The Walking Dead (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ritka pillanatok egyike, amikor egy számítógépes adaptáció legalább olyan jó, mint a sorozat...
tényleg jó sztorija van, jó pár választási lehetõséggel, de a Telltale games mindig efféle játékokat csinál😊
Azt kéne sorozatba iktatni😄 menne a hajsza Clementine után
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
AA walking dead igazi erõssége a poszt apokaliptikus szerkezetén nyugszik.
Megtoldva a survivor stílussal(a zombi téma meg csak egy kis kiegészítõ az összképbe, mint írtam nálam ez inkább negatívum mintsem pozitívum)
Na most ez mûködik egy 3 évadon keresztül, de így h a 4.évadra már borzasztóan befásult az egész és pont most lenne itt az ideje, hogy a sorozat pl ekezdjen egy történet/misztikum/akármit építeni ami szépen fokozatosan átveszi ezt a neverending survivor stílust.
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,
Egy néger fickó bõrében túlélni a zombiapokalipszist az epic quest😄
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
😄DDD
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Tehát elméletileg már semmilyen kocsinak se szabadna mennie. Kivéve persze ha valamelyik túlélõ rendelkezik egy finomítóval 😊
http://gaborszantai.co.uk/
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
mostmár tisztán látom kik azok, akikben rejlik némi érzelmi intelligencia
akarta volna se tudta volna hasznosítani
mégis csak egy gyerek, a körülményekhez viszont egész jól alkalmazkodott... valószínûleg a legtöbb gyerek az õ korában egy zombi láttán összeszarná magát
követ még el hibákat, de azért sokat javult/fejlõdött... ezért is írtam korábban a karakterfejlõdést
elvesztette az anyját és a kistesóját, a biztonságot adó börtönt, a barátait... ezért viselkedett úgy Rick -el ahogy... egy kis kamaszos lázadás és nagy mértékû szomorúság, elkeseredettség
Bazinga!
A High az nonstop zombihent az I'm a Hero-meg tulajdonképpen az egyik legreálisabban megvalósított zombiapok amit eddig láttam az eddigi legundorítóbb zombikkal.
túl ménsztrím a rohadék walking dead?
tessék, válogathatsz a témában, ahol sokkal részletesebben kiszolgálják a szubkultúra iránti szenvedélyed: zombis könyvek
zombis anime/manga (és ne feledjük hogy a Walking Dead is képregényfeldolgozás)
Csillagok Háborúja zombikkal?
igen a konzolra feleszméltem én is pont olyan ábrázata volt, hogy "milyen jó lenne, ha"...😊
de ehhez a világhoz a kábel nem csatlakozó, hanem túlélõ eszköz adott esetben...azért durva
Igen tulajdonképpen a gyerekkora tönkre lett vágva ehhez hozzájön a folyamatos rettegés, menekülés, zombihent, emberekkel is harcolniuk kellett rengeteg barátot elveszítettek és ráadásul az anyját, Judithot...nem csoda, ha ki van még így is elég normális ahhoz képest...
gondolom azt akarták érzékeltetni hogy carl serdül, mint mindenki más a korában: kezdi észrevenni hogy az apáknak nem mindig van igazuk, õk is hoznak szar döntéseket és dacol vele pl. amikor a falat döngeti és ordít a házban, abban igaza volt: ha lett volna valami ott már megindult volna feléjük. szóval még gyerek, de már kezdi felnõtt fejjel felfogni a világot (pl. vágyik a playstation + tévé láttán a gyerekszobában ahogy csodálattal szétnéz, aztán hirtelen feleszmél és húzza kifele a kábelt és ráhurkolja a kilincsre.
csalódott az apjában, mintha meg is vetné mostmár, plusz be akarja bizonyítani hogy tud magára vigyázni
vagy amikor balul sül el az elcsalogatás és lelövi a 3 járkálót, azok meg ráesnek, felkel: benyögi hogy "I win" mintha csak egy szar játék lenne, mintha nem fogná fel teljesen a dolgot.
rick helyében adnék neki 1-2 büdös atyai pofont az tuti😄
Szerintem már nagyon unalmas ez a stílus.
globalisan ott a WW:Z vagy a tobbi Z-apokalipszis film
Létrehozni új államokat, aztán az ezek közti súrlódás meg hatalmi harcok aztán eközben mehetne a zombi hent is simán beleférne, de lenne egymonumentális és olyan átívelõ kerettörténet ami elég izgalmat szolgáltatna.
de akár lehetne egy úgynevezett új generációja a zombiknak, amik más félék lennének.
de ez csak kreativitás kérdése, mert tényleg millió egyéb dologgal lehet egy ilyen poszt apokaliptikus történetet feldobni.
Itt viszont tényleg csak a zombi szappanopera megy és hogy hogy élünk eggyik-napról a másikra már 4 évadon keresztül és így már unalmas.
mert ok h nem telepednek le és akkor benne van a meglepetés, de ez is csak félig igaz, mert ilyen esetekben sem történik velük semmi érdekes.
bemennek egy házba,kommandóznak,1 zombi kötelezõ leölése a házban,ételt-italt pakolnak,blabla hogy mennyire szar az egész és máris eltelt 15 perc az adott részbõl...
lényegében a vándorlós részek is ilyenekre épülnek fel...
ÕÕÕ...nem volt izgalmas, a dráma és a sokkhatás érzõdött viszont, ettõl talán különös epizód volt...Carl haragudott az apjára kiadta dühét, folyamatosan veszélybe sodorta magát, majd mikor mázlival kimászott belõle arcoskodott egy sort (ajtós írkálós jelenet pl.)...fura, hogy talán pont annak a 3 kiló pudingnak köszönhetõen találja meg õket Michonne a végén, akirõl kiderült, hogy családja volt egykoron (mily meglepõ)...volt egy fia is. Börtönben anno, ezért érzékenyült el egy pillanatra így a puzzle darabka összerakódott...
következõ epizódot várom ahol Daryl, Tyreese, Hershel lányok és Glenn lesznek mûsoron...várom már😊
A túlélõbe meg belegondolva...
Ilyenkor én már rég megpróbálnék felmenni Kanadába, vagy valami istenhátamögötti helyre ahol nagyon ritka a zombi.
A hegyekbe, vagy egy szigetre stb...
Ott aztán letelepednék csapattal és véget is érni a sorozat mert a nézõk izgalmakat akarnak látni. Az senkit sem érdekelne hogy hogyan építenénk fel a civilizációt, ha nem ölnénk le részenként pár tucat zombit.
Kellene egy évadokon átívelõ cél ebbe a sorozatba (Eljutni XY helyre ahol jó eséllyel madár se jár) ahol aztán vége is lenne de ehelyett csak szaladgálnak körbe-körbe ugyanabban a 15-200 kilóméteres körben mint mérgezett egér.
Mindennap ajandek, nincs kaja, nincs gyogyszer, nincs aram, viz csak termeszetes forrasbol. Alapvetoen Sotet Kozepkor csak tobb tapasztalatuk van es vannak lofegyvereik.
Vagy azt vartad, hogy majd Rick es Carl eljatsza Legenda vagyok Will Smith-t es a kutyajat?
Olyan, mint Rihannat vagy Beyoncet hallgatni: felnosz es rajossz, hogy valojaban ez is olyan szar, mint a tobbi.
- Húha emberek X millióan nézik legalább az új évad kezdõepizódját Valami nagyon ütõset kell kitalálnunk!
- Mi lenne ha 15-20 percig csak egy karaktert mutatnának?
- Õcsém ez zseniális! Michone vagy Daryl egymaga elviszi a hátán azt a részt.
- Nekem ennél egy még jobb ötletem van!
- Micsoda? Esetleg hozzunk be Breaking Bad fõhõsét egy Camore?
- Még jobb! Épüljön Carl köré az a 15 perc. Tudjátok micsod atom színész a srác ugye?
- Baszus ez valami zseniális!
És így tovább...
Eszüknél voltak egyáltalán?
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.