The Walking Dead (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
de mindenképp érdemes lenne erre linkelni a képet: http://chandlerriggs.com 😉
Felõlem is mehet a harmadik! Van rajta zombi is meg õõõ zombi is.
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Carl:
kifejezéstelen, üres tekintet, mert õ nem színész, hanem valami ottani csicskának a kölke, biztos nem meghallgatással nyert felvételt a sorozatba.
vannak jó gyerek színészek, õ nem az, csak egy orbitális nagy tátongó üresség, kalappal a fején.
#3617 nagy plusz <#idiota>#idiota>
Kumiho #2179
Csodálom hogy nem firtattátok még hogy nem e lehet hogy a való életben is Lori kölyke ez a Carl gyerek! xD
:) Semmi okosság :P
ráadásul amikor lepuffantotta az annyát... ,ha sokkot kap az ember akkor ilyen érzelem mentes faarcot vág, nem fog elkezdeni denszelni... ráadásul sztem fejlõdött az elsõ 2 évad óta ... TÁMADHATTOK <#idiota>#idiota>
Amd Athlon 4x 750k, 8gb Corsair 1600mhz, Amd R9 270 2gb
jut eszembe a levesrõl!
Jó rész volt, végre kezdenek összefutni a szálak. Mondjuk a telefonos "csavar" eléggé elõre látható volt, meg a vége is, de attól még tetszett.
Why so serious?
Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Am. azt nem értem, hogy ha kevés a lõszer akkor a feka miért lövöldözik gangsta módra?😄DD
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

(ja mégsem😊

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson