The Walking Dead (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ForzaInter
ez a legjobb.

elég csak rick a bannerba

Yo, Bitch!

alapanyagnak:)

Mindig így kezdõdik, aztán jön a futás meg a sikítás...

w77d
amik a fene tudja mikor döglenek ki a sorozatból? szerintem nem kell rá sok karakter

Narxis
Sztem nem rossz de nekem hiányoznak róla a fõbb szereplõk.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

stargatelost
Ez jobb szerintem.

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

tigeroo

?
Andr0
+1

Armin & Ayu fan

tommygear
mehet jó lett
Narxis
Na ez már jó banner!

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

böröczk
Ez nagyon jóó

Kumiho #2179

Ez bannernak?

Csak le kéne kicsinyíteni :\

Zenszkij
Én már marhára unom a jelenlegi bannert, nem igaz hogy nem váltjuk le. A fél gárda már kihalt, de mi Shane-t bámuljuk a sotgánnal, hagyjuk már. Egyébként se akkora sztár ez a banner. CSERE CSERE CSERE

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

böröczk
Nem en csinaltam, csak tetszett a koncepcio, majd meg keresgelek.

Kumiho #2179

De nem csak rajz van hanem kép is és valahol ötletes, ráadásul 10x jobban megrajzolva.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

böröczk
De már.

És a mostani banneren tán nem a képregényes megfelelõjük van?

Kumiho #2179

Andr0
LOL :D:D

Armin & Ayu fan

Javítottam a bannert.. HAHAHAHA

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Higany

Kongy
Ha már itt tartunk mindenkinek elég elcseszett képe van :D Rick Jason-re emlékeztet kb :DDD

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Nemá, hogy nektek ez a banner tetszik. Ez valami képregényes topikba elmenne, de ide... ráadásul, hogy néznek ki. A néger csaj olyan mintha maga is zombi lenne, Rick meg mint a gyilkos a Haloweenben (mondjuk egyre inkább úgy viselkedik.) A kisrácon meg rajta sincs a kalap se.

A legjobb szerintem a #3535

precision
nekem tetszik

Bazinga!

mascarun
Shanea! xD

BoneDragon
Az nem probléma. :D

Shane? De hát lány a szerencsétlenje :)
tommygear
ez jó
BoneDragon
Én a gyereket kibaszásból shane-nek nevezném el, rick nagyon örülne neki! <#idiota>

böröczk
De miért baj az, hogy rajta vannak a szereplõk?
Az évad, sorozat részei, és szerintem jobban is néz ki.
Alapvetõen róluk szól a történet.

Kumiho #2179

Adventi naptár stílusban milyen lenne? Ha valaki megmurdel, csak átrajzolni zombinak, amúgy maradhat.

Megmondtam Orvillenak és megmondtam Wilburnek, és most megmondom magának is: ez a vacak sose fog repülni.

ForzaInter
ez lenne a legjobb. ezen nincsenek rajta a szereplõk, így ha valaki meghalna nem kéne új banner.:)

Yo, Bitch!

Shiwo
persze méretre kellene vágni és a feliratot úgy elhelyezni, hogy látszódjon...

a #3561-as képen meg eléggé érdekes a kép bal széle...

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Shiwo
szerintem hangulatos, jó banner lehetne....az nem baj, ha direkt elnagyolt

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

böröczk

<#idiota>

Kumiho #2179

böröczk
Ez milyen?

Bár arány ügyileg rossz, tény.

Kumiho #2179

ha már Karl...figyeljétek meg,hogy azt a másfél mondatot amit szerepelt a mostani részben,hogyan adja elõ...sírok kínomban....ez a gyerek egy dupla 0! szinészileg! Nulla mimika/gesztus/hangjáték.....komolyan ki a csuda vette fel? Biztos valami csókos lehet,mert ez a viccnél is rosszabb!

jaja HIBA HIBA!:D

w77d
jah, így alig ismertem meg XD

Csak Carl-ra kéne a kalap. <#nyes>
EZ KIBASZOTTUL JÓ!

Ez se rossz.

Hejes akarommondani helyes! <#vigyor>
jaja, észrevettem ... javítva.

hejérehelyére.<#ejnye1> <#bee1> <#nyes>
Mi lenne, ha az elhullók képe helyére egy-egy zombit tennénk be mindig. Mégis csak sítulsosabb mint valami piros X. Hahahaha

precision
szerintem meg nem fontos rajta lenni az összes szereplõnek a banneren... sõt
inkább valami walking dead feelinget árasztó banner kéne, max 2-3 karakterrel

Bazinga!

Akár zombi is mehet Lori képe helyére. :)

Andr0
amúgy sem élnék túl az idõsek az elsõ hullámot. Van néhány anomália, de ennyi:D

Armin & Ayu fan

Tetszik! <#eljen>
Csak a jobb alsó képet ki kell belõle venni. T-Dog akár maradhat is, de a jobb alsónak mennie kell.... helyére mehet tüzijáték.

Ozzyehh
Én nem is láttam olyan hú de idõs embert... am meg ha valaki haldoklik sztem az akváriumban végzi úgy is <#idiota>

Amd Athlon 4x 750k, 8gb Corsair 1600mhz, Amd R9 270 2gb

Nem hiszem hogy olyan túl sok 60 évnél idõsebb lenne ott... Meg amúgy is éjszaka járõröznek stb szóval erre azért vigyáznak.

sparrow35
Azért meglepetésszerûen nem szoktak az emberek végelgyengülni... <#banplz>

I want to be a mighty pirate ever!