The Walking Dead (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szerintem az a fõszereplõ csajé volt. 😊 😄
mascarun
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Úgy hogy megint eltértek mint állat a két történet! Glennel nem Maggiet kapták el hanem Mochonne-t! És remélem nem játszák meg vele azt amit a feka csajjal mûveltek!

RatBaG
andrea elég hamar beadta a derekát. tényleg elszokott a piától 😄DD

Per Aspera Ad Inferi.

Ebben a szarban is csak elsõ és az utolsó 5 percben ha történik valami, a többi fölösleges, erõltetett és unalmas szájtépés.
tommygear
valaki verje már le azt a kalapot róla
egy alacsonyabb, szélesebb jobban kitöltené a fejlécet szvsz

de mindenképp érdemes lenne erre linkelni a képet: http://chandlerriggs.com 😉
3.
k0trapali
A Prometheus topikban is elég jó banner van, volt. (Charlize Theron segge <#hehe>)

Felõlem is mehet a harmadik! Van rajta zombi is meg õõõ zombi is.
tigeroo

fixed xd
3

Kongy
3as!!

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

A 4. tetszik nekem.
3-as<#banplz>

k0trapali
Na itt vannak az átméretezett bannerek! Válasszatok és mehet is befelé! <#hehe>

w77d
jó rész volt, alig várom a következõt.. végre szépen lassan összefonódik a két helyszín.

böröczk
Ezt hogy érted?

Kumiho #2179

ForzaInter
ahhoz képest, hogy milyen lassú volt a rész elég sok minden történt.

Yo, Bitch!

Kongy
Jó rész volt ez, sokminden történt. Merle is végre megmutatta, hogy nem csicskult be teljesen, ez tetszett.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

mascarun
G*cikurv*ra remélem hogy Maggie nem veszi át a képregényes Michonne helyét! Baromira ki fogok rajta akadni! -.-

desigo
Lassan haladnak az események.
Kezd kicsit kiszámítható lenni.
már én is többször felvetettem,hogy valami csókos gyerek,mert az kurvahétszentség,hogy castingon nem volt egy métert sem😛

böröczk
nem, de nézz meg haley joel osmentet mondjuk az AI-ben.
Carl:
kifejezéstelen, üres tekintet, mert õ nem színész, hanem valami ottani csicskának a kölke, biztos nem meghallgatással nyert felvételt a sorozatba.
vannak jó gyerek színészek, õ nem az, csak egy orbitális nagy tátongó üresség, kalappal a fején.

#3617 nagy plusz <#idiota>

Kumiho #2179

mascarun
Én is erre szavazok!

Csodálom hogy nem firtattátok még hogy nem e lehet hogy a való életben is Lori kölyke ez a Carl gyerek! xD

bency
Egyetértek,fárasztó már ez a sok basztatás meg igy nem jó szinész úgy nem jó szinész.Ez van...amiért 10x van leirva h milyen szar attól nem lesz jobb!Annyira meg nem zavaró mert kurvára nincs olyan sok szerepe....egyedül a kalappal értek egyet,az kurva idegesitõ már,arról meg nem csóró gyerek tehet.

:) Semmi okosság :P

😄😄

BoneDragon
A kalap a fején jobb színész.

könyörgöm 3 évad óta egy 30 seces szinészi játéka nem volt....😛

Ozzyehh
Egyébként nem értek veletek egyet 😄 Nem azt mondom, hogy jó színész, de az avilág ami körülöttük van lehet, hogy titeket is ilyen érzelem mentes arcjátékra ösztönözne, viccen kívül... mit csináljon? mosolyogjon meg röhögjön miközbe agyhalott emberek megakarják ölni õt és a szeretteit?
ráadásul amikor lepuffantotta az annyát... ,ha sokkot kap az ember akkor ilyen érzelem mentes faarcot vág, nem fog elkezdeni denszelni... ráadásul sztem fejlõdött az elsõ 2 évad óta ... TÁMADHATTOK <#idiota>

Amd Athlon 4x 750k, 8gb Corsair 1600mhz, Amd R9 270 2gb

jah és EZ KISSRÁC VÉRBELI SZINÉSZ! nem olyan balfasz mint ez a Carl

😄

jut eszembe a levesrõl!

Legyen ez a banner...

Jó rész volt, végre kezdenek összefutni a szálak. Mondjuk a telefonos "csavar" eléggé elõre látható volt, meg a vége is, de attól még tetszett.

Why so serious?

<#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1>

Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,

desigo
Mondjuk már ez sem aktuális hisz a két szállítmányozó munkás megpihent az erdõben...
Én erre a bannerra szavazok. Egész pofás és "tartós".
Narxis
Na az kéne még...😄DD

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Ez nekem is tetszik! Az egyel feljebbi a csak Rickes banner az nem annyira. Inkább erre szavazok.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Nem téged akartalak bántani. Igazán értékelem, hogy keresgéltél új bannert.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Nem tehet szegény róla. Azért lövöldözik gansta módra mert feka. A génjeikben van. 😊 Késõbb rappelni is fog.
böröczk
<#idiota>

Kumiho #2179

Narxis
Ez hatalmas rész volt, pörögnek az események de nagyon durván!!!!

Am. azt nem értem, hogy ha kevés a lõszer akkor a feka miért lövöldözik gangsta módra?😄DD

könyörgöm küldjék már el a rákba ezt a gyereket a szinészek közül!!😊

Na ne bassz! Új érzelmi reakció Carl arcán!

(ja mégsem😊

Rick fölé fog nõni, akkora kedvenc lesz nemsokára!
Számomra a legnagyobb probléma hogy Karl még lélegzik<#csodalk>
Legnagyobb probléma a banner <#idiota>

Narxis
Legyen az házigazda aki a legnagyobb szakértõje a zombiknak!

Zenszkij
ki szeretne házigazda lenni? az toljon egy plusszt mi meg megszavazzuk

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

Kongy
De valaki berakhatná v szólhatnátok egy adminnak, v választhatnánk házigazdát, mert máshogy nem fog menni..

desigo
Van már egy csomó jó.
Mehetne akár randomban is...
Narxis
A kormányzó és a néger csaj sztem az évadzáróig biztos marad. Ezért is tetszett az elõzõ banner, az évad 2 meghatározó karaktere a fõszereplõvel, mondhatni az érem 2 oldala. A néger csaj se százas de a kormányzóhoz képest õ a jók táborába tartozik.