The Walking Dead (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hasadás?

ott nem is zombik voltak, hanem pusztán világvége azt a bunkerben lévõ összezárt emberek viselkedésérõl szólt leginkább az egész film. Kissé túlzó és beteges volt mondjuk

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

A 4. Pontra már lett is egy értékelhetõ film osszerakva, - the divide.
Érdekes.

Ja egy reális zombiapok sorozat kb így nézne ki...

1. Kitör a vész.
2. Hõseink találnak egy biztonságos jól megerõsített helyet.
3. Felhalmoznak évekre elegendõ kaját.
4. Kb 10 évig ki se mozdulnak max ha már nagyon muszáj.
5. 10-15 év alatt a zombulás véget ér.

The End. 😊

Nekem is beugrott egy játék errõl, de nem a Wow hanem a State Of Decay. 😊 Biztos több Influence pontot akart gyûjteni a Governor mikor az automata pisztolyt adta le a csajnál és a gyengébb revolvert tartotta meg magának. 😊

Az mindig jót tesz egy sorozatnak ha több szálon is fut a cselekmény - remélem a Gov egy ideig még nem találkozik Rickékkel.

Visszaolvasgattam a fórumban. Bírtam azért, hogy ment a sírás, hogy így szar, úgy szar a sorozat, mert nem reális, hogy a "kibaszott" kerítést nem tudják végre megerõsíteni, meg ilyenek. Aztán meg, hogy mi faszért vesztegelnek még a börtönben, mert uncsi..

Csak én érzem itt a paradoxont?
Ha reális lenne, akkor a börtönbõl soha ki nem mozdulnának, max, ha elfogy a suppláj. Ha mindenféle hacukát viselnének, akkor meg senki nem halna meg, max betegségben, vagy valami baleset következtében.

Szerintem a sorozat pont megtalálta az aranyközepet, és nekem nagyon bejön, minden hibájával együtt.
Fenrir
Tisztára elõttem volt a kép ahogyan a Kormányzó Wow mintára veszi fel a küldetéseket a nagy sárga felkiáltójelnél 😄

-Hozz egy ostáblát.
-Hozz egy palack oxigént.

Õ meg megy és megcsinálja mert kell az xp 😄

A halál csupán a kezdet...

😊)) na ja

de a sorozat készítõi nem véletlenül vitték bele ezt az elemet😉

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

dehogynem az 1. évadban voltak szinte a legtöbb párbeszédek😄 volt úgy talán a 3. részben, hogy végig dumálgattak mi lesz velük és a végén megjelentek a zombik és elárasztották a tábort😄 megvolt a dráma hatás bõven...meghalt Amy, meghalt Carol férje is, fokozódott a pánik.

Viszonylag kevés zombival és sok drámai elemmel volt tele az 1. évad. 2. rész volt talán mikor Rick és Glenn álcázták magukat az igen ötletes volt valóban...

Nekem eddig ez a sorozat caklipakli bejött kivéve a 2. évad, mert ott baromságnak tartottam amiért annyi ideig várakoztak, tökölõdtek Hershelék közelében...plusz azt is Shane tette izgalmassá fõleg.

Logikátlanságok megvannak persze, de összességében azért kellemes csalódás ez a sorozat. Ez az évad kicsit döcögõsen indult, de most kezd igazán beindulni...

Ez marha jó rész volt!

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Én bírom, mert érdekes karakter...sokaknak láttam cseszte a csõrét, hogy Woodbury, meg saját település...nekem bejött és a kormányzó is. Amikor ott szétlõtt mindenkit a dzsipje elõtt akkor olyan lelkiállapot uralkodott el rajta (lecsapódtak benne a kudarcok, plusz a lánya halálát eképpen emésztette)...amiért szemét volt egyértelmûen, hogy a saját tudósát áldozta be (szemüveges fickó) és persze Andreát is...Akkor nagyon megutáltam, mert pont kettejüket bírtam a 3. évadban, aztán ugye jött a szezonzáró és már tisztán látszódott, hogy elborult az elméje...Viszont ilyen világban az elméje könnyen megtisztulhat, ha hosszabb távon magányosan tengeti az utcákat, ráadásul nagy nehezen el tudta engedni a múltját...Egy nagy szerencséje van méghozzá az, hogy nem fogják lecsukni a tetteiért, sõt simán újrakezdhetné ámmm a következõ epizódban megtudjuk mit terveznek vele...

végre jó az évad, sokatmondó, hogy a kormányzó miatt

😄 <#nevetes1>
Szerintem is jó kis filler rész volt,
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
érdekes volt látni, ahogy a kormányzó "megzakkan", és ilyen szótlan, megtört, segítõkész utazóvá alakul. 😊 Kíváncsi leszek, hogy Michonne-nal való találkozás lesz-e még, és miképpen... 😉
fekete királyra nehéz lett volna

\"A kritikát nem bírálhatjuk felül, a kritika értünk van\" (H. T. Loutrec) \"Nem tetszik a közeg? akkor ott a lovad, nyergeld fel, és takarodj\" (V. R. S. Démon)

Nagyon kellett már egy ilyen rész! Jó volt kiszakadni a farm-ahol-élünkbõl és mást is látni. Tetszett az epizód hangulata, néha már olyan volt mintha valami európai filmet néznék.

Kíváncsi vagyok Martinez mihez kezd a Governorral. Gondolom összeszedett magának egy kisebb terrorgruppét (gépfegyverropogás és megnõtt arcméret alapján), és megpróbálja valahogy felhasználni régi fõnökét. Nyilván nem kéri fel hogy legyen újra fõnök hanem megpróbálja megzsarolni/becsicskítani de azért ez egy hardcore pszichó esetében amilyen a Guv nem lesz egyszerû eset. OK, ott a kislány, de Martinez helyében nem aludnék nyugodtan. Mindegy, remélem a történések úgy alakulnak hogy Rickék végre otthagyják a börtönt és elindulnak Washingtonba / egy katonai bázisra / Káposztásmegyerre.

ForzaInter
A dráma nem egyenlõ a szappanoperával..

Eddig minden rész nagyon jó volt. Végre megtalálták az egyensúlyt. A sorozat nagy hibája volt, hogy vagy nagyon elmentek a dráma irányába (2 évad) vagy az akciot vitték túlzásba a dráma kárára (3 évad elsõ fele). Nekem csak ez volt a bajom a sorozattal. Az 1 évad mellett eddig ez a legjobb, remélhetõleg marad a színvonal.

Yo, Bitch!

Legjobb rész az évadban. Végre történt valami, valami értelmes. Halad a történet, el akarnak mesélni valamit.
Ezerszer inkább nézem ezt mint Ricket a kis kalapos gyökérrel és a börtönös szenvedést a halál unalmas és kiszámítható karakterekkel és dialógusokkal.
DasIsFuck
az a baj derillen, hogy ha megnézed a jellemét meg a viselkedését ez így h ott van badasselni zombi rajtaütéseknél ok, de önmagába unalmas lenne.

Rick meg önmagába is elég érdekes karakter.

egyébként igaz amit írsz.
ezért volt az elsõ évad messze a legjobb, mert ott nem ezen a szappanopera drámán volt a fõ hangsúly vagy inkább úgy mondom, hogy ott még volt ötlet a stábba.

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

Nekem tetszett a mostani rész. Egész eddig azon gondolkodtam, hogy mi van már a Kormányzóval. Hát, most kiderült. 😊 Végre megismerhettük a nem gonosz oldalát is. Emellett kaptunk két gyûjtögetõs küldetést is. Szerintem a jelenlegi évad legjobb epizódja volt.
tigeroo
darylt azért jól kitalálták.

a képregényben lesz egy alexandria nevû "város", aztán szó van még ott washington dc-rõl is elvileg oda akarnak benne eljutni rickék, BÁR annyira eltér tõle a sorozat hogy kitudja mit akarnak ebbõl. a képregény azért sokkal brutálisabb sztem, ott pl. michonne a kormányzónak levágta a farkát, kezét is😄 a kormányzó meg ricknek vágja le a kezét)

amúgy szerintem pár nagyszerû zombis jelenet kellene a sorozatba, pl. amikor bekenték magukat zombicuccal és úgy vegyültek el, vagy amikor michonne 2 láncravert walkerrel vegyült el...

nem értem miért nem brainstormingol ilyesmikrõl a producer, simán lehetne ötletes dolgokat belevinni amik nagyon feldobnák az egészet
Governor spin-off

Amiért tetszett ez a rész az az volt hogy végre megint az úton voltak és nem azt kellet nézni hogy megy a végtelen balfaszkodás a böriben, az úton megtörténhetnek olyan új és váratlan dolgok (Martinez), amik a börtönben sokkal erõltetebbek pl kerítés átszakadása stb

DasIsFuck
mert a drámai része ami kifulladt sztem.

folyton ugyan azokat a már sokszor kijátszott helyzetek jönnek fel és ez így már nem érdekes.

önmagába szerintem Ricken kívül egy karakter nincs ami érdekes.
Ricken kívül a többi karakter csak azért érdekes mert ott a többi mellette.

DasIsFuck
úgy értem a világépítõt h a történet kezdjen vmit a körülöttük lévõ világgal,eseleg foglalkozzon a járvány kitörésének az okaival és hasonló világépítõ jellegû történet szált és ne arról szóljon h élik a mindennapjaikat egy élõholtas poszt-apokaliptikus világba.
Mert a sorozat errõl szól már évadok óta.

Amíg utazgattak addig úgy volt jelen a világépítés, hogy kerestek egy idili helyet és eközben mindenféle számukra ismeretlen helyzetekbe kerülhettek ergó mindig épült a világ, mert ott volt az ismeretlen tényezõ és h vajon ez alatt mire bukkanhatnak, de amióta letelepedõset játszanak csak ilyen szedett-vedett szappanoperai jelleggel csordogál a történet.
Ezt kiszinesítik részenként jó pár undorítóbbnál undorítóbb zombi trancsal és kész az új wd epizód.

precision
ez még mindig egy dráma, AMC fajta (igaz nem a legerõsebb)
a zombis környezet csak "érdekesség" 😊 ennyi rész után miért csodálkoztok hogy ez egy karakterekre összpontosító dráma? 😊

Bazinga!

tigeroo
világépítõ.. haha a kis naív.

a mad maxrõl még nem hallottál mi? egy ilyen helyzetben minenki újra akarná osztani a lapokat, meg a hatalmat elõször. amúgy jólenne ha megjelennének valóban mostmár ilyen új kormányok, mint anno a jericho c. sorozatban

(ottis a nagy-fõbb városokat atombombatámadás érte USA szerte, és több
föderáció alakult ki a megmaradt csomópontokon. ott a WD-hez képest mondjuk profin volt bemutatva a katonaság, az erõforrások hiánya, a természeti viszontagságok felerõsödése (amikor beköszöntött a tél pl. ezt rohadtul hiányolom ebbõl a sorozatból, bár valamelyik részben paradicsomot szüreteltek, akkor olyan kora-késõ õsz lehet már...)
DasIsFuck
de miért mindig nácizombikat kell elõhozni?Biztos ki vannak már akadva,codokba is mindig õket öldösik halomra<#idiota>

böröczk
Világépítõ? Örülnek, ha túl tudják élni.
Egyelõre a zombik vannak többségben, hõseink még a helyi közértbe sem ugorhatnak le kockázatok nélkül. 😄

Kumiho #2179

DasIsFuck
A kormányzó számomra eleve egy túlspilázott karakter volt eddig is,ráadásul elég érdektelen is volt a szembembe.

Így szerintem nagyon rossz epizód volt, de annyira nem ütött el a sorozat színvonalától.

Ez a stílus meg egszerûen már nem hiteles és érdekes nekem amit a sorozat bemutat így a 4.évadra.

Az a baj h folyamatosan elõhozzák ezt a letargikus világvége hangulatot ami így a 4.évadra már hitelét vesztette szerintem.
Mostanra már vmi világépítõ történetszállnak a közepébe kéne lennie a sorozatnak és nem ezt a poszt-apokaliptikus szappanoperát elõadni 70-edjére is.

precision
persze, ezt én is éreztem 😊

csak sokan azt hiszik hogy az a normális amit a mesékben látunk, hogy van az aranyszívû hercegnõ és a gonosz boszorkány... és ennyi, köztük nincs is senki 😊

az élet és maga az ember ettõl sokkal változatosabb, a túl jó és túl rossz karakterek általában unalmasak is a filmekben és egyáltalán nem életszerûek

pl. Dexter embereket öl még is szurkolunk neki hogy le ne bukjon, a Breaking Badben pedig Walterrel szimpatizálunk pedig nem igazán kéne 😊 a Governornak is van emberi oldala, hiszen ember 😊 a hszben amire reagáltam ott meg kifogásolják hogy akkor most szimpatizálnunk kéne vele? 😊 nem, egyáltalán nem kell, csak nem kell meglepõdni hogy van emberi oldala, amit láttunk mamár eddig is... ezzel együtt egy pszichopata szerintem, de még is érdekesebb karakter mint a nagy többség a sorozatban

Bazinga!

böröczk
Az akkor is egy nagyon jó húzás volt, nekem tetszett, ahogy az egész rész.

A zombis trancsírozásokhoz meg annyit, hogy azon is meg voltatok lepõdve, amikor eltaposták egy-egy fejét, de azok már mióta lehettek halottak? Gondolom, nem volt nehezebb beroppantani, mint egy újszülött koponyáját, sõt. Aztán ki tudja..

De tény, hogy a Governor sokszor extra szuper zombiölõ képességgel bír. 😄

Kumiho #2179

mascarun
Szerintem azért a fehér bábúra rajzolta rá mert a fekrtén a fekete toll nem fogott volna, fehér tolla meg nem volt!<#vigyor5><#hehe>

jaja,de ekkora öngólt lõni bazzee😊)

akkor viszont tigeroonak lesz igaza és bezony a következõ részben zsarolásoknak lehetünk a szemtanúi😊

hát az epizódot látván furcsállottam én is a címet

ÉLÕ CSALI

ezt figyeltétek ?

LIVE BAIT volt a rész címe....,de sztem elbaxták és az a kövi részé kéne ,hogy legyen😊

<#eljen><#eljen><#eljen>

nincs kizárva...mondjuk az nem is derült ki
Hogyan szakadt el az embereitõl... én azt gyanítom magára hagyták, mert az epizód elején is szótlanul ücsörgött a tûznél sztem otthagyták õt

a sakk és a backgammon játék, mint szimbólumok voltak jelen az epizód során (számtalan sorozat elsütötte már mely a jó és a rossz küzdelmét hivatott jelenteni)...a királyra a kislány rárajzolta a szemtakarót, ami a kormányzó egykori múltbeli cselekedeit szimbolizálta. És mivel a kislány a fehér királyra rajzolta fel, ezért ez számomra azt jelentette, hogy õ a "jót" látja benne, aki megvédi. Így is lett a végén holott miután az apját szétrancsírozta a palackkal láthatóan félt tõle picit a kislány. Governor egyértelmûen a lányát látja Meganban...õ tõle nem tudott elszakadni

tigeroo
ne feledjük hogy az egész egy flashback, hiszen az elõzõ részben rickék börtönénél állt. lehet hogy a kislánnyal zsarolják hogy szerezzen élelmet rickéktõl vagy odamegy segítséget kérni stb. váá
Governor elég keményen elintézte a gödörben lévõ 3 zombit😄DD bártan beleállította az ujját az egyik nyakába a másiknak meg leszakította az állkapcsát😄

Ebben az epizódban új oldalát mutatta meg a kormányzó. Felszámolta a múltját és úgy tûnt ebben az epizódban, hogy megvátozik annak hatására, hogy Megannal összebarátkozott, aki a lányára emlékezteti. Az epizód végén megjelent egykori embere úgyhogy kíváncsi leszek mi sül ki ebbõl...

Azért az évad egyik legjobb epizódja volt...

ForzaInter
Úgy meg jobban üt a rész, ha valaki ismeri Governor elõéletét. Bár nem tudom azt itt mennyire kell figyelembe venni. Aki olvasta a könyvet az tudja, hogy nem volt régen rossz ember, sõt teljesen más volt.

Könyv spoiler:

Ezzel a családdal az elõzmény könyvben a járvány kitörése után találkozott, miután nem sokkal útnak indultak a tesójával, a gyerekével és a 2 barátjukkal, de utána ott hagyták õket, nem mentek velük.. Szóval itt elég nagy változtatás történt.

Yo, Bitch!

precision
az életben nem minden(ki) fekete és fehér, még a governornak is van emberi oldala... ettõl hihetõ és jó a karaktere... de semmiképpen sem pozitív, de sajnálni azért lehet a kislánya miatt (de persze nem kötelezõ, a nézõre van bízva)

hangulatában ez volt az eddigi legjobb rész, nekem nagyon tetszett

Bazinga!

tigeroo
na ja, meg szépen megfenyegeti a legelején hogy ha bármit csinál vagy bármiben sántikál simán fejbelövi míg ottmarad... aztán visszaadná a fegyverét egybõl😄 vicces volt

amúgy nemvolt rossz rész, kicsit összevisszaság volt, de nah
stargatelost
Hát amit az új csajok szájába adtak, az arcom kapartam. Meg elesik a saját lábában!

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

MEdievil
Szerintem pedig messze szórakoztatóbb rész volt mint az összes elõtte az évadban. Nekem nem hiányzik a " farm/börtön ahol élünk" és nem voltak gyengébbek a párbeszédek vagy akármi mint amit Rick és csapata elõad. Sõt.

F

stargatelost
Hát ez nem jött be, szerintem pocsék epizód volt. Governor, meg a faszom. Megõrül, kinyírja a fél bandát, aztán most szimpatizálni kéne vele, mert segít? És azok a felhányt karakterek, te jó ég, ilyen szar írást és értelmetlen seggbõl elõhúzott párbeszédeket hogy tudtak papírra vetni?

Én mindig védtem a sorozatot, soha semmi bajom nem volt vele, de ez a rész most betett, fasznak ide Governor. Egyedül az öregek otthonában tett látogatás volt jó.

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

mascarun
Szerintem jó volt hogy mással is foglalkoznak.
Mondjuk nem értem minek az álnév ha már úgyis mindennek vége kb! 😊 Gondolom valami újrakezdést akar ez nála jelenteni!

Gonosz militarista nácizombik voltak. 😊 ÉS hogy merre vonultak. Amerrõl a legtöbb zajt hallották. 😊