12301
Fear the walking dead - TWD testvérsorozata
-
#5413 Ez tényleg ízlés kérdése, de számomra a Walking Dead az általad felsorolt címekhez képest egy cartoon networks-ös matiné. Egy elhanyagolt Wartburg-ot hasonlítottál 3 luxusverdához:) -
#5412 Hehe, Dexter-nek és a Breaking Bad-nek is utolsó évada megy, ezt már igazán kibírhatnád :) -
Austin Bailey #5411 nekem a második évad viszonylag bejött. Szerintem egynek elment volna az, hogy az üldözés közben megpróbálnak letelepedni, de rájönnek, hogy ez lehetetlen és a Sophiás rész is ütős, ráadásul bejött egy csomó szereplő, illetve főleg az elején nem volt belátható, hogy végülis mik leszenk a fő cselekményalakító irányok, vagyis viszonylag kiszámíthatatlan volt egy ideig. Nekem a harmadik nem tetszett, mert tele volt ostobasággal, észszerűtlenséggel meg az egész kormányzó-dolog sem jött be, mert nem volt hiteles. Szerintem egy olyan személy mint ő egy csomó helyen nem azt csinálta volna, amit csinált. -
G_ArchAngel #5410 nekem nincs csak bajom ezzel a sorozattal?
az egyetlen negativumot, Prison Break Saraht kiirtak, meg Carl is elviselheto:)
ami nem tetszik azt kaszalom, pl en mar regota nem nezem Dextert es Breaking Bad-et vagy Killing-et sem, nekem nincs ennyiszer felesleges 45-60 percem -
Susarc #5409 a kettő borzalmas volt....a 3 már jó lett volna ,de a "statikus" dolog szerintem egyetlen Z apokalipszis fannak sem jön be.....
az "iagzi" zombias apokalipszis,hogy folyamatosan menekülni kell szerintem erre a feelingre buknak a legtöbben..... -
Austin Bailey #5408 igen, de legalább a színvonal maradhatott volna. Nekem ez az elsematizálódás nem tetszik -
Zenszkij #5407 Az első volt az az évad, amit nem lehet felülmúlni. -
Austin Bailey #5406 nekem az első tetszett a legjobban -
#5405 Végignéztem a 3. évadot. Hát számomra közel sem volt olyan jó, mint a korábbiak. Az egész évad első 10-13 része szenvedés volt, nyújtották a semmit, már hihetetlenül untam a szenvedésüket, de kitartottam. :D
Még a vége se ütött, meg semmi. :(
Remélem a következő évad nem ilyen lesz. -
#5404 2013-Oct-13 The Walking Dead 04x01 30 Days Without an Accident -
Monoton #5403 -
#5402 -
#5401 akk a szokásos vasárnap:D köszöntem -
#5400 13.-án. -
#5399 akk októberben jön ? de kb hányadikán ? -
#5398 Ez a Wake Me Up klippjéből van? -
-
#5396 -
Austin Bailey #5395 hű, ez erősnek ígérkezik -
#5394 ez mutatja, hogy jó színész :D -
#5393 Hershel tök laza civilben :) -
#5392 -
#5391 látom már linkelték, bocsi -
#5390 -
Susarc #5389 hihi
-
#5388 Igen, hiába mondják, így dráma, úgy dráma, ez már túl sok.. remélem tényleg ilyen lesz, mint a trailer.. -
#5387 kormányzó tuti odafog majd baszni, mikor már teljesen megnyugodnak, hogy eltűnt:D -
Zenszkij #5386 jah, engem inkább az aggaszt, hogy drámának reklámozzák, félek, hogy az összes akciós jelenetet láttuk
egy zombis filmben ne drámázzanak, elegem van, hogy mindent ezzel a xar drámázással akarnak eladni
a kormányzót akarom, azt akarom, hogy pattogjon :) -
#5385 tyűűűű ez brutális lesz gyerekek, durvább mint az eddigi évadok szvsz. -
Monoton #5384 Szerintem ez most semmit extrát nem mutatott, viszont eleg sok a spoiler, csak az nezze meg akit az nem zavar. -
syberia2 #5383 Ez így már valami:D -
-
#5381 Vao, nagyon ígéretes!
4. évad előzetes -
natihorv #5380 Pénteken (július 19-én) érkezik az első előzetes a 4. évadból!!!
Aki nem akar lemaradni róla, az mindenképp kövesse a legnagyobb magyar rajongói oldalt: The Walking Dead - Magyar Rajongói Oldal -
Prof William #5379 Tudtam én hogy a Walking Dead a WWZ Sequelje. :) -
#5376 Rick a WWZ-ben
Kacsintás -
#5375 képek
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
t-dog
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
IXEMGabeo #5374 ja tudom csak jó pár hónapja benézte egy srác azt megtaláltam a képet, amit beszúrt másik helyre:) -
#5373 a jobb oldali tükörkép, tükörben nézi a szemét -
IXEMGabeo #5372
baki a javából:DDDDDDDD