok a részek mikor kimozdulnak a farmról mindig nagyon jók.. Engem az se érdekelne ha maradnának a farmon, csak többet menjenek ki.

Yo, Bitch!

arsnl
hát reméljük nem azért lett az epizód címe Nebraska, mert 2szer megemlítették...

Andr0
nem tudom mennyire követi a sorozat a képregényt, de abból ki lehetne következtetni dolgokat... 😄

Armin & Ayu fan

Remélem Nebraskát nem csak úgy bedobták, hanem esetleg tényleg majd terveznek elmenni oda.
Lol lenne ha a sorozat kapna valami lightos mosolygós "A farm ahol élünk" stílusú openinget. 😊
szucsy89
Ezért kell az íróknak valamit lépniük, leég a farm/zombitámadás éri amit nem tudnának már visszaverni/a 2 megölt csávó bandája megtámadja õket stb. ezért el kell majd onnan menekülniük... máshogy tényleg nem fognak elmenni.
Egy helyben toporog sajnos az egész sorozat. És ez a rengeteg lelkizés... Egy zombis sorozatban!
Megint az utolsó 5-10 perc mentette meg, a többi dögunalom volt.

PSN ID: Lord_Mortanius

Narxis
Én mennék és hentelném õket a machetémmel tonnaszámra.

Belegondolva ha hasonló helyzetben találnánk egy viszonylag biztonságos helyet mi se keresnénk a bajt, hanem ott dekkolnánk hónapszámra és csak akkor mennénk ki ha már tényleg elkerülhetetlen.

Ez igaz az tény viszont a tv-ben nem ezt akarjuk látni.
Engem inkabb az erdekel, hogy a borulas miatt elvetelt-e, mert azzal egy unalmas es erdektelen szalat el lehetne vagni.

Panzeradler
Megfogtál😊 Szó mi szó, remélem jó sokára találják meg, eléggé irritáló számomra az a csaj.
Oke, elmondjuk a velemenyunket, s mivel nem akarjuk, hogy mast zavarjanak a reszletek, ezert spoiler tagba tesszuk, de teged erdekel a velemenyunk, igy lenyitod a spoiler ablakot...

Tehat?😊

Panzeradler
Azért néztem be mert érdekelt, hogy másoknak mi a véleménye, nem azért, hogy megtudjam mi fog benne történni.
de, volt az elso automon is😊

Sorozatos topiknak mi lenne a lenyege: dumalni a sorozatrol vagy sirni a felirat miatt?
En pl. sok sorozatot nezek, kovetem forumokban oket, de addig soha nem lepek be, ameddig meg nem neztem az aktualis reszt, mert hozza sem tudnek szolni es olvasni sem szeretnek rola.

oFC mert minden részben várja az ember az action-t ,de csak nyálas drámát kap.....ez a 2x8 is higfos volt:S

Panzeradler
Spoiler-t nem ismeritek itt mi?<#falbav>
cylonflatus
A zsaru feleségére gondoltam, meg arra feltételezésre, hogy most majd õt fogják valószínû keresni (Daryl Olivának nevezi a csajt, csak elgépeltem)

Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!

1., egy ilyen sorozattol nem ezt varna, mert igy rem unalmas
2., valojaban jol mutatja az elvart helyzetet, mert minden normalis ember igy viselkedne ilyen helyzetben, persze ez ismet 1. pont

En az elejetol nezem, de ki a halal az az Olivia?

Eltunt mas is Lori-n kivul?<#wow2>

I.C.ram
Hát húúdeizgi lesz, hogy 3 részenként kimennek a kocsmába, gyógyszertárba, erdõbe.
Andr0
én is tudom hogy kurvahideg van kint az ûrben pedig nem jártam még odakint.

Armin & Ayu fan