The Walking Dead (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Minden jól szervezett hadseregnek vannak elit egységei és végszükség esetére készenlétben állomásozó egységei, tartalék bázisai és felhalmozott vészkészletei. Ergó csak "úgy" nem lehet lenyomni zombikkal az embereket. Nem maradéktalanul.
A hadsereg és az "állam"/kormány maradéka szépen ott dekkol épségben valahol.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Egyébként én megértem, hogy nincs minden percben tömegmészárlás, elvégre egy dráma, egy zombi apokalipszis mi más is lehetne, mint megrendítõ, orbitális szívás. De kérem, történjen már valami, bármi. Én nézem a sorozatot, mert nekem tetszik még ennek ellenére is, de olyasmit várnék már, mint amiket az elsõ pár részben láttunk, hol vannak a lovas-tankoshoz, vagy "esõben zombinak öltözõs" jelenetek? Ott érezni lehetett a feszkót és kínlódást, mostanra már a feszkó kezd eltûnni, és marad a színtiszta kínlódás.
A nyílpuskás fickóban látok fantáziát, jövõt, neki még mindig vannak jó jelentei. A vemhes nõci meg remélem ott marad a kocsiban.
Kumiho #2179
Per Aspera Ad Inferi.
én még Shane -t is bírom, azzal együtt, hogy egy "szívtelen" állat... de ha ilyesmi megtörténne a való életben, én a közelében maradnék... 😊 persze ha lelõ mert menteni akarja a bõrét az kellemetlen 😄D
Bazinga!
Remélem PB-Sarah agya kifolyik az orrán... 😄 az idiotizmus teljes tárházát felvonultatta már a sorozat alatt és mindig ugyanazt a tenyérbemászó képet vágja hozzá... ez már Oscarért kiáltó színészi teljesítmény 😄
Amúgy elég jó rész volt, nekem tetszett.
Aki pedig több akcióra és vérre számít az csatornát és sorozatot tévesztett 😊 Ez egy dráma, ráadásul az AMC -n. Ez ilyen. Az összes AMC dráma ilyen, bár tény, hogy itt azért volt tényleg 1-2 gyengébb rész. Aki hentelõs zombimúvira vágyik az nézzen olyat és ne csodálkozzon hogy ez nem olyan 😊
Bazinga!
Én egyébként borítékolom a sorozatnak a happy endet. Vagy lesz valami ellenszer, vagy valahogy tudják hatástalanítani a zombikat. De ez valószínûleg utolsó évadban fog csak kiderülni (most ugye 3. évadot már megrendelték 16 részel. Annak sikerességén múlik, hogy lesz-e 4. évad).
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Így elég sok embert veszthettek még ha csak balesetekbõl is. Meg ki tudja hányan dezertáltak.
Aztán gondolom amikor rájöttek hogy ez tarthatatlanan szépen összeterelték az embereket de így meg veszélygócokat hoztak létre ahol gyorsabban terjedt a vész.
Valamint a sereg se robotemberekbõl áll. Ahogy durvult a helyzet biztos hogy egyre többen dezertáltak és/vagy önállósították magukat stb.
Mellesleg semmit sem tudunk,. Az is lehet hogy a sereg valahol létrehozott egy biztosngái zónát és minden más helyrõl meg kivonultak.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
http://gaborszantai.co.uk/
Lassú dögökrõl meg annyit, hogy ha egy amerikai hadsereg tankokkal bombákkal, tömérdek golyóval, fegyverrel ellátmánnyal nem tudta õket megállítani, akkor nem néhány elgyötört túlélõ fogja ezt megtenni.
Oké, használsz lassú fegyvereket, de több döggel már nem tudod felvenni a versenyt egyszerre (lásd Rick és Sophia esete. Rick egyenként kapta el õket nem egyszerre a 2-t.) Amúgy a karod hamarabb fáradna, mint a pisztoly közelharc esetén. Meg amúgy is ha meglát egy ilyen dögöt sokan bepánikolnak, nem gondolkodnak csak cselekszenek (inkább lõne sok ember szerintem).
Egyébként nem is értem, hogy hogy tudták a zombik lenyomni a hadsereget?
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Shane is biztos begyûjtött néhányat, nem beszélve a többi survivorrõl.
Egyébként meg egy ilyen helyzetben fontos, hogy mindenki meg tudja védeni magát. Ehhez meg elengedhetetlen, hogy tudjanak lõni. Ez megér pár elpazarolt golyót.
De mivel dráma sokáig nem maradhatnak a farmon (dráma kategóriába Lori terhessége szintén jól beillik, ez plusz nyomást helyez Lori-ra és Rick karakterére is). Szerintem egyébként a farmer lányát az anyja megkarmolta és majd jól elkapja Herschel-t. Ekkor a zombik felfedezik õket (horda) és kénytelenek lesznek tovább állni a farmról.
Vagy az is lehet, hogy Lori keresése közben belefutnak egy zombi hordába, akiket a farmig nem is tudnak lerázni. Vagy akár fosztogatók is megjelenhetnek a farmnál (á la kocsmai jelenet) és õk kezdenek el lövöldözni Rick-ékkel, amit a zombik megint csak érzékelhetnek.
Több irányba el lehet vinni a sztorit.
A legutóbbi rész tényleg nem volt valami izgalmas (habár a kocsmás rész szerintem egy új lendületet jelent majd a sztoriban... Ki tud ember maradni egy ilyen helyzetben.)
Szerintem a Nebraska cím inkább a kocsmai incidensre utal, nem pedig arra, hogy tényleg oda is fognak menni.
Amúgy nekem pont azért tetszik a sorozat, mert nem szuperhõsök a fõszereplõk, akik hordányi zombit lenyomnak. Nem kell ez ide (aki ezt szereti nézzen Resident Evil vagy valami mást). Egyszer játszotta Shane is a hõst majdnem otthagyta a fogát, pedig õ a legkeményebb (ha nem lett volna Ottis csalinak ott is hagyja). Már Daryl is majdhogynem zombitáp lett, pedig ha valaki túlélheti ezt az egészet, akkor az õ.
practitioner of the forbidden arts of death
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
Az operációs rendszeren is túl...
Amúgy jó lenne már egy igazi masszív negyedórás agyatlan lövöldözés tankelhárító ütegekkel érted hogy LÁSSUNK VÉRT két ilyen hordozható félautomata lövésztornyot felállítanának a farm bejáratához aztán fél országnyi zombi odasántikálna és addig küldenék nekik az ólmot amíg szét nem ég a kezükben az üteg. aztán jönnek a vállról indítható rakéták és csinálnak vagy 5 tucat krátert a tisztásba aztán meg repülõzombik ellenük légvédelmi ütegekkel. és csak nyomnák neki mint Legolás az orkoknak érted. Na ilyen egy kicsit hiányzik nekem... 😊
szerk.: a negyedórás fun végén pedig zombivértó maradna a farmból... ez egy igazán kellemes befejezés lenne a farmos résznek.
Armin & Ayu fan
Armin & Ayu fan
daryl-t meg shane-t bírom, a többi karakter meg elviselhetõ, semlegesek.
Yo, Bitch!
Pár tucat embernek jut elég a fegyverboltokban.
Akár autót,üzemanyagot,szerszámot,gyógyszert könnyen be lehet szerezni ha kimozdulnak a farmról.
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
Yo, Bitch!
Armin & Ayu fan
Megint az utolsó 5-10 perc mentette meg, a többi dögunalom volt.
PSN ID: Lord_Mortanius
Ez igaz az tény viszont a tv-ben nem ezt akarjuk látni.
Tehat?😊
Sorozatos topiknak mi lenne a lenyege: dumalni a sorozatrol vagy sirni a felirat miatt?
En pl. sok sorozatot nezek, kovetem forumokban oket, de addig soha nem lepek be, ameddig meg nem neztem az aktualis reszt, mert hozza sem tudnek szolni es olvasni sem szeretnek rola.
Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!
2., valojaban jol mutatja az elvart helyzetet, mert minden normalis ember igy viselkedne ilyen helyzetben, persze ez ismet 1. pont
Eltunt mas is Lori-n kivul?<#wow2>#wow2>