12301
Fear the walking dead - TWD testvérsorozata
-
Pares #7955 Nem tudom, de lehet nem éppen a legkellemesebb érzés a zombik társasága vagy a zombi trutyi... -
#7954 Igen, ezen már én is gondolkodtam. Meg persze ott van az is, hogy bekenik magukat a zombi trutyival, mint az első évadban, vagy mint most valamelyik részben Carol. De hát ha ezt csinálnák, akkor a zombiknak sok szerepük nem lenne. :D
Amúgy valaki nem tud semmit a spinoffról? Jó lenne, ha a tavaszi/nyári időszakba meg az menne, így majdnem mindig kapnánk valamit a Walking Dead világából. :) -
#7953 Ahh köszi!
Persze úgy egyszerűbb lenne...:) -
#7952 Az előző évad utolsó részének címe "A" volt, és amikor bementek a Terminusba, akkor is mindig az "A szárnyról" beszéltek, ha jól emlékszem oda is vitték őket. Gondolom azt akarták vele jelezni a kannibálok, hogy jönnek. Megjelölték a templomot.
Amit én nem értek (vagyis értek, de érdekelne, hogy ezen még ti nem gondolkoztatok-e), hogy miért nem mennek úgy DC-be, vagy bárhova, mint ahogy Michonne járkált többször, a két megcsonkított walkerrel? (nyilván unalmas lenne a sorozat, de okos ötlet) -
#7951 Mivel az előző kérdésemre nem kaptam választ itt egy másik (remélem nem görgettem át). Az A betű mit jelenthet?(ami a templon falán volt) -
Quantumleap #7950 Akkor már inkább Merle kezdhetne el (ismét) megjelenni Daryllnek. -
#7949 tetszett, hogy a rész elején Bob sírásának oka kiderült, hatásos volt, és ez volt a tippem, de valahogy elvetettem az ötletet már a rész végére és akkor mégis.... szerintem jól meg vannak csinálva a részek, én valahogy nem tudom unni, miközben nézem...igaz néha kicsit húzzák az időt -
#7948 nemtom, azért Shane és Andrea neve nekem is megvan :D -
#7947 Ezek remek ötletek... ahhoz, hogy elriasszátok a sorozat rajongóit, és elkaszálják az egészet. :D
Tikal #7942: Shane és Andrea nevére se emlékszel? Hát az igen... De lehet csak nekem van túlzottan jó névmemóriám? -
#7946 Rick skizofrenne valna es shane lenne a gonosz enje -
Prof William #7945 Vagy ilyen Obi-Wan szerű jediszellemként tűnne fel Lorival és Kormányzóval együtt és nagy életbölcsességeket osztanának meg Rick-el. -
#7944 Vissza kéne hozni a sorozatba. Mondjuk megjelenhetne Rick álmaiban tanácsokat adni, mint egy bölcs mester. :D -
#7943 Shane azért emlékezetes karakter :D
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2014.10.30. 13:35:48 -
#7942 Nekem fingom sincs hogy hívják pl azt a csávót aki rick legnagyobb spanja volt és kurta a feleségét. De még mondhatnám, hogy már annak a nőnek sem emlékszem a nevére aki a kormányzóval hempergett. Arcról mindenkit megismerek, nevek kiperegnek... -
#7941 Megint egy unalmas rész. Engem a kannibálok halála se rázott meg túlzottan, miután kiderült, h. milyen naív gyökkettő karakterek. -
#7940 Ahogy én sem. Megnézem a heti egy részt, és csókolom. :) Én is nézek mást (elég sok mindent), és nem rohadtam itt a 2 évad között, kb. egyszer sem jöttem ide írogatni. A szezon kezdetének közeledtével jöttem csak ide a fórum témába, és nagyon akkor se írogattam.
precision #7933: Kb én is ennyit nézek jelenleg. De van még sok más is amit nézek, csak azok jelenleg szüneten vannak, és valszeg tavasszal, vagy nyáron jönnek az évad nyitók. -
#7939 -
#7938 -
#7937 tudták, hogy ő a leggyengébb jellem és simán kiadja őket ha úgy van... lehet ismerték a templomos történetét amikor nem nyitotta ki a kaput -
Kamionsofőr123 #7936 de neki azt mondták, hogy szabadon távozhat, míg pl. Carlnak stb.nek ezt nem mondták. -
SzinesGeza #7935 A Terminus lakói előtte kifigyelték, hogy kik vannak a templomnál. Ennyi. -
Kamionsofőr123 #7934 Amúgy azt észrevettétek, hogy Gareth azt mondta, hogy a pap szabadon távozhat, ha segít nekik. Lehet, hogy a pap ismeri a Terminus lakóit? -
#7933 a karaktert nem felejtettem el, csak a nevét
és igen, ezen kívül még legalább 15 sorozatot nézek aktívan, nem emlékszem a _nevekre_ minden esetben pontosan -
#7932 Nem mindenki ezzel fekszik és ébred... vannak akik mást is néznek, és két évad között nem itt rohadnak.. -
#7931 Spoiler, ha nem láttad még a sorozat 1. évad 1. részét. :D (Nem értem, hogy egyesek, hogy felejtenek el karaktereket. Az ilyet érdekli egyáltalán a történet? Nemrég valaki azt kérdezte, hogy "ki az a Beth"? Hát lol. ) Morgan volt az első akivel találkozott Rick a zombi apokalipszisben, majd feltűnt a 3. vagy 4. évadban is egy kicsit, és most az 5. évad 1. részében is látható volt a legvégén egy pillanatra. -
Evoluti0N #7930 A fekete csávó az első részből. Meg aztán felbukkant a 3.(?) évadban is. -
#7929 Morgan? az ki? ha képregényes spoiler akkor inkább nem akarom tudni :) -
#7928 Lehet amúgy Daryl összefutott Morgannal is. -
Evoluti0N #7927 Daryl arckifejezésén látszott, hogy valami nem ok. Kíváncsi vagyok, hogy kikkel tért vissza, vagy milyen állapotban. -
#7926 jó rész volt :) igazi dráma... tetszett :) volt trancsír is... és még zombik se nagyon kellettek egy jó részhez
amikor Michonne felvette a kardját az nagy pillanat volt :) végre! :)
a végén Daryl szerintem új embereket hozott magával, esetleg valaki fegyvert fog rá? bár ez valószínűtlen mert nála volt az íjpuska
de szerintem nem Beth és nem Carol van ott
-
#7925 Beth-tel lehet annyit kísérleteztek,hogy már nem önmaga. -
Pares #7924 Itt pont erről beszélnek, és ezek szerint a következő részben megjelenik pár új szereplő is...
-
#7923 Szerintem majd egy visszaemlékezős rész lesz a következő, hogy mi is történt Beth-tel, amíg a többieket megakarták enni. :)
Szerk.: Sőt biztos, most kerestem rá a következő rész előzetesére, és abban is csak Beth kapott szerepet.
Utoljára szerkesztette: MoRT2195, 2014.10.28. 10:49:24 -
#7922 honnan tudod, hogy őt szólította? egyébként se vágott valami vidám fejet Daryl... -
Pares #7921 Kiket? Carolt nem, mert Daryl szólította, de azt már nem láttuk, hogy előjön... -
#7920 Mert elkapták őket... -
#7919 Ja, szegény Carol, nemrég csatlakozott ismét, és most megint eltűnik :D -
Szolaryp #7918 Azért kár hogy meghaltak a kannibálok. Kíváncsi lettem volna, hogy mikor csinálnak Carlból diákcsemegét.
Utoljára szerkesztette: Szolaryp, 2014.10.27. 19:46:32 -
#7917 Tényleg így kell fogni az ásót?? -
Pares #7916 Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de én élvezettel néztem, amikor szétkaszabolták a rohadék kannibálokat. Csodálatos pillanat volt. Igazságszolgáltatás mester fokon. Egyébként Carol miért nem jött elő a sötétből Daryllel együtt? Történt vele valami? Olyan volt, mint ha szándékosan cliffhangernek hagyták volna Carol megjelenését is...